Nemčija, Frankfurt Am Main
... okusa po čokoladi v vaših najljubših sladicah. To je bolj zdrava možnost kot kakav ali instant čokolada, ki sta običajno rafinirana in vsebujeta sladkor. Ker je čist, njegove antioksidativne lastnosti, ki preprečujejo staranje in celično degradacijo, ostanejo nedotaknjene. Prav tako je zelo energičen zaradi svojih ravni teobromina. Naš kakav se lahko uporablja v skoraj vseh živilih in nadomesti kakav v skoraj vseh receptih, kar je koristno za vse vrste sladkarij, kot so browniji, keksi, torte, vroča čokolada, tartufi itd. MOQ: 20kg...
Nemčija, Bad Bentheim
... zrna zlomijo na majhne koščke in skozi mlinček, da se zrna ločijo od svojih lupin. Koščki kakava se nato 10 ur meljejo z mlinom na kamen, da nastane fina pasta. Pasta se preseje, da se ločijo ostanki od masla. Ostanki se nadalje meljejo v kakavov prah. Gealkaliziran Nizozemski (gealkalizirani) kakav se razlikuje od kakava v drugih državah, zato se gealkalizirani kakav v ZDA imenuje tudi Dutched cacao. Naravni kakav se obdeluje...
Nemčija, Aachen
...Ekološki kakav v prahu (alkaliziran 10-12% vsebnost maščob)...
...SoloCoco kakav v prahu oziroma pekovski kakav je certificiran kot ekološki in pravično trgovinski, kar pomeni, da zagotavlja tudi, da ni otroškega dela. Proizvaja se v celoti v Dominikanski republiki. Kakav v prahu, močno in šibko odmaščen, ki s svojo sestavo iz različnih sort kakava ustvarja poseben okus.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play