Nizozemska, Alblasserdam
...Sadje, dehidrirano s sušenjem z zamrzovanjem, je stabilno sadje, ki je bilo podvrženo postopku odstranjevanja skoraj vse vlage, pri čemer ohranja okus in hranila. Je zelo lahko, s suho, hrustljavo teksturo in intenzivnim, skoncentriranim sadnim okusom. Sušenje z zamrzovanjem ohrani jagode ali koščke sadja točno takšne, kot so, brez tekočin. Ta postopek pusti sadju hrustljavo lupino sveže...
Poljska, Poniec
Dobrodošli pri MIXT SP. Z O.O. veleprodaji. Od svoje ustanovitve leta 2011 je MIXT SP. Z O.O. pridobil ugled kot vodilni veletrgovec in uvoznik na Poljskem, specializiran za široko paleto znižanih izdelkov. Smo uveljavljeno podjetje, znano po naši predanosti kakovosti in izjemni storitvi za stranke, ki si prizadeva zagotoviti najboljšo zadovoljstvo strank. Pri MIXT SP. Z O.O. ponujamo obsežno por...
Turcia, Ankara
...Posušene breskve so posušena oblika svežih breskev. Kot rezultat postopka sušenja. 1 kg breskev izhaja iz 8 do 10 kg breskev. Postopek sušenja zmanjša razmerje vode v svežih breskvah. Ostane samo meso sadja, iz katerega je bila iztisnjena sok, tako da se hranilne vrednosti ohranijo in okus okrepi. Posušene breskve lahko dodate svojim solatam, jogurtu, granoli ali sladicam in tortam v kisli in...
Turcia, Izmir
...Naši paradižniki so obranjeni v vrhuncu zrelosti in tradicionalno sušeni na soncu. Ta postopek ustvari naravno intenziven okus paradižnika — popolna mešanica sladkih in slanih okusov. Po sušenju so ti paradižniki narezani na julienne trakove, široke 1/4 palca in dolge približno 1 do 2 palca. To jih naredi za popoln dodatek k vloženim kozarcem, hladnim solatam in klobasam.
Uzbekistan, Tashkent
...Suhe slive niso le okusna poslastica, temveč tudi dragocen izdelek z mnogimi zdravstvenimi koristmi. Nakup suhih sliv na debelo iz Uzbekistana predstavlja odlično priložnost za oskrbo vašega podjetja z naravnimi in okusnimi pridelki. Poglejmo različne sorte suhih sliv in postopek pridelave. TIP: Suha sliva IZVOR: Samarkand, Ferghana, Namangan, Taškent SORTA: Moldovanka KALIBER: 80-240g na 100 kosov SEZONA ŽETVE: September – Oktober OBDOBJE ŽETVE JE 20 TON: 7-10 dni...
Francija, Clichy
...Suho sadje so sadeži, katerih vsebnost vode je bila zmanjšana s postopkom sušenja, bodisi z naravnimi metodami (kot je sušenje na soncu), bodisi z umetnimi metodami (kot je sušenje na vročem zraku). Ta postopek omogoča dolgotrajno ohranjanje sadežev, hkrati pa ohranja njihove esencialne hranilne snovi.
...Informacije o izdelku Čas trgatve jabolk se razlikuje med Kitajsko, kjer poteka okoli septembra, in Čilom, kjer postanejo zrela med marcem in aprilom. Sveže sadje se razvrsti po velikosti, nato se oluži, odstrani peške, nareže v želeno obliko – na četrtine, obroče ali kocke – in na koncu posuši. Postopek sušenja poteka v dimnih tunelih in traja od tri do štiri dni, da se popolnoma zaključi...
...Liofilizirane jagode v Zaymi so okno v inovacije v svetu sadja. Ta edinstven postopek ohranja intenziven okus in hranilne lastnosti svežih jagod ter ponuja izdelek, ki prestane preizkus časa. V Zaymi je vsako sadje skrbno predelano, da zagotovi neprimerljivo senzorično izkušnjo. Liofilizirane jagode Zayma niso le sestavina; so izjava o kakovosti in zavezanosti najboljšemu iz narave. Postopek...
...Na drevesu se pojavi v obliki majhne zelene limone, ki jo obiramo. Nato jo blanširamo v slani vodi, preden jo posušimo v puščavskem pesku, kjer ostane več tednov. Ta postopek omogoča, da ti limoni razvijejo tako iskan umami okus. Uporaba: Črne limone so suho sadje, ki ga lahko: - Raspamo ali zmeljemo: v prahu bodo odišavili jedi iz rib ali omake. - Zlomimo na koščke in jih dodamo neposredno v...
Belgija, La Hulpe
... raste na drevesu anacardium. Po obiranju oreščki preidejo skozi postopek sušenja, luščenja in praženja, da so pripravljeni za uživanje. Gvinejski indijski oreščki imajo značilno ledvičasto obliko, svetlo bež do zlatkasto barvo in gladko površino. Kar zadeva okus, ti oreščki ponujajo rahlo sladek, kremast in subtilno maslen okus, s hrustljavo konsistenco, ki jih naredi idealne za neposredno uživanje, kot prigrizek ali kot sestavino v različnih kulinaričnih receptih.
...Perujska planta kave družine Los Santos je družinsko podjetje, ki je pridobilo veliko izkušenj pri gojenju kave. To kavo imenujemo EL DELICADO: ima zelo žametno telo, cvetlične note chinotta in rdečega sadja. Kot espresso je zelo uravnotežen in prijeten, medtem ko se kot filtrirana kava skoraj zdi kot dotik. Lokacija: Lonya Grande, Utcubamba Višina: 1700 – 2000 msm Sorta: Caturra, Catuai Postopek: Pranje Organoleptični profil: Rdeče sadje, cvetovi chinotta, žametno telo...
Španija, Murcia
...Oljčno olje iz marelic se pridobiva z najprej hladnim stiskanjem oreščkov Prunus armeniaca, nato pa se rafinira. Rafiniranje je postopek, s katerim se odstranijo vse nezaželene lastnosti, tako v smislu okusa kot vonja, iz njegove sestave. To sadje, ki izvira iz drevesa, domačega za Azijo in nekatere dele Bližnjega vzhoda, vsebuje visok odstotek rastlinskih sterolov, pa tudi beta-karotenov in...
... je ERDWICH razvila specializirano paleto izdelkov – EKZ in FKZ drobilnike kartona – ki so na voljo v različnih velikostih. Izdelki ERDWICH so zasnovani kot popoln ujemajoč se del za sisteme za transport po obdelavi. EKZ ima dve gredi z neodvisnimi pogoni: eno gred z visoko hitrostjo in eno gred za počasno dovajanje. Gred za dovajanje dovaja embalažo na drobilno gred, ki nato razreže karton na koščke želene velikosti. Stroji lahko prav tako enostavno obdelujejo škatle za sadje in polistiren...
Nemčija, Kassel
...zrnati kalčki) Industrija hrane (kavni used, pektini, zelenjava in sadje) Pivovarstvo in alkohol/etanol (pivski drož, kvas, žitna kaša) Okoljska ter papirna/celulozna industrija (papirni blato, kompost) Kemijska industrija (farmacevtski ostanki, plastični granulati)...
Belgija, Wingene
... hkrati. Ko je bila opustitev pojma terroir, vanilije niso bile več ločljive. Izbrana je le sadje, ki je doseglo polno zrelost (temno rjava barva), postopek izbire je identičen tistemu, ki se uporablja pri grozdju za "Vendanges Tardives" in "Sélections grains nobles" fine vina iz Alsace. Ta zelo pozna žetev, edinstvena na Polineziji, omogoča izboljšanje okusa in aromatičnih lastnosti tahitijske...
Španija, Alcoletge
...Naravni "cañizo" ročno izdelan, idealen za obnovo, izolacijo ali ojačitev streh in pregrad. Ta material je bil tradicionalno uporabljen kot naravni konzervans za sadje in zelenjavo v kmetijah in kleteh, zaradi svojih odličnih lastnosti. Njegov ročni postopek izdelave zagotavlja avtentičen in visokokakovosten zaključek. Mere: 2,20 m dolžine x 0,90 m širine.
Nemčija, Beselich
... plastični večkratno uporabni paket za sveže sadje z ročajem in ventilacijskim odprtjem - Proizvodni postopek pakiranja svežega sadja","A: We are specialized in making all kinds of packaging materials, such as food bags, coffee bags, zipper bags, ziplock bags, stand up pouches, black bottom bags, aluminium foil bags, pet food bags, tobacco bags, fruit packaging bags, vegetable packaging bags, paper bags...
...Pomaranča (Citrus × sinensis) Oblika: Sadje Barva: Oranžna Postopek sušenja: Strojno sušeno Razred: Rezine, Narezano, Prah Rok trajanja: 1 leto Pakiranje: V razsutem stanju, 6-8 kg na karton, odvisno od oblike trikotnika ali obroča Minimalno naročilo: 100 kg Zmožnost dobave: 20 metrik ton/leto Kraj izvora: Iran Glavne točke o gojenju, proizvodnji in certifikacijah pomaranč: Pomaranče se v Iranu...
Vietnam, Ho Chi Minh City
...MMAYR TRADING je izvoznik suhega sadja iz Vietnama. Naše glavno načelo predelave je 'Ohranjanje vrednosti narave'. Proizvodni postopek uporablja napredno tehnologijo sušenja z infrardečimi žarki iz Koreje, ki ohranja vse hranilne snovi in naredi izdelke mehkejše in okusnejše. Sveže sadje je skrbno izbrano iz naših povezanih kmetij v regijah Vietnama. Ohranjajo polnost okusov in vrednosti iz narave.
Francija, Outreau
...IQF (Posamezno Hitro Zamrznjeno) se nanaša na postopek zamrzovanja, ki ohranja kakovost in svežino hrane z hitrim zamrzovanjem posameznih kosov, kar preprečuje nastanek velikih ledenih kristalov. Ta metoda se pogosto uporablja za sadje, zelenjavo in morsko hrano, da ohrani njihovo teksturo in okus.
Turcia, Mersin
...Mešani suhi sadeži, ki izpolnjujejo visoke standarde kakovosti, potrjene s strani organov za varnost hrane. Najbolj kakovostni sadeži, ki jih nabirajo izkušene roke, so oprani z visokotlačno vodo, nato pa so narezani v sterilnem okolju. Nato jih prenesejo v peči z visoko temperaturo. Med sušenjem je pomembno, da ne uničimo vitaminov in mineralov, ki jih vsebujejo sadeži. Da bi to dosegli, mora biti postopek sušenja počasen in čim bolj podoben sušenju na soncu. Na koncu teh procesov dobimo suhe sadeže prve kakovosti.
...Enaka sadje, ki ga uporabljamo za naš izdelek Sveža zmajeva sadna (Pitahaya), se uporablja in suši. Ta postopek omogoča, da Pitahaya ohrani svoj okus in notranjo barvo, vendar spremeni teksturo in pretvori nekoč sočno sveže sadje v hrustljav prigrizek. Pitahaye se sušijo po tem, ko jih olupimo in narežemo. Nato so pakirane pitahaye pripravljene za prodajo. Lahko se uporabljajo v omakah in sladicah, ali pa jih lahko uživate same kot odličen prigrizek.
Belgija, Bruxelles
...100% sadje, pridobljeno iz organskega açaí pireja, ki je bilo podvrženo zamrzovanju in liofilizaciji v skladu z GMP. Naši izdelki ne morejo imeti boljšega prehranskega profila, saj ohranjajo okoli 99% svojih lastnosti. Liofilizacija je specializiran postopek sušenja, pri katerem se voda odstrani s sublimacijo, ki poteka pri nizkih temperaturah v vakuumskih komorah z nizkim tlakom. Açaí drevesa...
Ukrajina, Kyiv
... sladek okus, nekoliko astringenten. Kako se proizvaja? Sublimacija iz Panfruit je inovativna metoda sušenja svežih jagod, sadja in zelenjave, pri čemer se ohranjajo koristne, okusne in aromatične lastnosti izdelkov. Da bi izdelali prašek iz rdečega ribez, so naši kmetje nadzorovali kakovost pridelanih jagod, marljivi tehnologi pa so izbrali in zamrznili naravno sadje. Nato so jih skrbno posušili in zmleli. Tako se je pojavila organska in hranljiva delikatesa.
... zraka, kot pri toplotnih črpalkah z zračnim virom, in del iz električne energije. Toplotna črpalka za desikacijo sadja in zelenjave je nameščena znotraj popolnoma izolirane sušilne komore, kjer temperatura doseže 65 °C, kar omogoča, da voda v sadju, zelenjavi ali drugih živilih izhlapi. Voda iz izparilnika se s pomočjo ventilatorjev prenaša do toplotne črpalke, kjer se tekočina izloči. Na ta način se postopek sušenja zaključi.
Tunizija, Tunis
...Za sortiranje majhnih kosov in odpadkov Ta stroj je posebej zasnovan za sortiranje majhnih izdelkov. Največja prednost tega stroja je njegova preprostost. Vibracijska plošča ustvarja dober gib in lepo splošno porazdelitev izdelka, kar je zelo pomembno za dober rezultat sortiranja. Izdelek se transportira do izhoda, kar je postopek, ki se izvaja previdno, da izdelek ne bi bil poškodovan. Odpadki se zbirajo in jih je mogoče odstraniti pod strojem.
Iran, Tehran
...Kava iz dateljnovih semen podjetja Mimhanafood je brez kofeina in je narejena iz skrbno izbranih dateljnovih semen. Postopek proizvodnje je natančen in zamuden, kar zagotavlja končni izdelek visoke kakovosti. Dateljnov semena najprej sortiramo in očistimo, da odstranimo morebitne nečistoče, nato pa sledijo večstopenjski postopki, ki vključujejo ekstrakcijo olja, sušenje, mletje in prašenje, da...
Turcia, Mersin
...kolumbijskih, mehiških, honduraških, kostarikanskih, gvajemalskih in nikaragvskih banan. Kljub pandemiji, ki je na začetku leta 2020 prizadela svet, smo ohranili postopek prejemanja banan v Mersinu iz vseh naših virov, da bi zadovoljili potrebe vseh naših strank. Zato smo bili največji prejemniki banan v Mersinu več tednov. Da bi zaščitili ugled blagovnih znamk, s katerimi delamo, smo v Mersinu oblikovali dodatno enoto za nadzor kakovosti z izkušenim osebjem, da bi nadzorovali morebitne poškodbe, ki bi lahko prišle iz države izvora.
Ujemajoči se izdelki
Cavendish banana
Cavendish banana
Drugi izdelki
Ananas
Ananas
Madžarska, Budapest
...njegov izvor pa je Tibet in Centralno kitajsko višavje. Oljen ječmen? Kaj ta postopek pomeni? Oljenje je ločevanje lupine in notranjega dela zrn nekaterih žit ali stročnic, primernih za ta namen (riž, grah, ječmen, proso, sorgo, ovseni kosmiči itd.), z uporabo različnih oljilnih strojev, najbolje z minimalno tvorbo moke in odpadkov. Iz tako pridobljenega jedra se proizvaja oluščeni izdelek, primeren za človeško prehrano, z dodatnim površinskim obdelovanjem in rafiniranjem.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo