Italija, Marmirolo
... izvajanje tradicionalnih ali sodobnih razvaljavanj. Z MAGRI FREE Napoletana dobimo pice in kruh z razvitimi mehurčki, mehke in dišeče, primerljive s pekovskimi izdelki iz pšenične moke, vendar 100% brez glutena. Na voljo v pakiranju 1 kg v škatlah po 12 kosov.
...CHOCAR je moka, pridobljena z dehidracijo in super mikronizacijo pulpe sicilijanske karube, naravno veganska in brez glutena. Zaradi barve in okusa se moka iz pulpe karube CHOCAR uporablja kot bolj zdrava alternativa kakavu, prav tako pa lahko zaradi visoke vsebnosti sladkorja omeji dodajanje sladkorja v testo. Brez maščob in stimulativnih snovi se uporablja v slaščičarskih pripravkih, pri...
Italija, Forlì
... pri uravnavanju ravni sladkorja v krvi. Ta biološka moka je tudi vir pomembnih vitaminov in mineralov. Med njimi vitamine skupine B igrajo ključno vlogo pri presnovi energije, medtem ko so minerali, kot so železo, magnezij in cink, bistveni za različne telesne funkcije. BIO brezglutenska moka amaranta se lahko uporablja v številnih receptih. Primerna je za pripravo kruha, tort, piškotov in palačink brez glutena.
...Moka iz kostanja, pridobljena z mletjem izbranih italijanskih suhih kostanjev, brez glutena, brez dodanih konzervansov ali aditivov.
...Prodajamo naprave za ločevanje vinogradniških ostankov, ki jih razdelimo na: 1- Semena, iz katerih pridobivamo OPC - Olje iz semen - Moka brez glutena - 2- Kožice grozdja, iz katerih proizvajamo prehranske moke, krmila za živino, humus, ki vsebuje rastni hormon.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo