Francija, Paris
...Orecchiette buononaturale so izdelane na polobrtni način s bronastim prešanjem, s preprostostjo in strastjo, v plodni provinci Irpinia, na jugu Italije. Testo, sestavljeno iz trde pšenične semenske moke in vode, je zasnovano tako, da najbolje prenese kuhanje. Naše suhe testenine v povprečju prehajajo 30 ur sušenja pri največji temperaturi 50 stopinj Celzija, nato pa se pustijo počivati približno 12 ur v enotah za sušenje, ki so zdaj ugasnjene. Zaradi svoje grobe in debele površine ta rez testenin ponavadi ujame začimbe in omake, kar povečuje večino osnovnih okusov. Neto teža: 500g...
Francija, Saint Lambert De La Potherie
...Zasnovan je za profesionalce v gostinstvu, kar zagotavlja popolno kuhanje in ohranjanje vaših omak. Ta bain-marie lahko postavite na delovno površino in ga enostavno premikate. Kapaciteta rezervoarja: 4,5 litra Moč: 200 W / 230 V Dimenzije: L300 x P300 x H350 mm Teža: 6 KG...
Francija, Merville
...Aromatični karamel se uporablja za dodajanje okusa karamele končnemu izdelku. Glede na njihovo kuhanje in uporabljene sladkorje lahko prinesejo različne okuse: sladek, grenak, kisel itd... Zelo so uporabljeni v živilski industriji, da končnemu izdelku dodajo dober okus karamele in mu prinesejo določeno polnost. Aromatični karamel se deli v 3 kategorije: - svetli karamel, tipičen za med...
Francija, Arengosse
...dodaja rahlo česen in aromatično noto. - Začinjanje : Idealna za posipanje po pečenem zelenjavnem, solatah ali testeninah. - Kuhanje : Uporabite med kuhanjem, da svojim jedem dodate nežno aromo „ail des ours“. Neto teža : 250g Pakiranje : Vrečka 250g Shranjevanje : Hraniti na suhem in hladnem mestu, zaščiteno pred svetlobo, da ohranite kakovost in intenzivnost arom. Idealno za : - Omake - Juhe - Vegetarijanske jedi - Lahke marinade Referenca:SELAILDESOURSVRAC250...
Francija, Soreze
...Ribe dobrote naših jezer: recepti in praktični nasveti - Michel VIDOUDEZ - 69 strani. Recepti za dobro kuhanje naših rek in jezerskih rib, pa tudi nekaj receptov za omake, da lahko te ribe cenimo v njihovi pravi vrednosti. REF:LIVCAPOI Teža: 0,165 kg...
Francija, Mietesheim
... zdravo in kreativno kuhanje! Sestavine: Oljčno olje*, bazilika* (37 %), indijski oreščki* (5 %), česen*, krompirjevi kosmiči*, olje iz sončničnih semen*, morska sol, koncentrat limoninega soka*. *: Izdelki iz ekološke pridelave...
Francija, Saint-Etienne
...Tehnično visoko zmogljivo alternativo, primerno za vse vrste kuhanja. Popolna, enotna in gladka vezava. Odlično prenaša vodno kopel skozi celotno postrežbo, tudi pri zelo kislih omakah. Popolna odpornost na vključevanje kislih sestavin ali alkohola, tako vročega kot hladnega, ne razsloji. Hitro in učinkovito se zgosti. Odlična odpornost na visoke temperature za dolgotrajno kuhanje, kot so gratini. Zelo gladka in kremasta tekstura za smetane. Pakirano po 6 (1L x6) 40% več omake *: visoka učinkovitost pri zgostitvi.
Francija, Guérande
...Perzijci in Egipčani so pred 2000 leti čebulico obravnavali kot sveto rastlino. Rastlina z gomoljem, sorodna čebuli in česnu, se pogosto uporablja v kuhinji, sesekljana v solate ali omake, kot sta béarnaise ali bel maslo. Celo dušene ali kandirane bodo čudovito dopolnile ribo, meso ali foie gras. Idealni spremljevalec za vse vaše recepte na osnovi vina ali preprosto za obogatitev vaših jedi. Idealno za rdeče omake, kuhanje mesa, paro krompirja, jedi na osnovi paradižnika, starejše juhe. SKU:SGE250...
Francija, Castelnaudary
... okviru RSE. Maison Rivière poudarja tradicionalne francoske recepte jedi iz jugozahodne Francije, ki temeljijo na mesu. Les Mets de Provence osvetljujejo krožnik s kulinaričnimi pomočmi, začimbami, namazi za aperitive ter kuhanimi jedmi in zelenjavo z provansalskimi notami. Aroma One je specialist za zeliščne in začimbne pireje v tubah, za praktično in okusno kuhanje. Solvia popelje vaše brbončice...
Francija, Liergues
Ustanovljeno leta 1997, Cinque Terre Concetti je specializirano za opremo, celotno ureditev, usposabljanje in svetovanje na področju italijanske gastronomije. Naša družba ponuja široko paleto strojev za sveže testenine (tiskalniki, raviolniki, gnocchi naprave in kombinirani stroji), vse potrebno za kuhanje testenin, pic ter kakovostne hrane, proizvedene v Italiji (omake za testenine, rižoti ...). Cinque Terre Concetti ima tudi akreditirani center za usposabljanje v italijanski kuhinji.
Francija, Saint-Martin-De-Seignanx
... osnove omak - začimbe za meso, suhomesnate izdelke - arome rib - začimbe, naravne zelišča, dehidrirano zelenjavo, marinade - arome za prigrizke, - kulinarične osnove, začimbe, marinade, dehidrirana zelenjava in izdelki za tehnično kuhanje za gostinstvo in restavracije.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play