...Bolj priljubljen je mesni izdelek, bolj verjamemo, da si zasluži nego in pozornost. Za nas to pomeni predvsem meso samo svinjine in samo kakovosti. Uporabljamo 70 % mletega pustega mesa z drobnimi zrni in 30 % maščobe narezanih na kocke, z začimbami, soljo in poprom. Ne uporabljamo manj plemenitih delov, ne uporabljamo svinjske črevesne maščobe, brez polifosfatov. Za boljši rezultat, napolnimo, kot to zahteva tradicija, v velikih kosih po 25 kg, zavežemo ročno, dolgo kuhamo (vsaj 20 ur) v sušnih pečeh. Pri rezanju je naša mortadela dišeča, svilnata, s čistim okusom.
Italija, Martina Franca
...Salsiccia Martinese je tipična salama iz tradicije Apulije, izdelana iz visokokakovostnega mesa in začinjena z lokalnimi začimbami. Ta salama se odlikuje po okusnem in aromatičnem okusu, kar jo naredi popolno za uživanje samostojno ali kot del narezka. Salsiccia Martinese je ročno izdelan izdelek, narejen po tradicionalnih metodah in z naravnimi sestavinami. Njena edinstvena aroma in ročna obdelava jo uvrščata med vrhunske izdelke apulijske gastronomije.
Italija, Marciano Della Chiana
...Guanciale je mesni izdelek, pridobljen iz lica svinje. Meso se približno pet dni masira s soljo. Dodani poper in čili se aromatizirata z rožmarinom in žajbljem, da postane meso še bolj okusno. Zorenje, ki traja od 60 do 90 dni, poteka v prostorih z optimalno klimo in vlažnostjo. Uporablja se v kuhinji v različnih receptih in omakah: testenine alla carbonara, gricia in amatriciana, da omenimo nekatere najbolj znane.
...Z uživanjem tega mesa rečete ne holesterolu in da dvakratnemu vsebniku železa v primerjavi z drugimi mesnimi izdelki. Anemija, hujšanje, športna vadba ali preprosta želja po novih in domačih okusih, razlogov za izbiro tega mesa je veliko in vsi so v korist zdravju. Meso osla je sicilijanski izdelek. Meso osla (80 %), meso svinjine (20 %), dekstroza, saharoza, črni poper, antioksidant: E300, konzervansi: E252, E250, naravne arome. Vsi naši mesni izdelki so napolnjeni v naravne črevesne ovitke. Shranjujte pri + 4 ºC...
Bosap Molise je podjetje, ki deluje na področju prodaje na debelo in na drobno govejega, svinjskega, ovčjega mesa in perutnine. Naše meso spremljajo naši tehniki že od samega začetka, da našim strankam zagotovimo izdelek prve kakovosti. Kakovost in ugodnost sta naša prednost.
Italija, Campo Calabro
...prispeva k izboljšanju koncentracije, razpoloženja in nadzoru ravni trigliceridov v krvi. Uporablja se tako sveže kot za predelavo v tipične salame, zato je meso črnega prašiča iz Kalabrije izdelek, katerega kakovosti so izjemno izrazite in prepoznavne.
Italija, Ginestreto-Pesaro
Raznolike so dobrote, ki jih ponujamo strankam, kot so lonza, lonzini, klobase, salami in pršuti z različnimi okusi, dragocene specialitete, ki nastajajo iz izbranih svinjskih mesnin in so spretno začinjene z rokami naših mojstrov. Minimalno zagotovljena doba zorenja za vsak mesni izdelek in idealna klima, v kateri se ta dokončuje, zagotavljata, da je vsak izdelek izjemno okusen in slasten; tradicija predelave svinjskega mesa sega tri generacije nazaj. Pozornost do trga, posebna skrb za kakovost in zorenje, naravnost ter hitra in natančna storitev so naše prednosti.
Italija, Sant'egidio Del Monte Albino
...Celoten proizvodni proces poteka v naši obrtni delavnici, na podlagi natančnega raziskovanja in nenehnega razvoja, ob neizogibnem spoštovanju tradicionalne umetnosti mesarstva, z njenimi uveljavljenimi in preverljivimi značilnostmi. Naši mesni izdelki so namenjeni distribuciji in potrošnji, z zavedanjem in ponosom, da ponujamo izdelek nepreklicne kakovosti in visoke kulinarične tradicije.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play