Italija, San Stino Di Livenza
...Sijajna rubinasto rdeča barva. Intenziven vinsko vonj se s časom umiri v šopku, poudarjen z zelo elegantnim zeliščnim vonjem. Okus je popoln, dolgotrajen, poln karakterja. Sorta grozdja: Cabernet Franc Območje: Benetke...
Italija, Sizzano
...SORTA Greco Novarese 100% PARJENJE Modri in zreli siri Kremasti sladice Pekovski izdelki BARVA Amber AROMA Šafran in cvetovi kamilice Rozine, lešnik in kandirano sadje ZORENJE V lesu od leta 2019 TEMPERATURA: 8-12 °C...
Italija, Nave
... dobro uravnotežen, z dobro strukturo in širokim pookusom. Primeren za vsako priložnost, odličen s predjedmi in lahkimi glavnimi jedmi. Način postrežbe temperatura 18°C. Vsebuje sulfit. Kapaciteta: 0,75l Koda: 06822 Kategorija: Rdeča Alkoholna stopnja: 13% Vol. Država: Italija Regija: Toskana Sorta grozdja: Sangiovese Barva: Rubinasto rdeča z vijoličnimi odtenki Aroma: Rdeče sadje in lahke note vanilije Priporočena steklenica: Chianti di Streda DOCG...
Italija, Marciano Della Chiana
... sočnega in polnega okusa je popolno samo ali s čokolado. Odlično se poda k zrelim sirom. Format: 0,5 l. Vrsta vina: Passito. Letnik: 2019. Država: Italija. Regija: Toskana. Sorta: 100% Aleatico. Zorenje: 6 mesecev v majhnih lesenih sodih - 6 mesecev v steklenici. Barva: Intenzivna rubinasto rdeča. Aroma: Jagoda, Sliva, Divja vrtnica. Temperatura: 12° C. Idealno s: Čokolado, zrelimi siri.
Italija, Modena
...PROSECCO DOC Njegova cvetlična in sadna aroma, svež, lahek in živahen okus: Prosecco DOC je vino, ki simbolizira preprosto, a rafinirano pitje, ki se identificira z neponovljivim življenjskim slogom Made in Italy. Grozdje, uporabljeno za Prosecco DOC, je predvsem Glera, tipična sorta iz severovzhodne Italije že od rimskih časov. Glera je sorta belega grozdja. Njeni poganjki so temno lešnikove barve in proizvajajo veliko količino grozdov svetlo rumene barve.
...Sorta: 100% Arneis. Vinifikacija: fermentacija v francoskih hrastovih in akacijevih tonneaux. Zorenje: zorenje „sur lies“ v tonneaux do naslednje trgatve. Barva: intenzivna slamnato rumena. Aroma: eleganten in kompleksen, z notami zrelega sadja, dobro prepletenimi z vonjem akacijevega medu in sladkimi začimbami. Okus: slan in poln, z dolgim in vztrajnim koncem. Alkoholna stopnja: ±13,5%. Kulinarična kombinacija: priporočljivo za predjedi, nežne prve jedi, jedi iz rib in belega mesa. Postrežemo pri temperaturi okoli 8°C.
Italija, Gussago
...Greco di Tufo Denominacija porekla, nadzorovana in zagotovljena Območje pridelave: Kampanija Sorta grozdja: Greco Alkoholna stopnja: 13% vol. Barva slamnato rumena Aroma prijetna, intenzivna, fina, značilna Okus suh, harmoničen Gastronomski pari rižote, jedi iz rib, siri Temperatura postrežbe 8°- 10° C.
Agricola San Teodoro je bila ustanovljena leta 2004 in se je uveljavila na velikem posestvu med Gallucciom in vulkanom Roccamonfina z namenom izdelave vina z ognjenim srcem, ki ima številne zgodbe za povedati tistim, ki znajo poslušati. Alkemija fermentacije ujame skrivnosti, želje in strasti, ki le čakajo, da jih delimo. V našem poslanstvu do narave sta ekološka pridelava in dinamična energija vu...
Italija, Dorgali
...Pridobljen iz skoraj čiste obdelave sorte Bovale Sardo (lokalno znane kot Muristellu), avtohtona sorta, ki je zvesto predstavljena v tem vinu. Plod počasne fermentacije v majhnih jeklenih posodah in dolge zorenja v majhnih hrastovih sodih francoskega izvora, ki traja 3 leta, je imel nato še eno leto in malo več zorenja v ležeči steklenici. Barva je neprosojna rubinasto rdeča z vijoličnimi odtenki...
Italija, San Donaci
...Sorta: 100% Negroamaro. Območje pridelave: Salento, med provincama Brindisi in Lecce. Pridobljen iz fermentacije v jeklu iz grozdja Negroamaro, je suho vino s trajnim okusom. V vonju se pojavljajo note rdečega sadja, kot so ribez, črni murva, robidnica in višnje ter balzamične note sredozemske flore. Zaradi strukture svojih taninov, ki niso preveč vsiljivi, ima dobro vsestranskost in se dobro ujema s suhomesnatimi izdelki in srednje zrelimi siri, mesnimi jedmi, tako belim kot rdečim mesom, pečenim in dušenim.
Italija, Frascati
... oljčniki in polji, kar predstavlja dober model biotske raznovrstnosti. Tla so vulkanskega izvora, najpogostejša sorta je Malvasia bianca iz Lacija. Pozornost do ozemlja in zavezanost trajnosti sta se uresničili v pridelavi tipičnih vin iz tega območja. Naša iskanja kakovosti se začnejo s kontrolo celotne verige in so kombinacija spoštovanja tradicije in tehnologije. Z našim enologom preverjamo vse faze...
Kmetija Contucci je ena najstarejših v regiji, specializirana za proizvodnjo odličnega vina, pridobljenega iz sto sedemdesetih hektarjev, ki jih poseduje. Usposobljeno in izkušeno osebje ponuja široko paleto izdelkov z zaščiteno označbo porekla (Doc), ki se prodajajo tako zasebnim kleti kot tudi strankam. Toskanska sorta grozdja proizvaja čudovite primerke rdečega vina in Nobile di...
...Vinska klet Maimone je bila ustanovljena s strani Placida Maimonea decembra 1964. Pod svojim imenom stekamo vina in olja, tipična za sicilijansko tradicijo. Nero d'Avola, ki je postal simbol sicilijanskih vin po svetu, in Bianco Inzolia, najstarejša avtohtona sicilijanska sorta, sta vina, ki jih stekamo in distribuiramo iz Vinske kleti Maimone. Skrb za najmanjše podrobnosti v vseh fazah proizvodnje odraža pozornost, ki jo posvečamo iskanju izdelka najvišje kakovosti, ki odraža ljubezen do naše zemlje in strast do našega dela.
Italija, Pratissolo Di Scandiano
Vinarija Casali ima svoje korenine več kot sto let nazaj in od takrat vedno ohranja trdne lokalne tradicije glede pridelave in proizvodnje grozdja ter rdečih, belih in penin vin, ki so izključno avtohtone sorte, kot je na primer Uva Spergola in vina, ki iz nje izhajajo, sorta, ki tukaj najde vse geofizikalne in okoljske elemente za optimalen razvoj. Podjetje ponuja spletno trgovino za prodajo teh rdečih, belih in penin vin, pri čemer je za vsako vino mogoče spoznati vse značilnosti, povezane s okusom, barvo in idealnim kombiniranjem, preko posebnih kartic.
...Zgodba Castellari Bergaglio se začne z družino, ki se je konec 19. stoletja začela ukvarjati s pridelavo vina. Proizvajati vina z neponovljivimi značilnostmi, povezanimi s posebnim območjem, je vedno bil cilj podjetja, ki vse svoje pozornosti usmerja v sorto Cortese, simbolično vino/sorta območja pridelave Gavi. V ravnotežju med tradicijo in inovacijo Castellari Bergaglio že vrsto let preizkuša tehnike vinifikacije in pridelave vinogradov, da bi razvila potencial sorte in območja ter utrdila slavo, ki sta jo klet in oznaka skozi čas osvojili.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play