Nemčija, Neumagen-Dhron
... pečk naravno brezglutenska. Ta majhna količina moke iz grozdnih pečk pa je dovolj, da naše testenine spremenimo v nekaj posebnega: temne testenine iz grozdnih pečk z okusom in veliko ugriza! Testenine iz grozdnih pečk so veganski naravni izdelek ter vir beljakovin in vlaknin. Kot posebna in nenavadna testenina obogatijo vsako trgovino z gurmanskimi in naravnimi izdelki.
Poljska, Gdańsk
...Zrnkovna konopna kava se proizvaja iz fino pražene zrnate kave in najkakovostnejše konopne moke. Pomembno je, da izvira iz ekoloških konopljinih kmetij. Gre za izdelek brez kofeina, ki si ga lahko brez skrbi privošči prav vsak. Način priprave: 3-4 čajne žličke konopne kave prelijte z 1 litrom vrele vode. Kavo najprej kuhamo 5 minut, nato pa jo precedimo. Šele nato je pijača pripravljena za uživanje. Kapaciteta: 250g...
Litva, Kaunas
...Pasta iz durum pšenice je izdelek vrhunske kakovosti in zdravja. Vsebuje več beljakovin, koristnih ogljikovih hidratov in drugih hranil. Ko je kuhana, je pasta z dodanimi jajci v testu bolj rumena, ima boljši okus ter je bolj zdrava in bogatejša s hranili. Jajčna pasta je narejena po zanesljivem receptu iz moke durum pšenice in jajc, kar zagotavlja odličen okus, naravno barvo in aromo. Jajca...
...Delno pečen zamrznjen izdelek. Narejen iz polnozrnate moke. Ne vsebuje laktoze.
Belgija, Mont-Saint-Guibert
... prihajajo iz ekstraktorja, se prenesejo v posebno opremo, ki popolnoma odstrani preostalo topilo, pri čemer ohrani kakovost moke: desolventizator. Ta aparat je običajno kombiniran z dodatnimi sekcijami za sušenje in hlajenje moke do zahtevanih parametrov za shranjevanje in trg. Destilacija miscelle Topilo, ki je vsebovano v miscella, se popolnoma odstrani pod vakuumom in pri optimalni temperaturi za...
Madžarska, Budapest
...njegov izvor pa je Tibet in Centralno kitajsko višavje. Oljen ječmen? Kaj ta postopek pomeni? Oljenje je ločevanje lupine in notranjega dela zrn nekaterih žit ali stročnic, primernih za ta namen (riž, grah, ječmen, proso, sorgo, ovseni kosmiči itd.), z uporabo različnih oljilnih strojev, najbolje z minimalno tvorbo moke in odpadkov. Iz tako pridobljenega jedra se proizvaja oluščeni izdelek, primeren za človeško prehrano, z dodatnim površinskim obdelovanjem in rafiniranjem.
Francija, Appietto
...Torta iz kostanjeve moke iz Biscuiterie d'Afa je nepogrešljiv izdelek. Že desetletja je kostanj v središču korzikanske gastronomije. Pripravljena po družinski recepturi, je ta torta mehka in nežna. Uživati jo je mogoče samostojno ali pa se odlično poda k sladoledu ali belemu siru. Teža: 400 g Sestavine: Mandlji 65%, Sladkor, Med AOP iz Korzike, Glukozni sirup. Lahko vsebuje sledi drugih...
Romunija, Jilava
... dodatkom mikro-kroglic iz stekla). Barva Clorcauciuc je lahko obarvana v katerokoli odtenek RAL karte. Glavne značilnosti: - Sanitarno odobren izdelek; - Visoka adhezija na podlago; - Enostavna uporaba in vzdrževanje; - Odlična trdnost; - Visoka pokrivnost; - Visoka odpornost na abrazijo; - Odlična odpornost na obrabo; - Visoka odpornost na korozivne snovi; - Visoka odpornost na vremenske vplive, kemične dejavnike, trenje.
Turcia, Ankara
... Priporočeno za vse potrošnike, zlata znamka in nagrada za kakovost Evroazije, Naturpy prinaša še en prvič v Turčiji! Domača proizvodnja, z vitamini in minerali obogateni Naturpy brezglutenski koruzni kosmiči. Sestavine: 86 % koruzne moke, kokosovo olje, morska sol, lecitin iz sončnic.
...Pšenična moka je prehranski izdelek, pridobljen z mletjem pšeničnih zrn. Ima prijetne okusne lastnosti in visoko hranilno vrednost. Ena najpomembnejših značilnosti moke je gluten; več ko ga je v moki, boljše so njene pekarske lastnosti. Testo iz takšne moke je bolj elastično, lažje se gnete in ima poroznost, kar je zelo cenjeno pri proizvodnji kruha in pekovskih izdelkov. Impulse Commodity...
...Vse naše reference izhajajo iz osnove, ki jo sestavljajo: mleko, jajca, moka, sol, poper ter svinjska mast za boljšo lističasto strukturo. Iz naših osnov Crefole sfogliate pripravljamo različne reference: Crefole sfogliate polnozrnate, Crepole z maso iz koruzne moke, Crefole sfogliate polnozrnate, Crefole sfogliate iz spelta. Iz teh nastanejo tudi naši okusni prigrizki: Crefolini in Crepolini.
Francija, Saint-Etienne
Belgija, Lontzen
...Ta izdelek je sestavljen iz moke, pridobljene iz mletja čiste mung fižola (Vigna Radiata), toplotno obdelane za pasterizacijo, deodoracijo in sušenje, v skladu z dobrimi proizvodnimi praksami ter predpisi o analizi nevarnosti in preventivnih kontrolah na osnovi tveganja.
Nemčija, Niederkrüchten
... premium izdelek na voljo tudi v ekološki kakovosti, ga naredi še bolj zanimivega. Na splošno se lahko moko iz šipkovih semen uporablja za izboljšanje prehranskih lastnosti. Še posebej se ta vrsta izdelkov uporablja kot snov za zmanjšanje kalorij in za zmanjšanje ogljikovih hidratov. Nadalje se ta vrsta izdelkov uporablja kot vezivo, polnilo in ločilo ter kot izboljševalec ekstrudiranih izdelkov. Tipična hranilna vrednost g / 100 g: Energijska vrednost 233 Beljakovine: 7,93 Ogljikovi hidrati: 5,25 od tega sladkor...
Belgija, Anderlecht
...Sojina moka je hrana iz tostirane soje. Raven surovih beljakovin je vsaj 44%. Ta komponenta je izdelek predelave soje po ekstrakciji rastlinskega olja, pri čemer se uporablja dodatno mokro toplotno obdelavo. Običajno podjetja pri predelavi sojinih semen uporabljajo neposredno metodo ekstrakcije s predhodnim ločevanjem sojine lupine. Sojina moka se uporablja kot del mešanih krmil za kmetijske...
Bolgarija, Plovdiv
...Izboljšanje za špagete, makarone, vermicelli, rezance, testenine. Ta izdelek omogoča proizvodnjo testenin in rezancev iz "moke iz pšenice, ki ni durum". Izboljšanje omogoča uporabo - običajne pšenične moke, riža in koruze ali mešane moke. Testenine in rezanci so enake kakovosti kot tradicionalne testenine, narejene iz durumske pšenične moke. Cena končnega izdelka se zmanjša več kot trikrat. Ni...
Nemčija, Bad Berneck
...Fino kamninsko moko iz diabasa kot pomoč pri tleh, zaščita rastlin, stelja za hlev ter za izboljšanje komposta, izboljšanje gnoja in še več. Kot čisti naravni izdelek brez dodatkov je diabasova ur-kamninska moka idealna za vrt in kmetijstvo: - Pomoč pri tleh iz najfinejše diabasove ur-kamninske moke - Naravni izdelek brez umetnih dodatkov - Visok delež silicijeve kisline za izboljšano...
Nemčija, Breisach
...Masleni piškoti iz pšenične moke. Sestavine: PŠENIČNA MOKA, 24% MASLA iz Bretanje, voda, 5,5% trsni sladkor, kvas, PŠENIČNI GLUTEN, JAJCA, sol, POLNOMASLENA MLEČNA PRAH, sladkor, PŠENIČNI KIS (voda, fermentirana PŠENIČNA MOKA), sredstvo za obdelavo moke E300, barvilo: karotin (naravnega izvora), encim. Hraniti pri min. -18°C. Po odtajanju ne zamrzujte ponovno. Pečemo v pečici pri +170°C 13-15 min. Izdelek iz Francije. Lastnosti: Beljakovine iz živalskega mleka. Proizvajalec: Fa. Delifrance Deutschland GmbH, Bülowstr. 104 - 110, 45479 Mülheim a.d. Ruhr, Nemčija. Številka artikla: 42564...
Španija, Orkoien-Navarra
Družinsko podjetje z več kot 50-letno tradicijo pri izdelavi slaščic in piškotov pod trgovskim imenom Pastas y Bizcochos Gloria. Trenutno se v INACO v zadnjih letih specializiramo za naravno prehrano z izdelavo ekoloških piškotov in testenin pod blagovno znamko BELSI, pri čemer izbiramo najboljše naravne surovine iz 100 % ekološke pridelave, polnozrnate moke, žitaric, oreščkov in semen, ekstra...
... globino. Vaš problem vzbudi naš bojni duh. Večino rešitev najdemo izven uhojenih poti. Na dolgi rok smo nevzdržni: Kot razmišljalci in sodelavci kataliziramo proces iskanja rešitev v vaših ekipah. Zato nas pogosto vključijo že takrat, ko je nov izdelek le nejasna ideja. Naši naročniki vedo, da naši predlogi niso iz predala. Z dolgoletnimi izkušnjami v sektorju pakiranja, kombiniranimi z...
Francija, Vourles
Maltivor prispeva k gradnji odporne agro-živilske verige, saj proizvaja hranljive, nizko vplivne in okusne sestavine. Zavezujemo se, da bomo ohranili kmetijske vire z revalorizacijo žit iz lokalnih pivovarn: drožde pivovarn (DDB). Ponujamo tri vrste droždene moke: svetlo, jantarno in temno. Imajo tri različne aromatične profile in se vključujejo v številne aplikacije. Naša inovacija je...
Francija, Lomme
... izberite izdelek, ki ga želite. Ne glede na to, ali gre za kruh, prigrizek ali testo za pico, imamo široko paleto konceptov, ki jih lahko nato prilagodite. • MOKA: Izberite pšenično moko za blag okus ali moko iz izvirnih žit za več karakterja. Izberite vrsto moke, ki najbolj ustreza vašemu izdelku. • VRSTA TESTA: Za prigrizke izberite svoje testo! Na primer, izberite listnato testo za hrustljav...
Belgija, Sint-Joris-Weert
Molens Vanden Bempt iz Sint-Joris-Weert (Oud-Heverlee, blizu Leuvna) je proizvajalec kakovostne moke in mletih žit za pekarje in posameznike. Dobavljamo ročno izdelan izdelek, prilagojen vašim potrebam, v velikih ali majhnih količinah.
Italija, Albano Laziale
Pinsa Romana je jed, bogata s zgodovino, katere korenine segajo v staro Rim. Prenova recepta je to jed spremenila v edinstven izdelek: testo je sestavljeno iz mešanice moke, kot so pšenica, riž in soja, z visoko vsebnostjo vode, kislega testa in brez dodatkov ter konzervansov. Glavne značilnosti so: - ovalna oblika - hrustljava robna tekstura - visoka prebavljivost, dosežena z vzhajanjem 48-72 ur Projekt Pinsa 2.0 je ustvariti izdelek tradicije v sodobni obliki, dostopen vsem!
... na to, ali v steklenicah, pločevinkah, dozatorjih, velikih vrečah, sachetih ali vrečkah z zatesnjenim robom. Ne glede na to, ali v steklu, plastiki, aluminiju ali pocinkani pločevini. Optimalno pakirno rešitev boste našli pri nas - koncept in realizacijo dobite pri nas iz enega vira. Če vaš izdelek trenutno ni na voljo, nas kontaktirajte. Naš spekter produktnih in pakirnih rešitev ponuja tudi...
... stare mlinarske kamne za proizvodnjo moke iz pšenice in kostanja. Dejavnost mlinov, ki poteka od oktobra do marca, vključuje predelavo oljk za tretje osebe in proizvodnjo olja za prodajo. V tem obdobju je mogoče prosto obiskati prostore in spremljati predelavo oljk. Antični mlin Tavian je vedno bolj prepričan, da sta spoštovanje tradicij in 'znanje' osnova za ustvarjanje visokokakovostnega izdelka. Olje, ki ni le preprosta začimba, temveč se obravnava kot pravi prehrambeni izdelek, ki lahko obogati in poudari okus jedi in izdelkov, na katerega se nalije.
... blagostanja. Tisto, kar nas ločuje in opredeljuje na trgu, je FUNKCIONALNA LINIJA, posebna testenina, izdelana iz trde pšenične semenske moke, obogatene z izvlečki andsko-amazonskih rastlin z dragocenimi hranilnimi lastnostmi. Polnozrnata testenina je prav tako izdelana iz polnozrnate trde pšenične moke, ki se ponaša z mletjem, zasnovanim v sodelovanju z univerzo Federico II v Neaplju in Tehnološkim in...
Italija, Sabaudia
... pripravljenimi recepti ali pa prilagodite in ustvarite recept po meri. Ponujamo tudi dodatne storitve, med drugim: oblikovanje grafike embalaže in tisk, obvestilo ministrstvu. Veliko vlagamo v raziskave in verjamemo v inovacije, zato smo izbrali hladno obdelavo za proizvodnjo naših izdelkov. Ta vrsta procesa nam omogoča, da pridobimo izdelke iz izjemno visoke končne kakovosti in omogoča, da energijske...
Francija, Wittenheim
... pšenične semenske moke in vode, vendar so Pâtes d’Alsace VALFLEURI sestavljene izključno iz trde pšenične semenske moke in svežih jajc, kar jih naredi edinstvene in jim daje posebne lastnosti. Kakovost in njihova sestava, bogata s svežimi jajci, delata Pâtes d’Alsace VALFLEURI vrhunski izdelek, ki ga cenijo gurmani.
Italija, Santa Maria La Carità
... ogljikovih hidratov, in za najmanj 12 do 36 ur, odvisno od vrste oblike, ki jo je treba obdelati. Obdelava svežih testenin: vsak izdelek je narejen iz SKRBNO IZBRANIH SUROVIN in kategorično zavrača uporabo konzervansov ali dodatkov. Kakovostna testeninska plast. To je cilj, ki ga zasledujemo pri vsakem proizvodnem ciklu. Izbrane sveže jajca, moka z visokim vsebnostjo beljakovin, ki izvira 100% iz italijanskih polj, počasi in enakomerno gnetenje, stalno in postopno oblikovanje z bronasto šablono, to so naši skrivnosti.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo