Francija, Soreze
TOM PRESS ponuja strokovnjakom vse potrebno za konzerviranje, predelavo hrane in kuhanje: N°1 za navdušence nad domačo izdelavo. TOM PRESS oblikuje in distribuira več kot 5.000 referenc materialov in izdelkov za konzerviranje, kuhanje in predelavo hrane. S tem materialom lahko proizvajate in predelate sadje in zelenjavo, meso in ribe, mlečne izdelke, žitarice ter sami pripravite svojo mesnino, so...
Francija, Issy-Les-Moulineaux
...-Henry in Emmanuel Fourny vodita posestvo Veuve Fourny od leta 1993. Predstavljata 5. generacijo te čudovite kmetije, katere vinogradi so večinoma locirani v Vertusu (Côte des Blancs). Tla so apnenčasta, kredasta, vinifikacija pa zelo malo intervencionistična (indigene kvasovke, nizki odmerki, ki jih izvajamo le s sladkorjem iz grozdja itd.). Vsebnost: 75cl Tip: Mehurčkasto vino Odmerjanje: Brut (6g/L) Sort: 80% Chardonnay & 20% Pinot noir AOC: Champagne 1er Cru Zorenje: Za uživanje takoj in za shranjevanje do leta 2030 Temperatura postrežbe: 8-10°C...
Francija, Roubia
... svetlo črna barva. Sadni nos z zapletenimi aromami rdečega sadja. Zelo fina in svilnata struktura z lepo dolžino v ustih, ki se nadaljuje v sadno in svežo končnico, ki spominja na „svež pinotage“. Lahko se pije hladno poleti.\n\nKOMBINACIJA JEDI IN VINA\nHladne mesnine, bele mesnine, mediteranska kuhinja.\nIdealno se uživa pri 16°/17°\n\nVsebnost (L): 0,75\nBruto teža (kg): 1,2"}...
Portugalska, Figueira Da Foz
... krožnemu gospodarstvu in zmanjšanju odpadkov. Naj gre za prehrambno, farmacevtsko, kozmetično, pijačno industrijo ali druge, vino v razsutem stanju ponuja številne možnosti uporabe, kar omogoča ustvarjanje visokokakovostnih in dodano vrednostnih izdelkov.
Francija, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Šampanjec Sestava : Chardonnay Potencial za staranje : Približno 4 leta Vinifikacija : Ročna trgatev, nežno in postopno stiskanje, alkoholna fermentacija v inox posodah, mešanje cuvéejev in nato dodajanje tiržne likerske mešanice. Zorenje 15 mesecev in degoržiranje pred dodajanjem likerske mešanice.
Francija, Les Riceys
...CÉPAGEI : 100 % PINOT NOIR VINIFIKACIJA : Rožnato vino pridobljeno z maceracijo. DEGUSTACIJE : Redko vino z edinstvenim okusom. Nos je presenetljiv, bogat in kompleksen z notami majhnih rdečih sadežev in začimb. Njegov nežen, dobro uravnotežen okus združuje svežino in fine note. To je vino za obrok, ki se odlično ujema z belim mesom in siri. MEDALJA : 1 zvezdica v Vodniku Hachette des Vins 2021...
Francija, Saint Cannat
...{"VINIFICATION":"Druga naravna fermentacija v steklenici, pridobljena s tehniko \"Tradicionalna metoda\". Ta rosé je rezultat stroge izbire cuvéejev, ki bodo doživeli \"šampanizacijo\". Zorel je najmanj 12 mesecev, kar vinu daje sadnost in kompleksnost.","CÉPAGES":"SORTA GROZDJA\nGamay 35%\nCinsault 30%\nCabernet 25%\nSciacarellu 10%","DÉGUSTATION":"Njegove mehurčke so zelo fine, zato so popolne za velike priložnosti. Uživajte ga ohlajenega med 6° in 9°C ob sladicah s svežim sadjem. Maksimalno obdobje zorenja je eno leto, da ohranimo vso kompleksnost in privlačnost vina."}...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play