Bertelli Formaggi S.r.l., prisotna na trgu že štiri generacije, ponuja odlično kakovost zrelih in svežih sirov. Smo referenčna točka za številne evropske dejavnosti pri dobavi ne le Parmigiano Reggiano, zrelega od 12 do 60 mesecev, temveč tudi sirov iz kozjega in ovčjega mleka iz italijanske tradicije. Smo tudi dobavitelji tipičnih mesnin, kot so salame, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma...
Trgovinsko podjetje, ki deluje na področju prehrane in krmil. Specializirani smo za trgovino z mlečnimi izdelki; rastlinskimi beljakovinami in aminokislinami kot dodatki za krmila in hrano. Ponudba je usmerjena v podjetja iz sektorja B2B.
Zahvaljujoč naši ekipi je podjetje pridobilo številne zvesti poslovne partnerje in se še naprej razvija. V letu 2019 smo prejeli prestižno nagrado kot najhitreje...
YAYA NATURELLEMENT SAVOUREUX je vaš izbrani partner za edinstvene in rafinirane kulinarične kreacije. Kot specializirani proizvajalec ponujamo široko paleto sladkorjev in soli z izvrstnimi bio okusi, ki so idealni za obogatitev vaših jedi skozi vse leto, pa tudi darilne pakete in sirup za obogatitev okusa vaših pijač.
Ponujamo aromatizirane in obarvane sladkorje: malinov, pasijonkin, cimetov, bel...
...Komentar
Ilovnata-kalcijska pobočja, sestavljena iz molasov fronsadais na fosiliziranem kalcitu. Bordeaux vinifikacija popolnoma zrelih grozdja, obvladovanje ekstrakcije polifenolov z natančnim okusnim nadzorom. Zorenje na finih drobtinah z natančno odmerjenim razmerjem kisika.
Degustacija
Malinasta barva, sijoča in intenzivna. Fin in zrel nos, ki spominja na bolgarsko vrtnico, kompot iz ribezov...
... potencial terroirja.
Zorenje: 12 mesecev v francoskih hrastovih sodih, od tega 20% novega lesa. Tradicionalno lepljenje.
Degustacija: Rubinska barva. Prijeten, zrel in celo odprt nos z notami marmeladnega sadja ter mesnatim in dimljenim pridihom. Okus je izpopolnjen in zrel, a ohranja lepo sadnost. Zaključek pokaže kanček trdnosti, ki dodaja globino.
...Drevesa lucume začnejo obrodovati šele po 5 letih, vsako drevo pa letno obrodi do 500 sadežev. Sadeži so rumeno-rjave barve in lahko tehtajo do enega kilograma.
Obdelava v lucuma prašek
Drevo lucume nosi sadje skozi vse leto, vendar se glavna letina odvija spomladi med januarjem in aprilom. Ko sadež pade z drevesa lucume, še ni zrel in je pulpa pretrda, da bi bila užitna. Sadeže je treba shraniti pod seno, dokler ne...
...Aluminijeva keramika je vrsta keramičnega materiala, pri katerem je glavna kristalna faza a-Al2O3. Zaradi svoje visoke tališčne temperature, visoke trdote, odpornosti na toploto, odpornosti na korozijo in električne izolacije se lahko uporablja v bolj zahtevnih pogojih. Aluminijeve keramike, ki imajo nizko ceno in zrel proizvodni proces, so eden največjih in najbolj razširjenih keramičnih...
... se sadje izraža z navdušenjem v precej širokem, svežem in trdnem okviru.
2015
Zlata medalja G&G 2017 : „Lepa granatna barva. Nos z zrelim rdečim sadjem. Usta prikazujejo prijetno mešanico z sadnimi in začinjenimi aromami, ki se uveljavijo v zaključku. Dobro zgrajen letnik, zelo klasičen, brez okrasja.“ Srebrna medalja CONCOURS DE LYON 2019 / WINE ENTHUSIAST 89/100
2014 : G&G 2017 : „Lepa temno rubinasta barva. Zrel nos, ki spominja na meso češnje. V ustih generozna stil, s tanini, ki se zlijejo in služijo sadju.
...Banana ni le sadje, temveč ikona okusa in zdravja, ki jo Zayma ponosno distribuira. Iz svojih tropskih dežel je ta sladki in hranljiv užitek skrbno izbran za pot do vaše mize. V Zaymi vemo, da je vsak zrel banan delo narave, zato si prizadevamo, da vam prinesemo le najboljše.
Tropska dediščina: Rastlina banane
Vsaka banana začne svoje življenje v veličastni zeliščni rastlini, tipični za tople...
Carletti Diorami & Presepi, ustanovljeno leta 2022 s strani Claudia Carlettija, je obrtno podjetje, ki se nahaja v vasi Casalina di Deruta, Perugia. Ta delavnica, pionirska v Umbriji, se specializira za ustvarjanje umetniških dioram in jaslic, prav tako pa se odlikuje na področju arhitekturnih maket. Dela Carletti natančno ponavljajo resničnost in domišljijo, od zgodovinskih vasi do vojaških in fa...
Lemée Bio : Vaš Zanesljiv Partner na Področju Prehrane in Dobrega Počutja
Dobrodošli pri Lemée Bio, distributerju s sedežem v Franciji, specializiranem za prehranske izdelke, kozmetiko, mila, infuzije in med. Ponosni smo, da ponujamo 100% naravne in veganske izdelke, ki izhajajo iz medicinskih raziskav.
Naši Izdelki
Dopolnila: Naša specialnost, zasnovana za krepitev zdravja, izboljšanje prebave in...
...Agillia ima zgodovinsko tehnično DNK in sledi tehnološkim razvojem okvirjev (nabor komponent, ki omogočajo pospešitev razvoja prilagojene aplikacije).
Zato smo se specializirali za razvoj aplikacij na osnovi PHP okvirja Symfony. Ta okvir je zrel in ponuja tehnološke specifikacije, ki omogočajo razvoj najbolj kompleksnih prilagojenih projektov, ki jih ni mogoče izvesti s klasičnimi CMS-ji na trgu (WordPress, Prestashop, Magento).
...Sir, ki prinaša s seboj okus in tradicijo Sardinije. Narejen iz ovčjega mleka, soli in teletine, se ta sir odlikuje po svoji gladki skorji temno rumene barve, ki obdaja kompaktno pasto svetlo rumene barve.
Elastičen in nežen, ko je mlad, postane nekoliko zrnast in topen, ko je zrel, ponuja intenziven vonj in okus, ki se giblje od sladkega do rahlo pikantnega. Njegova cilindrična oblika in...
...Pistacija se razlikuje od drugih oljnic po svoji zeleni-rumeni barvi in delno odprti lupini, kar jo naredi enostavno za uživanje. Na drevesu raste v grozdih, ki začnejo obrodovati šele po približno desetih letih. Med zorenjem se jedro povečuje, dokler ne preseže prostornine, ki mu je dodeljena v lupini, kar povzroči razpokanje. Hkrati se njihov perikarp (zelen, puhast in mesnat ovoj, ki ščiti lupino) spremeni iz nežno zelene v rožnato-vijolično, ko je sadež zrel. Pistacija Coque Nature VIJAYA je surova.
...Univerzalni preizkusni stroj za metodološko testiranje komponent in materialov za sile do 2 kN. Področja uporabe so vsakodnevni industrijski postopki v zahtevnih okoljih ter v laboratorijih, na področju raziskav in razvoja ali poučevanja. Ta tehnično zrel izdelek za statične teste z moderno merilno in krmilno tehnologijo, ustreznim dodatkom in inovativno testno programsko opremo TesTWinner®...
... zrel in se odpre ter izpusti dve črni semeni, ki ju ne uživamo, ker sta pretrdi in grenki. Szechuan poper raste na grmu, imenovanem Clavalier. Sušen na soncu, se uporablja le njegova lupina za pripravo tega začimbnega dodatka, ki je dobro znan med vrhunskimi kuharji.
SKU:FSPS150...
...Santa Maria - HRUŠKA
VRSTA: HRUŠKA
Izvor: Italija
Drevo: Drevo ima pol- pokončno rast in je zelo rodno.
Plod: Plod je velike velikosti in stožčaste oblike. Koža je rahlo rumena z rdečim odtenkom, ko je zrel.
Opraševalec: Williams, Abate Vettel
Zorenje – Žetev: Plodovi se obirajo od 1. do 20. septembra.
...Banana je sadež ali jagoda, ki izhaja iz cvetne strukture bananovca.
Banan je običajno sterilni sadež, ki izhaja iz domačih sort. Le samo sadeži divjih bananovcev in nekaterih domačih kultivarjev vsebujejo semena.
Banan je običajno rumen z rjavimi madeži, ko je zrel, in zelen, ko ni zrel.
Vir mehkih vlaknin
Odličen vir kalija
Bogata z vitamini, minerali in antioksidanti...
... mandljem, Prunus amygdalus var. amara, pri čemer je slednji zaradi vsebnosti cianovodikove kisline obravnavan kot strupen. Gre za oljnato seme, torej bogato z lipidi, pogosto ga imenujemo "suho oljnato sadje". Če je mandelj obrano pred zrelostjo, je njegova koža še zelena, znana zelena barva mandlja. Tako imajo zeleni in sveži mandlji mehko in mlečno meso, z nežnim okusom. V Franciji jih obiramo junija in julija.
Ko je popolnoma zrel, mandelj postane suh in ga obiramo.
Ean13:3701511707330
Referenca:MandeljBioSesekljanFrancija1...
...Trgovci s pistacijami v Nemčiji in proizvajalci v Turčiji
Suhe rdeče pistacije se obirajo, ko je izdelek popolnoma zrel. Zbrani izdelki se po praženju kalibrirajo glede na želje strank. Obdelani izdelek najprej preide skozi proces razpokanja, nato pa se selektira s pomočjo Sortexa. Po tem ga pregleda osebje in pripravi na praženje.
Stopnja praženja se nastavi glede na želje strank in izdelek se...
...Ta okusna druga bela vina znamenitega Château Smith Haut Lafitte je resnično ljubezenski napad! Sestavljena iz 100% sauvignona, ta cuvée odstopa od običajnih značilnosti te sorte in se odlikuje po izjemni aromatični bogatosti. Telo je tukaj obdajajoče in kremasto, medtem ko se aromatika razvija na notah masla, vanilije in hrasta. Prisoten je tudi zrel sadni okus, ki spominja na breskev, hruško...
...Zreli guanciale, izdelan iz najboljšega certificiranega italijanskega svežega mesa. Popoln za najboljše testenine amatriciana, carbonara in gricia.
Zrel najmanj 2880 ur, da vašim jedem zagotovi najboljši okus.
Edinstven in nepozaben.
...Staran ovčji sir "Rezerva" podjetja Boffard
Sir tipa "Rezerva" je zrel sir, ki je izdelan iz 100% surovega ovčjega mleka, v skladu z starodavno kastiljsko tradicijo. Postopek zorenja, ki je strogo nadzorovan, traja najmanj 8 mesecev (za izdelek teže 3 kg) ali 4 mesece (za izdelek teže 1 kg), med katerimi se siri 3-krat odstranijo iz skladišča, da jih obložijo z oljčnim oljem. Olje prodre v sir...
...Nepremagljiva sladkost te polsuhe cuvée vam prinaša okusne in tople arome.
Vizualno: Svetla, jasna in sijoča barva, z zlatim odtenkom. Mehurčki so goste, homogeni, mehurček je fin.
Olfaktorno: Njegova aroma je zelo izrazita, arome belih in rumenih sadežev se izražajo s polnostjo in eleganco, sledijo pa jim arome suhega sadja in peciva.
Okusno: Zrel in sadni, se harmonično uravnava z zelo dobro premešanim odmerkom.
... (phnom) v provinci Kampot, ki jih pihajo morski vetrovi iz bližnjega Siamškega zaliva. Plod te rastline se pobira v grozdih pri različnih stopnjah zrelosti. Rdeči poper se pobira, ko je zrel, nato se naravno posuši in oksidira ter na koncu ročno sortira. Pridelava popra ima v Kambodži dolgo tradicijo. Kampotski poper je omenjen v spisih Zhou Daguan, kitajskega diplomata, ki ga je v 13. stoletju...