Francija, Arengosse
YAYA NATURELLEMENT SAVOUREUX je vaš izbrani partner za edinstvene in rafinirane kulinarične kreacije. Kot specializirani proizvajalec ponujamo široko paleto sladkorjev in soli z izvrstnimi bio okusi, ki so idealni za obogatitev vaših jedi skozi vse leto, pa tudi darilne pakete in sirup za obogatitev okusa vaših pijač. Ponujamo aromatizirane in obarvane sladkorje: malinov, pasijonkin, cimetov, bel...
Francija, Bordeaux
...Komentar Ilovnata-kalcijska pobočja, sestavljena iz molasov fronsadais na fosiliziranem kalcitu. Bordeaux vinifikacija popolnoma zrelih grozdja, obvladovanje ekstrakcije polifenolov z natančnim okusnim nadzorom. Zorenje na finih drobtinah z natančno odmerjenim razmerjem kisika. Degustacija Malinasta barva, sijoča in intenzivna. Fin in zrel nos, ki spominja na bolgarsko vrtnico, kompot iz ribezov...
Francija, Bordeaux
... potencial terroirja. Zorenje: 12 mesecev v francoskih hrastovih sodih, od tega 20% novega lesa. Tradicionalno lepljenje. Degustacija: Rubinska barva. Prijeten, zrel in celo odprt nos z notami marmeladnega sadja ter mesnatim in dimljenim pridihom. Okus je izpopolnjen in zrel, a ohranja lepo sadnost. Zaključek pokaže kanček trdnosti, ki dodaja globino.
Francija, Saint Emilion
... se sadje izraža z navdušenjem v precej širokem, svežem in trdnem okviru. 2015 Zlata medalja G&G 2017 : „Lepa granatna barva. Nos z zrelim rdečim sadjem. Usta prikazujejo prijetno mešanico z sadnimi in začinjenimi aromami, ki se uveljavijo v zaključku. Dobro zgrajen letnik, zelo klasičen, brez okrasja.“ Srebrna medalja CONCOURS DE LYON 2019 / WINE ENTHUSIAST 89/100 2014 : G&G 2017 : „Lepa temno rubinasta barva. Zrel nos, ki spominja na meso češnje. V ustih generozna stil, s tanini, ki se zlijejo in služijo sadju.
Francija, Toulon
Lemée Bio : Vaš Zanesljiv Partner na Področju Prehrane in Dobrega Počutja Dobrodošli pri Lemée Bio, distributerju s sedežem v Franciji, specializiranem za prehranske izdelke, kozmetiko, mila, infuzije in med. Ponosni smo, da ponujamo 100% naravne in veganske izdelke, ki izhajajo iz medicinskih raziskav. Naši Izdelki Dopolnila: Naša specialnost, zasnovana za krepitev zdravja, izboljšanje prebave in...
Francija, Lyon
...Agillia ima zgodovinsko tehnično DNK in sledi tehnološkim razvojem okvirjev (nabor komponent, ki omogočajo pospešitev razvoja prilagojene aplikacije). Zato smo se specializirali za razvoj aplikacij na osnovi PHP okvirja Symfony. Ta okvir je zrel in ponuja tehnološke specifikacije, ki omogočajo razvoj najbolj kompleksnih prilagojenih projektov, ki jih ni mogoče izvesti s klasičnimi CMS-ji na trgu (WordPress, Prestashop, Magento).
...Pistacija se razlikuje od drugih oljnic po svoji zeleni-rumeni barvi in delno odprti lupini, kar jo naredi enostavno za uživanje. Na drevesu raste v grozdih, ki začnejo obrodovati šele po približno desetih letih. Med zorenjem se jedro povečuje, dokler ne preseže prostornine, ki mu je dodeljena v lupini, kar povzroči razpokanje. Hkrati se njihov perikarp (zelen, puhast in mesnat ovoj, ki ščiti lupino) spremeni iz nežno zelene v rožnato-vijolično, ko je sadež zrel. Pistacija Coque Nature VIJAYA je surova.
Francija, Guérande
... zrel in se odpre ter izpusti dve črni semeni, ki ju ne uživamo, ker sta pretrdi in grenki. Szechuan poper raste na grmu, imenovanem Clavalier. Sušen na soncu, se uporablja le njegova lupina za pripravo tega začimbnega dodatka, ki je dobro znan med vrhunskimi kuharji. SKU:FSPS150...
Francija, Paris
...Banana je sadež ali jagoda, ki izhaja iz cvetne strukture bananovca. Banan je običajno sterilni sadež, ki izhaja iz domačih sort. Le samo sadeži divjih bananovcev in nekaterih domačih kultivarjev vsebujejo semena. Banan je običajno rumen z rjavimi madeži, ko je zrel, in zelen, ko ni zrel. Vir mehkih vlaknin Odličen vir kalija Bogata z vitamini, minerali in antioksidanti...
Francija, Paris
... mandljem, Prunus amygdalus var. amara, pri čemer je slednji zaradi vsebnosti cianovodikove kisline obravnavan kot strupen. Gre za oljnato seme, torej bogato z lipidi, pogosto ga imenujemo "suho oljnato sadje". Če je mandelj obrano pred zrelostjo, je njegova koža še zelena, znana zelena barva mandlja. Tako imajo zeleni in sveži mandlji mehko in mlečno meso, z nežnim okusom. V Franciji jih obiramo junija in julija. Ko je popolnoma zrel, mandelj postane suh in ga obiramo. Ean13:3701511707330 Referenca:MandeljBioSesekljanFrancija1...
Francija, Issy-Les-Moulineaux
...Ta okusna druga bela vina znamenitega Château Smith Haut Lafitte je resnično ljubezenski napad! Sestavljena iz 100% sauvignona, ta cuvée odstopa od običajnih značilnosti te sorte in se odlikuje po izjemni aromatični bogatosti. Telo je tukaj obdajajoče in kremasto, medtem ko se aromatika razvija na notah masla, vanilije in hrasta. Prisoten je tudi zrel sadni okus, ki spominja na breskev, hruško...
Francija, Les Riceys Bas
...Nepremagljiva sladkost te polsuhe cuvée vam prinaša okusne in tople arome. Vizualno: Svetla, jasna in sijoča barva, z zlatim odtenkom. Mehurčki so goste, homogeni, mehurček je fin. Olfaktorno: Njegova aroma je zelo izrazita, arome belih in rumenih sadežev se izražajo s polnostjo in eleganco, sledijo pa jim arome suhega sadja in peciva. Okusno: Zrel in sadni, se harmonično uravnava z zelo dobro premešanim odmerkom.
... (phnom) v provinci Kampot, ki jih pihajo morski vetrovi iz bližnjega Siamškega zaliva. Plod te rastline se pobira v grozdih pri različnih stopnjah zrelosti. Rdeči poper se pobira, ko je zrel, nato se naravno posuši in oksidira ter na koncu ročno sortira. Pridelava popra ima v Kambodži dolgo tradicijo. Kampotski poper je omenjen v spisih Zhou Daguan, kitajskega diplomata, ki ga je v 13. stoletju...
Francija, Brunoy
... je posledica kasnejšega obiranja. Rdeči poper Voatsiperifery iz Madagaskarja se obira, ko je sadež zrel in rdeč. Kljub temu pa je iskanje "poperja iz vrhov" na višini 20 m nad tlemi še vedno nevarno. Okus rdečega popra Voatsiperifery je bolj nežen kot okus črnega popra Voatsiperifery. Ostanek je v toplejših tonih zaradi svoje zrelosti in intenzivnosti v ustih. Primeren je za brbončice, ki niso navdušene nad pikantnostjo popra. Teža: 250 g Količina: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1 kg...
Francija, Fresnes
...Ananas pain de sucre iz Benina se odlikuje po: - podolgovati konični obliki, kar mu prinaša ime ananas steklenica - koži, ki ostaja vedno zelena, tudi ko je zrel. Ta koža, ki običajno postane zeleni, daje sijočo rumeno bakreno barvo. Kalibracija: 09 do 12 sadežev v ravni škatli Povprečna teža na sadež: 1 do 1,6 kg/kos Vsebnost sladkorja pri zrelosti: 13 do 14 stopinj Brix Kalibracija: 09 do 12 sadežev v ravni škatli Povprečna teža na sadež: 1 do 1,6 kg/kos Vsebnost sladkorja pri zrelosti: 13 do 14 stopinj Brix...
Francija, Les Pavillons-Sous-Bois
...Zrel Cheddar z izrazito aromo za obogatitev toplih ali hladnih jedi.
Francija, Soussans
...Lepa rubinasta obleka, granatna z odsevi vermiliona. Dokaj globoka barva, svetleča barva. Vino lepe predstavitve. Odpirajoč nos, ki se dobro izraža. Na prvi pogled enotna nosna nota, a ob zračenju se pojavijo note cimeta in kremena. (Nos zelo rahlo spominja na svinčnik) Napad je kremast, skoraj sladek, sledijo mu zrel, poln in radodaren telo. Mehkoba taninov je opazna. Vino z lepo zrelostjo za...
Francija, Maurs
...Naša skupina mlekarjev je ustvarila blagovno znamko „L'éleveur Occitan“, da bi valorizirala svoje pridelke. Tržimo različne izdelke, med katerimi je Cantal AOP „Fleur d’Auvergne“ iz surovega in pasteriziranega mleka (mlad in srednje zrel). Naš Cantal srednje zrel je zagotovljen z najmanj 4 meseci zorenja, da zagotovimo enakomeren okus za potrošnike. Prav tako razvijamo naslednje izdelke: sveža...
Francija, Issy Les Moulineaux
Glas za vaše projekte! Želite razviti svojo marketinško strategijo in promovirati svoje produkcije ter storitve na vedno bolj konkurenčnem in globalnem trgu. Moj naravni glas, mladosten ali zrel, se bo naravno prilegal vašim video projektom. Bodoč bo pomirjujoč in informativen, s jasno sporočilnostjo, ki prepriča in spodbuja k dejanju. Ustrezal bo različnim stilom, vključno z animacijami...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo