Madžarska, Budapest
... mediteranskih jedeh. Dodaja se v fižolove enolončnice, zelenjavne enolončnice, lečo, dahle in omake na osnovi paradižnika. V Evropi se kumina zelo pogosto dodaja kruhu, kot so kruhki in koruzni kruh. V Indiji je skoraj vedno sestavni del dobre kari – v resnici je del garam masale. Kumina se lahko uporablja tudi za aromatiziranje sirov. Priporočeno shranjevanje Najpomembnejša točka je, da suhe zelišča in...
Švica, Langnau Im Emmental
...Obrat za kuhanje v serijah za pripravo sadja, predelavo zelenjave, omake - KASAG strokovnjaki so specialisti za gradnjo kotlov, industrijskih kuhalnih obratov za proizvodnjo sadnih osnov, zelenjave in omak. Njihovi celoviti sistemi, ki vključujejo kuhalnike, hladilnike, kondenzatorje, cevi in ventile, so zasnovani v skladu z aktualnimi zahtevami v aseptičnem oblikovanju. Preprečevanje...
Belgija, Flemalle
...Naj bo to za pripravo vaših bešamelov, ali za vaše najbolj kremaste omake, ali pa za kuhanje in pečenje, ta linija bo navdušila najfinejše gurmane. V svoji specialnosti je Royale Lacroix med najpomembnejšimi igralci na evropskem trgu in se posebej obrača na strokovnjake na področju prehrane. V tem kontekstu so naši privilegirani partnerji tako med manjšimi industrijami kot med velikimi...
Španija, Zaragoza
... hladnih pripravkov, kot so solate in omake. Koruzno olje je v prehrambeni industriji cenjeno zaradi svoje stabilnosti kot ocvrto olje, zlasti pri proizvodnji prigrizkov. Njegova vsestranskost in zdravstvene koristi ga delajo priljubljeno izbiro tako za domače kuharje kot za profesionalne kuharje.
Španija, Dicastillo, Navarra
...tartufaste tortilje, tartufasti toast, tartufaste pice, tartufaste omake za meso, tartufasta testenina, tartufasti rižoto, tartufasta lazanja, tartufasti sir, tartufasti pireji, tartufaste ribe, solate z tartufastimi vinaigretami in katera koli druga jed, ki si jo lahko zamislimo. Treba je upoštevati, da naši začimbe z oljem tartufov niso primerne za kuhanje, saj bi toplota pokvarila njihov okus; uporabljati jih je treba za začinjanje že pripravljenih jedi.
Slovaška, Košice
... omaka je zasnovana za zagotavljanje izkušnje pice restavracijske kakovosti doma. Popolna je ne le za pice, temveč tudi za testeninske jedi, enolončnice in še več. Z njenim avtentičnim okusom in visokokakovostnimi sestavinami je Fresco natura pizza omaka nujna za vsakega ljubitelja pic, ki želi dvigniti svoje kulinarične kreacije.
Francija, Paris
...Orecchiette buononaturale so izdelane na polobrtni način s bronastim prešanjem, s preprostostjo in strastjo, v plodni provinci Irpinia, na jugu Italije. Testo, sestavljeno iz trde pšenične semenske moke in vode, je zasnovano tako, da najbolje prenese kuhanje. Naše suhe testenine v povprečju prehajajo 30 ur sušenja pri največji temperaturi 50 stopinj Celzija, nato pa se pustijo počivati približno 12 ur v enotah za sušenje, ki so zdaj ugasnjene. Zaradi svoje grobe in debele površine ta rez testenin ponavadi ujame začimbe in omake, kar povečuje večino osnovnih okusov. Neto teža: 500g...
Švica, Wollerau
... velika tudi za pripravo vseh vrst omak in prelivov. Predstavitev PRIPRAVITE ZDRAVE MAJHNE OBROKE IN OMAKE S TO ČUDOVITO VERSATILNO POSODO Uživajte v vseh prednostih najsodobnejše tehnologije in čudovitega oblikovanja z Zepter. Izberite iz naše ponudbe različnih velikosti ponv in manjših posod za omake za vaš naslednji zdrav kulinarični dosežek. S tehnologijo Zepter Closed Circle ostane hranilna...
Italija, Acquaviva Picena
...NOV NAČIN, DA POSTANEŠ ŠEF VELIKE KUHINJE. KULINARNA TRADICIJA, UMETNOST IN STRAST SO SESTAVINE, S KATERIMI PRIPRAVLJAMO POLPROIZVODE ZA VAS. Razvili smo ekskluzivne formule, ki vam omogočajo, da prihranite dragocen čas v kuhinji, ne da bi žrtvovali okus in avtentičnost vaših jedi. Investirajte v kakovost in zanesljivost. Izberite odličnost z našimi polproizvodi in odkrijte, kako poenostaviti...
Francija, Saint Lambert De La Potherie
...Zasnovan je za profesionalce v gostinstvu, kar zagotavlja popolno kuhanje in ohranjanje vaših omak. Ta bain-marie lahko postavite na delovno površino in ga enostavno premikate. Kapaciteta rezervoarja: 4,5 litra Moč: 200 W / 230 V Dimenzije: L300 x P300 x H350 mm Teža: 6 KG...
Španija, Villarrubia (cordoba)
...Izstopa po svoji prosojnosti, visokobariernih lastnostih in sposobnosti, da prenese toplotne obdelave, kot so pasterizacija, vroče polnjenje in mikrovalovno kuhanje. Uporabe: Tržne aplikacije tega materiala: omake ali izdelki, ki vsebujejo omako ali drugo tekočino, jedi na osnovi riža ali drugih stročnic, prehranska dopolnila in superživila, kot so chia semena, makova semena itd., suho sadje in oreščki ter druga suha živila, med drugim. V neprehranskem sektorju je prav tako primeren za gele, izdelke za osebno higieno in lepotne izdelke, med drugim.
Francija, Merville
...Aromatični karamel se uporablja za dodajanje okusa karamele končnemu izdelku. Glede na njihovo kuhanje in uporabljene sladkorje lahko prinesejo različne okuse: sladek, grenak, kisel itd... Zelo so uporabljeni v živilski industriji, da končnemu izdelku dodajo dober okus karamele in mu prinesejo določeno polnost. Aromatični karamel se deli v 3 kategorije: - svetli karamel, tipičen za med...
Poljska, Warszawa, Poland
... umetnih sladkorjev. Prav tako je dober vir likopena, močnega antioksidanta, ki ga najdemo v kuhanih paradižnikih. Rok trajanja paradižnikove paste je približno 18 do 24 mesecev in jo je treba shranjevati med 10°C in 24°C. Foodcom S.A. ponuja paradižnikovo pasto v aseptičnih vrečkah v jeklenih sodih, ki tehtajo 230 kg. Zaradi svoje goste konsistence in okusnega okusa se paradižnikova pasta široko uporablja v picerijah, restavracijah in catering podjetjih kot osnova za omake v različnih paradižnikovih jedeh, kot so pica in testenine.
Francija, Arengosse
...dodaja rahlo česen in aromatično noto. - Začinjanje : Idealna za posipanje po pečenem zelenjavnem, solatah ali testeninah. - Kuhanje : Uporabite med kuhanjem, da svojim jedem dodate nežno aromo „ail des ours“. Neto teža : 250g Pakiranje : Vrečka 250g Shranjevanje : Hraniti na suhem in hladnem mestu, zaščiteno pred svetlobo, da ohranite kakovost in intenzivnost arom. Idealno za : - Omake - Juhe - Vegetarijanske jedi - Lahke marinade Referenca:SELAILDESOURSVRAC250...
... hrana -Narezani in drobljeni sir -Prigrizki -Marinirano meso in perutnina Posebne prednosti -Izboljšana obstojnost s pomočjo MAP ali vakuumske tehnologije -Primerno za hrano na poti -Primerno za mikrovalovno pečico in kuhanje na pari -Ustrezno kot embalaža za prigrizke v avtomobilskih držalih za pijačo -Produkty ostanejo sveži zahvaljujoč ponovno zapirajočim zadrgam in vijakom -Visoka prepoznavnost blagovne znamke in diferenciacija -ponovno zapiranje preprečuje uhajanje izdelkov...
Nemčija, Oyten
...JODIRANA ČISTA SOL Blagovna znamka: Fooday Sol Teža: 1 kg DOBRO ZA VAŠE ZDRAVJE Jod prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema in normalni kognitivni funkciji. S soljo lahko oživite okuse. Vaša jedi bodo boljše in okusili boste večjo aromo. Majhni fino mleti zrnci Fooday 03 so izjemno primerni za pripravo vaših vsakodnevnih obrokov, od krompirja do dušenega mesa, rib ali jajc ter za omake, enolončnice in testo.
Francija, Soreze
...Ribe dobrote naših jezer: recepti in praktični nasveti - Michel VIDOUDEZ - 69 strani. Recepti za dobro kuhanje naših rek in jezerskih rib, pa tudi nekaj receptov za omake, da lahko te ribe cenimo v njihovi pravi vrednosti. REF:LIVCAPOI Teža: 0,165 kg...
Nemčija, Reutlingen
...Vodotesni pokrov iz nerjavečega jekla z tesnilnim robom. Za shranjevanje, prevoz, kuhanje in regeneracijo. Optimalno za juhe in omake - ni več prelivanja! Primeren za delovanje v konvektomatih. Uporabno območje do +180 °C. Vodotesni pokrov 1/2 Tip: 125 Opomba: Ni primeren za GN posode, globina 20 mm in 40 mm. Za GN posode 1/6 je na voljo tudi v prozorni izvedbi. Prosimo, povprašajte! Art.Nr.: Vodotesni pokrov 125: 84 08 01 03...
Francija, Mietesheim
... zdravo in kreativno kuhanje! Sestavine: Oljčno olje*, bazilika* (37 %), indijski oreščki* (5 %), česen*, krompirjevi kosmiči*, olje iz sončničnih semen*, morska sol, koncentrat limoninega soka*. *: Izdelki iz ekološke pridelave...
Ukrajina, Kharkiv
... družinskega obroka z mesom ali zelenjavo, ni vam treba izgubljati časa za pripravo omake. ▪ Zelo preprosto in zelo okusno: kuhajte v skladu s priporočili na pakiranju - preprosto in enostavno, zagotovljeno okusno, ni vam treba izgubljati časa za iskanje receptov. ▪ Prosojno pakiranje: vidite omako z naravnimi začimbami znotraj paketa. ▪ Povsem nov način kuhanja: alternativa kečapu in majonezi, jed lahko pripravite z edinstvenim okusom.
Francija, Saint-Etienne
...Tehnično visoko zmogljivo alternativo, primerno za vse vrste kuhanja. Popolna, enotna in gladka vezava. Odlično prenaša vodno kopel skozi celotno postrežbo, tudi pri zelo kislih omakah. Popolna odpornost na vključevanje kislih sestavin ali alkohola, tako vročega kot hladnega, ne razsloji. Hitro in učinkovito se zgosti. Odlična odpornost na visoke temperature za dolgotrajno kuhanje, kot so gratini. Zelo gladka in kremasta tekstura za smetane. Pakirano po 6 (1L x6) 40% več omake *: visoka učinkovitost pri zgostitvi.
Italija, Trento
...V praktični obliki kocke je tukaj koristna pomoč v kuhinji: aromatična mešanica za Soffritto Bauer. Nastala je iz kombinacije skrbno izbranih zelenjav, brez dodanega monosodnega glutamata in brez hidrogeniranih maščob. Bauerjeva skrivnost za okusne omake in druge slastne recepte. Odlično za dodajanje okusa vašim receptom. Raztopite 1 kocko Soffritto Bauer (10 g) v malo olja ali vode v ponvi, da dobite osnovo za kuhanje želenih jedi. Nato nadaljujte s pripravo mesa, rib, zelenjave ali omak po svojem najljubšem receptu in preverite morebitno potrebo po soli proti koncu kuhanja.
Francija, Guérande
...Perzijci in Egipčani so pred 2000 leti čebulico obravnavali kot sveto rastlino. Rastlina z gomoljem, sorodna čebuli in česnu, se pogosto uporablja v kuhinji, sesekljana v solate ali omake, kot sta béarnaise ali bel maslo. Celo dušene ali kandirane bodo čudovito dopolnile ribo, meso ali foie gras. Idealni spremljevalec za vse vaše recepte na osnovi vina ali preprosto za obogatitev vaših jedi. Idealno za rdeče omake, kuhanje mesa, paro krompirja, jedi na osnovi paradižnika, starejše juhe. SKU:SGE250...
Litva, Kaunas
...Naravno sončnično olje, primerno za kuhanje, solate in omake. Količina na zalogi: 20.736 enot po 1 liter. Skupaj: 33 palet. Ocena cene okoli 1,15 € na liter. Dostava na voljo po vsej Evropi.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Uporabite ga za kuhanje najprej (juha, boršč), glavne jedi (dušenje, priloge), omake, solate, marinade, strastne jedi, pico, prigrizke. Uporabite za Za vse vrste peke in sladic, sadje, vroče napitke in začinjene jedi v orientalski kuhinji. Okus mehak, sladek Hranilna vrednost na 100 g. Beljakovine (g / 100g)… 10 Maščobe (g / 100g)… 1,0 Ogljikovi hidrati (g / 100g)… 46 Energijska vrednost (kcal / 100g)… 230...
Nemčija, Hamburg
...Sladilo Acesulfam-K je odobreno za naslednje živilske izdelke: solate, gorčica, omake, alkoholne pijače, brezsladkorne pijače in sladice, brezsladkorni bonboni, brezsladkorni namazi, marmelade, konzervirano sadje in zelenjava, prigrizki iz žit in oreščkov. Lastnosti izdelka: Brez glutena, brez laktoze, vegansko Označevanje živil: E950 Proizvodnja: Acesulfam-K se pridobiva iz ocetne kisline.
Francija, Castelnaudary
... okviru RSE. Maison Rivière poudarja tradicionalne francoske recepte jedi iz jugozahodne Francije, ki temeljijo na mesu. Les Mets de Provence osvetljujejo krožnik s kulinaričnimi pomočmi, začimbami, namazi za aperitive ter kuhanimi jedmi in zelenjavo z provansalskimi notami. Aroma One je specialist za zeliščne in začimbne pireje v tubah, za praktično in okusno kuhanje. Solvia popelje vaše brbončice...
Francija, Liergues
Ustanovljeno leta 1997, Cinque Terre Concetti je specializirano za opremo, celotno ureditev, usposabljanje in svetovanje na področju italijanske gastronomije. Naša družba ponuja široko paleto strojev za sveže testenine (tiskalniki, raviolniki, gnocchi naprave in kombinirani stroji), vse potrebno za kuhanje testenin, pic ter kakovostne hrane, proizvedene v Italiji (omake za testenine, rižoti ...). Cinque Terre Concetti ima tudi akreditirani center za usposabljanje v italijanski kuhinji.
... še posebej sejemski razstavljavci so del portfelja strank podjetja. Izdelek je širok in vključuje na primer: • naprave za vaflje • žari in pekači • prigrizki in prigrizki (rezači za currywurst, friteze, dozirniki za omake) • zabavna hrana (čokoladni fontani, pokovka) • pijače • hlajenje in led • ohranjanje toplote (toplotne luči, lonci za juho) • kuhanje in pečenje (ponevi, indukcija, kuhalniki riža) • peči • pica, testenine in testo (obdelava testa, pica peči, stroji za testenine) • kuhinja in bife (toasterji, kuhinjski pripomočki)...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play