Italija, San Stino Di Livenza
...Svetlo slamnato rumene barve, to vino ima fino in vztrajno perlage. Predstavlja sadno-cvjetne arome z nežnimi tipičnimi vonji zelene jabolke, hruške, belih sadežev na splošno, mandljev in akacijevih cvetov. Sorta grozdja: Glera Območje: Benetke...
Francija, Saint-Bris-Le-Vineux
...Bleda, kristalna barva z srebrnimi odsevi. Kompleksno, sveže sadje in sadje z belo meso (hruška, breskev), note kresnice. Okus je izklesan, zelo aromatičen, intenziven, kisel in mineralen.
Italija, Sizzano
...Vino za vse jedi Bela meso Sveži in srednji siri BARVA Intenzivna rubinasto rdeča AROMA Začinjene in cvetlične note Tipična nota popra OKUS Slan, prijetno intenziven Subtilni in harmonični tanini TEMPERATURA: 16-18 °C ALKOHOL: 13% vol...
... CÉPAGES 60% Merlot 30% Cabernet Sauvignon 10% Cabernet Franc DÉGUSTATION Z lepo rubinasto barvo, Château La Gasquerie razkriva prijeten vonj z notami svežih rdečih jagod, rahlo začinjen. Okus je mehak, z lepo zaobljenostjo, ki se razvija v elegantnem zaključku. ACCORDS METS & VINS Château La Gasquerie bo z lahkoto spremljal pečeno ali žarjeno rdeče meso, divjačino in sire, kot so Brie de Meaux, Gorgonzola ali Livarot. Postrežemo med 16° in 18°C. RÉCOMPENSES 2017: Zlata medalja – Concours Gilbert & Gaillard 2018...
Italija, Misano Adriatico
...Rdeče vino Lagrein priznanega proizvajalca HOFSTATTER. Steklenica 75cl v pakiranju po 6 steklenic. Uživajte v njegovem intenzivnem in dolgotrajnem aromi jagodičja ter polnem, žametnem okusu. Idealno za rdeče meso in zrele sire.
Francija, Arengosse
... visoke kakovosti ponuja popolno osnovo za našo kreacijo. Kakovostno rdeče vino: Infuzija rdečega vina dodaja aromatično globino, kar ustvarja simfonijo okusov v vsakem zrncu soli. Sveže šalotke: Šalotke, skrbno izbrane, prinašajo okusno subtilno čebulno noto v to mešanico. Priporočena uporaba: Pečena meso: Generozno posujte po vaših zrezkih, žarih in perutnini za eksplozijo okusov. Gurmanske solate: Dodajte ščepec, da izboljšate okus vaših solat. Referenca:SEL0016...
Španija, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...Sagardo ozpin se proizvaja iz sagardo ozpina in rastlinskih sestavin, kot je na primer boilurra, s fizičnimi procesi embalaže. Gre za ekskluziven izdelek, zelo aromatičen z edinstvenim okusom boilurja, ki ga naredi popolnega in očara tudi najzahtevnejše brbončice, ima popolno teksturo in zelo prijeten vonj in okus boilurja, kar ga naredi zelo okusnega za katerokoli vrsto jedi, zlasti solate, surovo zelenjavo in kuhano zelenjavo, jajca, marinirano meso in lahka divjačina, carpaccio, meso, testenine, paštete, sire, sladice,...
Francija, Bordeaux
... tanine in optimizira njegovo ohranjanje ter ga izboljša. Degustacija Vino ima lepo temno rdečo barvo z rubinastimi odtenki. Aroma razvija vonje črnega sadja z diskretno in združeno vanilijevo noto. Ima dobro strukturo in se predstavlja kot okroglo vino z nežno lesno noto. Priporočila: rdeče meso in majhne perutnine. Sort: Merlot (65%), Cabernet Sauvignon (20%), Cabernet Franc (15%) Proizvajalec: Castel Formati in pakiranja: Pol-boca (37,5cl) - Karton s 12...
Direct Meat Service je družinsko podjetje, specializirano za vrhunske mesne izdelke za maloprodajne in veleprodajne stranke. Z več kot tremi desetletji izkušenj v industriji so si pridobili ugled za dobavo mesa najvišje kakovosti, vključno z govedino, svinjino, jagnjetino in perutnino, vse pa iz zaupanja vrednih kmetij. Njihov sodoben obrat zagotavlja optimalno predelavo in pakiranje, pri čemer oh...
Španija, Montcada i Reixac-Barcelona
...SESTAVINE: meso in slanina svinjine, sol, začimbe, vino, dextroza, mlečna beljakovina, stabilizator E451, antioksidant E301, ojačevalec okusa E621 in konzervans E250. Naravna svinjska čreva. Pred uživanjem je potrebno izdelek popolnoma skuhati. Lahko vsebuje sledi soje in gorčice. BLAGO DIMLJENJE...
Španija, Guijuelo-Salamanca
... vino, napolnjen v naravno črevo. Neto teža: 0,350 g. Pogoji distribucije in prevoza: Pri sobni temperaturi ni omejitev. Če je vakuumsko pakirano pri temperaturi pod 5ºC. Priporočena temperatura za uživanje je 15º-18ºC. Postopek priprave: Izbira, mletje, gnetenje, polnjenje, zorenje, rezanje in pakiranje. Sestavine: Pusto meso iberskega svinjskega mesa, pimentón D.O la Vera (Cáceres), sol, česen, origano in konzervansi. Neto teža: 0,350 g.
Francija, Caromb
...Cépage: 100% Caladoc Starost vinogradov: 15 let Terroir: Argilo-kalcit Trgatev: Strojna Degustacija: • Barva: Globoko rdeča, vijolični odtenki • 1. nos: Rdeče sadje • 2. nos: Začinske note • V ustih: Rdeče sadje, ravnotežje in svežina • Dolga caudalie Ujemanje jedi/vina: Regionalne jedi, meso, mesnine Zorenje: 4 do 5 let Vinifikacija: Odstranjevanje pecljev/stiskanje. Načrt maceracije 10 dni pri 24° za ohranjanje svežine in sadnosti. Stisnjeni drož in dodan kapljici soka. FML na finih drožeh pozimi do stekleničenja.
Francija, Malataverne
Francija, La Chapelle Heulin
...Cépage : Melon de Bourgogne 100% Terroir : Graves et silices Accord mets-vin : Vina zelo mehka za leto 2019. Aperitiv, ribe, belo meso in sir. Vino bogato in mehko. Cépage: Melon de Bourgogne 100% Terroir: Graves et silices Accord mets-vin: Vina zelo mehka za leto 2019. Aperitiv, ribe...
Italija, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Indicacija geografske tipičnosti Območje pridelave: Emilia Sorta grozdja: Lambrusco Alkoholna stopnja: 8 % vol. Barva rdeče rubinaste Aroma vino in sadje Okus dolgo, prijetno in harmonično Priporočila rdeče meso, divjačina Temperatura postrežbe 18°-20° C.
Francija, Brissac Loire Aubance
... aromi rdečega sadja, ribez in grozdje. Prijetna in uravnotežena struktura. KOMBINACIJA JEDI/VINO: Hladne mesnine, rdeče meso, blagi siri. TEMPERATURA POSTREŽBE: Med 15 in 17°C. Škatla s 6 steklenicami po 75cl...
Francija, Saint Cannat
... posodah več mesecev, z rahlim lesnim okusom, ki se doda pred stekleničenjem.\n\nDEGUSTACIJA\nTemna barva z vijoličnimi odtenki.\nCabernet Sauvignon z aromami mete, rdečega sadja, zrelega popra, dimljenih in rahlo praženih not. Poln, okusen, dobro strukturiran okus, veliko sadja.\nTo vino bo odlično dopolnilo vaše rdeče meso in pico. Idealno je, da se postreže pri temperaturi med 14°C in 16°C."}...
Španija, Granada
... morsko hrano, bele ribe, nežno meso, kuhane klobase, sveže sire itd. Zavarovana označba porekla Kakovostno vino iz Granade. Vinogradi se razprostirajo ob vznožju Sierra Nevada, Narodnega parka Sierra de Huétor in Narodnega parka Sierra de Baza, na povprečni nadmorski višini 1.000 metrov, zato spadajo v Visoko Andaluzijo. Procesi pridelave združujejo špansko tradicijo z najnovejšimi tehnološkimi dosežki, obnovljivimi energetskimi viri in okolju prijaznimi praksami.
Španija, Almeria
...ALMA AZUL STILL (brez mehurčkov) je narejen iz 100% Chardonnay grozdja, vsebuje 11% alkohola in je na voljo v steklenicah po 75cl. Popolnoma se ujema z večino receptov Mediteranske diete, kot so tapasi, siri, ribe, morski sadeži, belo meso, testenine, paella… Sorta grozdja: 100% Chardonnay Vinska opomba: Elegantna modra barva z sladkimi aromami ananasa, malin in pasijonke. Ima svojo osebnost...
Francija, Mazion
...{"PACKAGING":"750 ml","rouge boisé et charpenté":"dolgo v ustih","Conseils":"Spremlja vse obroke, še posebej rdeče meso in sire, servirati med 16 in 18 °C.","Cépages":"80% MERLOT, 20% CABERNET SAUVIGNON","REGION de PRODUCTION":"Bordeaux","grand vin de bordeaux":"kartoni po 6","Sol":"glina in apnenec","NOTES":"Nos se odpre z notami rdečega sadja, napad v ustih je prevladujoč s sadjem.","APPELATION...
Francija, Colmar
...Zlati medaljon na Velikem tekmovanju v Colmaru Intenziven in izrazit nos z notami sadja ter svilnato in strukturirano končnico. Idealno za predjedi, hladne bifeje in belo meso. Uravnoteženo, sveže in mehko belo vino. Usklajuje se z večino jedi. Popolna letina. Sorta: 100% Pinot Auxerrois Padavine: 550 mm/leto Starost: 50 let Zorenje: 8 do 9 mesecev v stoletnih sodih Alkohol: 12% Sladkor: 4,1 g/L Skupna kislost: 3,5 Temperatura postrežbe: 8 – 10°C Zorenje: 5 let...
Nemčija, Lüdenscheid
...Uporaba: božični piškoti, kuhan vino, juhe, brozge, enolončnice, vloženo, meso, riž, dišeči vrečki Sedaj lahko naše "Cimetove žbice" uporabite kot promocijski material ali darilo. (Vprašanja lahko pošljete na: info@gojundgoj.de) Z veseljem vam ponujamo naše izdelke tudi kot zasebno blagovno znamko, v velikih pakiranjih in za ponovno prodajo.
Francija, Brue Auriac
... blagimi začimbami in vanilijo. Nato se razvije v note poprovih začimb in rožnatih jagod. V ustih je napad okrogel in mesnat, z začinjenimi notami, nato pa se razvije v slastne note črnih sadežev in lesnate note, ki podpirajo lepo in dolgo končnico. KOMBINACIJA JEDI IN VINA: Rdeče meso, meso v omaki, gobe, siri SERVIRANJE: 18-20°C HRAMBA: Piti zdaj ali se bo še izboljšalo v naslednjih 5 letih...
Turcia, Gaziantep
...Izvirna kakovost. Na voljo v veleprodajnih količinah. Izdelano v Turčiji. MOČNO IN UČINKOVITO ČIŠČENJE - Na oksidirajoče madeže (čaj, kava, vino) zahvaljujoč aktivnemu kisiku - Na madeže škroba (riž, testenine, škrob) in beljakovin (meso, jajca) s kombiniranim delovanjem encimov - Na trdovratne madeže zahvaljujoč alkalnim sredstvom SPOŠTOVANJE IN ZAŠČITA - Protivodna akcija za popolno izpiranje...
Francija, Castelnaudary
...SESTAVINE: telečje meso in kosti iz FRANCIE, voda, zelenjava, belo vino (sledovi sulfitov), koncentrirana paradižnikova omaka, koruzni škrob, začimbe, sol.
Francija, Pantin
... in okusna. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. Zelo lepa purpurna barva. Kompleksna aroma se izraža v notah kandiranega rdečega sadja, začimb, kokosa in vanilije. Les je združen in privlačen. V ustih se ta letnik razkriva z finimi tanini, dolgo in nežno strukturo, ki pušča trajne kompleksne sadne note češnje, vanilije in kakava. Fotografija ni zavezujoča - Morda se zaračunajo stroški pakiranja - kontaktirajte nas Ujemanje jedi in vin: - Aperitiv - Pekač raca - Meso v...
Francija, Sète
...1 paket cevi s kalamari, česen, čebula, nadev (meso ali riba po izbiri), sol, poper, peteršilj, paradižnikova omaka, oljčno olje, „aioli“ in belo vino. Priporočamo, da cevi s kalamari odmrznete pod vodo tik pred pripravo. Napolnite cevi z nadevom po vaši izbiri in zaprite konec cevi s zobotrebcem. Na ponvi popražite česen, čebulo in peteršilj. Dodajte paradižnikovo omako in belo vino. Vmešajte napolnjene cevi in pustite, da se dušijo 25 do 35 minut na nizkem ognju. Ob serviranju zmešajte aioli z omako. Postrezite z testeninami ali rižem.
Italija, Dorgali
...na nosu se odpre veličastno z notami kresničinega kamna, grafita in majhnih črnih jagod. Na nebu sprošča svojo toploto, ki ji sledi tkanina mehkih in obdajajočih taninov, razkrivajoč note črnega kakava. Neprečiščeno vino, morebitni usedline ne ogrožajo kakovosti, temveč poudarjajo tipičnost in pričajo o integriteti ter naravnosti naših vinarskih postopkov. Odlično v kombinaciji z bogatimi in strukturiranimi jedmi, kot so divjačina, rdeče meso in zreli siri.
Italija, San Donaci
...Vino, pridobljeno iz mešanice grozdja Negroamaro (50 %), Cabernet (25 %) in Syrah (25 %), gojenega v obliki grma. Območje pridelave: Salento, med provincama Brindisi in Lecce. Po šestih mesecih zorenja v barrique se zorenje nadaljuje v steklenici. V vonju se pojavljajo sadni vonji borovnic, rdečega ribez in višnje v alkoholu, začinjeni s cimetom, nageljni in poprom, z izrazito balzamično noto. Zaradi elegance svojih taninov se odlično poda k jedem iz mesa, kot so straccetti z govejim ragujem, meso na žaru, kot je govedina in jagnječje rebrice.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play