Turcia, Gaziantep
Dobrodošli na PARSMEGA, vaš prvi naslov za najsodobnejše tehnološke rešitve v velikih kmetijskih proizvodnjah. Naša posebna raziskovalno-razvojna ekipa vodi inovacije na področju silosov za žito, sušilnikov žita, mlinov, mlinarskih sistemov, naprav za proizvodnjo testenin in industrijskih hladilnih sistemov. Kot ključni del družine PARSMEGA dajemo prednost neprekosljivemu podpori strankam in dosta...
Belgija, Rumst
... gladkimi robovi, da ne praskajo ali poškodujejo občutljive posode, kot so nelepljive ali keramične ponve. Enostavno čiščenje – Površina z ogledalnim poliranjem preprečuje, da bi se hrana in madeži prijeli, kar omogoča hitro in preprosto vzdrževanje. Nelepljive lastnosti polirane površine omogočajo, da so ta orodja enostavna za izpiranje ali ročno pranje, prav tako pa so primerna za pomivalni stroj...
Švica, Wollerau
...-krat v primerjavi s tradicionalnimi metodami, pri čemer ohranite hranilne vrednosti in okus z VacSy® polikarbonatnimi kontejnerji. Predstavitev ZASNOVANI S POGLEDOM NA VAŠE POTREBE, VACSY® POLIKARBONATNI KONTEJNERJI IMATA INOVATIVNE LASTNOSTI, KI NAREDIJO SHRANJEVANJE HRANE ZDRAVO, HKRATI PA... PRIHRANITE DENAR: Ker hrana ostane dlje sveža, lahko močno zmanjšate količino pokvarjenega ali...
Španija, La Llagosta-Barcelona
...IZDELEK: •Lazanja z ustreznimi plastmi testenin, bolonjske omake, bešamela in sira na vrhu. •Dva velikosti izdelka. LASTNOSTI STROJEV: •Tri ločene cone povezane s transportnimi trakovi: oCona za rezanje testenin, ki jih delavci postavijo v modele. oCona za odmerjanje s petimi večnamenskimi odmerniki, nameščenimi izmenično za nanašanje različnih plasti lazanje. Odmerjanje po volumnu, opremljeno...
Italija, Marmirolo
...PASTAPIU je moka iz mehke pšenice tipa „00“, zasnovana za proizvodnjo svežih testenin. Zaradi svoje dobre vsebnosti beljakovin se PASTAPIU ponaša z veliko plastičnostjo in elastičnostjo, značilna pa je tudi po konstantni granulometriji in vsebnosti pepela, ki je nižja od 0,45 %; te lastnosti jo naredijo primerno za pripravo svežih testenin, ki ne postanejo sive in ohranijo svojo značilno barvo...
Poljska, Brzozów
... krvi. Pomaga pri vnetjih in alergijah. Ima ogrevalni učinek in izboljšuje delovanje živčnega sistema.&nbsp;<strong>Uporaba</strong> Trenutno se moka iz orkisza ponovno vrača v naše kuhinje. Danes se uporablja pri peki kruha, peciva, piškotov, pri pripravi domačih testenin, testa za cmoke ali testa za palačinke.
Španija, Zaragoza
...kar prinaša pridih mediteranske avtentičnosti. Vsakodnevna kuhinja: Odporno na toploto, je popolno za cvrtje, pečenje in pripravo vseh vrst jedi, od testenin do mesa in rib. Pekarstvo: Doda mehkobo in okus biskvitom, kruhu in drugim pečenim izdelkom. Oljčno olje ekstra deviško je popolna izbira za tiste, ki iščejo čisto, okusno in zdravo oljčno olje. Idealno za vse vaše kulinarične potrebe, od najpreprostejših do najsofisticiranih. Kontaktirajte nas za več informacij!
Turcia, istanbul
...Film PP (polipropilen) dvojnoslojni termovaren, prozoren, zatesnjen, ne napet za embalažo hrane. Lastnosti in področja uporabe: - Korona obdelava na eni strani - Odlična svetlost, prosojnost in nizka meglenost, ko je nasičen - Odlična oprijemljivost barve - Odlična vroča oprijemljivost in odpornost na termično zatesnitev - Primeren za enostavno prepogibanje in laminiranje - Odlične zmogljivosti stroja - Idealno za pekovske izdelke, suho hrano in embalažo testenin. Razpoložljive debeline (mic): 20, 25, 30, 35, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100...
Italija, MILANO
... smislu pomeni izogibanje previsoki temperaturi vode, ki bi ogrozila izvirne lastnosti semoline, ter uporabo večjih količin vode za zagotavljanje poroznosti, ki ločuje Pasta Garofalo. PAKIRANJE 4 X 3 KG 1 PAKIRANJE KG 3 = EVRO 4,20 1 PALETA 48 PAKIRANJ PO 4 ROK UPORABE 17/06/2027 MINIMALNO NAROČILO 30 PALET...
Poljska, Kolbuszowa
...Trg embalaže za testenine je v osnovi sestavljen iz duplex in BOPP/BOPP folij s prozornim oknom, ki prikazuje izdelek. Trdne, mehansko odporne embalaže v različnih debelinah. BOPP/CPP laminati se odlikujejo po svoji trganju odporni lastnosti, zahvaljujoč svoji nedirigirani poli-propilen (CPP) plasti. Idealni so za embalažo izdelkov z ostrimi robovi (npr. testenine špageti). Uporabljamo tudi BOPP/LDPE laminati z ustrezno modificirano polietilensko plastjo. UPORABLJENE STRUKTURE: BOPP/BOPP, BOPP/CPP, BOPP/LDPE...
Poljska, Paczewo
...Sladko lupinovo moko je idealno kot alternativa navadni moki, kot sestavina pri proizvodnji kruha, piškotov, testenin ali palačink. Ima emulgirajoče lastnosti, veže vodo in povečuje svežino izdelkov. Poleg drugih vrst moke povečuje hranilno vrednost izdelkov, katerim je dodana. Dodatne prednosti uživanja lupinove moke: • pozitivno vpliva na regulacijo holesterola in krvnega tlaka • ima zelo nizek glikemični indeks Gl15 in pomaga znižati raven krvnega sladkorja1 • je eden najboljših virov arginina - aminokisline, ki pozitivno vpliva na učinkovitost krvnih žil • je dober vir folne kisline...
Italija, Castellazzo Bormida (al)
... izkušenimi lokalnimi nabiralci tartufov, ki zagotavljajo skrbno in okolju prijazno nabiranje. Lastnosti Črnega Tartufa Uncinato Črni tartuf Uncinato, sorta Tuber Aestivum, se odlikuje po svojem izrazitem vonju in močnejšem okusu v primerjavi s klasičnim poletnim črnim tartufom. Estetsko se predstavlja z črno lupino in temno rjavo meso, prežeto z belimi žilami. Njegova sezonskost traja od septembra do...
Nemčija, Eresing
... pripravo pripravljenih jedi, testenin in omak Farmacevtska industrija: * Osnova za izdelavo mazil in obližev * Nosilec za farmacevtske učinkovine Uporaba pri izdelavi mehkih želatinskih kapsul in nosnih pršil Tehnika: * Uporaba pri izdelavi mil, tensidov, maziv in visoko obremenljivih plastike CAS št.: 8001-25-0 EINECS št.: 223-277-0 INCI IME: Olea Europaea Oil Peroksidna vrednost: max. 20.0 Kislinska vrednost: max. 2.0 Pakiranje: 190 kg sodov, 900 kg IBC Oleinska kislina: 56.0-85.0 %...
Italija, Monterotondo
... dišeča prašna snov, idealna za uporabo pri pripravi živil, tekočin, poltekočih in trdnih izdelkov, zahvaljujoč odlični topnosti. Primeren za pripravo napitkov, sladoleda, čokolade, pekovskih izdelkov, testenin in še mnogo več.
Italija, Forlì
... prilagodljivosti na različne podnebne in talne razmere. Danes je proso postalo široko uporabljena sestavina v mednarodni kuhinji zaradi svojih neverjetnih hranilnih lastnosti. Bio brezglutenska moka iz prosa je bogat vir vitaminov in mineralov. Uporabljati jo je mogoče za pripravo širokega spektra jedi, od testenin do kruha, od sladic do slanih jedi. Njena mehka tekstura in rahlo sladek okus jo naredijo primerno za pripravo okusnih tort, piškotov, palačink in še mnogo več.
Nemčija, München
... kuhinji se shiitake uporabljajo v številnih jedeh, od okusne gobove juhe do omak in testenin ter začinjenih jedi iz ponve. Te gobe so cenjene tudi zaradi svojih blagodejnih lastnosti, ki so jim jih pripisale predvsem tradicionalna japonska in kitajska medicina, pa tudi zahodna medicina. Naredite svoj obrok vitalen užitek! Številka artikla: 7276 Energijska vrednost: 1077 kJ / 259 kcal Maščobe...
...Naša podlaga za torto je 100 % reciklirana in ima certifikat o ustreznosti za živila. Na voljo so vam različne barve in možnosti laminiranih izdelkov. Uporabljeni so najkakovostnejši laminirani materiali. Vse kakovostne certifikate za izdelke, uporabljene v proizvodnji, dostavimo strankam. Lastnosti in koristi naših izdelkov - Prijazno do proračuna - Visoko odporen lahki material - Odpornost proti vlagi - Enostavna uporaba za različne nastavitve...
Poljska, Janów Lubelski
... nahaja proso od lokalnih dobaviteljev iz Lublinske regije – regije, ki je pionir v pridelavi te vrste v Poljski. Zaradi nevtralnega okusa se odlično obnese tako v sladkih kot slanih različicah, kot nadomestek riža, testenin ali krompirja.
Nemčija, Memmingen
...NOVO KAKOVOST Z lakiranjem postane celulozni stekleni paket zmožen zatesniti in ima zelo dobre zaščitne lastnosti! Naši celulozni križni dno paketi, znani tudi kot celulozni dno paketi, so prozorni, sijoči paketi iz regenerirane celuloze. Ti so kompostabilni, nevtralni do tal, vode in hrane. Šiv teh paketov je lepljen. Popolni za pakiranje čokolade, testenin in še več. Velikost: 115 x 190 mm...
Francija, Thiais
...Gladka odtočna/moldna miza se uporablja za mlečne sire z odtočnimi kanali za serum, iz nerjavečega jekla. Uporablja se za proizvodnjo svežih testenin, mlečnih testenin in mehkih testenin. Lastnosti Dimenzije (ŠxVxG): 1920 x 800 x 850 mm Material: nerjaveče jeklo AISI 304...
Belgija, Gembloux
...Alaska očara s svojimi zelo čistimi linijami in oblikovanjem noža. Poleg tega ponuja zelo izvirne jedilne kose, kot sta žlica in vilica za špagete, ki s svojo dolžino ročaja in obliko zob olajšajo zvijanje testenin. ref. 2080 Lastnosti nerjaveče jeklo 18/10 Izvedba visoko sijajno polirano...
Italija, Orsogna
...Izdelek za gostinstvo, pizzerije, catering. Lastnosti: Fino narezana črna tartufa Aestivum, konzervirana v oljčnem olju in ščepcu soli. Priporočeni odmerki: 10/15 g na osebo. Koristni nasveti: Izdelek je pripravljen za uporabo. Poraba: Za začimbe pri prvih jedeh (tagliatelle, tortelini, torteloni, crespelle, riž, polnjene testenine itd.), za nadeve testenin in slanih jedi, carpaccio iz mesa...
Francija, Ham
... obogati vaša jedi. Njegov rahlo pikanten in aromatičen okus se odlično ujema z jedmi iz paradižnika in bučk, pa tudi z jedmi iz testenin, riža, juhami, jajci, pečenimi mesnimi jedmi in pečenko. Njegova uporaba je ključna v južni kuhinji in pogosto je vključen v tradicionalni šopek zelišč skupaj s peteršiljem in lovorjem. Referenca: AR803657 Ean13: 3760306803657...
Bolgarija, Plovdiv
... razlike v kakovosti v primerjavi s tradicionalnim izdelkom. Končni izdelki imajo dobro izraženo sijaj, barvo, trdnost, prozorno površino in povečajo svoj volumen pri kuhanju. Izboljšanje povečuje absorpcijo vode in izboljšuje lastnosti testa med obdelavo. Izdelki, narejeni s tem izboljšanjem, se kuhajo brez lepljenja in imajo prijeten vonj in okus. Končni testeninski izdelki se kuhajo krajši čas in se ne razpadajo. Trajanje tehnološkega procesa je skrajšano in poraba energije je zmanjšana. Čas sušenja v tovarni proizvajalca je skrajšan.
Italija, Castellammare Del Golfo
...CONCHIGLIONI Iz skrbne izbire najboljših sicilijanskih zrn nastanejo CONCHIGLIONI. Postopek obdelave poteka z uporabo hladne vode, da se zagotovi optimalna kuhanje testenin. Bronasta ekstrudacija omogoča, da se na površini testenin oblikujejo majhne abrazije, ki jih naredijo sposobne izjemno zadrževati omake in začimbe. Testenine se prav tako počasi sušijo pri nizkih temperaturah, da se ohranijo organoleptične lastnosti in hranilne vrednosti. Conchiglioni so bronasto ekstrudirane testenine, izdelane na ročni način. Čas kuhanja 9 /11 minut...
Ujemajoči se izdelki
Conchiglione
Conchiglione
Drugi izdelki
Brosura izdelkov
Brosura izdelkov
Nemčija, Mühlheim
... testenine leta 1972 nameščene v Mühlheim ob Majni. Kakovost se začne v našem podjetju že pri izbiri surovih izdelkov. Zato vedno skrbimo za naravne in sveže sestavine za testo in polnilo, pri barvanju pa se popolnoma zanašamo na lastnosti naravnih surovin. Naš proizvodni proces je podvržen stalnemu in brezhibnemu nadzoru našega sistema kakovosti. Posebni proizvodni postopki nam omogočajo, da naše izdelke...
Francija, Wittenheim
... pšenične semenske moke in vode, vendar so Pâtes d’Alsace VALFLEURI sestavljene izključno iz trde pšenične semenske moke in svežih jajc, kar jih naredi edinstvene in jim daje posebne lastnosti. Kakovost in njihova sestava, bogata s svežimi jajci, delata Pâtes d’Alsace VALFLEURI vrhunski izdelek, ki ga cenijo gurmani.
Španija, Valencia
... hrano za ljudi v obliki prigrizkov, energetskih ploščic, mletja in testenin. Distribuiramo hrano za agroživilski sektor v obliki žive hrane, dehidrirane hrane, krmil in mletja. Imamo hrano za ribogojnice in kmetije. Imamo linijo športne prehrane z visoko vsebnostjo beljakovin. Vsi naši izdelki vsebujejo vseh 9 esencialnih aminokislin, pa tudi omega 3 in 6 maščobne kisline ter številne mikrohranila. Naši izdelki se lahko uživajo kot prehranski dodatek zaradi svojih izjemnih prehranskih lastnosti.
Belgija, Engis
... pekarstva in piškotkov - obdelava konzerviranega ali zamrznjenega zelenjave - obdelava krompirja - priprava različnih mlečnih izdelkov - mineralna dopolnitev pijač in žit - obdelava instant rezancev in testenin - obdelava olj in maščob - kvas in fermentacije, itd. Paleta izdelkov podjetja Prayon se osredotoča na dve glavni družini: očiščen fosforjeva kislina in posebne soli (natrijeve, kalijeve in kalcijeve soli).
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play