Italija, MILANO
Punto Srl je podjetje, specializirano za distribucijo prehranskih izdelkov. Z novim prodajnim mestom, opremljenim z mesarijo, siri in svežim kruhom, Punto Srl ponuja široko izbiro svežih in zamrznjenih prehranskih izdelkov, poleg tega pa tudi široko paleto sadja in zelenjave. Kakovost izdelkov je vedno zagotovljena, podjetje pa se trudi ohranjati ugodne cene za potrošnike, preko promocijskih aktiv...
...Kava, ki jo goji Carlos na svoji plantaži v Hondurasu, ima zelo bogat aromatični in okusni profil. Zahvaljujoč 48-urni naravni fermentaciji lahko uživamo v sladkih notah mlečne čokolade in karamele ter v bolj sadnih notah pomaranče in zelene jabolke. Eksplozivna mešanica, ki se vedno ohranja v ravnotežju z zmerno kislostjo. Lokacija: Corquin, Copan Kmetija: Carlos Estevez Mejia Višina: 1450 – 1550 msm Sorta: Red Catuai Postopek: Anaerobna fermentacija 48 ur Organoleptični profil: Pomaranča, bela čokolada, zelena jabolka in karamel...
Italija, Marmirolo
...Mešanica moke iz pšenične moke tipa '1' z nizko rafinacijo, riževega zdroba, pražene sojine moke z visoko sposobnostjo absorpcije (mešanica absorbira več kot 80% vode). Naravna fermentacija s kislim testom v mešanici. Idealna je za proizvodnjo rimske pice, zračne, hrustljave in lahke z nežnim okusom, ki odlično poudari oblogo in okus. 10 KG...
Italija, Campo San Martino
...Armadi za fermentacijo iz nerjavečega jekla AISI 304 znotraj in zunaj, različice 700 in 900, 1 slepa vrata. Sistem Touch control 9" na vratih. Nadzor vlažnosti v komori z vlažilnikom. Na voljo cikli: Zmanjšanje temperature (samodejni in ročni prilagodljivi), Odmrzovanje (samodejni in ročni prilagodljivi), Fermentacija (samodejni in ročni prilagodljivi), Kombinirani cikli. Samodejno odmrzovanje...
Italija, Barletta
... fermentaciji v jeklenkah z uporabo izbranih kvasovk, ki traja približno 10 dni pri 24-26 °C in maceracijo na kožicah. Sledi končna prešanje z mehko prešo in malolaktična fermentacija v jeklu. Vino zori v francoskih in ameriških hrastovih barikih 18 mesecev.
Italija, Nave
Fusari že več kot 60 let na debelo distribuira vina, žgane pijače in pijače tisočim lokalom v provincah Brescia, Cremona, Mantova, Verona in Trento. Tako pravijo naši kupci: smo točni, natančni in upravljamo z edinstvenim asortimanom, več kot 7000 italijanskih in mednarodnih artiklov, skrbno izbranih. Nikoli ne prenehamo iskati. Zato so mnogi izdelki, ki jih ponujamo v najbolj trendovskih lokalih ...
...Delno pečen zamrznjen pekovski izdelek. Popolnoma ročno izdelano. Narejeno z ekstra deviškim oljčnim oljem, paradižnikovo kašo in origano. Naravna fermentacija 24 ur. Ne vsebuje laktoze. Neregularna oblika.
...Vitigno: 100% Nebbiolo. Vinifikacija: tradicionalna fermentacija z maceracijo približno 18 dni. Zorenje: 18 mesecev v velikih hrastovih sodih iz Slavonije. Barva: temno rubinasta, ki prehaja v granatno. Aroma: elegantna in nežna, z notami malin in vijolic na ozadju sladkih začimb. Okus: suh in polnega telesa, z dolgim in vztrajnim zaključkom. Alkoholna stopnja: ±14% Gastronomska kombinacija...
Italija, Amelia
... organoleptičnih lastnostih, doseženih z brezhibnimi proizvodnimi procesi. Izjemna kakovost tega izdelka izhaja iz natančne izbire ekoloških lokalnih nasadov oljk. To je rezultat stalne in skrbne natančnosti, ki se uporablja skozi celoten proces predelave oljk; defolacija in čiščenje kot temeljni delovni model prispevata k višjim standardom higiene skozi celoten proces, medtem ko se obiranje in shranjevanje odvijata izjemno hitro, da se prepreči fermentacija in tako v celoti ohranijo okusne lastnosti.
Italija, Venezia
... hmeljnim priokusom. BIRRA VENEZIA ROSSA Nefiltrirani Bock z mehkimi in odločnimi okusi. Dolgočasna fermentacija in zorenje mu dajeta značilen zaokrožen okus, rahlo pražen in globoko jantarne barve. BIRRA VENEZIA BIANCA Prijazna in svilnata. Visoka kakovost ječmenovega sladu in pšeničnega sladu ter fine kvasovke za vrhnjo fermentacijo dajejo temu Blanche bogat in osvežujoč okus, z mehkimi sadnimi...
Italija, altamura
...Unibrands s svojimi blagovnimi znamkami pa je danes ena najpomembnejših realnosti v sektorju tipičnih in pekovskih izdelkov. Ponaša se z izjemnim znanjem na področju proizvodnje tipičnega kruha, focaccie, panfocaccie, pic, tarallov, piškotov, testenin, pripravljenih jedi iz hladilnika, konzerv in omak, ki so izključno proizvedeni v južni Italiji, še danes, po pravilih preteklosti: surovine edinstvene, vrhunske kakovosti, počasna naravna fermentacija in ročna obdelava. Veliko skrbnosti pri proizvodnji in trženju naših izdelkov nas uvršča med najboljše dobavitelje.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play