Italija, Marmirolo
...PASTAPIU je moka iz mehke pšenice tipa „00“, zasnovana za proizvodnjo svežih testenin. Zaradi svoje dobre vsebnosti beljakovin se PASTAPIU ponaša z veliko plastičnostjo in elastičnostjo, značilna pa je tudi po konstantni granulometriji in vsebnosti pepela, ki je nižja od 0,45 %; te lastnosti jo naredijo primerno za pripravo svežih testenin, ki ne postanejo sive in ohranijo svojo značilno barvo...
Italija, MILANO
... smislu pomeni izogibanje previsoki temperaturi vode, ki bi ogrozila izvirne lastnosti semoline, ter uporabo večjih količin vode za zagotavljanje poroznosti, ki ločuje Pasta Garofalo. PAKIRANJE 4 X 3 KG 1 PAKIRANJE KG 3 = EVRO 4,20 1 PALETA 48 PAKIRANJ PO 4 ROK UPORABE 17/06/2027 MINIMALNO NAROČILO 30 PALET...
Italija, Castellazzo Bormida (al)
... izkušenimi lokalnimi nabiralci tartufov, ki zagotavljajo skrbno in okolju prijazno nabiranje. Lastnosti Črnega Tartufa Uncinato Črni tartuf Uncinato, sorta Tuber Aestivum, se odlikuje po svojem izrazitem vonju in močnejšem okusu v primerjavi s klasičnim poletnim črnim tartufom. Estetsko se predstavlja z črno lupino in temno rjavo meso, prežeto z belimi žilami. Njegova sezonskost traja od septembra do...
Italija, Monterotondo
... dišeča prašna snov, idealna za uporabo pri pripravi živil, tekočin, poltekočih in trdnih izdelkov, zahvaljujoč odlični topnosti. Primeren za pripravo napitkov, sladoleda, čokolade, pekovskih izdelkov, testenin in še mnogo več.
Italija, Forlì
... prilagodljivosti na različne podnebne in talne razmere. Danes je proso postalo široko uporabljena sestavina v mednarodni kuhinji zaradi svojih neverjetnih hranilnih lastnosti. Bio brezglutenska moka iz prosa je bogat vir vitaminov in mineralov. Uporabljati jo je mogoče za pripravo širokega spektra jedi, od testenin do kruha, od sladic do slanih jedi. Njena mehka tekstura in rahlo sladek okus jo naredijo primerno za pripravo okusnih tort, piškotov, palačink in še mnogo več.
Italija, Orsogna
...Izdelek za gostinstvo, pizzerije, catering. Lastnosti: Fino narezana črna tartufa Aestivum, konzervirana v oljčnem olju in ščepcu soli. Priporočeni odmerki: 10/15 g na osebo. Koristni nasveti: Izdelek je pripravljen za uporabo. Poraba: Za začimbe pri prvih jedeh (tagliatelle, tortelini, torteloni, crespelle, riž, polnjene testenine itd.), za nadeve testenin in slanih jedi, carpaccio iz mesa...
Italija, Castellammare Del Golfo
...CONCHIGLIONI Iz skrbne izbire najboljših sicilijanskih zrn nastanejo CONCHIGLIONI. Postopek obdelave poteka z uporabo hladne vode, da se zagotovi optimalna kuhanje testenin. Bronasta ekstrudacija omogoča, da se na površini testenin oblikujejo majhne abrazije, ki jih naredijo sposobne izjemno zadrževati omake in začimbe. Testenine se prav tako počasi sušijo pri nizkih temperaturah, da se ohranijo organoleptične lastnosti in hranilne vrednosti. Conchiglioni so bronasto ekstrudirane testenine, izdelane na ročni način. Čas kuhanja 9 /11 minut...
Ujemajoči se izdelki
Conchiglione
Conchiglione
Drugi izdelki
Brosura izdelkov
Brosura izdelkov
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play