Italija, Fidenza
Italija, Radicofani
Italija, Noci
...Caciocavallo je poltrdi sir, izdelan izključno iz kravjega mleka, tradicionalno oblikovan ročno. Njegovo ime "caciocavallo" izhaja iz dejstva, da se ta izdelek zori v parih "na konju" na lesenih tramovih vsaj 45 dni. Ponuja se v intenzivni rumeni barvi, ima pastasto teksturo in prijeten ter rahlo intenziven okus, odličen je, če ga uživamo samega ali s kruhom, tudi pečenim na žaru, ali pa ob odličnem kozarcu vina iz Apulije.
Italija, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato je tradicionalni sir, ki ga odlikuje trda pasta, pridobljena iz pasteriziranega ovčjega mleka, z dodatkom sirila in soli. Pecorino Toscano DOP Stagionato ima minimalno zorenje 120 dni in je primeren za obogatitev jedi italijanske tradicije.
Italija, Codogno
...Grana Padano DOP je trdi, kuhani in počasi zreli sir. Proizvaja se v Padanski nižini, iz svežega polnomastnega surovega mleka, ki prihaja iz rejnih obratov, kjer so krave proste endemičnih bolezni. To je italijanski sir z zaščiteno označbo porekla (DOP). To pomeni, da morajo vse tri ključne faze proizvodne verige: reje, predelava mleka v sir in zorenje obvezno potekati na območju izvora; torej...
Italija, Aidone
... siri ali preprosto mozzarella, ki se odlikujejo po pristnosti, okusu in higienski varnosti. Podjetje deluje že več kot sto let. V skladu z najbolj kakovostno tradicijo izbira najboljše mleko iz province Enna in Sicilije, "izkorišča" podnebni dejavnik za naravno zorenje tako imenovanih "zgodovinskih" mlečnih izdelkov, ki so široko razširjeni na nacionalnem in evropskem trgu. PROIZVAJAMO NAJBOLJŠI SIERSKI SIR.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo