...Vitigno: 100% Nebbiolo. Vinifikacija: tradicionalna fermentacija z maceracijo približno 18 dni. Zorenje: 18 mesecev v velikih hrastovih sodih iz Slavonije. Barva: temno rubinasta, ki prehaja v granatno. Aroma: elegantna in nežna, z notami malin in vijolic na ozadju sladkih začimb. Okus: suh in polnega telesa, z dolgim in vztrajnim zaključkom. Alkoholna stopnja: ±14% Gastronomska kombinacija...
Združeno kraljestvo, Melton Mowbray
...{"Region and Country":"Sambirano Valley, severozahodna Madagaskar","Post Harvesting Process":"Zrna z vsake kmetije se fermentirajo ločeno. Fermentacija poteka v lesenih škatlah za obdobje 5 do 7 dni. Sušenje poteka na lesenih mizah približno en teden.","Genetics":"Genetika Trinitario z manjšimi deleži Criollo in Forastero","Flavour":"Srednje telo s prijetno citrusično kislostjo in svetlimi notami...
Nizozemska, Bv Nijkerk
...) poškodovana zrna / defektna: 0,7% - 0,8% maksimum 100g je enako 92,17 zrn, rez-test 300 zrn: vlaga: 7,64% poškodovana zrna od insektov: 0% slana zrna: 4,67% vijolična zrna: 2,00% bela mesta: 3,00% plesen zrna: 6,67% tipičen vonj po kakavu, brez kontaminacije ali neprijetnega okusa. -velikost: 90 - 100 zrn/100 gramov. -vlaga: <=7,5%. -fermentirana kakavova zrna: >=95%. postopki: -shranjevanje kakavovega sadja 7 dni. -olupljenje in pridobitev zrn, nato fermentacija 3 dni. -sušiti na soncu, ko doseže standard. vzorci so na voljo.
Francija, Montmorot
..."Vache bleue" (modra krava), rdeče ali rdeče in zelene oznake "Tradicionalno" zorenje pomeni, da so ti siri Comté zoreli po tradicionalni metodi Comté, tisti, ki se je uporabljala, ko je bila naša firma ustanovljena pred skoraj 140 leti. Siri Comté zorijo, da se spodbuja optimalna fermentacija. Vsaka sirna kroglica bo prešla skozi vsaj tri kleti, vsaka...
Francija, Bordeaux
... fermentacija v posodah. Zorenje: 60% v sodih, 25% v inox posodah in 15% v amforah. Degustacija: Granatna barva lepe intenzivnosti, nos z notami ribezov, vijolic, obogaten z mentolskimi aromami, lepa aromatična kompleksnost. Gurmansko, veliko zaobljenosti in sladkosti, fini, mehki in elegantni tanini, arome rdečega in črnega sadja z lepo svežino.
Finska, Turku
...{"Italy – Veneto":"Italija – Veneto","Designation":"Oznaka","11.5%":"11,5%","Volume:75cl":"Volumen: 75cl","Region":"Regija","Alcohol Content":"Vsebnost alkohola","100% Glera":"100% Glera","Soft Pressing And Pure Fermentation At A Controlled Temperature. Second Fermentation And Natural Fermentation In Autoclave For About 50 Days At 12 – 13¡C":"Nežno stiskanje in čista fermentacija pri nadzorovani temperaturi. Druga fermentacija in naravna fermentacija v avtoklavu približno 50 dni pri 12 – 13 °C","Variety":"Sorta","Wine Making":"Pridelava vina","DOCG":"DOCG"}...
Francija, Boulogne-Billancourt
...McHenry Hohnen je vinska klet v Margaret River v Avstraliji, znana po svojih ekoloških vinih, ki izražajo raznolikost lokalnih terroirjev. Ustanovili so jo pionirji regije, klet pa se odlikuje po trajnostnih praksah in avtentičnosti svojih cuvées. Cuvée "Rocky Road" je zmes Sémillon in Sauvignon Blanc. Fermentacija v sodih in barikih, sledena z zorenjem na finih drožeh, daje temu vinu svilnato...
Francija, Huningue
...Optični senzor kisika Memosens za higienske aplikacije v znanosti o življenju ter farmacevtski/živilski industriji Memosens COS81D je idealen senzor kisika za higienske aplikacije, kot sta fermentacija in inertizacija. Njegova natančna in dolgoročno stabilna merjenja ter stalno samonadzorovanje zagotavljajo izjemno zanesljive merjene vrednosti, ki vam pomagajo doseči želeno kakovost izdelka in optimizirati donos vaših izdelkov. Memosens COS81D ni zadnja generacija Memosens. Za informacije o novem senzorju Memosens COS81E z razširjenimi funkcionalnostmi kliknite tukaj.
Francija, Banyuls Dels Aspres
...Encépagement: Macabeu - Muscat Côtes Catalanes Médaillé d’or par Gilbert et Gaillard Sols: Argilo-Calcaire Vinification: Pressurage direct, débourbage statique in fermentacija v inox posodah pri 14" / 16" za 15 do 20 dni, nato zorenje na finih drožeh do stekleničenja Dégustation: Robe rumene barve in sijoče, Nos ponuja arome svežega sadja, citrusov in eksotičnega sadja ter lepe cvetne note. Živahen in svež v ustih, tipičnost muskata prevladuje v zaključku. Encépagement: Macabeu - Muscat Sols: Argilo-Calcaire...
...TAN NARAVEN KOT TI Tako naraven kot mošt iz sveže stisnjenih grozdov. Ko se začne fermentacija, jo lahko s hladom naravno ustavimo, kar nam omogoča dosego nizke alkoholne stopnje 5,5 % Alc. in kančka naravnega ogljikovega dioksida. To je nekaj novega in izvrstnega, kar vse bolj privlači občinstvo, ki ga očara njegov odličen okus. "NAJBOLJŠI FRIZANT V ŠPANIJI 2017"...
...25 KG Kraft vreča. Namen uporabe: Sudem mešanica za kruh (10 kg), sestavina kvas (za kruhke 300 GR, za velike kruhe 400 g) in voda (6 litrov) se zmešajo v testo. Temperatura testa 25-27 °C, gnetenje 10 minut počasi, 7 minut hitro. 1. fermentacija 15 minut (na pultu). 2. fermentacija traja 30 minut. Peče se 30-35 minut. 1 leto shranjevanja na hladnem in suhem mestu.
Španija, Canet De Mar
...Fermentirano v nerjavečih jeklenkah pri nadzorovani temperaturi. Narejeno iz rdečih grozdja, Zinca d'Anfora Tinto, ali iz belih grozdja, Zinca d'Anfora Blanco. Ročno obiramo pozno in fermentiramo pri konstantni temperaturi 28 stopinj za rdeče in 22 stopinj za bele. Ko je alkoholna in malolaktična fermentacija končana, se vino prečisti v ročno izdelane glinene posode, kjer bo zorelo, kar mu daje večjo strukturo in omogoča, da se njegovi aromi razvijajo brez dodatka lesa.
Nemčija, Garstedt
...Vita Biosa Šipkovec je kontrolirano biološko zeliščno fermentirano pijačo z 7 kulturami mlečnokislinskih bakterij, izvlečkom iz 19 izbranih zelišč, šipkom in ingverjem. Skrbna fermentacija, mikroorganizmi in poseben zeliščni izvleček odlikujejo Vita Biosa Aronia. Vita Biosa Šipkovec se lahko čez dan pije, tudi v povezavi z obroki. Vedno se oblikuje usedlina. Zato steklenico pred uporabo rahlo...
Španija, Sevilla
...GODELLO FICHA TÉCNICA: Denominacija izvora: DOP Valdeorras Sestava: 100% Godello Vinifikacija: 60% grozdja je podvrženo hladni maceraciji pred stiskanjem. Ko je alkoholna fermentacija končana. Alkoholna stopnja: 13o NOTES DE CATA: Vid: Svetlo rumena barva z zlatimi odtenki. Vonj: Nežen cvetlični vonj s pridihom zrelega sadja. Okus: Robustno, polno telo in uravnotežena kislost.
Nemčija, Bockel
...Temperaturo, tlak, vlažnost in CO2 na celotnem območju neprekinjeno in v živo spremljajte, kar je enostavno in zanesljivo s pomočjo brezžičnih monitoring sistemov podjetja Ellab! Spremljanje v realnem času igra pomembno vlogo pri mnogih farmacevtskih aplikacijah, kot so npr. proizvodnja zdravil, transport in skladiščenje izdelkov, fermentacija ali klinična preskušanja. S sistemom za spremljanje...
... okolje za fermentirane izdelke. Na voljo je tudi miza iz nerjavečega jekla. Število pladnjev za vsak nivo je mogoče videti na strani tehničnih specifikacij. Vsak nivo se lahko nadzoruje posamično med 0-300 °C, toplota stropa in dna pa se upravlja ločeno. Proizvedena je le v električni različici. Zadrževanje toplote kamnitih osnov je na maksimalni ravni. Izdelke je mogoče jasno opazovati skozi steklena vrata in močno osvetlitev. Možnost: ročna in zaslon na dotik nadzorna plošča / fermentacija ali nerjaveča miza za dno peči.
Francija, Lys Haut Layon
...Terroir: Glina in pesek na skrilavcih Situacija: Haut layon Grozdje se obira ročno po zaporednih izborih. Vinifikacija Alkoholna fermentacija poteka v sodih, zorenje pa traja 18 mesecev v sodih. Preostali sladkor: 210 g/liter Stopnja: 12.5 Degustacija med 10 in 12°C Nos: Rumena Nos: Zapiski kutin Usta: Kandirano sadje, kutine z bogatim zaključkom Potencial staranja: 20 let Ravnotežje: Likersko...
Turcia, Manisa/salihli
Naravni jabolčni kis je eliksir življenja. Ni le kis, ki ga lahko dodamo solatam ali juham. Vsebuje zelo pomembne in koristne prijateljske bakterije (probiotike) za prebavni sistem. Razmerje koristnih bakterij do škodljivih bi moralo biti 80 % več. Naravni jabolčni kis, ki je tako antiseptik (škodljive bakterije ubijajoč) kot vir koristnih bakterij, bi moral biti del vsakodnevne uporabe za vsakoga...
Francija, Frepillon
... in možnostjo prilagajanja parametrov med delovanjem. – iFunction: avtomatsko delovanje pri kuhanju pod vakuumom, nočno kuhanje, fermentacija, pasterizacija, dehidracija. Večtočkovna notranja sonda. – iClima: upravljanje in regulacija vlažnosti na +/-1% ali +/-10%. Hitra ohladitev kuhalne komore z zrakom ali vodo. – 200 predprogramiranih receptov in neomejena možnost dodajanja receptov v 9 korakih. Funkcija multitray: ročno ali avtomatsko upravljanje, organizacija proizvodnih procesov. Kuhanje v Delta T za občutljive kuhe.
Južna Koreja, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
...","Product Features":"Certificirana mojstrska fermentacija\nSamo naravno\nEkološko prijazno organsko staranje\n40 vrst aminokislin\nHACCP, ICG, certifikacija kakovosti tradicionalne hrane","Product Use":"ravnotežje telesa in duše\nKavarna pijača: svež ade & mešanje koktajlov\nRestavracija & domača kuhinja: organski kis & preliv & omaka\nDetox & dieta: joga, pilates, kateri koli šport"}...
Španija, Murcia
...Narejeno iz najboljših grozdja Tempranillo, izbranega iz naših najstarejših vinogradov, ročno pobranega v majhnih škatlah in razvrščenega na selekcijski mizi. Malolaktična fermentacija in nadaljnje staranje 24 mesecev v novih francoskih hrastovih sodih. Na koncu vino ostane vsaj 12 mesecev v steklenici, preden je prodano. Steklenica: 0,75L Magnum steklenica: 1,75L...
Francija, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2018 CEPAGE : Chenin. TERROIR : Gravier d'Anjou. VINIFICATION ET ELEVAGE : Nežna stiskanje 3 sortimentov grozdja, ki je bilo posušeno in okuženo z botritisom. Fermentacija v hrastovih sodih, nato zorenje 12 mesecev na finih drožeh, da se pridobi kompleksna aromatična struktura. APPELLATION : AOP Coteaux de l'Aubance. NOTES DE DEGUSTATION : Iskriva in zlatovita barva. Harmonična...
...Klasični polietilen se proizvaja z rafiniranjem nafte, ki je fosilna, nenadomestljiva surovina. Rastlinski polietilen se proizvaja iz odpadkov sladkorne trte, ki je obnovljiva rastlinska surovina. Sladkorna trta se zdrobi, da pridobimo tako sladkor kot tudi sirupast ostanek: melaso. Fermentacija te melase omogoča proizvodnjo etanola, ki se po dehidraciji spremeni v etilen. Polimerizacija...
Francija, Saint Cannat
...VINIFIKACIJA Neposredno stiskanje in fermentacija s kontrolo temperature – mešanje usedlin na koncu fermentacije. DEGUSTACIJA Svetlo rumena barva z zelenkastimi odtenki. V ustih se čutijo arome citrusa (limona, pomelo) in rastlinske dišave (bukev, jasmin). Popoln kot aperitiv, ob solatah ali pečenih ribah. Ta vino je idealno servirano med 8°C in 10°C.
Združeno kraljestvo, Ellesmere Port
SPL International proizvaja in dobavlja široko paleto fermentacijskih izdelkov in surovin tako za komercialne proizvajalce alkoholnih pijač kot za veletrgovce s pivo. Kategorije izdelkov vključujejo Kvas, Nutriente, Encime, Filtracijo, Prilagoditev kislosti, Fermentabilne snovi in še več; če v našem obstoječem portfelju nimamo izdelkov, ki jih potrebujete, imamo notranje zmogljivosti in strokovno ...
...Ergotionein (EGT) je pomembna aktivna snov v človeškem telesu. Ergotionein se pridobiva z večkratno fermentacijo Hericium Erinaceum in Tricholoma Matsutake. Večkratna fermentacija lahko poveča donos L-Ergotioneina, ki je žveplova spojina derivata aminokisline histidina, edinstven stabilen antioksidant in citoprotektivna snov, ki obstaja v človeškem telesu. Ergotionein se lahko prenese znotraj mitohondrijev preko transporterja OCTN-1 v keratinocitih in fibroblastih kože, s čimer tam opravlja funkcije antioksidacije in zaščite. CAS. št.: 104832-72-0...
Španija, San Vicente De La Sonsierra-La Rioja
...Tradicionalna metoda pridelave v naši regiji. Celi grozdi se vstavijo v rezervoar, da poteka naravna fermentacija v atmosferi ogljikovega dioksida. Rezultat so vina z močnimi sadnimi aromami in vijoličnimi odtenki.
Italija, Amelia
... organoleptičnih lastnostih, doseženih z brezhibnimi proizvodnimi procesi. Izjemna kakovost tega izdelka izhaja iz natančne izbire ekoloških lokalnih nasadov oljk. To je rezultat stalne in skrbne natančnosti, ki se uporablja skozi celoten proces predelave oljk; defolacija in čiščenje kot temeljni delovni model prispevata k višjim standardom higiene skozi celoten proces, medtem ko se obiranje in shranjevanje odvijata izjemno hitro, da se prepreči fermentacija in tako v celoti ohranijo okusne lastnosti.
Španija, Madrid
...ZAŠČITENA OZNAKA: CIGALES Trgatev je potekala v začetku oktobra, grozdje je bilo nežno stisnjeno in odstranjeni so bili peclji. Fermentacija je potekala pri nadzorovani temperaturi. Nato je potekala malolaktična fermentacija. Kasneje je vino bilo očiščeno, stabilizirano in stekleničeno.
Nemčija, Hamburg
... proces zdravljenja. 100 % čisti L-Leucin lahko torej dodaš kot prehransko dopolnilo v svoje napitke ali BCAA, da dobiš potrebni energijski zagon med treningom. Lastnosti izdelka: Brez glutena, Brez laktoze, Vegansko Označevanje hrane: E 641 Proizvodnja: Fermentacija iz koruze...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play