Francija, Lys Haut Layon
...Terroir: Glina in pesek na skrilavcih Situacija: Haut layon Grozdje se obira ročno po zaporednih izborih. Vinifikacija Alkoholna fermentacija poteka v sodih, zorenje pa traja 18 mesecev v sodih. Preostali sladkor: 210 g/liter Stopnja: 12.5 Degustacija med 10 in 12°C Nos: Rumena Nos: Zapiski kutin Usta: Kandirano sadje, kutine z bogatim zaključkom Potencial staranja: 20 let Ravnotežje: Likersko...
Francija, Frepillon
... in možnostjo prilagajanja parametrov med delovanjem. – iFunction: avtomatsko delovanje pri kuhanju pod vakuumom, nočno kuhanje, fermentacija, pasterizacija, dehidracija. Večtočkovna notranja sonda. – iClima: upravljanje in regulacija vlažnosti na +/-1% ali +/-10%. Hitra ohladitev kuhalne komore z zrakom ali vodo. – 200 predprogramiranih receptov in neomejena možnost dodajanja receptov v 9 korakih. Funkcija multitray: ročno ali avtomatsko upravljanje, organizacija proizvodnih procesov. Kuhanje v Delta T za občutljive kuhe.
Francija, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2018 CEPAGE : Chenin. TERROIR : Gravier d'Anjou. VINIFICATION ET ELEVAGE : Nežna stiskanje 3 sortimentov grozdja, ki je bilo posušeno in okuženo z botritisom. Fermentacija v hrastovih sodih, nato zorenje 12 mesecev na finih drožeh, da se pridobi kompleksna aromatična struktura. APPELLATION : AOP Coteaux de l'Aubance. NOTES DE DEGUSTATION : Iskriva in zlatovita barva. Harmonična...
...Klasični polietilen se proizvaja z rafiniranjem nafte, ki je fosilna, nenadomestljiva surovina. Rastlinski polietilen se proizvaja iz odpadkov sladkorne trte, ki je obnovljiva rastlinska surovina. Sladkorna trta se zdrobi, da pridobimo tako sladkor kot tudi sirupast ostanek: melaso. Fermentacija te melase omogoča proizvodnjo etanola, ki se po dehidraciji spremeni v etilen. Polimerizacija...
Francija, Saint Cannat
...VINIFIKACIJA Neposredno stiskanje in fermentacija s kontrolo temperature – mešanje usedlin na koncu fermentacije. DEGUSTACIJA Svetlo rumena barva z zelenkastimi odtenki. V ustih se čutijo arome citrusa (limona, pomelo) in rastlinske dišave (bukev, jasmin). Popoln kot aperitiv, ob solatah ali pečenih ribah. Ta vino je idealno servirano med 8°C in 10°C.
Francija, Saint-Denis
...Izdelana iz francoske tradicionalne moke, ta linija ponuja izdelke vrhunske kakovosti z boljšo obstojnostjo. Počasna fermentacija pri nizkih temperaturah omogoča dovolj časa za razvoj arom in ustvarja sočno in zračno sredico, ki jo obdaja tanka in hrustljava skorja, ki jo dosežemo s peko na kamnu.
Francija, Brue Auriac
...Barva: Rdeča Letnik: 2019 AOP Coteaux Varois en Provence Sorti: Syrah 90%, Grenache 10% 14,0% vol. VINIFIKACIJA: Razumna vinogradništvo Predfermentacijska maceracija pri nizkih temperaturah, fermentacija pri 20-25°C, maceracija 2 tedna, zorenje v hrastovih sodih (228L – srednje pečen) 16 mesecev OPIS OKUSA: Nos izraža intenzivne note marmeladnih črnih sadežev, ribez in robid, nežno obogatene z...
Francija, Saint Loubes
...Več kot 100 let izkušenj v penini z našim podizvajalcem SVM. - Postopek temelji na metodi Charmat (fermentacija poteka v zaprti posodi, kot pri francoskih jabolčnih vinih ali italijanskih proseccih). - Usklajevanje z svetovnim trendom sladkih okusov in cen. - Sektor odprt za inovacije in privabljanje novih potrošnikov. - Več možnih kombinacij (v primerjavi z izvorom vina, alkoholom, mehurčki, sladkostjo, aromami, barvami…) - Moderno in fleksibilno proizvodno orodje. - Zmožnost predlaganja prilagoditve embalaže že od 600 steklenic in popolne prilagoditve (vino + embalaža) od 6000.
Francija, Les Riceys
Champagne Morize Père & Fils je vinska kmetija, ki sega v leto 1830, z več kot tremi generacijami pridelovalcev. Posestvo se nahaja v slikovitem vasi Les Riceys, izjemnem terroirju Côte des Bar, največjem v Champagne, ki leži na jugu departmaja Aube, znanem po svojih treh apelacijah: CHAMPAGNE / ROSÉ DES RICEYS / COTEAUX CHAMPENOIS Naši šampanjci, vino Rosé des Riceys in Coteaux Champenois so iz...
Francija, Ducy-Sainte-Marguerite
... priznavajo številne nagrade na področju pridelave sadja in izdelave vseh jabolčnih izdelkov; stiskanje, izbira in fermentacija, destilacija ter staranje izključno v francoskih hrastovih sodih. Obiščite naš katalog izdelkov in odkrijte naše linije.
Francija, Agen Cedex 9
SOJAMI je bil ustanovljen leta 1997 s strani Jean-Jamesa GARREAU-a, doktorja biologije. Specializirani smo za laktobakterijsko fermentacijo soje in proizvajamo celotno paleto rastlinskih specialitet na osnovi ekološke soje, pridelane v jugozahodni Franciji, ki izhaja iz ne-GMO proizvodne verige. Laktobakterijska fermentacija soje je edinstven postopek z izjemnimi prehranskimi in okusnimi...
...To je cuvée 100% Malbec, fermentacija traja dolgo od 3 do 4 tedne z vročim zaključkom, staranje pa poteka izključno v novih hrastovih sodih najmanj 18 mesecev. Nazadnje, CHÂTEAU LE BREZEGUET proizvaja tudi vino iz najmlajših vinogradov, CHEMIN DE COMPOSTELLE. Uporabljene sorte grozdja so Malbec in Merlot. Gre za zelo aromatična vina, ki so na voljo v rdeči in rožnati različici. Zahvaljujoč vztrajnosti lastnikov so ta vina redno nagrajena, obrat pa se razvija z nakupom 12 hektarjev vinograda CHÂTEAU GRAND CHÊNE leta 2015.
Francija, Mulhouse
Vinski kis Melfor, ustvarjen leta 1922, je začimba, izdelana na osnovi alkoholnega kisa, medu in zeliščne infuzije. Tako je kis, katerega barva je jantarna, pridobljen iz razredčenega sladkornega alkohola, ki ga spremeni ocetna fermentacija, filtrira in ponovno razredči z vodo. Ta bo nežno obogatil jedi. Vinski kis Melfor Original je na voljo v steklenicah po 50 in 100 cl. Poleg tega je na voljo še v drugih različicah, med katerimi so Melfor Côté Epices, Melfor Côté Sud, Melfor Spécial konzerviranje in Melfor Côté balsamico.
Francija, Sennecey-Lès-Dijon
V BOURGOGNE smo strokovnjaki za opremo in materiale za pekarstvo in slaščičarstvo. Naša paleta opreme pokriva celoten spekter strojev za pekarno in slaščičarno (peči, hlajenje, fermentacija, mešanje, delitev, oblikovanje, valjanje...) ter opremo za ureditev vaše trgovine (vitrine, pekači, rezalniki...). Preučujemo in izvajamo vaše projekte za ustvarjanje ali širitev, prilagajamo obstoječe naprave, da jih uskladimo s standardi in povečamo njihov nivo avtomatizacije.
Francija, Bondoufle
...ACTIF Industries je francoski specialist za proizvodnjo opreme za gostinstvo, restavracije, javne ustanove, catering, pekarstvo, slaščičarstvo, čokoladništvo: ohranjanje, zamrzovanje, fermentacija, blokiranje testa, vzdrževanje temperature, INOX pohištvo za shranjevanje, omare, ohranjevalniki, zamrzovalniki, hitro zamrzovanje, stolpi. Vsi izdelki so izdelani "izključno v Franciji", v tovarni, ki se nahaja na obrobju Pariza. Natančnost in perfekcionizem sta dokazala priznano znanje. To je rezultat več kot 25-letnih izkušenj.
...imenovan mošt, se po sedimentaciji prenese v klet in da v sodove, kjer poteka alkoholna fermentacija. Pri rdečih vinih se grozdje delno odstrani iz pecljev (cilj je ločiti jagode od pecljev); nato macerirajo v posodi (najbolje iz lesa) teden dni ali več, odvisno od letnika. Ta faza omogoča ekstrakcijo taninov in barve, ki sta vsebovana v koži grozdja. Ko posode dosežejo temperaturo okoli 16-18°C, se aktivnost kvasovk začne in poteka alkoholna fermentacija.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play