Francija, Roubia
...{"CÉPAGES":"SORTA\nCinsault: 70%\nCarignan: 15%\nGrenache: 15%\nStopnja: 12,5°\n\nVINIFIKACIJA\nVinificiran kot rose z rdečimi grozdji. Počasen stisk za 3 ure, nato fermentacija v inox cisternah s termoregulacijo in naravnimi kvasovkami. Karbonična maceracija za ekstrakcijo sadja. Vinifikacija v inox cisternah s termoregulacijo za 6 mesecev z zelo malo ali brez intervencij.\n\nDEGUSTACIJA\nLepa...
Španija, Alcanadre
...GRADACIJA ALKOHOLA 13% VINOGRAD To vino je bilo izdelano iz skrbno izbranih parcel sorte Verdejo, ki rastejo v najboljših terroirih, prilagojenih njihovim vinogradniškim značilnostim. Tako se zagotovi popolna zrelost, s katero sorta izpopolni svoje rastlinske note in poudari sadno komponento. PRIPRAVA Alkoholna fermentacija v nerjavečem jeklu pri nadzorovani temperaturi 16ºC približno 3 tedne...
Tunizija, Tunis
...100% naravni jabolčni kis z okusom česna. Ta sestava je močno naravno zdravilo in ima sinergijski učinek, ki izboljšuje lastnosti vsakega sestavine. Fermentacija alkohola Fermentacija ocetne kisline Pravila Prostor za shranjevanje Stekleničenje Kategorije: Kmetijstvo in živilska industrija, Naravni kis Barva: svetlo rjava Kislost (ocetna kislina): 5% (+ 0,5%) Vonj: specifičen Česen: pH nizek: 2,8 Videza: prozoren Preostali alkohol: < 0,5%...
Francija, Le Mans
...Glavne vrline dinamizirane vode za posameznike, podjetja in skupnosti: Bolj rafiniran in svež okus jedi, daljša obstojnost kruha, pospešena fermentacija. Odstranitev vodnega kamna in rje iz kotlov in cevi. Proizvodnja tople vode je učinkovitejša in ekonomičnejša. Boljša učinkovitost ogrevanja s krožno vodo in zmanjšana poraba energije po razmagnetju z izpiranjem z aktivatorjem vode in brez...
Italija, Barletta
... fermentaciji v jeklenkah z uporabo izbranih kvasovk, ki traja približno 10 dni pri 24-26 °C in maceracijo na kožicah. Sledi končna prešanje z mehko prešo in malolaktična fermentacija v jeklu. Vino zori v francoskih in ameriških hrastovih barikih 18 mesecev.
Francija, Bayonne
Ustanovljeno leta 1994, OKIN, kar v baskovščini pomeni "pek", je družinsko podjetje, ki se nahaja na baskovski obali. Smo izključno pekarji. Od našega ustanovitve pred 25 leti, in še danes, ostajamo zvesti kruhu. Kruh je hrana, v katero verjamemo in ki je osnova naše prehrane. Nadaljujemo z razvojem, skrbimo za vsak detajl naših najbolj klasičnih kruhov, hkrati pa si prizadevamo ustvariti nove rec...
Francija, Caudiès De Fenouillèdes
...% novih), kjer poteka celotna alkoholna fermentacija. Malolaktična fermentacija ni namerno iskana, da bi ohranili živahnost. Med 10-mesečnim zorenjem na drožeh se vino redno meša, da pridobi več telesa. Ta postopek "po burgundskem" naredi to cuvée vino za dolgotrajno zorenje. Degustacija: Lep kiselkast nos z maslenimi, toasty in lešnikastimi notami, bogat in kompleksen okus, ki se bo ujemal z vsemi željami.
Francija, Cénac
...Fermentacija naših rdečih vin poteka med 25° in 30°C v termoreguliranih inox posodah. Izvajamo prečrpavanje sredi fermentacije, da dosežemo boljšo ekstrakcijo med tropinami in moštom, nato pa se ekstrakcija odvija bolj nežno. Sledi postfermentacijska maceracija, ki traja 8 dni. Izrazita aroma, nos je začinjen, toasten, vaniljast, z mešanico temnega sadja, ki se povezuje z lepo taninsko...
Francija, La Roche-Des-Arnauds
Floraison Sauvage je neodvisna mikro pivovarna, ki ustvarja edinstvena piva. Obstajajo tri linije: standardna linija, podpisna linija in vox populi. ------ Standardna linija: - "Moja Punca" 5.1% Alc: rdeče pivo z ingverjem in riževimi kosmiči. Prava poslastica! Zelo subtilni okusi, je pretvornik ne-pivopivcev v pivopivce. - "Brut Smoke IPA" 4.1% Alc: belo, grenko in dimljeno hkrati! Da, prav ste p...
Italija, Nave
Fusari že več kot 60 let na debelo distribuira vina, žgane pijače in pijače tisočim lokalom v provincah Brescia, Cremona, Mantova, Verona in Trento. Tako pravijo naši kupci: smo točni, natančni in upravljamo z edinstvenim asortimanom, več kot 7000 italijanskih in mednarodnih artiklov, skrbno izbranih. Nikoli ne prenehamo iskati. Zato so mnogi izdelki, ki jih ponujamo v najbolj trendovskih lokalih ...
Francija, Moustoir-Ac
Ustanovljen v Bretanji, AXION BAKERY CORPORATION je specializiran za prodajo profesionalne opreme in materialov, namenjenih pekarnam, slaščičarnam, cateringom, restavracijam in industriji. Od leta 1993 AXION BAKERY CORPORATION prodaja pekarsko in slaščičarsko opremo ter opremo za velike kuhinje v restavracijah. Ponujamo tudi koncepte za postavitev pekarn. Oprema in materiali, ki jih prodajamo, so ...
Nemčija, Waltenhofen
EDS - dobra izbira - za nerjaveče jeklo. Načrtujemo, gradimo in dobavljamo pivovarne in stroje za mala in srednja podjetja. Podpiramo vas pri načrtovanju, izvedbi in zagonu vašega pivovarskega projekta in tudi po tem. Ne glede na to, ali ste novinec, pivovarsko društvo, gostinstvo ali industrija - najdemo rešitev za vaš projekt in vaš proračun. Poleg opreme za pivovarstvo dobavljamo tudi procesne...
Francija, Chateau-Landon
Café Don Manuel trguje s kavami iz Finca Don Manuel, ponudba pa obsega različne vrste kavovcev, gojenih iz semenskih razmnoževanj na kmetiji (Colombia, Tabi, Supremo, Castillo,...) ter vrste fermentacije, ki so na voljo: Honey Jaune, Honey Rouge in Natural, pri nekaterih od teh sort. Zahtevnost pri izbiri češenj in obdelavi zrn za izvoz je naš znak kakovosti. Odsotnost posrednikov in upravljanje p...
Nemčija, Düsseldorf
Smo vaš specialist za visoko kakovostne surovine, fermentacijo, zdravilne rastline, rastlinske snovi ter ekstrakte za področja prehranskih dopolnil, funkcionalne hrane in rastlinskih ekstraktov. Kot ponudnik celovitih storitev z dolgoletnimi izkušnjami na področju zasebnih blagovnih znamk in razvoja izdelkov vam z veseljem pomagamo pri ustvarjanju vaše lastne ideje o izdelku, od zasnove do pogodb...
Avstrija, Ried Im Innkreis
...Glogova tinktura Kräutermax rastlinska tekočina Glog. Narejena je iz destilata glogovih listov in glogovih cvetov. Kräutermax rastlinske tekočine so izdelane s tradicionalnim postopkom destilacije. Proizvodnja Kräutermax tekočin temelji na treh ključnih fazah. To so maceracija in fermentacija rastlinskih sestavin, vodna para destilacija v posodi iz čistega alkohola ter žganje ostankov (slame). Ta...
Francija, Malataverne
... alkoholna fermentacija z blokirano malolaktično fermentacijo. Tradicionalna vinifikacija v inox posodah, obvladane temperature. Vsebnost alkohola 12,5% vol. Alergeni (sulfiti) Vsebuje sulfite. To rožnato vino bo idealno za obroke s prijatelji, v kombinaciji z žarom na planši in zelenjavnimi tiansami.
Turcia, Ordu
...Čalıkoğlu Posebne Olivke 1 Kg / 231-260 (L) %100 Gemlik olivke in %100 naravna fermentacija. Ne vsebuje dodatkov in konzervansov. Naši izdelki so po obiranju le z vodo in soljo namočeni v salamurnih bazenih od 7 do 15 mesecev, da dosežejo jedilno zrelost. Gemlik olivke imajo naziv najbolj kakovostnih oliv na svetu. So tanke lupine, majhnih koščic in bogatega mesa.
...Delno pečen zamrznjen pekovski izdelek. Popolnoma ročno izdelano. Narejeno z ekstra deviškim oljčnim oljem, paradižnikovo kašo in origano. Naravna fermentacija 24 ur. Ne vsebuje laktoze. Neregularna oblika.
...Črni čaj se večinoma prideluje in obira v Indiji, Šrilanki in južnoafriških državah. Za razliko od zelenega čaja, pri črnem čaju po obiranju poteka več proizvodnih korakov, kot je fermentacija. Le tako nastane neponovljivo črno čajno listje. Na Šrilanki se črni čaj še vedno prodaja pod imenom Cejlon. Šrilanka je četrti največji proizvajalec čaja na svetu. Večina tega se izvozi. Tudi na...
Belgija, Mont-Saint-Guibert
... sladkorje s pomočjo gluko-amilaze. V procesu fermentacije se ti fermentabilni sladkorji delno aerobno pretvorijo, predvsem pa anaerobno s pomočjo Saccharomyces cerevisiae (kvas) v biomaso in etanol; surovina, ki vsebuje sladkor, kot je npr. sladkorni trs, se lahko neposredno vnese v fermentacijo po drobljenju. Skupine zgornjega procesa: - Shranjevanje - Čiščenje - Mletje / Drobljenje - Mletje - Likvidacija - Saccharifikacija - Fermentacija (serijska ali kontinuirana)...
Turcia, Izmir
... potrebna za občutljive procese, kot so mleko, pitna voda, skladiščenje kemikalij, fermentacija in pasterizacija. Posebna Oblika za Vaš Proces GEO rezervoarji iz nerjavečega jekla so izdelani po meri, posebej zasnovani in proizvedeni ob upoštevanju potreb vašega procesa, opremljeni z ustreznimi dimenzijami ter potrebnimi napravami in moduli. Kot pri vsem GEO proizvodnji, so na voljo tudi storitve montaže na terenu, zagon in CE certifikacija, če je to zaželeno.
Francija, Saint-Omer
...Ta različica brez sladkorja je izdelana na osnovi bio eritritola, ki je vrhunski zdrav sladilo (pridobljen iz fermentacije naravnega in organskega ogljikovih hidratov). Naravna fermentacija Brez dodanih sladkorjev Brez alkohola Organsko Nizkokalorično (10Kcal/100ml) Izdelano v Franciji Neto teža: 580 g Volumen: 330 ml...
Francija, La Cadière-D'azur
...Biološka kultura. Ročno trganje v škatlah. Popolno odstranjevanje pecljev, fermentacija v termoreguliranih inox posodah. Zorenje v termoreguliranih inox posodah, lahka filtracija, tradicionalni pluteč zamašek, zorenje na drožeh. DEGUSTACIJA OČI: Barva rumena, intenzivna. NOS: Aromatična, živahna, arome belih cvetov, bogate arome citrusa. USTA: Harmonična, bogata, mastna, note belih cvetov, dobra intenzivnost, dobra obstojnost. Sortiment: Clairette (60%) / Ugni blanc (40%) pH = 3.38 Alkohol: 13% Vsebnost: 75 cl...
Švica, Reinach Bl
...Memosens COS81D je idealen senzor za kisik za higienske aplikacije, kot sta fermentacija in inertizacija. Njegove natančne in dolgoročne stabilne meritve ter stalno samonadzorovanje zagotavljajo izjemno zanesljive izmerjene vrednosti, ki vam pomagajo doseči želeno kakovost izdelka in optimizirati donos vaših izdelkov. S tehnologijo Memosens, COS81D združuje maksimalno integriteto procesa in podatkov ter enostavno delovanje. Omogoča kalibracijo v laboratoriju in olajša napovedno vzdrževanje. Tehnologija: optična Druge značilnosti: procesne, za higienske aplikacije...
Nemčija, Buchdorf
Plattenwärmetauscher-Service & Ersatzteile: WCR Deutschland Kot nemška podružnica svetovnega vodilnega podjetja ponujamo različnim panogam tesnila za Plattenwärmetauscher za skoraj vse naprave na trgu, prav tako pa številne rezervne dele za Plattenwärmeüberträger. Poleg tega imamo v ponudbi visoko kakovostne certificirane plošče iz lastne proizvodnje. Zelo cenimo hiter in celovit servis Plattenwä...
Francija, Cavignac
...Po mnenju zgodovinarjev so kvasovke prvi mikroorganizmi, ki so jih ljudje začeli uporabljati. Čeprav postopek fermentacije takrat ni bil razumljen, so ga ljudje uporabljali za pridobivanje bolj prebavljivih živil in pijač, prijetnejšega okusa in z daljšim rokom trajanja; fermentacija je bila dolgo časa obravnavana kot božanski pojav. Nasveti za uporabo 3 do 6 kapsul/dan, pogoltniti z velikim...
Španija, Almeria
... temperaturi med 6ºC – 8ºC. Sorta grozdja: Chardonnay in Garnacha Ocena okusa: Privlačna modra barva, čista in sijoča. Intenzivni aromi sredozemske sadja. Občutek sadja, obilni in fini mehurčki, sveži in mehurčasti. Proizvodnja: Maceracija traja 4 ure, da se popolnoma ujamejo arome. Svetloba pod pritiskom. Fermentacija pri 12ºC v nerjavečih jeklenkah. Kasneje se vsi mošti, ki ga sestavljajo, preizkusijo in združijo za homogenizacijo. Druga fermentacija poteka v izobaričnem rezervoarju, da se ujamejo mehurčki, in na koncu se stekleničijo.
Francija, Paris
...Sveže obrane čajne liste najprej posušimo na krpah na prostem in na soncu, nato pa jih zvijemo v cilindrične bambusove košare, da se liste zlomijo in da se lahko začne fermentacija. Ko dosežejo želeno stopnjo fermentacije, se čaj suši pri nizki temperaturi. Oolong pomeni "Črni zmaj". To ime izhaja iz stare kitajske legende in naj bi se nanašalo na črne kače, ki so se včasih ovijale okoli vej čajevcev. TEMPERATURA VODE: 85° do 95°C ČAS NAMAKANJA: 2 do 3 minute...
Avstrija, Klagenfurt Am Wörthersee
...Produktni katalog DAB – 1400/700 Meso, ki je bilo obešeno, je bolj mehko, aromatično in lažje prebavljivo kot sveže meso. Ima večjo sposobnost zadrževanja vode, hitreje se skuha in ostane sočno. Biokemični procesi Po smrti živali najprej nastopi rigor mortis, biokemijsko povzročena mišična kontrakcija, ki jo sproži mlečna kislinska fermentacija, s tem povezano nastajanje mlečne kisline ter...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play