Španija, Alcanadre
...GRADACIJA ALKOHOLA 13% VINOGRAD To vino je bilo izdelano iz skrbno izbranih parcel sorte Verdejo, ki rastejo v najboljših terroirih, prilagojenih njihovim vinogradniškim značilnostim. Tako se zagotovi popolna zrelost, s katero sorta izpopolni svoje rastlinske note in poudari sadno komponento. PRIPRAVA Alkoholna fermentacija v nerjavečem jeklu pri nadzorovani temperaturi 16ºC približno 3 tedne...
Španija, Almeria
... temperaturi med 6ºC – 8ºC. Sorta grozdja: Chardonnay in Garnacha Ocena okusa: Privlačna modra barva, čista in sijoča. Intenzivni aromi sredozemske sadja. Občutek sadja, obilni in fini mehurčki, sveži in mehurčasti. Proizvodnja: Maceracija traja 4 ure, da se popolnoma ujamejo arome. Svetloba pod pritiskom. Fermentacija pri 12ºC v nerjavečih jeklenkah. Kasneje se vsi mošti, ki ga sestavljajo, preizkusijo in združijo za homogenizacijo. Druga fermentacija poteka v izobaričnem rezervoarju, da se ujamejo mehurčki, in na koncu se stekleničijo.
...TAN NARAVEN KOT TI Tako naraven kot mošt iz sveže stisnjenih grozdov. Ko se začne fermentacija, jo lahko s hladom naravno ustavimo, kar nam omogoča dosego nizke alkoholne stopnje 5,5 % Alc. in kančka naravnega ogljikovega dioksida. To je nekaj novega in izvrstnega, kar vse bolj privlači občinstvo, ki ga očara njegov odličen okus. "NAJBOLJŠI FRIZANT V ŠPANIJI 2017"...
Španija, Canet De Mar
...Fermentirano v nerjavečih jeklenkah pri nadzorovani temperaturi. Narejeno iz rdečih grozdja, Zinca d'Anfora Tinto, ali iz belih grozdja, Zinca d'Anfora Blanco. Ročno obiramo pozno in fermentiramo pri konstantni temperaturi 28 stopinj za rdeče in 22 stopinj za bele. Ko je alkoholna in malolaktična fermentacija končana, se vino prečisti v ročno izdelane glinene posode, kjer bo zorelo, kar mu daje večjo strukturo in omogoča, da se njegovi aromi razvijajo brez dodatka lesa.
Španija, Sevilla
...GODELLO FICHA TÉCNICA: Denominacija izvora: DOP Valdeorras Sestava: 100% Godello Vinifikacija: 60% grozdja je podvrženo hladni maceraciji pred stiskanjem. Ko je alkoholna fermentacija končana. Alkoholna stopnja: 13o NOTES DE CATA: Vid: Svetlo rumena barva z zlatimi odtenki. Vonj: Nežen cvetlični vonj s pridihom zrelega sadja. Okus: Robustno, polno telo in uravnotežena kislost.
Španija, Murcia
...Narejeno iz najboljših grozdja Tempranillo, izbranega iz naših najstarejših vinogradov, ročno pobranega v majhnih škatlah in razvrščenega na selekcijski mizi. Malolaktična fermentacija in nadaljnje staranje 24 mesecev v novih francoskih hrastovih sodih. Na koncu vino ostane vsaj 12 mesecev v steklenici, preden je prodano. Steklenica: 0,75L Magnum steklenica: 1,75L...
Španija, San Vicente De La Sonsierra-La Rioja
...Tradicionalna metoda pridelave v naši regiji. Celi grozdi se vstavijo v rezervoar, da poteka naravna fermentacija v atmosferi ogljikovega dioksida. Rezultat so vina z močnimi sadnimi aromami in vijoličnimi odtenki.
Španija, Madrid
...ZAŠČITENA OZNAKA: CIGALES Trgatev je potekala v začetku oktobra, grozdje je bilo nežno stisnjeno in odstranjeni so bili peclji. Fermentacija je potekala pri nadzorovani temperaturi. Nato je potekala malolaktična fermentacija. Kasneje je vino bilo očiščeno, stabilizirano in stekleničeno.
Španija, Sant Cugat Del Vallès
...Hitri Detajli Tip: Zeleni kavni zrn Vrsta: Drugo Tip predelave: sušenje na soncu Zrelost: zelo dobra fermentacija Razred: 1 in 2 Certifikacija: SGS, Nacionalni odbor za kakav in kavo (NCCB) Teža (kg): 71 Kraj izvora: Španija Blagovna znamka: konvencionalni kakav in kava...
Španija, Rubi-Barcelona
...fermentacija, suspendiranje trdnih snovi, raztopine, kompleksne kemijske reakcije itd. Mikronizatorji za dispergiranje in emulzifikacijo, ki dosegajo zelo majhno velikost delcev. Filtrov Nucha so zasnovani za filtracijske aplikacije predvsem v finej kemični industriji, farmaciji in prehrani.
Španija, Almendralejo
www.covini.es COVINI je trgovsko podjetje, ki deluje od leta 2001, specializirano za vino v razsutem stanju, pa tudi široko paleto sadnih sokov za industrijo pijač. Ponujamo vina (tradicionalna ali kontrolirana fermentacija), bele vina, vina za penina, rose, rdeča vina, visoko obarvana rdeča vina, sortna vina in različna D.O. vina. Prav tako lahko ponudimo sok grozdja, koncentriran in...
Španija, Valencia
Vrsta piva: PALE ALE AMBAR (visoka fermentacija), z dodatkom pomaranč iz Valencije. Z dobro ravnotežje med sladom in hmeljem, dodajamo pomarančo, da ji damo poseben in edinstven pridih naše dežele ter se razlikujemo od drugih piv na trgu. Pivo je nepasterizirano in nefiltirano ter fermentirano v drugi steklenici. Alkohol: 5% Vol Vidik: Amber barva, intenzivna in s peno. Okus: Okus po žitih z...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play