Francija, Les Riceys
...CÉPAGES : 80 % CHARDONNAY 20 % PINOT BLANC DOSAGE : 11 g/l DÉGUSTATION : Lepo svetlo zlato obarvanje za to letino, obdarjeno z aromami zrelega rumenega sadja. Z rahlo medenimi notami, ki uspešno spremljajo vaše aperitive, še posebej jedi s foie gras.
Francija, Rungis
... foie gras. Poleg teh specialitet, kot so kmetijska perutnina in foie gras, obseg ponudbe Courtin Hervouet zajema vse tradicionalne perutnine, izdelke na osnovi perutnine, razrez v razsutem stanju ali vakuumsko pakirane, francosko in uvoženo divjačino (celotno in razrezano), jagnjeta in kozličke...
Ujemajoči se izdelki
Dostava Perutnine - Rungis
Dostava Perutnine - Rungis
Francija, Gourdon
Podjetje VALETTE se od leta 1920 specializira za proizvodnjo in prodajo foie gras ter črnih tartufov iz Périgorda. VALETTE FOIE GRAS je družinsko podjetje, ki prodaja avtentične in lokalne jedi. Generozno pripravljamo te izdelke in jih ponujamo tudi v tipičnih kuhanih jedeh jugozahodne Francije, kot je kasoulet. Naše izdelke distribuiramo v Franciji in na tujih trgih.
Francija, Gourdon
Hiša GODARD se specializira za pripravo foie gras in izdelkov iz južnega zahoda. Tako podjetje ponuja široko paleto izjemnih gosjih foie gras, foie gras v krpi, z figami ter tudi kuhane jedi, kot so confit iz race ali cassoulet.
Francija, Hagetmau
Od leta 1929 se podjetje BESSE FOIE GRAS specializira v proizvodnji in prodaji foie gras. Podjetje ponuja polkuhane foie gras, pačje foie gras, gosje foie gras in specialitete iz foie gras. Prav tako ponuja terine, paštete, confite iz rac, landais cassoulet ter gurmanske škatle za podjetniške odbore.
Francija, Montfort En Chalosse
Ustanovljena leta 1982, zadruga FOIE GRAS DE CHALOSSE danes združuje 80 proizvajalcev. Želeč ohraniti svoje znanje, lokalne tradicije in ceniti kakovost svojih izdelkov, so se rejci že leta 1999 zavezali k pobudi Label Rouge. Vsa živali so vzgajana na prostem, hranjena z zrnato koruzo v skupnih parkih. Stara so najmanj 104 dni, ko vstopijo v zadrugo. Zadruga FOIE GRAS DE CHALOSSE proizvaja foie gras, želodce, konfit, filete, manšone, rillete, terine in paštete iz rac.
Francija, CASTELNAUDARY Cedex
V srcu Languedoca in dežele Kater, v Castelnaudaryju, v Aude, SODICAS CONSERVERIE pod blagovno znamko Audary pripravlja za vaše zadovoljstvo najboljše iz tradicionalne kuhinje jugozahodne Francije. Kasoulet, konfit, pripravljeni obroki, paštete, šunke, foie gras, vse to so izdelki, ki evocirajo dobro življenje in dobro prehranjevanje. Naši lokalni izdelki in tradicionalni recepti so vse bolj priljubljeni med potrošniki.
Francija, Frespech
Družinsko podjetje SOULEILLES FOIE GRAS proizvaja foie gras iz generacije v generacijo. Tradicionalno rejo, zdravo prehrano, spoštljivo hranjenje živali in edinstveno znanje omogočajo podjetju, da proizvaja izdelke visoke kakovosti. Poleg foie gras podjetje svojim strankam ponuja tudi terine, paštete, kreme iz foie gras, filete, klobase, ocvrte koščke, želodce, piščančje trakove, račje tournedos, račje klobase, račje kotlete itd. Prav tako tržijo okusne jedi.
MASSE La Maison du Foie Gras od leta 1884. Hiša MASSE ostaja specialist za surov foie gras za profesionalce. Ustanovljena po vsej Franciji, prisotna v Evropi in širše, zna prepoznati potrebe vsakega in ponuditi natančen in kakovosten odgovor. Na podlagi svojih izkušenj, ki prisluhnejo svojim strankam, je hiša MASSE prav tako razvila paleto svežih izdelkov, praktičnih zamrznjenih rešitev in fine...
Francija, La Chapelle Aubareil
Že več kot trideset let smo obrtniki in proizvajalci gosjih in račjih foie gras ter kostanja v Dordogne. Naše konzervirane dobrote so pripravljene na kraju samem, po tradicionalnih receptih Périgorda. Konzervarna je majhna in prijazna. Foie gras in pripravljeni jedi (kasule, confit, civet…) so skrbno pripravljeni in so predmet največje pozornosti skozi celoten proizvodni proces. Naša laboratorij je certificiran po evropskih standardih in HACCP. Vrednote, ki jih zagovarjamo, so gostoljubje, gastronomija, tradicija in kakovost.
Francija, OSSES
...Podjetje ARNABAR, ki se nahaja v Baskiji, se specializira za proizvodnjo foie gras in baskovskih izdelkov. Tako proizvaja in trguje z naslednjimi lokalnimi izdelki: blok foie gras, cel foie gras, polkuhan foie gras, confit iz račjega mesa, axoa, baskovske recepte, paštete in rillete, klobase, suhomesnate izdelke, piment d'Espelette, vina in pijače iz Baskije, sladke specialitete, morske izdelke itd. ARNABAR prav tako ponuja gurmanske darilne škatle, ki jih je mogoče podariti kot poslovna darila.
Francija, Vendenheim
Techna je proizvajalec avtoklavov za sterilizacijo in distributer kozarcev za prehransko konzerviranje, tako za obrtno kot profesionalno uporabo, že več kot 20 let. TECHNA ponuja celovito profesionalno linijo vakuumskih naprav in potisnikov. Mesarji, mesnice, catering podjetja, restavracije, pa tudi proizvajalci (perutnina, svinjina, foie gras, polži itd.), kmetje (zelenjava, sadje itd...
Francija, Sainte-Luce-Sur-Loire
...Orient’hal Market je francosko podjetje, specializirano za trgovino in dobavo halal certificiranih izdelkov. S svojo blagovno znamko "Authentic & Halal" ponujamo široko paleto vrhunskih svežih izdelkov, kot so perutnina s certifikatom Label Rouge, raca, foie gras, zajec, panirani izdelki, mesnine itd. Naša blagovna znamka se trži v Franciji, Evropi in tudi mednarodno, v ZAE, Afriki in drugih...
Francija, Toulouse
... Naši izdelki: Bouchon Vinolok, odpirač za vino, predpasnik, vinsko oksigenator Vinturi, spinwine, odpirač za šampanjec, Drop Stop, vedro, čep s črpalko, profesionalni odpirač za vino, izliven čep, podstavek za kozarce, tastevin, predpasnik sommelierja, predpasnik barmana, kozarec za degustacijo, termometer za vino, kromirana lyra za foie gras, lopatica za foie gras, inox rezalnik za foie gras, komplet dodatkov za foie gras, vino-kocka, personaliziran vino-lok, promocijski predmeti, icebag, krožnik za kozarec.
Francija, Vigan (Le)
Podjetje THOCAVEN se specializira za rejo rac. Racam zagotavljamo zdravo in naravno prehrano s koruznimi zrni. Ponujamo vam celotno paleto mesnih izdelkov iz rac, kot so foie gras, fileti, konfit, tournedos, rillete, klobase, stegna...
Francija, Paris
..." za v sendvič ali CaviarCream, izboljšan tarama. Še ena novost: sušena cvetlica kaviarja, ki jo lahko uživate mleta ali v celih zrnih na rižoti ali umešanih jajcih... Poleg jajc in dimljenih rib PETROSSIAN postopoma širi svojo ponudbo na druge praznične izdelke: foie gras, tartufe, čokolade, pa tudi na nekatere ruske specialitete, borscht, koulibiak, pirojki ali čaje... PETROSSIAN, specialist za...
Francija, Pomarez
Že tri generacije družina DUMECQ, ki se nahaja v srcu Chalosse, proizvaja foie gras. Poleg foie gras podjetje DUMECQ proizvaja tudi konzervirane in sveže kmetijske izdelke. Tako ponuja široko paleto izdelkov: sveže izdelke (fileti race, cela raca, foie gras iz race, magret iz race), foie gras iz race v pločevinkah ali kozarcih, magrete, želodce, konfit, stegna in krila race v pločevinkah, lokalne izdelke v pločevinkah (racevi čičoni, raceve rillete s foie gras...) in darilne škatle.
Francija, St Pal De Chalencon
Skupina Velfor, specialist za predelavo plastike že več kot 35 let, ponuja prilagojene termoformirane embalaže za živilsko industrijo: posodice za foie gras, posodice (za zamrzovanje, primerne za mikrovalovno pečico), kozarce, zaščitne vložke za slaščice, zvočne pokrove za zorenje; za medicinsko in farmacevtsko področje (tabletniki, sterilni mehurčki, vrečke za zdravilne raztopine, primarna in...
Francija, Saint-Jean-Le-Vieux
Ustanovljena leta 1993, je Maison Mayté tradicionalna baskovska mesnica. Maison proizvaja široko paleto suhomesnatih izdelkov iz Baskije: šunke, klobase, suhe klobase, ravne ali zvite trebuhove (ventrèches), chorizo, suhi lomi... Maison vam ponuja tudi svoje specialitete iz race (foie gras, pečene prsi, konfit, rillete, paštete iz foie gras), svinjine (baskovska pašteta, baskovska pašteta s...
Francija, Hagetmau
LE GRENIER DES GASTRONOMES je podjetje iz Landa, specializirano za proizvodnjo in prodajo račje mesa. Sodobni proizvodni obrat ima evropsko dovoljenje in certifikat za račje foie gras iz Južnega Zahoda. Tako LE GRENIER DES GASTRONOMES proizvaja surovi račji foie gras, račji magret, sušeni in dimljeni magret, račji konfit, račje gratton, polkuhan račji foie gras in račji foie gras v konzervi. LE GRENIER DES GASTRONOMES se zavezuje, da vam bo ponudil izdelke visoke kakovosti.
Francija, Saint-Berthevin
... - Pripravljeni perutninski izdelki - Kmetijski piščanec - Piščančji mladič - Prepelica - Pinta - Zajec - Raca (cela, mlada, file, krak, stegna ...) - Debela raca (file, foie gras) - Indijanec - Kosi indijanca - Pripravljeni indijanski izdelki - Kebab - Mesnine - Golob - Divjačina - Pekovski izdelki / Kruh - Maslo - ...
Francija, St Medard D Eyrans
Ustanovljeno leta 1948 v Néracu v Lot-et-Garonneu, podjetje LOU GASCOUN je svojo reputacijo gradilo skoraj 50 let na enem samem izdelku: znani rumeni lonček paštete iz svinjske jeter, ki izhaja iz družinske recepture. Vsi naši izdelki so ročno izdelani in pripravljeni po tradicionalnih receptih jugozahodne Francije, sestavljeni iz svežih, skrbno izbranih sestavin, brez barvil in konzervansov. Ponujamo foie gras, paštete, matelote iz angil, juho iz območja Arcachon, lampreje itd.
Francija, LA SEGUINIERE
... posebne stroje za industrijo, posebne pakirne, manipulativne, pakirne, mehanizirane in robotizirane nalagalne naprave: kontinuirane etiketirne naprave, sekvenčne etiketirne naprave, posebni stroji za bag in box, stroji za pakiranje v blister, pakirne linije za foie gras, polavtomatski zapiralci posod, dodatni pakirni stroji za prodajo, stroji za polaganje kartonov, pakirne linije za brie ali avtomatski sistemi za polaganje pokrovov na skodelice. JYGA PROCESS je podjetje skupine FIDEIP, industrijske skupine na področju mehanike in metalurgije.
Francija, Blénod-les-Toul
... v Blénod-les-Toul. Posestvo Claude Vosgien ponuja obiske kleti in degustacije ter malice na kmetiji. Priložnost za odkrivanje côtes-de-toul, žganja, žganih pijač in likerjev ter lokalnih izdelkov, kot so souffléji iz mirabelle, lorenske pite, foie gras ali marmelade.
Francija, Barcus
KMETIJA UHARTIA je specialist za domače race. Uvedli smo tradicionalno rejo rac in delavnico za hranjenje z zrnato koruzo, preden smo se lotili ročne izdelave kmetijskih izdelkov v naših prostorih, ki ustrezajo standardom CEE. Tako vam ponujamo široko paleto izdelkov na osnovi race, kot so domači foie gras, racji konfit, racje rillettes, paštete s foie gras in kuhani jedi, kot so racja dauba ali polnjene testenine.
Francija, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE tesno sodeluje s strokovnjaki v gostinstvu, da zagotovi rešitve za njihovo catering dejavnost in jih oskrbuje s foie gras. EURALIS GASTRONOMIE ima več blagovnih znamk, odvisno od iskanih trgov, kot so ROUGIÉ, MONFORT ali JEAN STALAVEN. Smo strokovnjaki za rejo in predelavo rac in gosi.
... vključimo v naše pripravke. Ponujamo meso race v obliki konfitiranih stegen, želodcev, sušenih filejev z soljo iz Guérande ali foie gras, konfitirane in/ali sušene klobase, polnjene klobase in še mnoge druge jedi za pokušino... Vsako leto smo nagrajeni že 5 let zapored na splošnem kmetijskem tekmovanju v Parizu (zlate in srebrne medalje). Poleg tega smo pozorni na kakovost naših izdelkov, saj...
Francija, Badefols Sur Dordogne
Domaine de la Barbe, znan tudi kot Foie Gras Kuster, proizvaja paštete iz račjih in gosičjih jeter. Domaine ponuja paštete brez dodatkov in kemičnih konzervansov. Domaine prav tako trguje s specialitetami iz paštet, paštetami, rilleti, ocvirki, konfitom, želodci, konfektiranimi specialitetami, sušenimi fileti ter pripravljenimi jedmi, kot je kasoulet Périgourdin. Kot predelovalci oreščkov in...
Francija, Carquefou
... foie gras z lisičkami, pašteta iz svinjske ličnice s koščki račjega foie gras z lisičkami, pašteta iz telečjih žlez z morilami. * Beli krvavček po starem načinu z gobami, foie gras, losos, Jakobove školjke Zimska linija: * Klobase po starem načinu: toulouse klobasa * Polsol: koleno, prsa, ramena * Dimljenje po starem načinu: klobasa, koleno, prsa, ramena * Mesne specialitete: pečenke (Orloff, slanina, dimljena, s slivami...) Poletna linija: * Klobase po starem načinu: čipolata, čipolata z zelišči, merguez, klobasa brasse, meso, nadev, chorizo za žar, file mignon...
Francija, Beaumont De Lomagne
To je ljubezen do obrti in resnost, ki je majhno beaumontovsko mesarijo, ustanovljeno leta 1888 in vodeno s strani Antoina Micouleau, pripeljala do tega, da je postala La Maison Micouleau, obrtna konzervarna. Že od takrat prenašamo naše recepte iz roda v rod. V srcu naše dežele, Lomagne, dajemo vsemu besednemu pomenu terroir polno okusnost. Naši foie gras, konfit, kasuleti in druga tipična jedi...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play