Francija, Carpentras
...Suhi klobasa iz govejega mesa, ujemite ga za roge! Intenziven in okusen okus. Potrebujete intenzivnost in hkrati gurmanskost? Ne iščite več, to je suhi klobasa iz bika, ki jo potrebujete! Majhna prednost: Suhi klobasa iz bika se odlično prilega z dobrim rdečim vinom značaja, da poudari okuse klobase! UGS:2200007000000 Teža:0,310 kg Natančnost glede teže: Izdelek je podvržen sušenju...
Španija, Guijuelo-Salamanca
...Brez umetnih E-jev. Teža: 0,280 Kg Pogoji distribucije in prevoza: Pri sobni temperaturi ni omejitev. Če je vakuumsko pakirano pri Tª nižji od 5ºC. Priporočena temperatura za uživanje je 15º-18ºC. Postopek priprave: Izbira, mletje, gnetenje, polnjenje in sušenje. Sestavine: Mesko iberske svinjine, sol, sladkorji, naravne začimbe, rastlinske beljakovine. Teža: 0,280 Kg...
Španija, Monroyo (teruel)
...Pri pripravi tega domačega chorizo se uporabljajo plemeniti deli svinj z "Znamko porekla Teruel" Duroc, kot so ramena in trebuh, izbrane začimbe iz izvora in naravne črevesa, kar mu daje intenziven in značilen okus, poleg tega pa je tudi zelo zdrav izdelek.
Španija, Montcada i Reixac-Barcelona
...SESTAVINE: svinjsko meso in slanina, sol, začimbe, sladkor, arome, stabilizator E451, ojačevalec okusa E621 in antioksidant E300. Naravna svinjska čreva. Lahko vsebuje mlečne in sojine beljakovine ter gorčico.
Španija, Guijuelo (salamanca)
...Naš Lomo de Bellota Ibérico je intenzivne burgundske barve z perlastimi maščobnimi progami, mehke in kremaste teksture, intenzivnega in vztrajnega okusa, ter močnega in prijetnega vonja. Počasen postopek naravnega sušenja in marinada iz paprike ter naravnih začimb, ki jih družina uporablja že tri generacije, našemu lomu de bellota ibérico dajejo neprimerljiv vonj.
Portugalska, Santarém
... Portugalske. Salpicão klobasa Monte Safira je popolna za žar, dodajanje enolončnicam ali uživanje kot samostojen prigrizek. Njeni robustni okusi in visokokakovostne sestavine jo naredijo vsestranski dodatek k vsakemu obroku, saj ponuja okus Portugalske, ki je tako avtentičen kot zadovoljiv. Odkrijte bogato kulinarično dediščino Portugalske s Salpicão klobaso Monte Safira.
Italija, Martina Franca
...Salsiccia Martinese je tipična salama iz tradicije Apulije, izdelana iz visokokakovostnega mesa in začinjena z lokalnimi začimbami. Ta salama se odlikuje po okusnem in aromatičnem okusu, kar jo naredi popolno za uživanje samostojno ali kot del narezka. Salsiccia Martinese je ročno izdelan izdelek, narejen po tradicionalnih metodah in z naravnimi sestavinami. Njena edinstvena aroma in ročna obdelava jo uvrščata med vrhunske izdelke apulijske gastronomije.
Italija, Mesoraca
... in ročno zaveže, da nastane klasična "vrvica klobase". Zorenje poteka v prostorih s kontrolirano vlažnostjo in temperaturo najmanj 45 dni. Priporočena je kot predjed in kot sestavina za prve jedi (npr. Pečena testenina). Kategorija: Kalabrijske mesnine TEŽA: 300/350 Teža: 0.300 kg Sestavine: Svinjska meso, sol, naravne arome in začimbe Sladkorji: dekstroza in saharoza Antioksidanti: E301 Konservansi: E250-E252...
Španija, Toral De Los Vados-León-España
...Šunke in Klobase Juan Fernández S.L. "El Bierzo" Industrijski Park Bierzo, s/n, 24560 Toral de los Vados, León - Španija www.jamonesyembutidosjuanfernandez.es...
Italija, Orsogna
...Salumi in siri tipični za Abruzzo * Salama s tartufom * Sladka okrogla aquilanska salama * Sladka cigolana salama * Pikantna cigolana salama * Salama iz svinjske jeter tipa cigolana * Pikantna salama v palčki * Aquilanska spianata salama * Sveže abruzzeske klobase Naši siri: * Klasična caciotta iz kravjega mleka * Caciotta z drobnjakom * Caciotta z orehi * Caciotta z črnimi olivami * Caciotta z zelenimi olivami * Caciotta s čilijem * Caciotta s tartufom...
Francija, Saint-André-Le-Puy
...Izbiramo najboljše kose za pripravo naših klobas. Izvirajo iz ramena, prsi ali šunke svinj, predvsem iz Auvergne ali Rhône-Alpes, vsak izbrani kos mesa pa je del skrbno pripravljenega mešanice. Tako zagotavljamo mehkobo in aromatično moč vsake naše recepture. Polnjenje v naravno črevo poteka ročno.
...Felino, med tisočimi italijanskimi salami, je najslajši, narejen z malo soli, zrnatega popra in zoren v dolini parmezana. Leži iz težkih italijanskih prašičev, pri čemer se začne z "tritom iz pulta" (pusto meso, brez žil in z malo maščobe), najprej mletim na srednje grobo, nato zmešanim s soljo, poprom in malo belega vina, pustimo, da počiva, napolnimo v črevo "culare", kot narekuje najavtentičnejša tradicija, ki bo salamu vedno ohranila mehkobo. Po dveh, treh mesecih je tukaj rez, narezan po diagonali, z polnim, okroglim aromo in posebnim okusom sreče.
Francija, La Jaille Yvon
...Naše MCÖ sojine beljakovine so zasnovane tako, da vam omogočijo, da izkoristite naše znanje, hkrati pa z vami delimo naše kreacije in ideje za recepte, ki izhajajo neposredno iz naše kuhinje. Sestavine: - Ekološki francoski soja - Voda - Naravne arome Način kuhanja: - Cvrtje 3 do 4 minute. - Za takojšnjo porabo: Priporočamo cvrtje (v ponvi z 3 do 4 cm olja) do zlato rjave barve. - Nato jih...
...Ponujamo vam nov koncept prigrizkov. So hitri in enostavni za pripravo, idealni kot prigrizek. Uživajte jih lahko kjerkoli: doma, na delu ali na prostem.
Francija, Lyon
...Artizanalna suha klobasa, začinjena s pimentom d'Espelette AOP, iz čistega svinjskega mesa iz jugozahodne Francije IGP, pripravljena po tradicionalnem receptu. Ta klobasa je narejena iz puste in mastne mesa svinjine iz jugozahodne Francije IGP, grobo mletega (natančno 80 % puste in le 20 % maščobe). To omogoča, da so klobase polnega okusa.
Francija, Puget-Sur-Argens
Smo centralna nabavna organizacija za suhe, sveže in zamrznjene prehrambene izdelke, prav tako specializirana za oblikovanje in proizvodnjo kompletov obrokov 24H "Obrok pripravljen za uživanje" - MRE, za vojaške in humanitarne namene. Naša ponudba je zelo raznolika, sposobni smo zagotoviti velike količine zamrznjenega piščanca, rastlinskega olja, koncentrata paradižnika, konzervirane govedine in ...
Francija, LA ROCHETTE
...Izdelujemo z velikim spoštovanjem do tradicije starih klobas in suhih klobas: naravna ovitka, sveže meso, brez barvil, brez glutena in brez dodanih nitritov.
Ujemajoči se izdelki
Tradicionalne Suhe Klobase
Tradicionalne Suhe Klobase
Italija, Codogno
...Salame Felino je izvrstna mesnina, pripravljena iz svinjskega mesa. Ime je dobil po kraju izvora, ki se nahaja v provinci Parma. Salame Felino vsebuje višje ravni beljakovin in manj maščob v primerjavi z drugimi podobnimi salami. Tradicionalno ga režejo diagonalno, kar ustvari ovalne rezine, ki so približno dvakrat daljše od premera salama.
Belgija, Bruxelles
...Le Saucisson je priljubljena izbira za ljubitelje mesa, saj ponuja nežno teksturo in bogat okus, ki obogati vaše najljubše jedi. Ta Saucisson je skrbno izbran zaradi svoje kakovosti in svežine, kar zagotavlja izjemno kulinarično izkušnjo. Odličen je za žar, pečenje in enolončnice. Na voljo v različnih velikostih, je Saucisson idealen za profesionalne in domače kuhinje. Njegova praktična embalaža zagotavlja enostavno rokovanje in optimalno shranjevanje. Ne glede na to, ali ste profesionalni kuhar ali ljubiteljski kuhar, je ta Saucisson nepogrešljiva izbira za kakovostne kulinarične rezultate.
Španija, Alhama De Murcia
Ekipa strokovnjakov, ki sestavlja Natural d’Mezclas, vsak dan opravlja intenzivno in natančno delo, da zagotovi izbiro najboljših pomožnih proizvodov in storitev, povezanih s prehrambeno industrijo. Naj bodo to naravni barvili, aditivi, surovine, mesni pripravki ali prehranski okusi, med drugimi različicami, vse se zagotavlja z najvišjo kakovostjo, ki jo je mogoče najti na trgu.
...Spicefit Mešanice zelišč in začimb iz celega sveta, da vašim jedem dodate edinstven okus.
...SEMIARTISAN SALUMI: SVEŽA IN ZRELA KLOBASA, SUROV PROSCIUTTO, NDUJA, SLADKA IN PIKANTNA SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Italija, Viterbo
...Zreli guanciale, izdelan iz najboljšega certificiranega italijanskega svežega mesa. Popoln za najboljše testenine amatriciana, carbonara in gricia. Zrel najmanj 2880 ur, da vašim jedem zagotovi najboljši okus. Edinstven in nepozaben.
Italija, Mugnano Del Cardinale
...Teža 0,6 kg Sestavine: Svinjska meso, Sol, Dextroza, Naravne arome, Začimbe, Antioksidanti, E301, Konzervansi, E252 Prehranske in energijske vrednosti na 100 g izdelka Energijska vrednost 278kcal 1158kj Maščobe 20,1g od tega nasičene maščobe 6,9g Ogljikovi hidrati 1,2g od tega sladkorji 1,1g Beljakovine 24g prehranske vlaknine 0,02g sol 4,7...
LUIS OLIVERAS S.A. je družinsko podjetje, specializirano za proizvodnjo suhomesnatih izdelkov od leta 1933. Nahajamo se v severovzhodni Španiji, zelo blizu francoske meje, v bližini glavnih pristanišč in letališč. Kombinacija našega znanja in najboljših surovin nam omogoča proizvodnjo suhomesnatih izdelkov najvišje kakovosti iz svinjine ter Halal suhomesnatih izdelkov iz purana in govedine, ki jih...
Fry's France - CAZAL S.A - KaliDago je podjetje, specializirano za distribucijo eksotičnih prehranskih izdelkov, ki deluje kot uvoznik in veletrgovec s svežimi in suhim prehranskim blagom. Fry's France - CAZAL S.A - KaliDago je distributer svežih, suhih, vakuumsko pakiranih in zamrznjenih prehranskih izdelkov. Prodaja hrane za profesionalce "restavracije, podjetja, menze, pa tudi hitra prehrana"...
Italija, Treviso
...Iz goveje stegna se pridobiva srce fileta, plemenita in visoko kakovostna rezina. Z natančno obdelavo in suhim ter zračnim zorenjem dobimo pusto, mehko in okusno meso. TEŽA: približno 1,60 kg SESTAVINE: Halal goveje meso iz Italije, sol, začimbe, E252. LASTNOSTI: brez laktoze in drugih mlečnih derivatov, brez glutena in brez GSO. PAKIRANJE: vakuumsko, v plastični embalaži za živila. ROK...
...Z uživanjem tega mesa rečete ne holesterolu in da dvakratnemu vsebniku železa v primerjavi z drugimi mesnimi izdelki. Anemija, hujšanje, športna vadba ali preprosta želja po novih in domačih okusih, razlogov za izbiro tega mesa je veliko in vsi so v korist zdravju. Meso osla je sicilijanski izdelek. Meso osla (80 %), meso svinjine (20 %), dekstroza, saharoza, črni poper, antioksidant: E300, konzervansi: E252, E250, naravne arome. Vsi naši mesni izdelki so napolnjeni v naravne črevesne ovitke. Shranjujte pri + 4 ºC...
...Jestivo, za cabano, kuhano in dimljeno chorizo, pol-dimljeno (frankfurterji in hot dogi, strasbourške klobase; cervelas; črna ali bela butifarra), z mehkim ugrizom, kot ga ima naravna ovitka.
Italija, Marciano Della Chiana
...Guanciale je mesni izdelek, pridobljen iz lica svinje. Meso se približno pet dni masira s soljo. Dodani poper in čili se aromatizirata z rožmarinom in žajbljem, da postane meso še bolj okusno. Zorenje, ki traja od 60 do 90 dni, poteka v prostorih z optimalno klimo in vlažnostjo. Uporablja se v kuhinji v različnih receptih in omakah: testenine alla carbonara, gricia in amatriciana, da omenimo nekatere najbolj znane.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play