Italija, Giuliano
...Moka "00", voda, matična kvasnica (naravna kvasnica iz "O" tipa mehke pšenične moke v prahu, kvas, mleta žita), sol, sončnično olje, oljčno olje, krompir, dimljeni sir scamorza, čebula, grana.
Nemčija, Bad Bentheim
... izvede 2 do 3-krat, po čemer je potrebno celotno napravo razstaviti in očistiti, da se odstranijo vsi ostanki, kot so katran in saje. To je zelo pomembno, da se prepreči, da bi se ti delci znašli v končnem izdelku. Okus in uporaba Mešanica smrekovega in bukovega lesa zagotavlja intenziven dimni aromo. Svabijska dimljena sol se popolnoma ujema z jajčnimi jedmi, enolončnicami in tipičnimi svabijskimi jedmi, kot so leča in klobase. Naša dimljena sol je naravni izdelek. Naravne vari…...
Francija, Paris
... dimljenje, 140 ur na hladno v dimu bukovega lesa, ji daje globok okus. 100% dimljena morska sol iz bukovega lesa. Naravno dimljenje na hladno brez arom in umetnih barvil. Sol brez joda, brez fluora. Božanska kot končna obdelava na mesni ali ribji žar.
Nemčija, Geesthacht
Podjetje ENES, ustanovljeno leta 1999, svoje začimbe pridobiva neposredno iz pridelovalnih držav. Skladišče velikosti 1.600 m² v Geesthachtu blizu Hamburga omogoča nakup večjih ton, kar omogoča, da ENES začimbe svojim strankam dobavlja po ugodnih cenah. Vendar to še zdaleč ni vse. Na naslednje točke smo prav tako ponosni: • Široka izbira začimb in zelišč; Prejeli boste več kot 300 kakovostnih ...
Španija, Guardamar Del Segura
...GOURMET IZDELEK Začimba pripravljena s cvetno soljo in mešanico začimb Sestavine: Cvetna sol (90%), mešanica začimb (10%): (roza poper, hibiskus in dimljena paprika). Priporočila: Popolno za začinjanje morskih sadežev, carpaccia, roza omake, pulpa po galicijsko, meso in ribe. Nutricionistične informacije na 100 g: Energijska vrednost: 121 Kj/29 Kcal. Maščobe: 1,2 g, od tega nasičene: 0,2 g. Ogljikovi hidrati: 2,0 g, od tega sladkorji: 0,9 g. Beljakovine: 1,4 g. Sol: 84,9 g. Cilindrična solnica iz 100% recikliranega kartona, 100 g.
Bolgarija, Rakovski
...Dimljena sušena račja prsa, vakuumsko pakiranje. Sestavine: Račje meso, konzervans: nitratna sol, začimbe, sol, beli poper, sladkor. Izvor: Bolgarija Izdelek za neposredno uživanje. Temperatura shranjevanja: od 0 ° do 4 ° C. Cena: 12,35 €...
Francija, Les Eyzies De Tayac
... Omega 3, hkrati pa ponuja bolj fino in subtilno okus. Ta izdelek se lahko uporablja v kockah ali po vaših željah, kot so na blinih, v solati ali preprosto z limoninim sokom in koprom. (na voljo v 2 težah: 100g ali 200g) DLC 3 tedne po pakiranju. Referenca: PTTRUFTSA100 Sestava: Filet postrvi, sol Vzreja: Postrv iz Dordogne Vrsta: postrv mavrica (Oncorhynchus mykiss) Ohranjanje: 3 tedne po pakiranju, hladilnik od 0 do 4°C Teža: 200g...
... je rdeča pesa, predstavlja posebno okusno izkušnjo. Sestavine: perujska Inka sol, kakavova zrna+, perujski Pacha Mama espresso+, črni gorski poper+, dimljena morska sol. + iz kontrolirane ekološke pridelave. BIO DE-ÖKO-006...
...Dimljena Provola Sestavine: kravje mleko, sol, renin, mlečne kulture AGRESIVNA CENA...
Francija, Landeleau
... recepture je popolna za ljudi, ki skrbijo za svojo postavo in/ali zdravje. Ta palačinka je dobro pečena, z namenom ohranjanja. Uživa se hladna v sendviču, ali pa za zajtrk in malico (namazana z maslom ali čokolado, marmelado…), ter polnjena za kosilo in večerjo. Ideja za obrok: Za obrok jo lahko napolnite z vsem, kar si lahko zamislite: - maslo, gruyère, šunka, jajce, - maslo, dimljen losos, limonin sok - sir, solata - klobasa - dimljena slanina - z majhnimi zelenjavami...
... - MALOSOLNE SLEDI - DIMLJENA MAKRELA - SLADKORNE ZEFIRJE - ČOKOLADNI BONBONI "MISZKA KOSOLAPYJ", "BIELOCZKA" - RUSKI ČAJ "KRASNODARSKIJ CZAJ" - GRUZIJSKI ČAJ - KISLE PARADIŽNIKI - KISLI ČESEN - KISLI DIVJI ČESEN - PASTE IZ BUČK IN JAJČNIH PLODOV - MEGA PIKANTNE MUSTARDE - OMAKA ZA MESO ADZIKA - OMAKA SACEBELI - OMAKA TKHEMALI - MORSKA ZELIŠČA - RIBJE KONZERVE, KOT SO SAJRA V LASTNEM SOKU ALI Z DODATKOM OLJA, BYČKI, ŠPROTKE - ŠIROK IZBOR ZAČIMB, KOT SO CHMELI-SUNELI, UCHO-SUNELI, SVANJSKA SOL.
Španija, Madrid
... uživanja. Naš cilj je prenesti Alma de España, njeno tradicijo in okus, skozi najbolj reprezentativne izdelke španske gastronomije: Jamón Ibérico de Guijuelo (Salamanca), ekstra deviško oljčno olje iz Jaéna, rdeče vino iz Španije z zaščiteno označbo izvora Rioja, Ribera del Duero in Toro ter dimljena sol iz Sierra Nevade. Alma of Spain je družinski projekt, ustanovljen leta 2014, z željo, da preostali svet približamo Alma de España, njeno tradicijo, njen okus in njeno kulturo skozi edinstveno gastronomijo.
Nemčija, Berlin
... dimljenjem vsako uro obrača. Rezultat tega dela je naš Smoky Salt z edinstvenim, intenzivnim okusom. Smoky Salt - ni običajna dimljena sol: Smoky Salt je vrsta dimljene soli, ki jo je na trgu zelo težko dobiti. Razlog za to je zelo dolgotrajen dimni proces in sestavine, ki so izključno morska sol in dim bukovega lesa. Pri najbolj prodajanih dimljenih solih pa se običajno uporabljajo umetne arome, da posnemajo okus dimljenega. Prav tako je običajno dodajanje paprike, sladkorja, popra, curryja in drugih začimb.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play