Belgija, Rumst
... – udobno za držanje in uporabo dalj časa brez utrujenosti rok. Slim in lahka zasnova je enostavna za rokovanje, medtem ko ergonomski oprijem zagotavlja udobje med daljšo uporabo, kar ga naredi idealnega za pogoste kuharske naloge. Vsestrana uporaba – idealen za pripravo smutijev, marmelad, otroške hrane, stepene smetane, omak, juh in pirejev. Ta mešalnik je večfunkcionalno kuhinjsko orodje, ki...
Nemčija, Bad Bramstedt
...Naša curry omaka je eksotično začinjena omaka. Povezuje indijske začimbe z evropsko kuharsko tradicijo. Obstajajo različni načini priprave curry omak, vendar je tipična začimba vedno mešanica curryja, ki ji daje rumenkasto barvo. Curry omaka je primerna za na ponvi pečen ribji in mesni jedi, kot so fileti, telečji ali svinjski zrezki, prav tako pa za perutninsko meso, školjke in jajčne jedi. Če v...
Poljska, Warszawa, Poland
... posebej pri pripravi majoneze, prelivov, omak in rogljičkov. Po drugi strani pa se prašek iz jajčne beljakovine uporablja v različnih izdelkih, kot so ribje, mesne in krompirjeve priprave, pekovski izdelki in slaščice.
Švica, Langnau Im Emmental
...Eksperti KASAG so specialisti za gradnjo kuhalnikov in industrijskih kuhalnih sistemov za proizvodnjo sadnih osnov, zelenjave in omak. Celovite naprave s kuhalnikom, hladilnikom, kondenzatorjem, cevovodi in ventili so zasnovane v aseptični izvedbi, ki ustreza sodobnim zahtevam. Izogibanje kontaminaciji izdelkov zaradi okužbe ali križne kontaminacije med izdelki je ključno. To dosežemo z...
Poljska, Paczewo
...Osnovna surovina za pripravo jabolčne vlaknine je sušena jabolčna tropina, očiščena, sterilizirana in mikronizirana. Opis priprave: priprava jabolčne vlaknine je praškasta snov z enotno, enostavno razpadajočo konsistenco (dovoljeni so majhni grudice). Barva je od rumene do rjave. Okus in vonj sta značilna za jabolka, brez tujih vonjav in vonjav. Uporaba: priprava jabolčne vlaknine se lahko uporablja kot nadomestek za zgoščevalne snovi pri proizvodnji kečapa, paradižnikovih omak ter marmelad in džemov. Izdelek je na voljo tudi v BIO/organski različici.
Italija, Castellazzo Bormida (al)
... Jedilnike:** Popoln za poudarjanje okusa pečenih mesnih jedi, pečenj in ribjih jedi. - **Omake:** Odličen za proizvodnjo olj, masla in tartufatih omak. - **Predjedi in Sir:** Odlično se ujema z brusketami, zrelimi siri in mesninami. Kontaktirajte nas za Prilagojeno Ponudbo Če iščete najboljše črni tartuf uncinato, je Valtrebbia Tartufi prava izbira. Kontaktirajte nas, da prejmete prilagojeno ponudbo in...
Bolgarija, Sofia
...Česen in granule, ki izhajajo iz njega, so bogati s hranili, kot so mangan, selen, vlaknine ter vitamini B6 in C. Že tisočletja se uporablja zaradi svojih domnevnih zdravilnih lastnosti. Menijo, da pomaga pri boju proti prehladu, izboljšuje zdravje in dobro počutje na splošno ter znižuje raven holesterola in krvni tlak. : Granule česna so odlične za obogatitev različnih jedi ter mešanic začimb, marinad, prelivov in omak. Lahko brez skrbi pustite ob strani neprijetni del priprave svežega česna, medtem ko uživate v njegovem okusu. Pakiranje: 250g, 500g, 1kg in na debelo...
Francija, Nîmes
France Collectivités, s sedežem blizu Nîmesa, je podjetje, specializirano za urbano pohištvo ter pohištvo za javne ustanove in podjetja. Naša ekipa ima več kot 10 let izkušenj z občinami, skupnostmi, javnimi in zasebnimi upravami, društvi, šolami, srednjimi šolami, domovi za ostarele ter podjetji za javna dela in urejanje zelenic. Ponujamo vam celovito paleto za opremljanje vaših zunanjih prostoro...
...Nič ne predstavlja bolje naše domišljije o podeželju sredi poletja, kmetijstvu, soncu in vonjavah zemlje kot paradižnik. Morda je tu še kaj drugega, polje pšenice, kajne? Vzemite pšenico, vzemite paradižnik in kaj lahko iz tega nastane? Krožnik testenin. Paradižnikove omake Casa Di Cecco natančno utelešajo to povezavo med paradižnikom in pšenico. Edina stvar, ki jo počnemo, je poenostaviti delo med obema in se zabavati pri tem, da vam jih predstavljamo "na vse načine". Vstavite testenine v vodo in dodajte eno naših paradižnikovih omak, in že ste pripravljeni. Dobrodošli v Casa Di Cecco.
... brixovega indeksa in debeline mesa; vsebujejo likopen in naravne antioksidante. Obran v grozdu, paradižnik Piccadilly ima enotno velikost in zadovoljivo post-žetveno obstojnost s plodovi, ki so dobro pritrjeni na peclju. Paradižnik Piccadilly je zelo cenjen v kuhinji zaradi enostavne priprave omak, prav tako pa je odličen v solati zaradi svojega okusnega in sladkega okusa. Pakiranje: 500 g...
Francija, Paris
... malo cimeta, sladimo zelo malo, da ohranimo dober kislo-sladek okus prahu. Prav tako se meša z arašidovo pasto, mlekom in proso, da se pripravi senegalski Ngalakh, kar je bogat desert, ki ga lahko pripravimo ob vsakem trenutku, še posebej med velikonočnimi prazniki. Prah baobaba, ki se uporablja v več afriških državah, ima vezivne, zgostitvene in kisline lastnosti, vključuje se v priprave omak, žit (proso, koruza, sorgo, fonio...), smetane.
Belgija, Herentals
... trdnih izdelkov. Kompaktni stroj je opremljen s pnevmatskim pogonom in ga je mogoče samodejno zagnati ali polavtomatsko preko noge. Stroj je na voljo v enojni ali večglavi izvedbi, tako v horizontalni kot vertikalni postavitvi. Možnosti prilagojena polnilna glava prilagojena lijak indukcijski sistem horizontalno gibanje polnilne glave Uporabe za hrano in ne-hrano: solate, majoneza, marmelada, omake in priprave, juhe, vol-au-vent, ... Hitrost: do 35 ciklov / minuto Volumen odmerjanja: 10 - 3.500 ml (odvisno od odmerne cilindra)...
Švica, Gossau
...DIPS, TRAITEURSAUCEN, VEGAN in BREZ GLUTENA DIPS Od dame do kralja. Imamo vse. Z našo raznolikostjo traiteurskih omak zbledijo vsi hobistični in zvezdni kuharji. Zaradi skrbno izbranih sestavin in ljubeče priprave so naše omake in dipi široko znani. Z enim od teh nosilcev okusa ob vaši strani boste na vsakem pikniku slavili kot junak! Skoraj vse naše omake so poleg tega brez alergenov, brez glutena in veganske.
Estonija, Kaunas
... - Ekološka jajca - Jajca prosto gojenih kokoši - Jajca kokoši, ki so na stelji - Jajca kokoši v kletkah Možnosti pakiranja: - 25 kg Pogoji shranjevanja: - Rok trajanja – 40 mesecev. - Država izvora: Litvanija Uporaba: Na podlagi visoke in varne ravni higiene izdelka se med proizvodnjo ohranja širok spekter uporabe jajčnih praškov. Primeren je za pripravo vseh jedi, ki uporabljajo kokošja jajca: slaščičarskih izdelkov, pekovskih izdelkov, kulinarike, omak, proizvodnje testenin itd.
Španija, Reus ( Tarragona )
... izdelka), kar nam omogoča široko izbiro omak, ki zadostujejo trenutnim potrebam trga. Na ta način uspemo proizvesti, inovirati in rasti, dajemo jasne odgovore, z visokim nivojem prilagoditve, sodelujemo z našimi strankami skozi celoten proces ustvarjanja izdelka, ohranjamo in izpostavljamo lastnosti vsakega od sestavin ter vedno upoštevamo zahteve in potrebe vedno bolj zahtevnega trga. V Tehnikah priprave omak delamo po strogih standardih kakovosti norme IFS, naši veganski izdelki pa nosijo oznako V-LABEL.
Belgija, Herstal
...Vse naše priprave so narejene iz naravnih sestavin najvišje kakovosti: omaka 4 sire, bolognese omaka, carbonara omaka, bešamel omaka, napolitanska omaka, arrabiata omaka, … Za vsako potrebo naših strank lahko razvijemo nove personalizirane recepte, kot so Halal omake, Kašer omake, Bio omake, …...
Španija, Guadalaviar
... ime kraja, kjer so proizvajali mesne narezke. To je razlog, zakaj je Botularium naša blagovna znamka, skupaj z obrtnikom, ki nosi glinasto posodo. Nadaljevali smo z razvojem in začeli s proizvodnjo juh, krem, broz, omak… Ohranili smo isto filozofijo: sestavine visoke kakovosti in tradicionalni recepti. V Botulariumu smo… Mojstri okusa.
Italija, Pordenone
... podjetje, da preseli proizvodnjo v provinco Modena, kjer, poleg PASTA 1 MINUTO, nastane nov izdelek, ki bo dal izvor blagovni znamki VECCHIA MODENA. S to blagovno znamko se identificira linija svežih zamrznjenih testenin, ki ima za edini konzervans mraz, v primerjavi s tradicionalnimi svežimi testeninami. Linije dopolnjuje proizvodnja zamrznjenih omak in nastane linija FORNO PRONTO, kjer se testenine in omake, prav tako zamrznjene, mešajo in pakirajo, da se nato prodajajo kot pripravljeni obroki.
Srbija, Zemun/belgrade
PRODAJA ZAMRZNJENIH SADJEV IN SADNEGA KONCENTRATA. V ponudbi sadja so zamrznjena sadja, sadni koncentrati, sadni pireji in sadne priprave, ki se uporabljajo kot osnova za pripravo sladoleda, krem, tort, koktajlov in različnih omak. Visokokakovostna ponudba zamrznjenih sadežev se predvsem nanaša na zamrznjene črne ribez in zamrznjene kisle češnje brez koščic. Zamrznjeno sadje. Visokokakovostna...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play