Francija, Laissac
... preteklosti, saj vključuje le 3 sestavine: svinjsko pečenko, morsko sol Guérande in poper Kampot IGP iz Kambodže, enega najboljših poprov na svetu! Sušena mesnina iz svinjine, svinjska pečenka vam ponuja mesnine brez nitritov in konzervansov, 100% naravne. Ročno soljena in poprovana, ta obrtniška svinjska pečenka bo po 3 do 4 mesecih sušenja natančno narezana in postavljena v svoj stekleni kozarec. Izvor: Laissac, Aveyron Teža: 300g DLC: 90 dni...
Francija, Rungis Cedex
...CHARCUTERIE Iz Francije, Španije ali Italije, Le Delas ponuja široko izbiro mesnin: od slavnega celega Pata Negra do pripravljenih rezin šunke, da ne omenjamo terin, klobas in drugih kuhanih ali dimljenih mesnin...
Francija, Auros
...beli šunka iz Francije s črno tartufi iz Périgorda Bela šunka s črno tartufi iz Périgorda. Šunka s tartufi, izdelana v Franciji, ročno in regionalno. Kuhana na pari v svojem soku za večji okus. 1/2 šunke tehta 3,5 kg; rok trajanja 20 dni. Nežen vonj črne tartufe iz Périgorda, skrbno odmerjen. Izdelek za praznovanje, ki ga lahko postrežete v obliki čipke za vaše aperitive, tapase. Idealno za...
Francija, Carquefou
...Sveže pakirani rayon: - Chipolatas naravne X6 - Chipolatas 2X2 razdeljive - Klobase X4 - Dimljene klobase X2 - Frankfurtske klobase X4 - Klobase 2X1 razdeljive - Bel krvavi puding X2 - Črn krvavi puding X2 - Naravni koščki slanine - Dimljeni koščki slanine - Šunke na kosti X3 rezine - Dimljena šunka za žar X2 rezini - Pečenka rezina - Šunka iz Vendée X4 rezine - Jetra pašteta rezina - Podeželska pašteta rezina - Pašteta v skorji X2 - Glava pašteta rezina...
Francija, Pleucadeuc
...• Maščoba na površini: površinska maščoba iz slanine • Maščoba iz obrezovanja: maščoba, pridobljena iz obrezovanja slanine • Maščobne ali puste kožice širine 21 cm in debeline največ 1 cm • Surovine iz klavnic, ki so odobrene s strani CEE UPORABA • Maščoba: mesnine, sušenje (meso za klobase, nadevi, paštete…) • Kožice: šunke, šunke… PACKAGING • Maščoba: prost blok ali blok v polietilenski...
Francija, Levallois Perret
...Brun in trd, posušen na soncu, ta cvetni brst klina je začimba z ostrim in toplim okusom. Uporabe nageljnovih žbic v kuhinji: Nageljnovi žbici se uporablja za aromatiziranje šunke, pomaranč ali čebule. Uporablja se tudi za začinjanje številnih jedi. Je idealna začimba za vaše mesnine, sire, zelenjavne jedi in slaščice. Zelo dobro se povezuje s cimetom ali muškatnim oreščkom. Koristi nageljnovih...
Francija, Lacaune
Ustanovljeno leta 1956, podjetje OBERTI se specializira za mesnine in suhomesnate izdelke. Z 60 leti izkušenj OBERTI združuje znanje, tradicionalne recepte in sodobno opremo. Mesnine, uporabljene za proizvodnjo mesnin in suhomesnatih izdelkov, so kakovostne regionalne mesnine. Podjetje tako proizvaja in ponuja klobase, koppo, slanino, soljene in sušene šunke itd.
Francija, Parlan
Maison Laborie, ustanovljena leta 1932, je specializirana za mesnine iz Auvergne. Izdelki Laborie so ročno izdelani, so avtentični in okusni. Mesnine so francoskega izvora, več izdelkov Laborie pa je nagrajenih. Maison ponuja široko paleto tradicionalnih mesnin, ki vključujejo: suhe šunke iz Auvergne, suhe klobase, suhe salame, prsi, kozarce, konzervirane izdelke, darilne škatle itd.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play