Italija, Marmirolo
... omogoča tradicionalno ali sodobno razvaljanje. Z MAGRI FREE Napoletana dobimo pice in kruh z razvitimi mehurčki, mehke in z nežno aromo, primerljive z pekarskimi izdelki, narejenimi iz mehke pšenične moke, vendar 100 % brez glutena. Na voljo v pakiranju s kvadratnim dnom 1 kg v škatlah po 12 kosov.
...Pridobljena z mletjem trde pšenice sorte "Cappelli", ki jo pridelujejo kmetije na območju Apulije. Moka je pridobljena z aburatiranjem (izvleček otrobov in otrobkov iz moke s pomočjo buratta) fino in grobo moke. "Senatore Cappelli" je starodavna in ekološka pšenica, ki je po hranilnih lastnostih boljša od drugih vrst pšenice: vsebuje večjo količino flavonoidov in antioksidantov, protivnetne lastnosti in celo sposobnost zniževanja holesterola. Je bolj prebavljiva in zmanjšuje črevesne vnetja, ki jih opredeljujemo kot intoleranco na gluten.
Italija, Forlì
... alternativnim prehranskim režimom, in tisti, ki so intolerantni na gluten, saj ga ne vsebuje. Napačno se misli, da je pridobljena iz žita, ko pa je v resnici ajda psevdžito, rastlina, ki je povsem drugačna od trav, s katerimi ima skupno le obdelavo nekaterih vrst izdelkov. Dejstvo je, da ajda z botaničnega vidika nima nič skupnega s pšenico; njeno ime se zdi povezano z dogodki iz preteklosti, ko je bila uporabljena za prehransko ponarejanje.
Italija, Catania
...SPECIALITETA HRANE NA OSNOVI DURUM PŠENICE IN 6% MLETIH SEMEN KONOPLJE. Žita, ki se uporabljajo, so pridelana na Siciliji. Testenine so rezultat ročne obdelave, so oblikovane s bronastimi kalupi, počasi sušene in ročno pakirane. SESTAVINE: Durum pšenična semena iz Sicilije, mleta semena konoplje iz Sicilije 6%, voda. Informacije o alergenih: Vsebuje GLUTEN. Neto teža 500 g.
Italija, Fidenza
...Tehnologije procesa Italpast Gluten Free omogočajo izdelavo testenin z uporabo predgelatiniziranih moke ali surove moke, pridobljene neposredno iz surovine; Italpast Pregel Tech je rešitev za gelatinizacijo surovih glutenskih mok, ki vključuje vgradnjo kuhalne posode za injekcijsko paro v linijo. Linije za proizvodnjo sveže testenine potrjujejo znanje naše podjetja pri zasnovi sodobnih proizvodnih...
Italija, Isola Del Gran Sasso
... moke so brez beljakovin, ki so osnova za intoleranco na gluten. Ponosni smo, da pri izdelavi naših izdelkov uporabljamo certificirane surovine brez gensko spremenjenih organizmov, ki so skrbno izbrane in odmerjene, da potrošniku ponudimo aromo, krhkost in okuse, ki običajno niso zaznavni v brezglutenskih živilih. Okus je ena najpomembnejših stvari za naše podjetje. Naša korporativna vizija je usmerjena v kakovost izdelkov, inovacije in proizvodno fleksibilnost, bodisi za našo blagovno znamko bodisi za tretje osebe. Danes so naši izdelki prisotni na italijanskem in mednarodnem trgu.
Italija, Capurso
... zdravja ljudi. Začne se z kontaktiranjem oseb, ki so intolerantne na gluten, za raziskavo trga, nato pa preide na izbiro kakovostnih surovin za izdelavo najboljših moke in hrane za celiaka, pri čemer se zasleduje potrditev izbranih izdelkov, vse do testiranja končnih izdelkov. Gostinstvo: I BUONI SENZA GLUTINE SRL je med prvimi podjetji, ki se ponujajo na trgu gostinstva s linijami, namenjenimi celiakom in intolerantnim na laktozo, ki so sestavljene iz specifičnih izdelkov, spremljanih z izobraževalnimi aktivnostmi.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play