Francija, Herblay-Sur-Seine
... visoke vsebnosti beljakovin, v pekarstvu, slaščičarstvu in v mlečnih napitkih. Izvor: Peru BOTANIČNO IME: Plukenetia volubilis, L Izvor: Plukenetia volubilis L: Peru Izdelek: Moka Sacha Inchi Barva: Kremna Vonj: Značilen Okus: Sladek, Značilen Videza: Fina moka Vlažnost %: ≤6.0 Beljakovine g / 100 g: ≥55% Maščoba g / 100 g: ≤13.0 Pepel g / 100 g: ≤5.8 Aerobni mezofili CFU / g: <10⁴ UFC gliv in...
... značajem. Ena glavnih prednosti te moke je, da je naravno brez glutena, kar jo dela popolno izbiro za ljudi s celiakijo ali tiste, ki se želijo izogibati glutenu, hkrati pa uživati v bogatih in polnih izdelkih. Izvor: Ukrajina. Pakiranje: papirnasta vreča 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg. Paletizacija: 750-950kg.
Francija, Aix En Provence
...Obogateni s proteini in brez dodanega sladkorja, krekerji Roger brez glutena (vsebnost glutena najmanj 20 %) so primerni tako za ljubitelje hujšanja in vitalnosti, kot tudi za vse, ki so na nadzorovani dieti. Pšenična moka, gluten 20 %, rastlinske maščobe (nehidrogenirana olja in maščobe (palma in repica), voda), pekovski kvas, sol, slad, emulgator: lecitin iz soje (brez GSO), moka iz širokega fižola. Pakiranje: približno 22 na škatlo...
Francija, Montelimar
... vsebuje ovitke nugatov. Sestavine: Sladkor, glukozni sirup, med, mandlji, karamel iz slanega masla (8,7%), sladkor v prahu, krompirjev škrob, nezakisan kruh (voda, oljčno olje, moka), beljaki, naravni vanilijev ekstrakt. Postopek izdelave: Med in glukozni sirup se kuhata v kotlu, nato se dodajo beljaki, kuhani sladkor, vanilija, mandlji in karamel. Alergeni: Mandlji, jajca, morebitni sledovi oreščkov. Vsi naši nugati so zagotovljeno BREZ GLUTENA.
Francija, Saint Ouen L'aumône
...Moka iz zelenih banan se pridobiva z sušenjem in nato mletjem nezrelih banan. Je naravno brez glutena, vsestranska in jo lahko uporabimo pri kuhanju, peki in celo pri peki kruha.
Francija, Saint Mard De Réno
...Naša polnozrnata moka je pridelana na naši kmetiji. Izbrali smo polnozrnato moko, da bi dosegli maksimalno hranilno kakovost ob ohranjanju otrobov naših zrn. Naravno brez glutena. Bogata z škrobom. Vsebuje beljakovine. Malo maščob. Bogata z vlakninami. Popolna za zgostitev in vezanje. Sončni žarki v vaših receptih! Uporaba: dodajte jo drugim mokam za kruh, torte, palačinke… Samo za koruzne tortilje.
Francija, Sault
...Zrno malega spelta je nežno. Kuhamo ga kot riž in odlično se poda k solatam, zelenjavi ali mesu. Odlikuje se z zelo nizko vsebnostjo glutena. Moka malega spelta se uporablja pri pripravi kruha, peciva ali testenin.
Ujemajoči se izdelki
Žito
Žito
Drugi izdelki
Moka
Moka
Francija, Arles
...Maison Lesage Kremaste in slastne, te namaze so brez palmovega olja, na osnovi chia olja, brez glutena in bogate z omega 3. Sestavine LEŠNIKI iz Piemonta (18,5%), naribana kokosova moka, sladkor, POLNOMASLJENO MLEKO v prahu, kakavovo maslo, ekstra deviško kokosovo olje, emulgator lecitin SOJE.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo