Francija, Brignais
...Okusna prašek za vročo čokolado z koščki temne čokolade (kakav: min. 88%) s kokosovim sladkorjem. Intenzivna čokolada. Izvor kakavovih zrn: Dominikanska republika Navodila za uporabo V loncu zavrite mleko ali rastlinsko pijačo in v vsako skodelico dodajte 2 do 3 čajne žličke praška SoChoco. Mešajte nekaj sekund, dokler ne dobite svoje vroče čokolade. Sestavine: kokosov sladkor*, kakav v prahu...
Litva, Kaunas
...Kakav v prahu je hranljiva hrana, ki hkrati vsebuje visoko kalorično maščobo, bogato beljakovinami in ogljikovimi hidrati. Kakav v prahu vsebuje tudi določeno količino alkaloidov, teobromina in teina. Njihova funkcija je širjenje krvnih žil in spodbujanje krvnega obtoka. Kakavovi izdelki so zelo koristni za zdravje ljudi. Referenca izdelka: AMKOS-39011-AP Barva: Temno rjava Vsebnost maščob %: 10 – 12 PH: 7.4 – 7.8 Fineness: 99.5 min Vlažnost (%): 5.0 max...
Nemčija, Frankfurt Am Main
... okusa po čokoladi v vaših najljubših sladicah. To je bolj zdrava možnost kot kakav ali instant čokolada, ki sta običajno rafinirana in vsebujeta sladkor. Ker je čist, njegove antioksidativne lastnosti, ki preprečujejo staranje in celično degradacijo, ostanejo nedotaknjene. Prav tako je zelo energičen zaradi svojih ravni teobromina. Naš kakav se lahko uporablja v skoraj vseh živilih in nadomesti kakav v skoraj vseh receptih, kar je koristno za vse vrste sladkarij, kot so browniji, keksi, torte, vroča čokolada, tartufi itd. MOQ: 20kg...
Francija, Rouen
...K2 Garden ponuja najkakovostnejše naravne kakavove zrnca, poslana iz Tanzanije. Kakav svojo priljubljenost in povpraševanje dolguje svoji 100% naravni sestavi, bogati z antioksidanti, vitamini in tonik lastnostmi. Bogata aroma z naravnimi notami čokolade, uravnotežena z nežno naravno sadno kislostjo. Bogat čokoladni, mehak in čist okus. Naš visokokakovosten kakav se uporablja pri proizvodnji slaščic in polizdelkov slaščic najvišje kakovosti.
Nemčija, Aachen
...Ekološki kakav v prahu (alkaliziran 10-12% vsebnost maščob)...
Italija, Monterotondo
...Biološki kakav v prahu na debelo podjetja Vegantis, na voljo v različnih formatih in po veleprodajnih cenah, je 100% naraven, iz surovih zrn. Ima biološki certifikat. Izdelan v Peruju iz nasadov Theobroma Cacao, je sušen in obdelan pri nizkih temperaturah po tradicionalnih metodah, da ohrani svoje organoleptične lastnosti in mikrohranila. Vir magnezija in fosforja, se predstavlja kot fina in...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Naravni ekološki kakav v prahu Neto teža: 200 g Energijska vrednost na 100 g: 400 kcal Rok trajanja: 18 mesecev...
Belgija, Bruxelles
O'vétal je blagovna znamka kozmetičnih izdelkov, ki vsebujejo naravne in bio sestavine, predvsem iz Afrike. Narava je v središču dobrega počutja, O'vétal vam ponuja bio eterična olja, bio rastlinska olja, telesne masla, mleka, bio šampone itd., za poseben, eksotičen pridih vaše lepote in predvsem vašega zdravja. Naša eterična olja so pridobljena z dvema glavnim načinoma ekstrakcije: destilacijo ...
Nizozemska, Amsterdam
...Surov bio kakavov prah se pridobiva s hladnim stiskanjem praženih kakavovih zrn in nato mletjem v fino moko. S tem postopkom se iz kakavovega zrna skoraj popolnoma odstrani maščoba, kar pusti močan, bogat in grenak okus. Kakav je odličen vir antioksidantov, kot so procyanidini in flavonoidi.
Nemčija, Bad Bentheim
... zrna zlomijo na majhne koščke in skozi mlinček, da se zrna ločijo od svojih lupin. Koščki kakava se nato 10 ur meljejo z mlinom na kamen, da nastane fina pasta. Pasta se preseje, da se ločijo ostanki od masla. Ostanki se nadalje meljejo v kakavov prah. Gealkaliziran Nizozemski (gealkalizirani) kakav se razlikuje od kakava v drugih državah, zato se gealkalizirani kakav v ZDA imenuje tudi Dutched cacao. Naravni kakav se obdeluje...
Poljska, Paczewo
...Organska kakavova vlakna so pripravek, pridobljen iz praženih kakavovih lupin BIO/ORGANIC, skozi proces čiščenja, sterilizacije in mikronizacije. Opis pripravka: organska kakavova vlakna so droben prašek z enotno, enostavno razpadajočo konsistenco (dovoljeni so majhni grudice). Barva rjava. Okus in vonj značilna za kakav, brez tujih okusov in vonjav. Uporaba: organska kakavova vlakna lahko nadomestijo od 50 % do 100 % kakavovega prahu v pekovskih izdelkih in čokoladnih izdelkih.
Francija, Moringhem
...Sestavine: pasta datljev*, pire iz lešnikov*, orehi*, pistacije*, rozine*, kakav v prahu*, spirulina** (3,6%), sol* Energija: 419,32 kcal / 1745 kJ Beljakovine: 11,3 g Maščobe: 18,63 g Ogljikovi hidrati: 44,66 g (od tega 38,11 g sladkorjev) Sol: 0,128 g...
...SoloCoco kakav v prahu oziroma pekovski kakav je certificiran kot ekološki in pravično trgovinski, kar pomeni, da zagotavlja tudi, da ni otroškega dela. Proizvaja se v celoti v Dominikanski republiki. Kakav v prahu, močno in šibko odmaščen, ki s svojo sestavo iz različnih sort kakava ustvarja poseben okus.
Francija, Champier
... pasto brez dodatkov Sestavine Sveži datlji, mandljeva moka, datljev sirup, agavin sirup, nesladkan kakav v prahu, naribana kokosova moka, mleta oreha, oreščkovo olje, koščki orehov. Brez konzervansov, brez barvil, brez sladkorjev, razen tistih, ki so naravno prisotni v sadju. Ste vedeli? Tunizijski ekološki izdelki imajo enake zahteve kot tisti v Evropski uniji glede nadzora in certifikacij. Tunizija je edina država v Afriki, ki je priznana kot enakovredna evropskim predpisom za uvoz ekoloških izdelkov. Teža: 270 g...
Francija, Nice
... Brownies Bloom&Cie? Odprite škatlo in svežino paketa Brownies CBD Bloom&Cie Pojejte 1 ali 2 stopljena brownieja naenkrat Ne pozabite zapreti škatle s trakom po uživanju Shranjujte svoje Brownies Bloom&Cie največ 15 dni po odprtju Sestavine Temna čokolada (60% kakavove mase, sladkor iz trsa, kakavovo maslo), maslo, cela jajca, rjavi sladkor, kakav v prahu, sladkor iz trsa, glukoza, naravni ekstrakt tonka fižola, CBD (ekstrakt konoplje kanabidiol), MCT kokosovo olje, terpeni. Okus: Intenzivna čokolada in tonka fižol CBD: 10mg na brownie...
... (sezam, chia, lan itd.). Lahko dodaš tudi, da popestriš: malce nesladkane jabolčne čežane rozine, marelice, datlje ekološki marmelado (preizkusi našo!) čisti kakav v prahu brez maščobe Bolje je, da ne dodajaš sladil in se navadiš na naravno sladkost smetane iz žit, preprosto jo dobro žveči.
Švedska, Åkersberga
... ječmena v prahu, ječmenov slad v obliki sirupa, sirup iz sladkorne pese, trsni sladkor, kokosov sladkor, koruzni glukozni prah, koruzni sladni sirup, koruzni sirup, mešanica medu EKO, javorjev sirup, palmov sladkor, slad iz trsa, rižev sirup, rižev slad v obliki sirupa, pšenični sirup, tapiokin sirup, tapioka-maltodekstrin. Riž, basmati riž, arborio riž...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo