... VINIFIKACIJA Ročno obiranje ob optimalni zrelosti Vinifikacija po metodah, specifičnih za apelacijo: Stiskanje, prva fermentacija, mehurčkast postopek in druga fermentacija v steklenici Zorenje na drožeh najmanj 12 mesecev GROZDJE Merlot Cabernet Franc OKUS Villa Bordeaux Rosé se ponaša z svetlo rožnato barvo z nežnimi, rahlo rubinastimi odtenki. Nos ponuja elegantne note ribezov in marmeladnih sadežev.
Francija, Saint-Bris-Le-Vineux
...". Vinifikacija in staranje Obiranje grozdja v popolni zrelosti. Selektivno sortiranje najboljših grozdov z analizo fotometrije ob prejemu trgatve. Maceracija traja 15 dni. Pnevmatsko stiskanje za ohranjanje kakovosti sokov. Malolaktična fermentacija v sodih. Staranje v sodih (novi sodi in sodi stari 5 let) traja 12 mesecev. Stekleničenje ob optimalnem času in počitek vina pred trženjem. NOTES DE Dégust ation To vino z rdečo češnjevo barvo razkriva kompleksen nos. Temperatura postrežbe: 16 - 18°C...
Francija, Bordeaux
...Komentar Bordeaux „Les Hauts de Goëlane“ izhaja iz stroge izbire terroirjev, ki se nahajajo v regiji Entre-deux-Mers na lepih hribih, ki omogočajo sajenje na pobočjih, kjer prevladujejo glinasto-kalcitne in peščene prsti. Vinifikacija je tradicionalna, kjer se vino fermentira in macerira. Nato sledi malolaktična fermentacija, preden vino 6 mesecev zori v hrastovih sodih, kar sprosti njegove...
Francija, Saint Emilion
... Vinifikacija: Predfermentacijska maceracija pri 8 - 10 °C Alkoholna fermentacija Maceracija od 3 do 5 tednov Malolaktična fermentacija v sodih Celotna vinifikacija na podlagi parcelne selekcije, ročno premešavanje Zorenje: 10 do 14 mesecev, 30 % novih sodov Mešanje: 60% Merlot, 30% Cabernet Franc, 10% Cabernet Sauvignon...
Francija, Paris
...Cider z rumeno slamo in bakrenimi odtenki. Zmes sladkih, polsladkih in kislih jabolk daje temu ciderju popolno ravnotežje, značilno za normandsko terroir. Fermentacija na domačih kvasovkah Mousse se razvija po tradicionalni metodi Iz ekološke pridelave - Domaine certificiran Demeter Brez dodanih sulfitov Dimenzije: 5,5 cm x 23 cm Neto teža: 330 Volumen: 330 mL...
Francija, Soreze
TOM PRESS ponuja strokovnjakom vse potrebno za konzerviranje, predelavo hrane in kuhanje: N°1 za navdušence nad domačo izdelavo. TOM PRESS oblikuje in distribuira več kot 5.000 referenc materialov in izdelkov za konzerviranje, kuhanje in predelavo hrane. S tem materialom lahko proizvajate in predelate sadje in zelenjavo, meso in ribe, mlečne izdelke, žitarice ter sami pripravite svojo mesnino, so...
...Cépages : Sciaccarellu in Niellucciu (40/60) 15 let 25 hl/hec Récolte : ročna (10 000 steklenic) Vinification : brez sulfita. Delno odstranjeni grozdi, inox cisterna s termoregulacijo Mise en cuve in levurage. Fermentacija 24 do 28°C. Dnevno premešavanje in zračenje. Maceracija 4 do 5 tednov, odvisno od sort za to letino. Odstranitev in stiskanje. Élevage : 6 mesecev na finih drožeh...
Francija, Issy-Les-Moulineaux
Spletna trgovina z več kot 350 referencami vin, šampanjcev in žganih pijač, La Cave Éclairée oskrbuje posameznike (naročila preko spleta, poroke itd.) ter tudi podjetja (CSE, darila ob koncu leta, dogodki, seminarji, zabave itd.) Asortiman je večinoma sestavljen iz manjših družinskih vinogradov visoke kakovosti in daje poudarek bio proizvodom. Šampanjci, rdeča vina, bela vina, rose, pa tudi viski...
Francija, Carnoet
... rešitve za shranjevanje z inertizacijo za ohranjanje žit na kmetiji, namenjenih FAF, torej izdelavi krmil na kmetiji. Ponudba silosov tour Vitalac omogoča ohranjanje hranilnih lastnosti vlažnih žit (koruza, pšenica) in celo izboljšanje njihove privlačnosti za krmljenje živali. Na koncu žetve, zahvaljujoč hermetičnemu zapiranju silosa za siliranje, mlečnokislinska fermentacija zrnja porabi kisik.
Francija, Montmorillon
...To pivo je prijetno polno. Fermentacija žit mu daje rahlo sladke note in izjemno polnost! Uživajte v dobri družbi! Barva: Amber Slog: Amber Ale Stopnja alkohola: 6,50% IBU (grenkoba): 13...
Francija, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Šampanjec Sestava : Chardonnay Potencial za staranje : Približno 4 leta Vinifikacija : Ročna trgatev, nežno in postopno stiskanje, alkoholna fermentacija v inox posodah, mešanje cuvéejev in nato dodajanje tiržne likerske mešanice. Zorenje 15 mesecev in degoržiranje pred dodajanjem likerske mešanice.
Francija, Auxerre
... na zrelost. Prečiščevanje in fermentacija v sodih. Neposredna fermentacija v sodih, staranje velikega vina 18 mesecev v sodih (1/3 novega lesa) z mešanjem droži. Œil: kristalno obarvana, svetlo zlata z zelenkastimi odsevi. Nasvet enologa: servirati pri 10-12°C. Stopnja alkohola: 13,5%. Čas zorenja: 25 let. Pakiranje: Karton s 6 steklenicami po 75cl. Domaine: Domaine de Chevalier. Appellation: Pessac-Léognan. Millésime: 2017. Culture: Razumne prakse. Label: Kontrolirana oznaka porekla.
Francija, Roubia
...{"CÉPAGES":"SORTA\nCinsault: 70%\nCarignan: 15%\nGrenache: 15%\nStopnja: 12,5°\n\nVINIFIKACIJA\nVinificiran kot rose z rdečimi grozdji. Počasen stisk za 3 ure, nato fermentacija v inox cisternah s termoregulacijo in naravnimi kvasovkami. Karbonična maceracija za ekstrakcijo sadja. Vinifikacija v inox cisternah s termoregulacijo za 6 mesecev z zelo malo ali brez intervencij.\n\nDEGUSTACIJA\nLepa...
Francija, Le Mans
...Glavne vrline dinamizirane vode za posameznike, podjetja in skupnosti: Bolj rafiniran in svež okus jedi, daljša obstojnost kruha, pospešena fermentacija. Odstranitev vodnega kamna in rje iz kotlov in cevi. Proizvodnja tople vode je učinkovitejša in ekonomičnejša. Boljša učinkovitost ogrevanja s krožno vodo in zmanjšana poraba energije po razmagnetju z izpiranjem z aktivatorjem vode in brez...
Francija, Bayonne
Ustanovljeno leta 1994, OKIN, kar v baskovščini pomeni "pek", je družinsko podjetje, ki se nahaja na baskovski obali. Smo izključno pekarji. Od našega ustanovitve pred 25 leti, in še danes, ostajamo zvesti kruhu. Kruh je hrana, v katero verjamemo in ki je osnova naše prehrane. Nadaljujemo z razvojem, skrbimo za vsak detajl naših najbolj klasičnih kruhov, hkrati pa si prizadevamo ustvariti nove rec...
Francija, Caudiès De Fenouillèdes
...% novih), kjer poteka celotna alkoholna fermentacija. Malolaktična fermentacija ni namerno iskana, da bi ohranili živahnost. Med 10-mesečnim zorenjem na drožeh se vino redno meša, da pridobi več telesa. Ta postopek "po burgundskem" naredi to cuvée vino za dolgotrajno zorenje. Degustacija: Lep kiselkast nos z maslenimi, toasty in lešnikastimi notami, bogat in kompleksen okus, ki se bo ujemal z vsemi željami.
Francija, Cénac
...Fermentacija naših rdečih vin poteka med 25° in 30°C v termoreguliranih inox posodah. Izvajamo prečrpavanje sredi fermentacije, da dosežemo boljšo ekstrakcijo med tropinami in moštom, nato pa se ekstrakcija odvija bolj nežno. Sledi postfermentacijska maceracija, ki traja 8 dni. Izrazita aroma, nos je začinjen, toasten, vaniljast, z mešanico temnega sadja, ki se povezuje z lepo taninsko...
Francija, La Roche-Des-Arnauds
Floraison Sauvage je neodvisna mikro pivovarna, ki ustvarja edinstvena piva. Obstajajo tri linije: standardna linija, podpisna linija in vox populi. ------ Standardna linija: - "Moja Punca" 5.1% Alc: rdeče pivo z ingverjem in riževimi kosmiči. Prava poslastica! Zelo subtilni okusi, je pretvornik ne-pivopivcev v pivopivce. - "Brut Smoke IPA" 4.1% Alc: belo, grenko in dimljeno hkrati! Da, prav ste p...
Francija, Moustoir-Ac
Ustanovljen v Bretanji, AXION BAKERY CORPORATION je specializiran za prodajo profesionalne opreme in materialov, namenjenih pekarnam, slaščičarnam, cateringom, restavracijam in industriji. Od leta 1993 AXION BAKERY CORPORATION prodaja pekarsko in slaščičarsko opremo ter opremo za velike kuhinje v restavracijah. Ponujamo tudi koncepte za postavitev pekarn. Oprema in materiali, ki jih prodajamo, so ...
Francija, Chateau-Landon
Café Don Manuel trguje s kavami iz Finca Don Manuel, ponudba pa obsega različne vrste kavovcev, gojenih iz semenskih razmnoževanj na kmetiji (Colombia, Tabi, Supremo, Castillo,...) ter vrste fermentacije, ki so na voljo: Honey Jaune, Honey Rouge in Natural, pri nekaterih od teh sort. Zahtevnost pri izbiri češenj in obdelavi zrn za izvoz je naš znak kakovosti. Odsotnost posrednikov in upravljanje p...
Francija, Malataverne
... alkoholna fermentacija z blokirano malolaktično fermentacijo. Tradicionalna vinifikacija v inox posodah, obvladane temperature. Vsebnost alkohola 12,5% vol. Alergeni (sulfiti) Vsebuje sulfite. To rožnato vino bo idealno za obroke s prijatelji, v kombinaciji z žarom na planši in zelenjavnimi tiansami.
Francija, Saint-Omer
...Ta različica brez sladkorja je izdelana na osnovi bio eritritola, ki je vrhunski zdrav sladilo (pridobljen iz fermentacije naravnega in organskega ogljikovih hidratov). Naravna fermentacija Brez dodanih sladkorjev Brez alkohola Organsko Nizkokalorično (10Kcal/100ml) Izdelano v Franciji Neto teža: 580 g Volumen: 330 ml...
Francija, La Cadière-D'azur
...Biološka kultura. Ročno trganje v škatlah. Popolno odstranjevanje pecljev, fermentacija v termoreguliranih inox posodah. Zorenje v termoreguliranih inox posodah, lahka filtracija, tradicionalni pluteč zamašek, zorenje na drožeh. DEGUSTACIJA OČI: Barva rumena, intenzivna. NOS: Aromatična, živahna, arome belih cvetov, bogate arome citrusa. USTA: Harmonična, bogata, mastna, note belih cvetov, dobra intenzivnost, dobra obstojnost. Sortiment: Clairette (60%) / Ugni blanc (40%) pH = 3.38 Alkohol: 13% Vsebnost: 75 cl...
Francija, Cavignac
...Po mnenju zgodovinarjev so kvasovke prvi mikroorganizmi, ki so jih ljudje začeli uporabljati. Čeprav postopek fermentacije takrat ni bil razumljen, so ga ljudje uporabljali za pridobivanje bolj prebavljivih živil in pijač, prijetnejšega okusa in z daljšim rokom trajanja; fermentacija je bila dolgo časa obravnavana kot božanski pojav. Nasveti za uporabo 3 do 6 kapsul/dan, pogoltniti z velikim...
Francija, Paris
...Sveže obrane čajne liste najprej posušimo na krpah na prostem in na soncu, nato pa jih zvijemo v cilindrične bambusove košare, da se liste zlomijo in da se lahko začne fermentacija. Ko dosežejo želeno stopnjo fermentacije, se čaj suši pri nizki temperaturi. Oolong pomeni "Črni zmaj". To ime izhaja iz stare kitajske legende in naj bi se nanašalo na črne kače, ki so se včasih ovijale okoli vej čajevcev. TEMPERATURA VODE: 85° do 95°C ČAS NAMAKANJA: 2 do 3 minute...
Francija, Montmorot
..."Vache bleue" (modra krava), rdeče ali rdeče in zelene oznake "Tradicionalno" zorenje pomeni, da so ti siri Comté zoreli po tradicionalni metodi Comté, tisti, ki se je uporabljala, ko je bila naša firma ustanovljena pred skoraj 140 leti. Siri Comté zorijo, da se spodbuja optimalna fermentacija. Vsaka sirna kroglica bo prešla skozi vsaj tri kleti, vsaka...
Francija, Bordeaux
... fermentacija v posodah. Zorenje: 60% v sodih, 25% v inox posodah in 15% v amforah. Degustacija: Granatna barva lepe intenzivnosti, nos z notami ribezov, vijolic, obogaten z mentolskimi aromami, lepa aromatična kompleksnost. Gurmansko, veliko zaobljenosti in sladkosti, fini, mehki in elegantni tanini, arome rdečega in črnega sadja z lepo svežino.
Francija, Boulogne-Billancourt
...McHenry Hohnen je vinska klet v Margaret River v Avstraliji, znana po svojih ekoloških vinih, ki izražajo raznolikost lokalnih terroirjev. Ustanovili so jo pionirji regije, klet pa se odlikuje po trajnostnih praksah in avtentičnosti svojih cuvées. Cuvée "Rocky Road" je zmes Sémillon in Sauvignon Blanc. Fermentacija v sodih in barikih, sledena z zorenjem na finih drožeh, daje temu vinu svilnato...
Francija, Huningue
...Optični senzor kisika Memosens za higienske aplikacije v znanosti o življenju ter farmacevtski/živilski industriji Memosens COS81D je idealen senzor kisika za higienske aplikacije, kot sta fermentacija in inertizacija. Njegova natančna in dolgoročno stabilna merjenja ter stalno samonadzorovanje zagotavljajo izjemno zanesljive merjene vrednosti, ki vam pomagajo doseči želeno kakovost izdelka in optimizirati donos vaših izdelkov. Memosens COS81D ni zadnja generacija Memosens. Za informacije o novem senzorju Memosens COS81E z razširjenimi funkcionalnostmi kliknite tukaj.
Francija, Banyuls Dels Aspres
...Encépagement: Macabeu - Muscat Côtes Catalanes Médaillé d’or par Gilbert et Gaillard Sols: Argilo-Calcaire Vinification: Pressurage direct, débourbage statique in fermentacija v inox posodah pri 14" / 16" za 15 do 20 dni, nato zorenje na finih drožeh do stekleničenja Dégustation: Robe rumene barve in sijoče, Nos ponuja arome svežega sadja, citrusov in eksotičnega sadja ter lepe cvetne note. Živahen in svež v ustih, tipičnost muskata prevladuje v zaključku. Encépagement: Macabeu - Muscat Sols: Argilo-Calcaire...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play