...Okusna prašek za vročo čokolado z koščki temne čokolade (kakav: min. 88%) s kokosovim sladkorjem. Intenzivna čokolada.
Izvor kakavovih zrn: Dominikanska republika
Navodila za uporabo
V loncu zavrite mleko ali rastlinsko pijačo in v vsako skodelico dodajte 2 do 3 čajne žličke praška SoChoco. Mešajte nekaj sekund, dokler ne dobite svoje vroče čokolade.
Sestavine: kokosov sladkor*, kakavvprahu...
...Kakavvprahu je hranljiva hrana, ki hkrati vsebuje visoko kalorično maščobo, bogato beljakovinami in ogljikovimi hidrati. Kakavvprahu vsebuje tudi določeno količino alkaloidov, teobromina in teina. Njihova funkcija je širjenje krvnih žil in spodbujanje krvnega obtoka. Kakavovi izdelki so zelo koristni za zdravje ljudi.
Referenca izdelka: AMKOS-39011-AP
Barva: Temno rjava
Vsebnost maščob %: 10 – 12
PH: 7.4 – 7.8
Fineness: 99.5 min
Vlažnost (%): 5.0 max...
... okusa po čokoladi v vaših najljubših sladicah. To je bolj zdrava možnost kot kakav ali instant čokolada, ki sta običajno rafinirana in vsebujeta sladkor. Ker je čist, njegove antioksidativne lastnosti, ki preprečujejo staranje in celično degradacijo, ostanejo nedotaknjene. Prav tako je zelo energičen zaradi svojih ravni teobromina.
Naš kakav se lahko uporablja v skoraj vseh živilih in nadomesti kakavv skoraj vseh receptih, kar je koristno za vse vrste sladkarij, kot so browniji, keksi, torte, vroča čokolada, tartufi itd.
MOQ: 20kg...
...K2 Garden ponuja najkakovostnejše naravne kakavove zrnca, poslana iz Tanzanije. Kakav svojo priljubljenost in povpraševanje dolguje svoji 100% naravni sestavi, bogati z antioksidanti, vitamini in tonik lastnostmi.
Bogata aroma z naravnimi notami čokolade, uravnotežena z nežno naravno sadno kislostjo. Bogat čokoladni, mehak in čist okus. Naš visokokakovosten kakav se uporablja pri proizvodnji slaščic in polizdelkov slaščic najvišje kakovosti.
...Biološki kakavvprahu na debelo podjetja Vegantis, na voljo v različnih formatih in po veleprodajnih cenah, je 100% naraven, iz surovih zrn. Ima biološki certifikat.
Izdelan v Peruju iz nasadov Theobroma Cacao, je sušen in obdelan pri nizkih temperaturah po tradicionalnih metodah, da ohrani svoje organoleptične lastnosti in mikrohranila.
Vir magnezija in fosforja, se predstavlja kot fina in...
O'vétal je blagovna znamka kozmetičnih izdelkov, ki vsebujejo naravne in bio sestavine, predvsem iz Afrike.
Narava je v središču dobrega počutja, O'vétal vam ponuja bio eterična olja, bio rastlinska olja, telesne masla, mleka, bio šampone itd., za poseben, eksotičen pridih vaše lepote in predvsem vašega zdravja.
Naša eterična olja so pridobljena z dvema glavnim načinoma ekstrakcije: destilacijo ...
...Surov bio kakavov prah se pridobiva s hladnim stiskanjem praženih kakavovih zrn in nato mletjem v fino moko. S tem postopkom se iz kakavovega zrna skoraj popolnoma odstrani maščoba, kar pusti močan, bogat in grenak okus. Kakav je odličen vir antioksidantov, kot so procyanidini in flavonoidi.
... zrna zlomijo na majhne koščke in skozi mlinček, da se zrna ločijo od svojih lupin. Koščki kakava se nato 10 ur meljejo z mlinom na kamen, da nastane fina pasta. Pasta se preseje, da se ločijo ostanki od masla. Ostanki se nadalje meljejo v kakavov prah.
Gealkaliziran
Nizozemski (gealkalizirani) kakav se razlikuje od kakava v drugih državah, zato se gealkalizirani kakavv ZDA imenuje tudi Dutched cacao. Naravni kakav se obdeluje...
...Organska kakavova vlakna so pripravek, pridobljen iz praženih kakavovih lupin BIO/ORGANIC, skozi proces čiščenja, sterilizacije in mikronizacije.
Opis pripravka: organska kakavova vlakna so droben prašek z enotno, enostavno razpadajočo konsistenco (dovoljeni so majhni grudice). Barva rjava. Okus in vonj značilna za kakav, brez tujih okusov in vonjav.
Uporaba: organska kakavova vlakna lahko nadomestijo od 50 % do 100 % kakavovega prahuv pekovskih izdelkih in čokoladnih izdelkih.
...Sestavine: pasta datljev*, pire iz lešnikov*, orehi*, pistacije*, rozine*, kakavvprahu*, spirulina** (3,6%), sol*
Energija: 419,32 kcal / 1745 kJ
Beljakovine: 11,3 g
Maščobe: 18,63 g
Ogljikovi hidrati: 44,66 g (od tega 38,11 g sladkorjev)
Sol: 0,128 g...
...SoloCoco kakavvprahu oziroma pekovski kakav je certificiran kot ekološki in pravično trgovinski, kar pomeni, da zagotavlja tudi, da ni otroškega dela. Proizvaja se v celoti v Dominikanski republiki.
Kakavvprahu, močno in šibko odmaščen, ki s svojo sestavo iz različnih sort kakava ustvarja poseben okus.
... pasto brez dodatkov
Sestavine
Sveži datlji, mandljeva moka, datljev sirup, agavin sirup, nesladkan kakavvprahu, naribana kokosova moka, mleta oreha, oreščkovo olje, koščki orehov. Brez konzervansov, brez barvil, brez sladkorjev, razen tistih, ki so naravno prisotni v sadju.
Ste vedeli?
Tunizijski ekološki izdelki imajo enake zahteve kot tisti v Evropski uniji glede nadzora in certifikacij. Tunizija je edina država v Afriki, ki je priznana kot enakovredna evropskim predpisom za uvoz ekoloških izdelkov.
Teža: 270 g...
... (sezam, chia, lan itd.).
Lahko dodaš tudi, da popestriš:
malce nesladkane jabolčne čežane
rozine, marelice, datlje
ekološki marmelado (preizkusi našo!)
čisti kakavvprahu brez maščobe
Bolje je, da ne dodajaš sladil in se navadiš na naravno sladkost smetane iz žit, preprosto jo dobro žveči.