Italija, MILANO
Punto Srl je podjetje, specializirano za distribucijo prehranskih izdelkov. Z novim prodajnim mestom, opremljenim z mesarijo, siri in svežim kruhom, Punto Srl ponuja široko izbiro svežih in zamrznjenih prehranskih izdelkov, poleg tega pa tudi široko paleto sadja in zelenjave. Kakovost izdelkov je vedno zagotovljena, podjetje pa se trudi ohranjati ugodne cene za potrošnike, preko promocijskih aktiv...
...Kava, ki jo goji Carlos na svoji plantaži v Hondurasu, ima zelo bogat aromatični in okusni profil. Zahvaljujoč 48-urni naravni fermentaciji lahko uživamo v sladkih notah mlečne čokolade in karamele ter v bolj sadnih notah pomaranče in zelene jabolke. Eksplozivna mešanica, ki se vedno ohranja v ravnotežju z zmerno kislostjo. Lokacija: Corquin, Copan Kmetija: Carlos Estevez Mejia Višina: 1450 – 1550 msm Sorta: Red Catuai Postopek: Anaerobna fermentacija 48 ur Organoleptični profil: Pomaranča, bela čokolada, zelena jabolka in karamel...
LIPP GmbH - POSODE IN SISTEMSKE REŠITVE ZA TRDE, TEKOČE IN PLINASTE SNOVI LIPP GmbH v Tannhausnu je specialist za gradnjo posod z več kot 60 leti izkušenj. Nudimo vam visokokakovostne posode in sistemske rešitve iz jekla za industrijo, občine in kmetijstvo. Naša edinstvena gradnja v LIPP®-sistemu dosega najvišjo kakovost. S poudarkom na dolgotrajnosti, prilagodljivosti in individualni prilagodit...
... VINIFIKACIJA Ročno obiranje ob optimalni zrelosti Vinifikacija po metodah, specifičnih za apelacijo: Stiskanje, prva fermentacija, mehurčkast postopek in druga fermentacija v steklenici Zorenje na drožeh najmanj 12 mesecev GROZDJE Merlot Cabernet Franc OKUS Villa Bordeaux Rosé se ponaša z svetlo rožnato barvo z nežnimi, rahlo rubinastimi odtenki. Nos ponuja elegantne note ribezov in marmeladnih sadežev.
Francija, Saint-Bris-Le-Vineux
...". Vinifikacija in staranje Obiranje grozdja v popolni zrelosti. Selektivno sortiranje najboljših grozdov z analizo fotometrije ob prejemu trgatve. Maceracija traja 15 dni. Pnevmatsko stiskanje za ohranjanje kakovosti sokov. Malolaktična fermentacija v sodih. Staranje v sodih (novi sodi in sodi stari 5 let) traja 12 mesecev. Stekleničenje ob optimalnem času in počitek vina pred trženjem. NOTES DE Dégust ation To vino z rdečo češnjevo barvo razkriva kompleksen nos. Temperatura postrežbe: 16 - 18°C...
Poljska, Zaleszany
Ustanovljen leta 2010 na Poljskem, Formpos se specializira za izdelavo po meri narejenega trgovinskega pohištva. Naša ponudba vključuje vezane lesene stojnice, trgovinske prikaze, police za trgovine, samostoječe razstavne enote, razstavne prikaze, recepcijske mize, pultne prikaze in še več. Nudimo celovito rešitev storitev, ki se začne od oblikovanja izdelka, preko prototipa, serijske proizvodnje...
Italija, Marmirolo
...Mešanica moke iz pšenične moke tipa '1' z nizko rafinacijo, riževega zdroba, pražene sojine moke z visoko sposobnostjo absorpcije (mešanica absorbira več kot 80% vode). Naravna fermentacija s kislim testom v mešanici. Idealna je za proizvodnjo rimske pice, zračne, hrustljave in lahke z nežnim okusom, ki odlično poudari oblogo in okus. 10 KG...
Francija, Saint Emilion
... Vinifikacija: Predfermentacijska maceracija pri 8 - 10 °C Alkoholna fermentacija Maceracija od 3 do 5 tednov Malolaktična fermentacija v sodih Celotna vinifikacija na podlagi parcelne selekcije, ročno premešavanje Zorenje: 10 do 14 mesecev, 30 % novih sodov Mešanje: 60% Merlot, 30% Cabernet Franc, 10% Cabernet Sauvignon...
Francija, Bordeaux
...Komentar Bordeaux „Les Hauts de Goëlane“ izhaja iz stroge izbire terroirjev, ki se nahajajo v regiji Entre-deux-Mers na lepih hribih, ki omogočajo sajenje na pobočjih, kjer prevladujejo glinasto-kalcitne in peščene prsti. Vinifikacija je tradicionalna, kjer se vino fermentira in macerira. Nato sledi malolaktična fermentacija, preden vino 6 mesecev zori v hrastovih sodih, kar sprosti njegove...
Poljska, Warszawa, Poland
...Prahu kisle sirotke (AWP) je stranski produkt proizvodnje sira ali kisle kazeina. Nastane z dehidracije sveže sirotke iz mehkih belih sirov. Mikrobiološka fermentacija zmanjša porabo mleka mikroorganizmov in pretvori laktozo v mlečno kislino. Prahu kisle sirotke se predvsem uporablja za proizvodnjo rikote in sirotkovega masla. Uporablja se tudi kot sestavina mnogih predelanih živil, kot so kruh...
Nemčija, Schwalbach
...Kombucha Style je 100 % fermentiran z naravnimi bio sestavinami, nato pa je infiltriran in umpasteuriziran ter napolnjen. Na dnu in v obliki plavajočih fermentacijskih kultur se lahko oblikuje usedlina ali film na površini, kar je rezultat druge fermentacije (fermentacija v steklenicah). S tem se v steklenici oblikuje osvežujoča mehurčkastost.
... trdnih sestavin in mešanje komponent - Koncentriranje vodnih raztopin, suspenzij in disperzij - Čiščenje, pranje in koncentriranje z najsodobnejšimi ultrafiltracijskimi napravami (UF) - Emulgiranje, dispergiranje in homogeniziranje - Segrevanje in hlajenje tekočih surovin - Fermentacija, hidroliza ter encimski procesi najrazličnejših vrst...
Francija, Paris
...Cider z rumeno slamo in bakrenimi odtenki. Zmes sladkih, polsladkih in kislih jabolk daje temu ciderju popolno ravnotežje, značilno za normandsko terroir. Fermentacija na domačih kvasovkah Mousse se razvija po tradicionalni metodi Iz ekološke pridelave - Domaine certificiran Demeter Brez dodanih sulfitov Dimenzije: 5,5 cm x 23 cm Neto teža: 330 Volumen: 330 mL...
Francija, Soreze
TOM PRESS ponuja strokovnjakom vse potrebno za konzerviranje, predelavo hrane in kuhanje: N°1 za navdušence nad domačo izdelavo. TOM PRESS oblikuje in distribuira več kot 5.000 referenc materialov in izdelkov za konzerviranje, kuhanje in predelavo hrane. S tem materialom lahko proizvajate in predelate sadje in zelenjavo, meso in ribe, mlečne izdelke, žitarice ter sami pripravite svojo mesnino, so...
... spektru aplikacij s pravo geometrijo. Prednosti 1-Posebna obdelava površine 2-Ustrezna in prilagodljiva zasnova 3-Dolga življenjska doba 4-Visoka trdnost – manj vzdrževanja 5-Učinkovita filtracija Aplikacije 1-Obdelava hrane in mineralov 2-Cleaning vode 3-Rudarske aplikacije 4-Vibracijska separacija 5-Fermentacija 6-Obdelava vode Kovinska jeklena z različnimi razredi in različnimi materiali se lahko uporablja. Prav tako so na voljo posebne obdelave površine za vašo aplikacijo. Oblika: Ploska/Panel Material: Nerjaveče jeklo 304, 304L, 304HC, 316, 316L, 316Ti, 321 ali odvisno od vaše zahteve.
Belgija, Anderlecht
... njegova struktura, temperatura in trajanje zorenja. S fermenteur „TradiLevain“ so vsi ti parametri obvladani – kar zagotavlja doslednost in stabilnost kvasa. Predstavitev naprave. Sestava TradiLevain podjetja JAC Zgrajen iz nerjavečega jekla (konstrukcija in karoserija), fermenteur Tradilevain je sestavljen iz več elementov: Nadzorna plošča: ta panel obvešča uporabnika o napredku različnih ciklov (mešanje, fermentacija in shranjevanje), ki jih je predhodno določil. Neto teža (kg):420 Moč (kW):6.25 Kapaciteta (litri):220 Kapaciteta posode:450 Referenca:TL 270 Blagovna znamka:JAC...
Italija, Campo San Martino
...Armadi za fermentacijo iz nerjavečega jekla AISI 304 znotraj in zunaj, različice 700 in 900, 1 slepa vrata. Sistem Touch control 9" na vratih. Nadzor vlažnosti v komori z vlažilnikom. Na voljo cikli: Zmanjšanje temperature (samodejni in ročni prilagodljivi), Odmrzovanje (samodejni in ročni prilagodljivi), Fermentacija (samodejni in ročni prilagodljivi), Kombinirani cikli. Samodejno odmrzovanje...
...Cépages : Sciaccarellu in Niellucciu (40/60) 15 let 25 hl/hec Récolte : ročna (10 000 steklenic) Vinification : brez sulfita. Delno odstranjeni grozdi, inox cisterna s termoregulacijo Mise en cuve in levurage. Fermentacija 24 do 28°C. Dnevno premešavanje in zračenje. Maceracija 4 do 5 tednov, odvisno od sort za to letino. Odstranitev in stiskanje. Élevage : 6 mesecev na finih drožeh...
Poljska, Warszawa
... bolje absorbirani s kožo, kar povečuje njihovo učinkovitost in biološko razpoložljivost v primerjavi s tradicionalnimi ekstrakti. Fermentacija dodatno krepi vlažilne, regenerativne in antioksidativne lastnosti rastlin, kar pomeni, da se ti ekstrakti odlično obnesejo v izdelkih za nego suhe, občutljive in regeneracijo potrebne kože. Na primer, fermentirani ekstrakt soje deluje hranilno in podpira...
Nizozemska, Harderwijk
... kitajski medicini. Fermentacija v okolju bogatem s hranili zagotavlja njegove obnovitvene lastnosti. Kako uporabljati? Zvečer nanesite majhno količino kreme na očiščeno obraz in vrat. Nežno masirajte kremo s konicami prstov po celotnem obrazu z gibi od spodaj navzgor. Za najboljše rezultate uporabljajte v kombinaciji z dnevno kremo L'Oréal Paris Age Perfect Cell Renaissance.
... dekaboksilacije alfa-acetolaktata neposredno v acetoin od začetka izločanja alfa-acetolaktata s kvasovkami. Obdobje zorenja bi bilo mogoče odpraviti, kar zadeva diacetil. TEMPERATURA Optimalna temperatura za ta encim je okoli 30-40°C, pri normalni temperaturi fermentacije lager piva pa encim deluje pri 25% svoje maksimalne aktivnosti, vendar ker je fermentacija dolgotrajen proces (več dni), encim lahko odpravi vse alfa-acetolaktate. UČINEK pH Optimalni pH je med 5,5 in 6. Pri pH 5 encim deluje pri 50% svoje maksimalne aktivnosti, in pri...
Nemčija, Mainz
...Okusen zunanji cvet • Potrdilo z <0,2% THC • Poceni bestseler z dobrimi maržami Izdelek vsebuje: 1 g SKU: 100063 Teža: 1 g Dimenzije: 0.00 × 0.00 × 0.00 cm Na voljo v: Evropski uniji Fermentacija: 2 tedna Gnojilo: brez Cvetna faza: 8 tednov Izvor: Švica Vsebnost THC: <0,2% Rez: suh Metoda gojenja: zunanja Rez: suh...
Francija, Issy-Les-Moulineaux
Spletna trgovina z več kot 350 referencami vin, šampanjcev in žganih pijač, La Cave Éclairée oskrbuje posameznike (naročila preko spleta, poroke itd.) ter tudi podjetja (CSE, darila ob koncu leta, dogodki, seminarji, zabave itd.) Asortiman je večinoma sestavljen iz manjših družinskih vinogradov visoke kakovosti in daje poudarek bio proizvodom. Šampanjci, rdeča vina, bela vina, rose, pa tudi viski...
...Sušenje z našim partnerjem LIS France SA (Lesaffre Ingredients Services). Ponujamo tako sušenje s pršenjem, vakuumsko sušenje kot tudi granulacijo. LIS vam nudi izdelavo formulacij pred sušenjem. To presega samo sušenje snovi. Izvajati je mogoče naslednje dejavnosti: Mešanje (tekočina/tekočina, prašek/tekočina, pasta/tekočina) Visokotlačna homogenizacija (emulzija) Hidroliza Filtracija Toplotna obdelava Fermentacija...
Francija, Montmorillon
...To pivo je prijetno polno. Fermentacija žit mu daje rahlo sladke note in izjemno polnost! Uživajte v dobri družbi! Barva: Amber Slog: Amber Ale Stopnja alkohola: 6,50% IBU (grenkoba): 13...
Francija, Carnoet
... rešitve za shranjevanje z inertizacijo za ohranjanje žit na kmetiji, namenjenih FAF, torej izdelavi krmil na kmetiji. Ponudba silosov tour Vitalac omogoča ohranjanje hranilnih lastnosti vlažnih žit (koruza, pšenica) in celo izboljšanje njihove privlačnosti za krmljenje živali. Na koncu žetve, zahvaljujoč hermetičnemu zapiranju silosa za siliranje, mlečnokislinska fermentacija zrnja porabi kisik.
Portugalska, Figueira Da Foz
Z izkoriščanjem sporazumov o distribuciji v večjih količinah po vsej Evropi je Domador - Vina in Likeri uspel zagotoviti zelo konkurenčne cene, hkrati pa ohraniti kakovost, ki jo podjetje obljublja svojim strankam. Osnova našega poslovanja je dobava vina v večjih količinah, mošta, koncentratov, žganih pijač, vinskih materialov, potrošnih materialov in še veliko več celotnemu evropskemu trgu. To n...
Francija, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Šampanjec Sestava : Chardonnay Potencial za staranje : Približno 4 leta Vinifikacija : Ročna trgatev, nežno in postopno stiskanje, alkoholna fermentacija v inox posodah, mešanje cuvéejev in nato dodajanje tiržne likerske mešanice. Zorenje 15 mesecev in degoržiranje pred dodajanjem likerske mešanice.
Francija, Auxerre
... na zrelost. Prečiščevanje in fermentacija v sodih. Neposredna fermentacija v sodih, staranje velikega vina 18 mesecev v sodih (1/3 novega lesa) z mešanjem droži. Œil: kristalno obarvana, svetlo zlata z zelenkastimi odsevi. Nasvet enologa: servirati pri 10-12°C. Stopnja alkohola: 13,5%. Čas zorenja: 25 let. Pakiranje: Karton s 6 steklenicami po 75cl. Domaine: Domaine de Chevalier. Appellation: Pessac-Léognan. Millésime: 2017. Culture: Razumne prakse. Label: Kontrolirana oznaka porekla.
Avstrija, Frohnleiten
FLECKS Brau-Anlagen obstajajo že več kot 20 let, izdelujejo se v velikostih 3,5,10,20,30,50 HL: do sedaj je bilo zgrajenih več kot 150 polavtomatskih ali avtomatskih pivovarni v 37 državah. Smo družinsko podjetje v 2. generaciji, s sedežem v Štajerski/Avstrija in nudimo vse na enem mestu: pivovarsko tehnologijo, načrtovanje, proizvodnjo, montažo, zagon, usposabljanje, recepte za pivo in daljinsko...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play