Francija, Saint Emilion
... Vinifikacija: Predfermentacijska maceracija pri 8 - 10 °C Alkoholna fermentacija Maceracija od 3 do 5 tednov Malolaktična fermentacija v sodih Celotna vinifikacija na podlagi parcelne selekcije, ročno premešavanje Zorenje: 10 do 14 mesecev, 30 % novih sodov Mešanje: 60% Merlot, 30% Cabernet Franc, 10% Cabernet Sauvignon...
Francija, Saint-Bris-Le-Vineux
...". Vinifikacija in staranje Obiranje grozdja v popolni zrelosti. Selektivno sortiranje najboljših grozdov z analizo fotometrije ob prejemu trgatve. Maceracija traja 15 dni. Pnevmatsko stiskanje za ohranjanje kakovosti sokov. Malolaktična fermentacija v sodih. Staranje v sodih (novi sodi in sodi stari 5 let) traja 12 mesecev. Stekleničenje ob optimalnem času in počitek vina pred trženjem. NOTES DE Dégust ation To vino z rdečo češnjevo barvo razkriva kompleksen nos. Temperatura postrežbe: 16 - 18°C...
... maceracija 3 tedne Malolaktična fermentacija v cisternah Zorenje v francoskih hrastovih sodih 12 mesecev CÉPAGES 50% Cabernet Sauvignon 50% Merlot OPIS Z lepo jasnim granatnim odtenkom, Château Lalande rdeče razkriva v nosu čudovit buket rdečega sadja in kakava, z notami toastega lesa. Napad je mehak in okrogel, razvija se v sadne note z nežno stopljenimi tanini. Veliko vino iz Saint-Juliena.
Francija, Bordeaux
...Komentar Bordeaux „Les Hauts de Goëlane“ izhaja iz stroge izbire terroirjev, ki se nahajajo v regiji Entre-deux-Mers na lepih hribih, ki omogočajo sajenje na pobočjih, kjer prevladujejo glinasto-kalcitne in peščene prsti. Vinifikacija je tradicionalna, kjer se vino fermentira in macerira. Nato sledi malolaktična fermentacija, preden vino 6 mesecev zori v hrastovih sodih, kar sprosti njegove...
Francija, Bordeaux
...Zgodovina: Vinograd na 12 hektarjih Château Joanin Bécot se nahaja v apelaciji Castillon, Côtes-de-Bordeaux. Ima zelo lepo terroir, sestavljen iz glinasto-apnenčaste zemlje. Vinske trte so povprečno stare 40 let in jih obirajo ročno. Sortiment: 75% Merlot, 25% Cabernet Franc Vinifikacija: Termoregulirane inox posode, parcelna selekcija, ročno premeščanje, maceracija 35 dni, malolaktična...
Francija, Auxerre
Odkrijte našo izbiro rdečih, belih, rosé in peninških vin! Naša ambicija je olajšati sodelovanje med francoskimi vinogradniki in domačimi ter mednarodnimi kupci. Ustanovljen leta 2018, DIXVINS je vaša B2B trgovina, ki ponuja spletno prodajo vin in žganih pijač, izdelanih v Franciji, namenjenih restavratorjem, vinotekam in veletrgovcem po vsem svetu. Redno vam ponujamo posebne in tematske promocije...
Španija, Murcia
...":"3,6 Ha","Hand-picked in 12 kg cases.":"Ročno obran v 12 kg škatlah.","Training":"Grmovne trte","Malolactic in new French oak barrels. Aged on its own lees for 25 months.":"Malolaktična fermentacija v novih francoskih hrastovih sodih. Zorenje na lastnih drožeh 25 mesecev.","Bottle":"Januar 2021","Year":"2018","Planting frame":"2,35 x 1,20 m","Production":"987 steklenic. 5.500 kg/Ha (dovoljena...
Francija, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Saint-Georges-Saint-Emilion Assemblage : Merlot - Cabernet Sauvignon - Cabernet Franc Potencial za staranje : Približno 10 let Vinifikacije : Biozaščita ob vstopu trgatve. Kontrolirana alkoholna fermentacija pri temperaturi. Spontana malolaktična fermentacija. Zelo malo zračnega prečrpavanja za koncentracijo arom.
Španija, Canet De Mar
...Fermentirano v nerjavečih jeklenkah pri nadzorovani temperaturi. Narejeno iz rdečih grozdja, Zinca d'Anfora Tinto, ali iz belih grozdja, Zinca d'Anfora Blanco. Ročno obiramo pozno in fermentiramo pri konstantni temperaturi 28 stopinj za rdeče in 22 stopinj za bele. Ko je alkoholna in malolaktična fermentacija končana, se vino prečisti v ročno izdelane glinene posode, kjer bo zorelo, kar mu daje večjo strukturo in omogoča, da se njegovi aromi razvijajo brez dodatka lesa.
Italija, Barletta
... fermentaciji v jeklenkah z uporabo izbranih kvasovk, ki traja približno 10 dni pri 24-26 °C in maceracijo na kožicah. Sledi končna prešanje z mehko prešo in malolaktična fermentacija v jeklu. Vino zori v francoskih in ameriških hrastovih barikih 18 mesecev.
Francija, Lys Haut Layon
... vzdrževanja tal se izvajajo natančno ob največjem spoštovanju mikrobiološkega življenja. Fitosanitarna zaščita temelji na natančnem opazovanju rastlin in visoki odzivnosti. Vendange: Ročna trgatev v 20 kg odprtih zabojev. Grozdje je strogo sortirano na vinogradu, v zlatem stadiju, in brez kakršne koli gnilobe. Vinification et élevage: Pnevmatsko stiskanje v več fazah. Končne stiskane tekočine so odstranjene. Fermentacije: alkoholna in malolaktična potekata v sodih po 228l. Cépage: 100 % chenin Temperatura postrežbe: 8-10 °C...
Francija, Roubia
...Biološka kultura. Mehanski trgatvi. Celotna trgatev, fermentacija v termoreguliranih inox posodah, malolaktična fermentacija, usedanje. Zorenje v termoreguliranih inox posodah, mešanje, lahka filtracija, tehnični zamašek iz plute. Glinasto-kalcitne prsti, prsti s kamenčki. Oko Rdeča barva, živa, rubinasti odtenki. Nos Arome rdečega sadja, arome gozdne podlage. Usta Elegantna, lahka, okrogla, note...
Francija, Caudiès De Fenouillèdes
...% novih), kjer poteka celotna alkoholna fermentacija. Malolaktična fermentacija ni namerno iskana, da bi ohranili živahnost. Med 10-mesečnim zorenjem na drožeh se vino redno meša, da pridobi več telesa. Ta postopek "po burgundskem" naredi to cuvée vino za dolgotrajno zorenje. Degustacija: Lep kiselkast nos z maslenimi, toasty in lešnikastimi notami, bogat in kompleksen okus, ki se bo ujemal z vsemi željami.
Francija, Saint Cannat
...{"VINIFICATION":"Po obiranju grozdja in njegovem stiskanju poteka alkoholna fermentacija naravno z avtohtonimi kvasovkami: 30% v hrastovih sodih in 70% v termoreguliranih inox posodah. Ta dolgotrajen in naraven proces bo vinu dal več kompleksnosti. Malolaktična fermentacija se prav tako odvija naravno. Zorenje traja približno 12 mesecev in poteka, kot pri fermentaciji, 30% v hrastovih sodih...
Združeno kraljestvo, London
... rezervoarje pri nadzorovani temperaturi za obdobje maceracije, ki traja približno sedem dni. Malolaktična konverzija in kasnejše staranje v rezervoarjih, kjer vino ostane na drožeh do stabilizacije in stekleničenja. SKU:001-01...
Španija, Madrid
...ZAŠČITENA OZNAKA: CIGALES Trgatev je potekala v začetku oktobra, grozdje je bilo nežno stisnjeno in odstranjeni so bili peclji. Fermentacija je potekala pri nadzorovani temperaturi. Nato je potekala malolaktična fermentacija. Kasneje je vino bilo očiščeno, stabilizirano in stekleničeno.
Francija, Les Riceys
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR VINIFIKACIJA : Delna malolaktična fermentacija. Zorenje v kleti 5 let. ASSEMBLAGE : 15 % vina rezervi perpetuuma solera. DOSIRANJE : 10 g/l DEGUSTACIJA : Ta cuvée čisti Pinot Noir ponuja arome, ki združujejo bele cvetlice in citruse. Napad v ustih, okrogel in mehak, osredotočen na sadje v kompotu in vaniliji, razkriva lesnate note na koncu. Ta šampanjec je odlična izbira za aperitiv in skozi celoten obrok.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play