...Indonezija je polna okusnih tradicionalnih jedi. Radi imamo okusno hrano, ki zadostuje našim brbončicam. Za pripravo dobrih jedi imamo skrivnost, ki je že dolgo bogastvo naše kulture: #začimbe. Indonezijske začimbe so del naše tradicije že stoletja, recept, ki ga iščejo po vsem svetu. Vsi so prišli k nam, da odkrijejo odličnost te kulinarične tradicije. Začimbe so dobre tako za okus jedi kot za...
...„DittaPosaPiù“ je gradbeno podjetje, ki od leta 1999 deluje na trgu v Bolonji kot podjetje za prenovo pod svojim imenom. Izvira iz družinske tradicije obrtnikov z dvajsetletnimi izkušnjami, pridobljenimi pri drugih gradbenih podjetjih, ki so uveljavljena na trgu Bolonje in okolice, ter deluje z različnimi mojstri in različnimi vrstami zaključnih del.
Italija, Nave
... humanističnih znanosti so tudi na različne načine vplivali na razvoj obrti in trgovine. Kloster (Samostan) Hell je del najbolj klasične in najstarejše bavarske tradicije piva z nizko fermentacijo. Vznemirljivo zgodbo o samostanu lahko spoznate z obiskom muzeja pivovarne, ki je odprl svoja vrata leta 2009 ob 400. obletnici pivovarne. Kapaciteta: V Fustu l Koda: 05196 Kategorija: V fustu Slog: Lager Alkoholna stopnja: 4,9% Država: Nemčija Priporočeno steklo: HELL Sestavine: Voda, Ječmenov slad, hmelj...
...Ricotta di Bufala Campana je del zgodovine in tradicije mlečne industrije, simbol naše kmetijstva in dediščine tipičnosti, ki jo izražajo območja južne Italije. Ricotta di Bufala Campana DOP je svež mlečni izdelek, torej brez zorenja, pridobljen s koagulacijo pri segrevanju beljakovin sirotke bivoljega mleka, surovine, ki izhaja iz proizvodnje Mozzarella di Bufala Campana, kar ji daje posebne strukturne lastnosti kremnosti in mehkobe, porcelanasto belo barvo ter izrazite senzorične lastnosti, ki jih lahko opišemo kot nežno mlečno aromo in sladkost.
Italija, Floridia
...Izjemna ustvarjalnost in čustveni vpliv italijanskega oblikovanja se združujeta z mojstrstvom nekdanje tradicije in prinašata novo serijo toplih in pomembnih odtenkov, ki odražajo luksuz in eleganco, serijo enokomponentnih kovin ArchiMetal. Stabilnost barve, eleganca in sijaj so le nekatere izmed lastnosti, ki to serijo teh zaključkov naredijo nujno za vse blagovne znamke, ki stremijo k višjim ciljem.
Italija, Cortazzone
...Torta iz lešnikov, proizvedena izključno iz delno odmaščenih lešnikove moke, brez uporabe pšenične moke. Tipična sladica piemontske tradicije, v elegantni darilni embalaži. Mehka in ne suha tekstura z intenzivnim okusom lešnikov, brez konzervansov. Rok trajanja 12 tednov.
Italija, San Giustino
...Umetnost tiskanja tkanin v Leograficu je rezultat tradicije, talenta in inovacij. Naša več kot 50-letna izkušnja se odraža v kakovosti in okusu, ki sta nas postavila za vodilne na področju tiskanja tkanin, tako serigrafskega kot digitalnega. Obravnavamo in prilagajamo vsako tkanino, od naravnih do sintetičnih vlaken, tako v enobarvnih kot večbarvnih izvedbah, pri čemer uporabljamo najsodobnejše...
Italija, Noci
...Burrata, ponos tipične mlečne tradicije Apulije, je sestavljena iz ročno izdelane mozzarella lupine, ki je notranje napolnjena z mehkim srcem ročno strganih koščkov mozzarelle in smetane, kar daje nastanek vrečki z izvrstnim, sladkim in nežnim okusom. Je izdelek, ki se lahko uporablja za svežo porabo, začinjen z ekstra deviškim oljčnim oljem ali v kombinaciji s solato, češnjevimi paradižniki, kruhom ali nežnimi jedmi, kot je dimljen losos, ali pa se uporablja za polnjenje pic ali gurmanskih prvih jedi. Odlično se poda tudi ob odličnem kozarcu vina.
Italija, Brusaporto
...Linija tortellonov 1 kg z najbolj priljubljenimi okusi tradicije, z izbranimi sestavinami, obdelanimi po tradicionalnih receptih. Na voljo tudi: - Tortelloni z ricotto in špinačo 1 kg - Tortelloni z gobami 1 kg - Tortelloni s sirom 1 kg - Tortelloni z mesom 1 kg...
Italija, Campello Sul Clitunno
...Oljčno olje višje kategorije, pridobljeno neposredno iz oljk in izključno z mehaničnimi postopki. Iz oljk, zbranih in stisnjenih v Evropski uniji. "Živilo mediteranske tradicije, primerno za vse namene v kuhinji, ki ohranja ravnotežje jedi." Oblike steklenic 1L / 750 ml / 500 ml / 250 ml / Kanta 5 L...
...Antipasto iz narezane suhomesnate tradicije Toskane s ručno rađenim prosciutto crudo, Chianti salami i capocollo.
Ujemajoči se izdelki
Antipasto hiše
Antipasto hiše
...Izbor mesnin in sirov iz italijanske tradicije. Suhi pršut 30 mesecev, svinjski file, česen salama in pecorino s črnim tartufom, olivami, čilijem ter kravjim sirom. Pripravljeni za uživanje kot prigrizek ali za aperitive s prijatelji.
...Cigarete in Zeliščni Tobak Brez Nikotina in Brez Tobaka Organske Mešanice. Vse brez Nikotina in Tobaka, Alternativa z Naravnimi Zelišči iz tradicije, kot so detelja, regrat, bezeg in druga zelišča, ki so jih uporabljali stari ameriški Indijanci. Tehnično izdelan izdelek, ki se lahko uporablja kot zelišča za odišavljanje okolja.
Italija, Palagonia
...Melona Cantalupo. Rod Cantalupensis vključuje plodove ovalne oblike, z oranžno mesnato sredico in zelenkasto-sivkasto površino, ki je lahko bolj ali manj gladka ali bradavičasta. Ime izhaja iz tradicije, po kateri naj bi nekateri misijonarji to rastlino uvozili iz Azije in jo predstavili prav v Cantalupu, danes v provinci Rieti, kjer je stala papeška trdnjava. Med Cantalupom lahko prepoznamo tiste iz rodu Comune (imajo sočnejše meso, ki je bolj rdeče) in Cantalupo Prescott (imajo širše rebra in izrazitejše utore že na lupini). Gre za zgodnje plodove z močno aromo.
Italija, Belpasso
...Piškoti Paste di Mandorla so piškoti, pripravljeni na osnovi marcipana ali Pasta Reale, poimenovani tako, ker so "dostojni kralja." Ti piškoti z mandljevo pasto so pravi zaklad sicilijanske slaščičarske tradicije, katere izvor je star. Obstaja več različic Paste di Mandorla, kot so tiste, pripravljene s pistacijami, pomarančo, limono ali lešniki. Na voljo tudi za linijo slaščic, na debelo.
... ponujamo najnovejše trende. Tukaj ti prikazujemo nekatere modele, ki smo jih ustvarili kot vir navdiha za vsak slog. Naš pristop je zaznamovan z združevanjem dinamičnih, esencialnih in minimalističnih oblik, ki odražajo željo po inovacijah. Iz obrtne tradicije smo sposobni ustvariti uporabne rešitve tako za sedanjost kot za prihodnost tvojega prodajnega mesta, saj ti ponujamo inovativne in napredne linije.
Italija, Salerno
... di alici. — pri Fiordicosta. Ponovno odkrijte okuse naše stare pomorske tradicije, tako da na mizo prinesete avtentično kulturo naših obal. Colatura di alici. V steklenici v novi liniji 100/250/500 in 1000ml.
Italija, Langhirano
...To je mojstrovina narave in človeka. Rojena je iz dobrote te zemlje, iz spoštovanja do čiste tradicije, iz obrtniške modrosti, ki iz vsakega pršuta naredi mojstrovino italijanskega okusa. Samo stegna italijanskega prašiča, sveže meso, nikoli zamrznjeno, obdelano, negovano in zrelo s skrbnostjo, ki je izključno dediščina te zemlje, njene tradicije, njenega zraka in njenega podnebja. Povprečna teža: kg. 9.5-11 Kosi za vrat: 2...
La Bottega dei Piccoli Sogni svojim strankam ponuja storitev nakita, na platnu in umetniški galeriji na področju Sinnai v provinci Cagliari, ročno poslikano. La Bottega dei Piccoli Sogni deluje na tem področju že vrsto let in se zdi, da je podjetje certificirano. Trgovina svojim strankam ponuja široko izbiro kreacij, kot so slike, okvirji, keramika, nakit in drugi umetniški predmeti. Kreacije so...
Italija, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato je tradicionalni sir, ki ga odlikuje trda pasta, pridobljena iz pasteriziranega ovčjega mleka, z dodatkom sirila in soli. Pecorino Toscano DOP Stagionato ima minimalno zorenje 120 dni in je primeren za obogatitev jedi italijanske tradicije.
...Torte z ricotto so posebnosti naše tradicije. Priprava Sveža ricotta se dobro osuši in odcedi v hladilnih celicah, nato se zmeša z ustreznim deležem sladkorja in se postavi v sterilne vedra. Po pakiranju se vedra prenesejo v tunel za hitro hlajenje, s to operacijo se v nekaj urah sladkana ricotta krema ohladi na temperaturo -18 °C in se hrani v posebnih celicah. Ta postopek omogoča pridobitev izdelka visoke kakovosti. Na voljo v formatih: Kg 1,2 (posamezna embalaža) in tortica za enkratno uporabo teže 110 g (embalaža po 12).
Italija, Parma
...Pripravljena lazanja je na voljo tudi v priročnih enojnih porcijah. Naša kulinarična proizvodnja ponuja široko izbiro pripravljenih jedi iz parmeške in italijanske tradicije, tako svežih kot zamrznjenih, na voljo za maloprodajo ali veleprodajo.
Italija, Montecchio Maggiore
...Nebula je delo absolutne rokodelske spretnosti. Oltremondano je združil tradicije mojstrov steklarstva iz Murana in čipkarstva iz Burana ter ustvaril stekleni čipkast vzorec, rafiniran, vedno drugačen in neponovljiv. Za sfero Nebula je potrebno delo mojstrov, ki so med seboj usklajeni in popolnoma sinhronizirani v gibih. Posamezna suspenzija pritegne pozornost kot ekskluziven dragulj, medtem ko so večkratne kompozicije konstelacije, ki sijajo od bogastva. Nebula je v celoti izdelana v Italiji.
Italija, Porzano Di Leno
...Lahki nosilci GBM so plod italijanske tradicije, saj so zaradi svoje trdnosti in ekonomičnosti primerni za vsako uporabo na področju podpiranja. Nosilci so potopno barvani v rdečo barvo (z možnostjo cinkanja na zahtevo) in zahvaljujoč luknjam, ki se nahajajo v notranji cevi na vsakih 100 mm, je vseh 8 razpoložljivih modelov mogoče uporabljati pri razširitvah, ki se gibljejo med 50 in 500 cm.
Italija, Taormina
... kulinaričnimi tradicijami Sicilije, vse to pa v čudovitem okviru starega mestnega jedra Taormine! Tura vas popelje v zgodovinsko staro mestno jedro Taormine, idealno mesto za pravi okus Taormine. Uživajte v njeni okusni hrani, vpijajte njeno živahno kulturo in spoznajte ljudi, ki ohranjajo številne čudovite tradicije hrane in vina.
...Ime izhaja iz Capone, ki je bil takrat pogosto prisoten v sicilijanskih kuhinjah zaradi svoje obilice. Capone so postregli skupaj s paradižnikom in jajčevcem. Na začetku prejšnjega stoletja je jed postala del ljudske kulinarične tradicije, capone pa je bil nadomeščen z drugimi zelenjavami. Zelenjava, skrbno izbrana, se ocvrti ločeno, nato pa se skuha s posebno paradižnikovo omako. Sestavine: Ocvrti jajčevec na kocke 37%, paradižnikova omaka, sončnično olje, ekstra deviško oljčno olje, čebula, zelena, olive, kapre, sladkor, naravne arome, kis.
...Pelati izhajajo iz tradicije in strasti do paradižnika... podolgovate oblike, zrele na soncu in pobrane ob pravem času, da jih nežno parimo, olupimo in zapakiramo, da ohranimo okus, vonj in aromo našega območja. Italijanske odličnosti, odličnosti iz Puglie. Neto teža 520 g.
Italija, Montalto Uffugo
...Italijanski sušeni paradižniki. Med najbolj okusnimi izdelki, ki so nam jih zapustile agro-živilske tradicije Kalabrije in Pulje. Naravno se sušijo na soncu in jih je mogoče uporabiti v različnih receptih. Idealno pakiranje za 4 osebe.
... višje udobje zaradi svoje prilagojene konstrukcije in sposobnosti, da se sčasoma prilagodijo obliki stopala. Obrtniki upoštevajo ne le estetski vidik čevljev, temveč tudi udobje in podporo, ki jo nudijo stopalom. V dobi, ko je množična proizvodnja postala prevladujoča, ročno izdelani čevlji predstavljajo vrnitev k koreninam obrti in italijanski tradiciji odličnosti v obutveni industriji. Ta spoj tradicije, kakovosti in udobja naredi italijanske ročno izdelane čevlje dragocena naložba za vsakogar, ki ceni lepoto in trajnost obrtniskih izdelkov.
... stare italijanske tradicije, obogatene z dotikom inovacij, da vsaka kava postane nepozabna izkušnja. Za najboljšo italijansko kavo se prepustite skušnjavi Il Cafetero in vsako skodelico spremenite v majhen vsakdanji luksuz.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play