Italija, Martina Franca
...Salsiccia Martinese je tipična salama iz tradicije Apulije, izdelana iz visokokakovostnega mesa in začinjena z lokalnimi začimbami. Ta salama se odlikuje po okusnem in aromatičnem okusu, kar jo naredi popolno za uživanje samostojno ali kot del narezka. Salsiccia Martinese je ročno izdelan izdelek, narejen po tradicionalnih metodah in z naravnimi sestavinami. Njena edinstvena aroma in ročna obdelava jo uvrščata med vrhunske izdelke apulijske gastronomije.
Italija, Mesoraca
... in ročno zaveže, da nastane klasična "vrvica klobase". Zorenje poteka v prostorih s kontrolirano vlažnostjo in temperaturo najmanj 45 dni. Priporočena je kot predjed in kot sestavina za prve jedi (npr. Pečena testenina). Kategorija: Kalabrijske mesnine TEŽA: 300/350 Teža: 0.300 kg Sestavine: Svinjska meso, sol, naravne arome in začimbe Sladkorji: dekstroza in saharoza Antioksidanti: E301 Konservansi: E250-E252...
Italija, Orsogna
...Salumi in siri tipični za Abruzzo * Salama s tartufom * Sladka okrogla aquilanska salama * Sladka cigolana salama * Pikantna cigolana salama * Salama iz svinjske jeter tipa cigolana * Pikantna salama v palčki * Aquilanska spianata salama * Sveže abruzzeske klobase Naši siri: * Klasična caciotta iz kravjega mleka * Caciotta z drobnjakom * Caciotta z orehi * Caciotta z črnimi olivami * Caciotta z zelenimi olivami * Caciotta s čilijem * Caciotta s tartufom...
...Felino, med tisočimi italijanskimi salami, je najslajši, narejen z malo soli, zrnatega popra in zoren v dolini parmezana. Leži iz težkih italijanskih prašičev, pri čemer se začne z "tritom iz pulta" (pusto meso, brez žil in z malo maščobe), najprej mletim na srednje grobo, nato zmešanim s soljo, poprom in malo belega vina, pustimo, da počiva, napolnimo v črevo "culare", kot narekuje najavtentičnejša tradicija, ki bo salamu vedno ohranila mehkobo. Po dveh, treh mesecih je tukaj rez, narezan po diagonali, z polnim, okroglim aromo in posebnim okusom sreče.
Italija, Codogno
...Salame Felino je izvrstna mesnina, pripravljena iz svinjskega mesa. Ime je dobil po kraju izvora, ki se nahaja v provinci Parma. Salame Felino vsebuje višje ravni beljakovin in manj maščob v primerjavi z drugimi podobnimi salami. Tradicionalno ga režejo diagonalno, kar ustvari ovalne rezine, ki so približno dvakrat daljše od premera salama.
...SEMIARTISAN SALUMI: SVEŽA IN ZRELA KLOBASA, SUROV PROSCIUTTO, NDUJA, SLADKA IN PIKANTNA SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Italija, Viterbo
...Zreli guanciale, izdelan iz najboljšega certificiranega italijanskega svežega mesa. Popoln za najboljše testenine amatriciana, carbonara in gricia. Zrel najmanj 2880 ur, da vašim jedem zagotovi najboljši okus. Edinstven in nepozaben.
Italija, Mugnano Del Cardinale
...Teža 0,6 kg Sestavine: Svinjska meso, Sol, Dextroza, Naravne arome, Začimbe, Antioksidanti, E301, Konzervansi, E252 Prehranske in energijske vrednosti na 100 g izdelka Energijska vrednost 278kcal 1158kj Maščobe 20,1g od tega nasičene maščobe 6,9g Ogljikovi hidrati 1,2g od tega sladkorji 1,1g Beljakovine 24g prehranske vlaknine 0,02g sol 4,7...
Italija, Treviso
...Iz goveje stegna se pridobiva srce fileta, plemenita in visoko kakovostna rezina. Z natančno obdelavo in suhim ter zračnim zorenjem dobimo pusto, mehko in okusno meso. TEŽA: približno 1,60 kg SESTAVINE: Halal goveje meso iz Italije, sol, začimbe, E252. LASTNOSTI: brez laktoze in drugih mlečnih derivatov, brez glutena in brez GSO. PAKIRANJE: vakuumsko, v plastični embalaži za živila. ROK...
...Z uživanjem tega mesa rečete ne holesterolu in da dvakratnemu vsebniku železa v primerjavi z drugimi mesnimi izdelki. Anemija, hujšanje, športna vadba ali preprosta želja po novih in domačih okusih, razlogov za izbiro tega mesa je veliko in vsi so v korist zdravju. Meso osla je sicilijanski izdelek. Meso osla (80 %), meso svinjine (20 %), dekstroza, saharoza, črni poper, antioksidant: E300, konzervansi: E252, E250, naravne arome. Vsi naši mesni izdelki so napolnjeni v naravne črevesne ovitke. Shranjujte pri + 4 ºC...
Italija, Marciano Della Chiana
...Guanciale je mesni izdelek, pridobljen iz lica svinje. Meso se približno pet dni masira s soljo. Dodani poper in čili se aromatizirata z rožmarinom in žajbljem, da postane meso še bolj okusno. Zorenje, ki traja od 60 do 90 dni, poteka v prostorih z optimalno klimo in vlažnostjo. Uporablja se v kuhinji v različnih receptih in omakah: testenine alla carbonara, gricia in amatriciana, da omenimo nekatere najbolj znane.
Italija, Reggio Emilia
Spagni & Spagni ponuja Hrano kot Darilo kot marketinško orodje za podporo razvoju poslovanja in strategij mreženja za dosego ciljev podjetij. Poskrbimo za vse, od izbire najboljših italijanskih surovin, ročno izdelanih in obrtnih, do razvoja prilagojene ponudbe za vsako potrebo ter dostave naših darilnih škatel na trajnosten način. Podjetje s 360-stopinjskim pristopom, ki vedno skrbi za naše stra...
Italija, Guidonia
...Tipična kalabrijska salama iz čiste svinjine, grobo mleta, zmešana z dodatkom soli, naravnih arom in kakovostne paprike, napolnjena in zorela v naravni ovitku približno 45 dni. Teža približno 300 g v naravni ovitku. Pakiranje: A.T.M. - S.V Brez konzervansov Brez glutena Brez laktoze Brez barvil...
Italija, Villafranca Piemonte
...Podjetje se ukvarja s klanjem, predelavo in trgovino s svinjskim mesom ter vedno zagotavlja svež in pristen asortiman. Med izdelki: sveže in zamrznjeno svinjsko meso, klobase, pršuti, salami, zampone, coppa di testa, mortadela, culatello, pancetta in cotechino.
Italija, Cremona
... receptih preteklosti. Dolgo zorenje dan za dnem na "pravi razdalji", da podari neponovljiv vonj in okus s soljenjem in ročnim vezanjem. Dnevni nadzor kakovosti, manična pozornost do skrbi za odličnost, izključno izbiro plemenitih mesnin visoke kakovosti izbrane italijanske. Vrednostni sestavini, ki jih vsak dan dodajamo našim mesninam. Neumorno. V Antica Valle so salami in mesnine odličnosti, ki...
Italija, Ferrere
... Barolo, klobase, kuhani pršut, suhi pršut, cotechini in še mnogi drugi, ki jih prodajamo neposredno v prodajalni. Da bi povečali prodajo, smo odprli tudi mesarijo v Langhe, v zgodovinskem središču Albe, in še eno v središču Torina, blizu egipčanskega muzeja, kjer lahko kupite vse naše svinjske mesnine in salame.
Italija, Vaiano-Loc. La Foresta
... spoštovanju izvorne kmečke tradicije in tistih, ki svoje delo opravljajo s strastjo in predanostjo. Pršuti, salami, klobase, kapocolli, finocchiona, pancette, ovčji in kravji siri so le nekatere od številnih kulinaričnih specialitet, ki jih proizvaja podjetje. Naučite se imeti radi in ponovno odkrijte okuse preteklosti v znamenju zdrave in naravne življenjske poti, kjer se najbolj avtentični in čustveni trenutki prepletajo s dišavo spomina in tradicije.
Italija, Ginestreto-Pesaro
Raznolike so dobrote, ki jih ponujamo strankam, kot so lonza, lonzini, klobase, salami in pršuti z različnimi okusi, dragocene specialitete, ki nastajajo iz izbranih svinjskih mesnin in so spretno začinjene z rokami naših mojstrov. Minimalno zagotovljena doba zorenja za vsak mesni izdelek in idealna klima, v kateri se ta dokončuje, zagotavljata, da je vsak izdelek izjemno okusen in slasten; tradicija predelave svinjskega mesa sega tri generacije nazaj. Pozornost do trga, posebna skrb za kakovost in zorenje, naravnost ter hitra in natančna storitev so naše prednosti.
Italija, Irgoli
Od leta 1965 velika strast do dobrote Več kot 40 let Salumificio Murru v Irgoliju povezuje tradicionalno sardsko obrtništvo pri izdelavi klobas z modernimi proizvodnimi načeli, ki jih je ustanovitelj Antioco Murru spoznal v Nemčiji. Ponosni smo, da vam lahko ponudimo Murruove nagrajene klobase in šunke iz Sardinije v široki izbiri od Salsiccia, Salami, Prosciutto, Lardo do Pancetta. Novost: Porchetta Murru - sardski odojek!
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play