Francija, Vezac
Ustanovljeno pred več kot 80 leti, podjetje DELMOND FOIE GRAS je družinsko podjetje, specializirano za proizvodnjo foie gras. Podjetje ima enoto za zakol in obdelavo v Dordogne. Njihova dejavnost na področju veleprodaje in pol-veleprodaje se vsako leto razvija. Tako podjetje proizvaja in trguje z foie gras, magretom, aiguillettes, stegen, manchoni, gésiers itd. Med znanjem in tradicijo se DELMOND FOIE GRAS zavezuje k proizvodnji izdelkov visoke kakovosti.
Francija, la Trinité
...Kontaktirajte nas za ponudbe za velike količine za profesionalce. Prodaja na debelo po ponudbi: šampanjec proizvajalcev, fine vina, kaviar, foie gras, začimbe, umetnost mize, italijanska vina iz vseh regij, konjak, calvados, izjemna vodka, žgane pijače, slaščice, čokolade, vode sveta, kava in kavni aparati, mesnine, pravi vrhunski pršut iz Parme. Na voljo smo vam za vse nasvete in morebitne sestanke po vaši izbiri. Dostava: vile, jahti, zasebni jet, vrhunske križarjenja.
Francija, Lanzac
... racje rillete in paštete na osnovi foie gras, pa tudi specialitete, kot sta konfit iz race z oranžno in cassoulet Lanzaguais. Kmetija Grezelade ima tudi široko izbiro darilnih paketov regionalnih izdelkov. Izdelki se prodajajo v naših lastnih trgovinah, v gurmanskih trgovinah in restavracijah. Za leto 2016 je v gradnji seminar, povezan s prostorom za prehrano.
Francija, Bergerac
Nahajajoč se v Bergeracu, v središču tega dragocenega ozemlja, LA TRUFFE PERIGOURDINE predstavlja ključni člen v tej kmetijski verigi in ohranja starodavno znanje pri proizvodnji foie gras. Že več kot 10 let smo postali nepogrešljiv igralec na sceni mastnih rac. LA TRUFFE PERIGOURDINE prav tako ponuja celotno paleto surovih izdelkov IGP Périgord za strokovnjake ter zamrznjene izdelke.
Francija, Terrasson Lavilledieu
J.BLANC SA je obrtno podjetje, specializirano za foie gras, paštete in pripravljene jedi. Visokokakovostni izdelki, ki spoštujejo tradicijo, brez barvil in konzervansov. BIO certifikat za linijo paštet ter jabolčno omako. V katalogu so tri vegetarijanske terine. Izdelava gastronomskih paketov za občine in podjetniške odbore. Možna izvoz in velika količina.
Francija, Loché
France of Gastronomy je spletna trgovina in dostava fine hrane. Ponujeni izdelki so izdelani s strani manjših francoskih in evropskih proizvajalcev (Italija ...). Kakovost, znanje, avtentičnost in preprostost so zagotovljeni. Na naši spletni strani vas čaka široka izbira izdelkov, vsi so okusnejši od drugih: terine, marmelade, vina, aperitivi, foie gras ... Odkrijte tudi naše gurmanske košare, ki jih lahko pripravimo po meri glede na vaše želje (stroški, razredi ...). Kontaktirajte nas za več informacij, z veseljem vam bomo odgovorili ... Se vidimo kmalu.
Francija, Cahors
...vključno s tartufi, foie gras, in jurčki po vsej Franciji. Tartufi, ki se pobirajo med novembrom in marcem, se kupujejo „v zemlji“ na trgih. Vsi tartufi so podvrženi trem zaporednim sortiranjem, preden so prodani kot sveži tartufi ali tartufi v konzervah. Hiša ponuja Zimski črni tartuf, druge vrste tartufov, kot so Italijanski beli tartuf – Tuber Magmatum, Tuber Brumale, poletni beli tartuf, kitajski tartuf, tartuf, imenovan burgundski tartuf, tartuf iz Lorene, sveži tartuf, zimski črni tartuf, tartufi v konzervah.
Francija, Cahors
SUDREAU je podjetje, specializirano za proizvodnjo in prodajo foie gras, račjih prsi, drobovine, račjih rillettes, račjega confita in tipičnih jedi iz jugozahoda, kot sta Coq au Vin iz Cahorsa ali cassoulet.
Francija, Pamiers
Gastronomske specialitete jugozahoda: Caprices Ariegeois je družinsko podjetje v Ariègu, ob vznožju Pirenejev, ki vam ponuja lokalne izdelke, tradicionalne jedi jugozahoda, med katerimi so tradicionalna cela račja foie gras, konzervirane jedi v račjem maščobi, domači pašteti, račja terina z oranžno, konfit in gurmanski kompleti.
Francija, Figeac
... znanjem in strastni do te nepogrešljive jedi ob koncu leta: Foie Gras. Da bi vam ponudili izjemen Foie Gras, posvečamo posebno pozornost kakovosti naših surovin in izbiri naših foie gras. Znanje se prenaša iz generacije v generacijo. Zelo nam je pomembno, da vas vedno zadovoljimo, zato smo nenehno v iskanju novih okusov, ki omogočajo, da se Foie Gras še dodatno poudari in izpostavi.
Francija, VALRAS-PLAGE
BIROULADE, trgovsko podjetje, ki se nahaja ob Sredozemskem morju - katere ime izhaja iz lokalne tradicije - vam ponuja izdelke, ki predstavljajo terroir Languedoca: oljčno olje, BIO marmelado, sirup, namaze, foie gras, terino...
Francija, BOZ
Naše obrtno podjetje proizvaja in prodaja naravni starodavni galski aperitiv: TRIPOLIX. Ta edinstvena in skrivna stara receptura daje zelo izviren aperitiv z notami kostanja, orehov in aromatičnih zelišč. Ima 18% alkohola. Uporabljamo le naravne proizvode iz francoskih terroirjev. TRIPOLIX se uživa čistega ali v koktajlih. Odlično se poda k foie gras, podeželskim terinam, sirom, melonu in...
Francija, Bazas
AQUITAINE SELECTION je francosko proizvodno in trgovsko podjetje za perutninske izdelke. Oskrbujemo industrijo in veletrgovino po vsej Evropi s svežim in zamrznjenim perutninskim mesom ter perutninskimi deli. AQUITAINE SELECTION je družinsko podjetje, specializirano za debele račje in gosi. Podjetje proizvaja in trguje z foie gras, račjimi fileti, račjimi prsi, račjimi kraki, račjimi želodci itd...
Francija, PEYREHORADE
Ustanovljena leta 1929, hiša BARTHOUIL proizvaja in trguje s dimljenimi lososi in foie gras. Račke BARTHOUIL prihajajo od ekskluzivnih rejcev, ki se nahajajo v bližini podjetja. Posebna pozornost je namenjena račkama od reje do klanja, kuhanja, začinjenja in zorenja. Dimljenje lososov poteka po tradicionalnih danskih tehnikah. Zahvaljujoč temu znanju in staromodnim dimnikom hiša BARTHOUIL...
PARIS GASTRONOMY DISTRIBUTION je distributer gastronomskih izdelkov v Rungisu za izvoz. PARIS GASTRONOMY DISTRIBUTION ponuja paleto luksuznih in kakovostnih izdelkov z mednarodnega trga Rungis za pomorski izvoz. Specializirani smo za pomorski in zračni izvoz ostrig, sirov, foie gras, sadja in zelenjave, rib, industrijske slaščice, fine trgovine... Izvozniki svežih izdelkov po vsem svetu (70...
Francija, Les Aldudes
Podjetje PIERRE OTEIZA proizvaja regionalne hrane. Ponujamo šunke, trebuh, filete, klobase, chorizo, garbure, kremne juhe, foie gras, rillete, paštete, confite, kasuole, sire in vino. Naše izdelke distribuiramo v Franciji in na izvoz.
Francija, Foix
V naravnem in avtentičnem okolju družina ROUCH od leta 1870 nadaljuje s pripravo pravih lokalnih izdelkov, rustikalnih in polnih okusa. Šunka iz Ariège, suha klobasa iz jeter, klobasa pod pepelom iz Ariège, foie gras, konfitirana raca, divjačinski paštet, jelenji paštet itd... Mesnine ROUCH izdelujejo svoje proizvode v svojem laboratoriju, ki izpolnjuje evropske standarde, v Ferrières v Ariège.
Francija, Castanet-Le-Haut
La Valtiere je družinsko podjetje, ustanovljeno pred 25 leti, na jugu Francije. Od reje do konzerviranja, inoviramo v široki paleti izdelkov na osnovi mastnega račjega mesa, piščancev in foie gras z znano kakovostjo v Okcitanskem. Številne reference, kot so račje merguez, čopolate, panirani piščanci, ražnjiči; in na koncu avtentičen in poseben foie gras. Čez vse leto in brez prekinitve.
...V srcu visokogorskega Pirenejskega območja, že tri generacije "KONZERVE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS ohranjajo starodavno znanje naše družine v TOURNAYU, nekdanji bastidi iz 14. stoletja. AVTENTIČNOST: foie gras, konfitirane gosje in račje meso, skrbno izbrane. TRADICIJA: kuhinja, ki so jo že leta 1870 uživali na posestvu Lande. KAKOVOST: kuhinja iz gasconske regije, pripravljena za vas, ročno in v ročno polnjenih konzervah.
Francija, Arles
Klet za vino - Fine delikatese Več kot 300 referenc vin, šampanjca in žganih pijač. Vse vinske regije Francije so zastopane. Gastronomija Provance in Jugozahoda, foie gras, iberska mesnina, sir. Podjetniška darila. Degustacije.
Francija, Rungis
Podjetje di spé ré se nahaja v Rungisu. Ponujamo vam regionalne mesnine, kot so foie gras, sveži izdelki, sestavljene solate, losos... Vedno smo bili osredotočeni na odkrivanje najboljših izdelkov iz naših francoskih in tujih provinc. Podjetje, veletrgovina z mesninami, je bilo ustanovljeno leta 1975 in se je na MIN Rungis uveljavilo že leta 1978. Specialitete so predvsem regionalne mesnine, foie gras, losos Label Rouge, sveži izdelki in tudi sestavljene solate. Gastronomija: Proizvodnja regionalnih in tujih specialitet. Tel.: 01 46 87 33 00.
Francija, Sigoules
Predelava račjega mesa Asortiman račjih klobas Pečeno Sušena in dimljena račja prsa Žolčniki Račja prsa polnjena s foie gras Surov asortiman...
Francija, Marcolès
... sodih iz kostanjevega lesa ga naredijo za resnično edinstven hidromel, ki preseneča mnoge ljubitelje vin. Hidromel apis terrae je primeren za postrežbo kot aperitiv, na primer, pa tudi in predvsem kot spremljava predjedem in sladicam, vključno z jedmi, foie gras, jedmi z mesom (polži, gambas...), siri, temno čokolado, suhim sadjem. To so nove okusne kombinacije, ki jih omogoča novo vrhunsko medeno vino, izdelano v Franciji, znanje, ki ga je ponovno odkril in ohranil ta mladi moški, strasten do gastronomije in čebelarstva. Hidromel je vino medu, ki se lahko hrani leta v kleti.
Francija, St Astier
... in nacionalno tekmovanje foie gras. Naša delavnica ima zmogljivosti za proizvodnjo količin, ki združujejo edinstveno znanje. Iščemo, da bi predvsem dobavljali foie gras za posrednike, po tem pa se lahko dogovorimo.
Francija, St Medard
Maison Garbay in Ferme de Compreste se združujeta, da vam ponudita vrhunske perutnine iz Gersa, vzgojene na prostem, ter izdelke, kot je konzerva foie gras. Božična perutnina je specialiteta Maison Garbay, ki vam ponuja: suho obdelanega kapona, domačo purano, pulard, itd. Tehnika suhega obiranja omogoča podaljšanje roka trajanja perutnine in ohranja meso nedotaknjeno. Konzervi, ki jih ponuja...
Francija, La Brede
Podjetje MOULIN DE LA MOLLE, ustanovljeno pred več kot 30 leti, se specializira za proizvodnjo račjega in gosičjega foie gras. Gosi in race so skrbno izbrane in hranjene, da njihova jetra med kuhanjem ne izgubijo maščobe. Tako MOULIN DE LA MOLLE proizvaja račja in gosičja jetra v različnih formatih. Podjetje svojim strankam v Franciji in tujini nudi vse svoje znanje.
Francija, Châteaubourg
... obdelavo žice in industrijsko pločevino. S popolnimi linijami za zajce; materinske kletke, kletke za fattening, umetno osemenjevanje, predrejske kletke ali večnamenske, vaš specialist za rejo zajcev nudi svoji kmetiji svojo strokovnost in znanje. Za hranjenje rac za foie gras je Materlap razvila linijo individualnih ali kolektivnih kletk (moduli za 4 race ali 6 rac, parki 3x1 …)...
Francija, Casseneuil
Francija, Saint-Quentin
... proizvodne verige, v nasprotju s številnimi industrijskimi izdelki, ki preplavljajo police velikih trgovin. Odgovorna in državljanska pobuda v službi naših brbončic. Odkrijte naše foie gras iz Aisne, jedi iz severa (carbonnade), ribje terine in rillete iz Bretanje, rillete iz Picardije, črno tartuf iz Périgorda in vse francoske vina. Ne pozabimo tudi na začimbe, tartufne gorčice, Guerande sol, olja in kisele, balzamični kis in oljčno olje ter marmelade iz svežega sadja.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play