Francija, Laissac
...Popoln darilni paket za majhne želje po mesninah. Paket vsebuje: 2 Popine salame in 2 Popine mesnine (med njimi coppa, lonzo ali svinjska rebra), predstavljene v kraf škatli. Mesnine brez nitritov, narezane in vakuumsko pakirane v 100% recikliranem steklenem kozarcu. Brez konzervansov, mesnine lahko hranite v omari več mesecev pred odprtjem. Pop in je pripravljeno! Samo odprite Popino po...
Francija, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Deska za rezanje iz oljčnega lesa Deska za kuhinjo iz oljčnega lesa Kvadratna deska Za rezanje zelenjave, čebule, peteršilja, salame, Lahko se uporablja tudi kot podstavek. Zelo lepe barve lesa dimenzije 20x20x1.5cm +/-...
Francija, Carpentras
Od leta 1985 smo specializirani za ročno izdelavo klobas po meri, bodisi manjših bodisi večjih premerov. Ponosni smo, da ponujamo 100 % lokalne in francoske izdelke, priznane po vsem svetu in nagrajene z medaljami leta 2018 in 2023. Nahajamo se v Carpentrasu, ob vznožju Mont Ventoux, kjer združujemo tradicijo in odličnost, da vam ponudimo najboljše klobase. Naša e-trgovina je zasnovana tako, da z...
Francija, Perpignan
n°1 v prodaji v oddelkih mesnin trgovin, ki jih oskrbujemo, so naši izdelki katalonske specialitete, izdelane v dolini Garrotxa v španski Kataloniji. Aromatizirani ali naravni fueti, aromatizirani ali naravni klobasici, blagi ali pikantni chorizo, oreščki pršuta, 1/4, 1/2 ali celoten serrano brez kosti, široka izbira vakuumsko pakiranih rezin, slanina, lomo itd... Naša ponudba že 10 let razveselju...
Francija, Rillieux La Pape
Patrimoniam je tovarna mesnin francoskega dediščine BIO, BREZ NITRITOV, ki so večinoma zasnovane iz lokalnega mesa. Začnemo z mojstrovino v nevarnosti iz dediščine naše lyonske dežele: pravi lyonski klobasa. Zavezani smo profesionalcem in potrošnikom, ki, tako kot mi, hrepenijo po pravih "okusnih" izdelkih, ki spoštujejo naravo. Patrimoniam se vključuje v strogo kakovostno prizadevanje, da ponud...
Francija, Parlan
Maison Laborie, ustanovljena leta 1932, je specializirana za mesnine iz Auvergne. Izdelki Laborie so ročno izdelani, so avtentični in okusni. Mesnine so francoskega izvora, več izdelkov Laborie pa je nagrajenih. Maison ponuja široko paleto tradicionalnih mesnin, ki vključujejo: suhe šunke iz Auvergne, suhe klobase, suhe salame, prsi, kozarce, konzervirane izdelke, darilne škatle itd.
Francija, Rungis Cedex
Podjetje BUISSON je veletrgovec s svežimi živili, namenjenimi profesionalcem. BUISSON: veletrgovec s sirom v Rungisu in veletrgovec z evropskimi mesninami. Od leta 1982 smo prisotni v središču mednarodnega trga Rungis. BUISSON upravlja s 1500 m2 hladilnic, ki ustrezajo evropskim standardom. Veletrgovec s hrano za Evropo, naše delovanje podpirajo izvozni partnerji, kar omogoča, da so naši izdelki p...
Francija, Parthenay
Favid se osredotoča na ustvarjanje trajnega in prilagojenega odnosa s vsakim svojim strankam, z namenom, da jim ponudi izdelke, ki najbolje ustrezajo njihovim potrebam glede sestave, predstavitve in pakiranja. Naša dejavnost: Ponuditi industriji predelave hrane paleto surovih in kuhanih PAI, ki jim omogoča razvoj novih končnih izdelkov ter izboljšanje kakovosti in stroškov njihovih obstoječih rece...
Francija, Aurillac Cedex
La Maison TEIL, ki se nahaja v Aurillacu, je specializirana za proizvodnjo mesnin. La Maison proizvaja šunke, klobase, terine, fritone, auvergnske paštete in tipične mesne slaščice, kot so listnato testo z Bleu d'Auvergne ali krompirjeva pita. Sveže šunke nikoli niso zamrznjene, so ročno soljene, s suho soljo in po tradicionalni auvergnski metodi. Sušenje in zorenje šunk traja 7 mesecev. Kloba...
Francija, LA ROCHETTE
Henri Raffin je 100% družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1937, ki se nahaja v srcu francoskih Alp. Proizvajamo suhomesnate izdelke iz lokalnih virov: suhe klobase, suhe šunke, tradicionalne klobase in paštete. Ponujamo široko izbiro savojskih klobas ter obsežno paleto suhih klobas, izdelanih po tradicionalnih metodah, ki so bile večkrat nagrajene na Generalnem kmetijskem tekmovanju. Naše savojsk...
Francija, Lacaune
Ustanovljeno leta 1956, podjetje OBERTI se specializira za mesnine in suhomesnate izdelke. Z 60 leti izkušenj OBERTI združuje znanje, tradicionalne recepte in sodobno opremo. Mesnine, uporabljene za proizvodnjo mesnin in suhomesnatih izdelkov, so kakovostne regionalne mesnine. Podjetje tako proizvaja in ponuja klobase, koppo, slanino, soljene in sušene šunke itd.
Francija, Le Rouget
Podjetje MAS, ki se nahaja v Rougetu v Cantal, je specializirano za mesnine, suhomesnate izdelke in tradicionalne konzervirane izdelke iz Centralne masive. Podjetje ponuja izdelke z enostavnimi in avtentičnimi recepti. Na voljo je na primer suhi pršut, zoren do 24 mesecev v njihovem sušilniku v Rougetu, ter ročno mešan svinjski paštet. Hiša MAS je znana po kakovosti in avtentičnosti svojih izdel...
Francija, Les Aldudes
Podjetje PIERRE OTEIZA proizvaja regionalne hrane. Ponujamo šunke, trebuh, filete, klobase, chorizo, garbure, kremne juhe, foie gras, rillete, paštete, confite, kasuole, sire in vino. Naše izdelke distribuiramo v Franciji in na izvoz.
Francija, Foix
V naravnem in avtentičnem okolju družina ROUCH od leta 1870 nadaljuje s pripravo pravih lokalnih izdelkov, rustikalnih in polnih okusa. Šunka iz Ariège, suha klobasa iz jeter, klobasa pod pepelom iz Ariège, foie gras, konfitirana raca, divjačinski paštet, jelenji paštet itd... Mesnine ROUCH izdelujejo svoje proizvode v svojem laboratoriju, ki izpolnjuje evropske standarde, v Ferrières v Ariège.
Francija, Plaisance
... trupelne dostavljene v Plaisance ob ponedeljkih, torkih in četrtkih. Razkosane so in različni kosi so namenjeni za proizvodnjo. Kar zadeva recepte, od salame do ocvrtega mesa in pršuta, gre za znanje, ki temelji na petdesetletnih izkušnjah, osredotočeno na iskanje doslednosti okusov skozi vse leto.
Francija, Montreuil Bellay
Za vaše zadovoljstvo vam Roger BODET, mojster mesarstva, predstavlja vse svoje talente in znanje skozi široko paleto suhih klobas. Oblikovani v naravne ovitke, so klobase nato nameščene v sušilnico, kjer bodo zelo postopoma dosegle idealno temperaturo, ki je ugodna za razvoj okusov in značilnih površinskih cvetov dobrih suhih klobas. To je faza, v kateri so najbolj razvajene, saj se morajo nato oh...
Francija, Tarare Cedex
Salama iz Haute Savoie in Rhône Alpes v naravni ovitku, brez barvil in kemičnih konzervansov. Klobase so prekrivene z naravno cvetlico. Hrustljava šunka z najmanj 6 tedni sušenja. Visokokakovostna suhomesnata izdelava, shranjena v zorenju v Pontchâteau, v skladu s spoštovanjem do izdelka.
Francija, Grezieu Le Marche
Francija, Villeneuve D Ascq
Francija, Connerre
Francija, Montagny
Francija, Grand Fougeray
Francija, Avoudrey
Francija, Pont D Hery
Francija, Pierreclos
Francija, Colmar

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play