... dekaboksilacije alfa-acetolaktata neposredno v acetoin od začetka izločanja alfa-acetolaktata s kvasovkami. Obdobje zorenja bi bilo mogoče odpraviti, kar zadeva diacetil. TEMPERATURA Optimalna temperatura za ta encim je okoli 30-40°C, pri normalni temperaturi fermentacije lager piva pa encim deluje pri 25% svoje maksimalne aktivnosti, vendar ker je fermentacija dolgotrajen proces (več dni), encim lahko odpravi vse alfa-acetolaktate. UČINEK pH Optimalni pH je med 5,5 in 6. Pri pH 5 encim deluje pri 50% svoje maksimalne aktivnosti, in pri...
Avstrija, Frohnleiten
... nerjavečega jekla, deluje do 3 bare pritiska in ima CE certifikat, PU izolacijo, hladilne plašče, čistilne šobe in varnostno enoto. Vse rezervoarje je mogoče upravljati posamično za različna piva. FLECKS ponuja dva različna fermentacijska sistema: Eno-tank sistem: CCT (cylindroconical tanks) z velikostmi rezervoarjev od 10 HL do 100 HL. Tradicionalna kombinacija dveh rezervoarjev: nepritiskani primarni fermentacijski rezervoarji in horizontalni sekundarni ter skladiščni rezervoarji.
Francija, Montmorillon
...To pivo je prijetno polno. Fermentacija žit mu daje rahlo sladke note in izjemno polnost! Uživajte v dobri družbi! Barva: Amber Slog: Amber Ale Stopnja alkohola: 6,50% IBU (grenkoba): 13...
Francija, La Roche-Des-Arnauds
...Čista bela piva z pšenico in ovsenimi kosmiči. V njej se prepleta in nas prevzame dualnost grenkobe IPA in dimljenosti, ki spominja na prijeten lesni ogenj. Vzela je takšno, kot je iz posode za mletje, ni filtrirana in nikoli ne bo. Infuzija ljubezni, ki nas lahko spremlja skozi celo večer, ne da bi se preveč napili. Ta mala bela piva ima le 4 stopinje alkohola; lahko dokažemo, da lahko naredimo pivo, ki ima okus in je nizko vsebnosti alkohola. Popolna za darilo prijatelju, ki ima rad močne in dimljene pijače. Poroka: BBQ, ovčji in kozji sir, falafli.
Francija, Cavignac
...Po mnenju zgodovinarjev so kvasovke prvi mikroorganizmi, ki so jih ljudje začeli uporabljati. Čeprav postopek fermentacije takrat ni bil razumljen, so ga ljudje uporabljali za pridobivanje bolj prebavljivih živil in pijač, prijetnejšega okusa in z daljšim rokom trajanja; fermentacija je bila dolgo časa obravnavana kot božanski pojav. Nasveti za uporabo 3 do 6 kapsul/dan, pogoltniti z velikim...
Turcia, Izmir
... potrebna za občutljive procese, kot so mleko, pitna voda, skladiščenje kemikalij, fermentacija in pasterizacija. Posebna Oblika za Vaš Proces GEO rezervoarji iz nerjavečega jekla so izdelani po meri, posebej zasnovani in proizvedeni ob upoštevanju potreb vašega procesa, opremljeni z ustreznimi dimenzijami ter potrebnimi napravami in moduli. Kot pri vsem GEO proizvodnji, so na voljo tudi storitve montaže na terenu, zagon in CE certifikacija, če je to zaželeno.
Italija, Venezia
...ju združiti s kakovostnim izdelkom, pridobljenim po tradicionalni metodi in dolgem postopku fermentacije ter zorenja. Naša piva so proizvedena izključno iz najboljših surovin, skrbno izbranih hmeljev, dvorednega pomladnega ječmena in najčistejše dolomitske izvirske vode. Naša piva: BIRRA VENEZIA BIONDA je nefiltrirano Helles, osvežujoče in pitno, z dišečo sladkostjo po sladu in prijetnim...
Belgija, Le Roeulx
Od leta 1873 družina Friart nadaljuje s proizvodnjo različnih piv, med katerimi je tudi St-Feuillien. Piva pivovarne St-Feuillien: piva iz opatije ST-FEUILLIEN Blonde, Brune Réserve, Triple, Cuvée de Noël, Saison iz St-Feuilliena, St-Feuillien Grand Cru, Grisette Blonde, Blanche, Fruits des Bois, Cerise. Specifikacije: naravna piva z visoko fermentacijo brez dodatkov, aromatični hmelj vrhunske kakovosti, izbrani ječmeni, tradicionalna fermentacija,…...
Belgija, Roeselare
...RODENBACH je 'flamsko rdeče-rjavo pivo', priznano kot Tradicionalni Regionalni Izdelek. Mešana glavna fermentacija in zorenje v hrastovih sodih (foeder) mu dajejo rahlo kislo okus in kompleksno sadnost, podobno kot pri vinu. RODENBACH je sestavljen iz 3/4 mladega in 1/4 piva, ki je zorelo 2 leti v hrastu. RODENBACH je zelo osvežujoč in spodbuja apetit: popoln aperitiv! RODENBACH Alexander je bil...
Belgija, Steenhuffel
...PALM Pivovarne zaseda edinstveno mesto v pivskem svetu, saj je edina pivovarna na svetu, ki proizvaja belgijska avtentična piva po 4 starih metodah fermentacije: visoka – mešana – spontana – nizka fermentacija, in to na 3 specializiranih zgodovinskih lokacijah v Belgiji: Lokacija Pivovarna PALM v Steenhuffelu: 90% visoka fermentacija / 10% nizka fermentacija. Lokacija Pivovarna RODENBACH v...
Belgija, Irchonwelz
Brasserie des Géants združuje tradicijo in tehnologijo za proizvodnjo piva z visoko fermentacijo, bogatega z okusi in v skladu z najstrožjimi standardi kakovosti in higienskimi normami. Piva: Gouyasse Tradition, Gouyasse Triple, Saison Voisin, Urchon, Ducassis. Naša piva so kuhana izključno iz kakovostnih surovin (ječmenov slad, hmelj, čista voda in kvas). So povsem naravna in ne vsebujejo nobenih aditivov. Ponovna fermentacija v steklenicah ali sodih jim daje 100 % naravno mehurčkastost.
Španija, Valencia
Vrsta piva: PALE ALE AMBAR (visoka fermentacija), z dodatkom pomaranč iz Valencije. Z dobro ravnotežje med sladom in hmeljem, dodajamo pomarančo, da ji damo poseben in edinstven pridih naše dežele ter se razlikujemo od drugih piv na trgu. Pivo je nepasterizirano in nefiltirano ter fermentirano v drugi steklenici. Alkohol: 5% Vol Vidik: Amber barva, intenzivna in s peno. Okus: Okus po žitih z...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play