Italija, Pasturo
...Sir z tartufom, mehak in kremast, lahko se namaza. Njegova plemenitost se enakomerno porazdeli po celotni masi, okus pa pridobi odtenek, ki je bližje mleku. Skupni okus združuje privlačno sladkost sira z značilnim okusom tartufa. Povprečna teža: 1,5 kg Minimalno zorenje: 50 dni...
Italija, Radicofani
...V ponudbi svežih si ponuja ovčji sir majhne velikosti in okrogle oblike, ki je po celotni obodu značilen po prekinjenih nizkih reliefih. Predvideno zorenje traja približno 10 dni, s to zrelostjo izdelek ostane mehak in nežnega okusa. Teža sira je približno 0,500 kg. Na voljo je tudi v celotni vakuumski embalaži.
Italija, Martina Franca
...Sir Pecorino alle Vinacce je mlečna poslastica, ki združuje tradicijo in inovacijo. Zorenje traja približno štiri mesece v posodah, izmenično z plastmi nepečenih vinogradniških tropin iz sort Manduria, ta pecorino ponuja edinstveno okusno izkušnjo. Slan in rahlo pikanten okus je obogaten z intenzivnimi sadnimi aromami slive, robide in višnje, ki jim sledijo cvetlični toni posušene vijolice, tamarinda, carobe, tobaka, vanilije, sladkega korena in muškatnega oreščka. Vsak ugriz tega sira je senzorično potovanje skozi vonje in okuse Apulije, kar ga naredi popoln dodatek k vsakemu gurmanskemu mizi.
Italija, Parma
La Greci Parma je zgodovinsko podjetje iz "Food Valley", znano na področju sveže in zamrznjene gastronomije, namenjene maloprodaji in profesionalcem v gostinstvu. Trži sir Parmigiano Reggiano, zoren v splošnih skladiščih Greci, ki so v lasti podjetja. Prav tako se ukvarja s prodajo mesa iz rejnih obratov v provinci Parma, ki je zaklano pod veterinarskim nadzorom.
E-trgovina za B2C prodajo gastronomskih specialitet iz Italijanske prehranske doline po vsej Evropi, ki jih proizvajajo izbrane podjetja iz Emilije-Romanje na 0 km. Naši degustatorji so izbrali najboljše specialitete iz tradicionalnega Emilijanskega okusa. To so gastronomski izdelki, ki jih vsak dan uživamo na mizah prehranske doline. Parmigiano Reggiano DOP iz ravnine, hribov in gora, s starostjo...
Italija, Codogno
... samo mleko in italijanska tradicija. Za izdelavo sira teže približno 32-34 kg potrebujemo 500 litrov mleka, ki prispe v sirarno v 1-2 urah po molži. Mleko se pusti počivati 12-18 ur, med katerimi se del maščobe sprosti, oblika pa se odstrani, da lahko polnomastno mleko da odličen sir z dolgo zorenjem, obdržijoč okus svežega mleka.
Italija, Mantova
IFT srl ponuja rešitve in opremo za zorenje vseh vrst sira, opremo za predelavo mesa ter dimljenje in zamrzovanje le-tega, okvirje za sušenje testenin, zelenjave in sadja, opremo za pred- in postpečenje kruha.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play