Italija, MILANO
...Pršut Parma DOP "Zaurina" star 30 mesev je visokokakovosten ročno izdelan izdelek, idealen za tiste, ki iščejo avtentične italijanske mesnine. Izdelan po tradicionalnih metodah, ponuja bogat in intenziven okus, popoln za gurmanske predjedi in rafinirane jedi. Pakiranje po 2 kosa je idealno za veleprodajo, saj zagotavlja dovolj zaloge za restavracije in trgovine z živili. Z dolgo dobo trajanja do...
Francija, Laissac
... preteklosti, saj vključuje le 3 sestavine: svinjsko pečenko, morsko sol Guérande in poper Kampot IGP iz Kambodže, enega najboljših poprov na svetu! Sušena mesnina iz svinjine, svinjska pečenka vam ponuja mesnine brez nitritov in konzervansov, 100% naravne. Ročno soljena in poprovana, ta obrtniška svinjska pečenka bo po 3 do 4 mesecih sušenja natančno narezana in postavljena v svoj stekleni kozarec. Izvor: Laissac, Aveyron Teža: 300g DLC: 90 dni...
Italija, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., prisotna na trgu že štiri generacije, ponuja odlično kakovost zrelih in svežih sirov. Smo referenčna točka za številne evropske dejavnosti pri dobavi ne le Parmigiano Reggiano, zrelega od 12 do 60 mesecev, temveč tudi sirov iz kozjega in ovčjega mleka iz italijanske tradicije. Smo tudi dobavitelji tipičnih mesnin, kot so salame, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma...
Španija, Guijuelo-Salamanca
... izbiro med ljubitelji mesa. Ta kos mesa ni le okusen, temveč je tudi bogat vir hranil. Mogote Ibérico je znan po visoki vsebnosti beljakovin in zdravih maščob, kar ga dela popolnega za uravnoteženo prehrano. Poleg tega njegova vsestranskost v kuhinji omogoča, da ga lahko pripravimo na različne načine, od tradicionalnih jedi do bolj inovativnih receptov. Nedvomno je Mogote Ibérico dragocena dodatek k vsakemu meniju, ki želi izstopati po svoji kakovosti in okusu.
Španija, Montcada i Reixac-Barcelona
Od svojih začetkov se je Max Zander odlikoval po kakovosti svojih izdelkov, ki so ročno izdelani v izvirnem nemškem slogu. Od leta 1968 še naprej delamo na ohranjanju iste kakovosti, ki nam je prinesla zaupanje naših strank. V Max Zander naše izdelke podvržemo strogo upravljanju kakovosti in varnosti hrane, od izbire svežih surovin in vrhunskih sestavin do končnega izdelka, z namenom, da vse naš...
Italija, Martina Franca
...Salsiccia Martinese je tipična salama iz tradicije Apulije, izdelana iz visokokakovostnega mesa in začinjena z lokalnimi začimbami. Ta salama se odlikuje po okusnem in aromatičnem okusu, kar jo naredi popolno za uživanje samostojno ali kot del narezka. Salsiccia Martinese je ročno izdelan izdelek, narejen po tradicionalnih metodah in z naravnimi sestavinami. Njena edinstvena aroma in ročna obdelava jo uvrščata med vrhunske izdelke apulijske gastronomije.
Tunizija, Tunis
Združeno kraljestvo, London
...Razpoložljivost surove šunke mec, zorenje 10/12 mesecev, na voljo v celih paletah (100 šunk) ali s tovornjakom, minimalno prevzemanje 3 palet. Poleg šunk imamo tudi celotno izbiro mesnin, z možnostjo mešane palete.
...To ni šunka z dolgotrajno zorenjem: temveč najboljše v našem delu. Postopek proizvodnje je tradicionalen, vendar je že na začetku izbira stegen posebna, meso ima različne kakovosti in večjo količino maščobe, da omogoči dolgo zorenje. Tri tedne šunke absorbirajo sol v vlažni (80%) in hladni (od +1 do +4 stopinj) komori, nato pa tri mesece počivajo in se počasi sušijo. Zdaj je na vrsti morski zrak...
Španija, Cuarte De Huerva
...{"ORIGINE":"klanje prašiča, ki poteka v severnem delu Aragona.","FORMA":"v obliki konjiškega podkve.","PREPARAZIONE":"narezan na tanke, rahlo zaobljene rezine.","DA CONSERVARSI":"na hladnem in suhem mestu.","PRESENTAZIONE":"kosov premera 28/30; napolnjeno v naravno črevo.","INGREDIENTI":"puste dele prašiča in slanino.","DA ACCOMPAGNARE":"s popečenim kruhom, dišečim po paradižniku ali česnu, ali alternativno brez dodatkov.","SAPORE":"okusno, rahlo začinjeno z zelišči.","CONFEZIONAMENTO":"v nadzorovani atmosferi.","SCADENZA":"6 mesecev; datum je naveden na embalaži."}...
...Toskanska suha mesnina, nenavadno okrogle oblike in živahne rdeče barve, se odlikuje z res edinstvenim postopkom zorenja in okoljnimi dejavniki, ki prispevajo k temu, da meso dobi neponovljiv blag, slan in dišeč okus.
...Parmigiano Reggiano DOP, Prosciutto di Parma, Aceto Balsamico Tradizionale DOP in IGP, Zampone, Vino Lambrusco DOC, Cotechino, Torta Barozzi, Salame, Strolghino, Passata di Pomodoro Riccio di Parma, Vino Pignoletto, Vino Spergola, Degustacijska škatla, Kuhinjski pripomočki.
Francija, Rungis Cedex
...CHARCUTERIE Iz Francije, Španije ali Italije, Le Delas ponuja široko izbiro mesnin: od slavnega celega Pata Negra do pripravljenih rezin šunke, da ne omenjamo terin, klobas in drugih kuhanih ali dimljenih mesnin...
Francija, Auros
...beli šunka iz Francije s črno tartufi iz Périgorda Bela šunka s črno tartufi iz Périgorda. Šunka s tartufi, izdelana v Franciji, ročno in regionalno. Kuhana na pari v svojem soku za večji okus. 1/2 šunke tehta 3,5 kg; rok trajanja 20 dni. Nežen vonj črne tartufe iz Périgorda, skrbno odmerjen. Izdelek za praznovanje, ki ga lahko postrežete v obliki čipke za vaše aperitive, tapase. Idealno za...
Španija, Murcia
...Naše iberijske mesnine kažejo teksture in okuse, ki pričajo o našem skrbno nadzorovanem proizvodnem ciklu. Ne glede na to, ali gre za hotelsko industrijo ali potrošnika, zakaj ne bi uživali v iberijskem svinjskem mesu v vseh njegovih oblikah? Teža: 1,2 kg...
Španija, Guijuelo
...Najvišje kakovosti iberska šunka, krmljena z žacino, 100 % Iberico, rezana s nožem in vakuumsko pakirana. Dobavljamo samo B2B, več informacij tukaj: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minimalno naročilo: 25 kartonov (1.000 kosov). Cena za 25 kartonov: 14.500 € – Exwork Guijuelo, Salamanca (Španija) Rok trajanja: 12 mesecev od datuma proizvodnje. Teža kartonske škatle: 6,55 kg. Čas dostave: po dogovoru. TRANSPORT: Hladno 5 ºC.
...Surovina: Nacionalna sveža svinjska stegna brez kolena, kg 13,50, obrezana in odmaščena od odvečnega, brez dodanih polifosfatov, mlečnih derivatov in glutena. Po ohlajanju se pršut ovije v zaščitno elastično nogavico, ki se lahko zapre. Nato se zaveže, pakira in pasterizira. Teža: Približno kg 10,00/11,00 Sestavine: svinjska stegna, sol, arome in začimbe, dekstroza, fruktoza, antioksidant E 316, konzervans E 250. Pakiranje: Prozorne Cryovac vrečke...
Francija, Carquefou
...Sveže pakirani rayon: - Chipolatas naravne X6 - Chipolatas 2X2 razdeljive - Klobase X4 - Dimljene klobase X2 - Frankfurtske klobase X4 - Klobase 2X1 razdeljive - Bel krvavi puding X2 - Črn krvavi puding X2 - Naravni koščki slanine - Dimljeni koščki slanine - Šunke na kosti X3 rezine - Dimljena šunka za žar X2 rezini - Pečenka rezina - Šunka iz Vendée X4 rezine - Jetra pašteta rezina - Podeželska pašteta rezina - Pašteta v skorji X2 - Glava pašteta rezina...
Mednarodna agencija za posrednike v agro-živilskem sektorju. Klobase, siri, sveža in zamrznjena riba. MEDNARODNI POSREDNIK V ŽIVILSKEM SEKTORJU, SVEŽI IN ZAMRZNJENI IZDELKI. ŠUNKE, SIROM, SVEŽA IN ZAMRZNJENA RIBA.
Francija, Pleucadeuc
...• Maščoba na površini: površinska maščoba iz slanine • Maščoba iz obrezovanja: maščoba, pridobljena iz obrezovanja slanine • Maščobne ali puste kožice širine 21 cm in debeline največ 1 cm • Surovine iz klavnic, ki so odobrene s strani CEE UPORABA • Maščoba: mesnine, sušenje (meso za klobase, nadevi, paštete…) • Kožice: šunke, šunke… PACKAGING • Maščoba: prost blok ali blok v polietilenski...
Francija, Levallois Perret
...Brun in trd, posušen na soncu, ta cvetni brst klina je začimba z ostrim in toplim okusom. Uporabe nageljnovih žbic v kuhinji: Nageljnovi žbici se uporablja za aromatiziranje šunke, pomaranč ali čebule. Uporablja se tudi za začinjanje številnih jedi. Je idealna začimba za vaše mesnine, sire, zelenjavne jedi in slaščice. Zelo dobro se povezuje s cimetom ali muškatnim oreščkom. Koristi nageljnovih...
Španija, Guijuelo-Salamanca
Smo družinsko podjetje, ki proizvaja in trguje z vrhunskimi iberskimi izdelki, pridobljenimi iz naše lastne živinoreje, pri čemer nadzorujemo vse procese od začetka. Proizvajamo šunke, ramstve, ledja, mesnine in vse vrste izdelkov iz iberskega prašiča. Značilni smo po tradiciji, skrbnosti in predanosti v vsaki fazi izdelave končnega izdelka. Imamo več kmetij, kjer vzgajamo našo živinorejo in...
Belgija, Aubel
Od leta 1963 ponujamo širok spekter okusnih mesnin, znanih po svojem edinstvenem okusu in znanju naših mojstrov mesarjev. Od šunke do krvavice, preko paštet in surovih izdelkov, danes sestavlja našo ponudbo skupno 9 velikih družin, ki so vedno bolj bogate z okusi! Plod družinskega in obrtnega znanja, naše mesnine se predstavljajo v 3 linijah okusnih specialitet, pripravljenih po avtentičnih...
Belgija, Alken
... spekter mesnin, ki ga vedno bolj cenijo gurmani - celo v tujini. Tudi za prilagojene rešitve, ki ustrezajo potrebam naših strank, imamo odprto uho in ustrezno rešitev. Schepers NV ponuja celotne linije dimljenega mesa, vrst slanine, piščančje mesnine in kuhane šunke.
Belgija, Lovendegem
Impozantna izbira kakovostnih mesnin! Imperial Meat Products je vodilni igralec v belgijski mesni industriji in ponuja popoln spekter salame, surove in kuhane šunke, perutninske izdelke, kuhane mesnine in paštete. Imperial razvija mesnine za mesarje in s največjo skrbnostjo trži okusne, predpakirane mesnine in klobase. Naše blagovne znamke: Aoste, Justin Bridou, Marcassou, Leielander, Bistro, Disney Charcuterie, Weight Watchers Charcuterie.
Belgija, Manage
Šunke, mesnine, sušena meso, specialitete, siri, dodatki za mesarje, mesarije in catering, pijače in zamrznjeni kruh. Tedenska dostava in prodaja na pultu. Velik in zelo raznolik zalog.
Združeno kraljestvo, Birmingham
... dobaviteljev, ki so potrjeni s certifikatom Red Tractor, ter izpolnjujemo standarde blaginje EU/UK. Dobavljamo svinjsko meso brez kosti, primerno za: predelane mesnine, kot so klobase, klobasni zavitki, škotska jajca, svinjske pite, kuhane šunke, suhe klobase in kontinentalne mesnine; zamrznjeno piščančje meso A-razreda in zamrznjeno račje meso A-razreda; govedino v vseh rezinah, vključno z mesom na...
Belgija, Alleur
Izdelujemo slanino, dimljene prsi, slanino in surove šunke, vsi ti izdelki pa so vrhunske kakovosti! Tukaj se sušenje mesnin ujema s strastjo. Strast do dobro opravljene naloge, da ponudimo kakovostne mesnine v najčistejšem slogu hiše. Obsežne sušilnice združujejo moderno tehnologijo s starodavno tradicijo. Počasi, kot včasih, skrbno izbrani izdelki potrebujejo čas, da dozorevajo in dajejo mesnine izjemne kakovosti. Dimljenje poteka izključno s hrastovimi sekanci. Ta naravni postopek, povezan z našim znanjem, daje našim mesninam okus, ki je neponovljiv.
Belgija, Serskamp
Naše mesnine podjetje IKA je bilo ustanovljeno leta 1985, obrat v Serskampu pa je bil odprt šele štiri leta kasneje, leta 1989. Znani smo po eni najpomembnejših zadevah v našem občutljivem sektorju, in sicer kakovosti. IKA je specializirana za ročno izdelane šunke ter industrijske ramenske in zadnje šunke. Proces obeh vrst poteka pod visokimi kakovostnimi standardi H.A.C.C.P. Nudimo zelo skrbno storitev strankam in lahko izpolnimo vse zahtevane standarde na dnevni ravni.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play