... dekaboksilacije alfa-acetolaktata neposredno v acetoin od začetka izločanja alfa-acetolaktata s kvasovkami. Obdobje zorenja bi bilo mogoče odpraviti, kar zadeva diacetil. TEMPERATURA Optimalna temperatura za ta encim je okoli 30-40°C, pri normalni temperaturi fermentacije lager piva pa encim deluje pri 25% svoje maksimalne aktivnosti, vendar ker je fermentacija dolgotrajen proces (več dni), encim lahko odpravi vse alfa-acetolaktate. UČINEK pH Optimalni pH je med 5,5 in 6. Pri pH 5 encim deluje pri 50% svoje maksimalne aktivnosti, in pri...
Belgija, Le Roeulx
Od leta 1873 družina Friart nadaljuje s proizvodnjo različnih piv, med katerimi je tudi St-Feuillien. Piva pivovarne St-Feuillien: piva iz opatije ST-FEUILLIEN Blonde, Brune Réserve, Triple, Cuvée de Noël, Saison iz St-Feuilliena, St-Feuillien Grand Cru, Grisette Blonde, Blanche, Fruits des Bois, Cerise. Specifikacije: naravna piva z visoko fermentacijo brez dodatkov, aromatični hmelj vrhunske kakovosti, izbrani ječmeni, tradicionalna fermentacija,…...
Belgija, Roeselare
...RODENBACH je 'flamsko rdeče-rjavo pivo', priznano kot Tradicionalni Regionalni Izdelek. Mešana glavna fermentacija in zorenje v hrastovih sodih (foeder) mu dajejo rahlo kislo okus in kompleksno sadnost, podobno kot pri vinu. RODENBACH je sestavljen iz 3/4 mladega in 1/4 piva, ki je zorelo 2 leti v hrastu. RODENBACH je zelo osvežujoč in spodbuja apetit: popoln aperitiv! RODENBACH Alexander je bil...
Belgija, Steenhuffel
...PALM Pivovarne zaseda edinstveno mesto v pivskem svetu, saj je edina pivovarna na svetu, ki proizvaja belgijska avtentična piva po 4 starih metodah fermentacije: visoka – mešana – spontana – nizka fermentacija, in to na 3 specializiranih zgodovinskih lokacijah v Belgiji: Lokacija Pivovarna PALM v Steenhuffelu: 90% visoka fermentacija / 10% nizka fermentacija. Lokacija Pivovarna RODENBACH v...
Belgija, Irchonwelz
Brasserie des Géants združuje tradicijo in tehnologijo za proizvodnjo piva z visoko fermentacijo, bogatega z okusi in v skladu z najstrožjimi standardi kakovosti in higienskimi normami. Piva: Gouyasse Tradition, Gouyasse Triple, Saison Voisin, Urchon, Ducassis. Naša piva so kuhana izključno iz kakovostnih surovin (ječmenov slad, hmelj, čista voda in kvas). So povsem naravna in ne vsebujejo nobenih aditivov. Ponovna fermentacija v steklenicah ali sodih jim daje 100 % naravno mehurčkastost.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play