...– Moka z dobro konsistenco in visoko sposobnostjo hidracije, obogatena z antioksidantom in encimi. – Priporočena za procese z visokim naporom za testo, še posebej za izdelavo majhnega kruha (bijou, dojenčki, vianice in štručke) ter zamrznjenih in hladnih testenin.
Francija, La Ville Aux Dames
...Pekač za slaščice - protidrsna pekača. Z silikonskimi steklenimi vlakni. Večnamenski: odstranljiva delovna površina in pekač. Idealno za vse vaše priprave (piškoti, kolački, eklere, kreme, pa tudi za vaše slane jedi, prigrizke, listnato testo...) Ekonomično, ta ponovna uporaba pekača vam prihrani uporabo papirnatih pekačev! Velikost: 400x600mm...
Francija, Griesheim Sur Souffel
... vam ponujamo tudi učinkovite pripomočke za pripravo slaščic in čokolade. Kakovost in natančnost sta zagotovljeni. Prav tako boste našli vse potrebno za delo s testom: valjarji, metlice, rezalniki za testo, modelčki itd... Zagotavljamo vam tudi vse potrebno za enostavno pripravo raviolov. Na koncu vam ponujamo tudi sekcijo "pizzerija", kjer boste našli lopate za pico, pekače za pico, rezalnike in profesionalne shranjevalne škatle za vaše testo!
...Industrijski mešalniki za praškaste, tekoče in testo izdelke.
Francija, Grigny
...Zelo enostavni za uporabo, ti bučkini krožniki popolnoma ustrezajo pričakovanjem potrošnikov, ki iščejo prihranek časa. Ti krožniki so narejeni z resničnimi kolobarji bučk in tanko hrustljavo testo. Idealni so vroči ali hladni kot predjed ali prigrizek, odlično se podajo k mesu, ribam ali solatam. PAKIRANJE: 6 x 1 kg = 6 kg...
Italija, Noci
...Mozzarella je svež sir z vlečeno testo, ki ga odlikuje gladka, enakomerna površina bele barve in elastična konsistenca. Okus je sladek in nežen, vonj pa svež in prijeten. Ponuja se v različnih oblikah, kar je rezultat spretnosti naših mojstrov sira: od koščkov, do vozličkov, od pletenic do pletenic in do fiordilatte. Običajno se mozzarella uživa sveža, sama kot predjed (fiordilatte, ki je...
...Zajtrk, malica ali sladica po obroku… vsaka priložnost je dobra za kos mehke plum cake. Naš mehki plumcake (200g) pripravimo v klasični pravokotni pekaču, ki mu daje praktično obliko za rezanje na rezine za zajtrk in malico. Testo je na osnovi jajc, masla, z riževo in ajdovo moko, rižovim in koruznim škrobom, ki je postalo lažje z dodajanjem sončničnega olja. Klasična kvašena sladica, ki jo z veseljem ponudimo najmlajšim in ki tako spominja na okuse doma. Poskusi ga obogatenega z lahkim prelivom in napolnjenega z marmeladami ali namazi.
...Ta stroj je zasnovan z vrtečim stožcem in nastavljivimi spiralo oblikovanimi korozijsko odporni tirnicami okoli njega. Testo postane popolnoma okroglo, ko se premika od dna proti vrhu po nastavljivih tirnicah. Stroj je prav tako opremljen z novonavdihnjenim mehaničnim prašilnikom moke, ki med delovanjem ne povzroča nobenega hrupa. Standardna okrogla tirnica je dolga 4,5 metra. Teža se giblje od...
Nemčija, Sulzbach-Rosenberg
...PIZZA-hladilniki ponujajo neskončne rešitve za potrebe vsake pizzerije. Izberite med modeli z ali brez hladilne vitrine. Sestavine in testo ostanejo hladne in sveže. • Višina korpusa: 710 - 760 mm • Tehnični del: Desno ali levo, pripravljeno za vtičnico ali centralno hlajenje, Brez dna • Delovna površina: Brez delovne površine, Granitna plošča • Notranjost: Higiena H2 - H3 • Vtičnica...
Avstrija, Waidhofen/ybbs
...Velika čebeljega voska krpa (približno 35 x 35 cm) za ohranjanje svežine večjih količin sadja in zelenjave, npr. krompirja, melone, zelja ali buče, za pokrivanje velike sklede - nasvet: kvašeno testo Beeofix - čebeljega voska krpe za ohranjanje svežine so ročno izdelane v Mostviertelu v zahodni Spodnji Avstriji iz recikliranih bombažnih tkanin. Zato je vsaka Beeofix - krpa za ohranjanje svežine...
Litva, Bajorai, Vilniaus R.
...Polkuhan sir v obliki mize, proizveden iz kravjega mleka, ki prihaja iz omejenega območja. Kora je tanka in elastična; da pridobi črno barvo, je površinsko obdelana z barvili in konzervansi. Testo je belo ali rahlo slamnate barve z izrazito in nepravilno luknjo. Ta izdelek ima certifikat PDO (DOP).
Slovaška, Ivanka Pri Dunaji
... je ljubše, je v zadnjih letih pridobila na priljubljenosti. Čedalje več ljudi izbira spelt namesto klasične pšenice. Tisto, kar spelt izstopa, niso le njeni koristni učinki na zdravje, temveč tudi specifičen okus. Naši speltni grissini so na voljo v klasični različici brez posipov („slani“) ali s sezamom (sezam pečemo neposredno v testo za še hrustljavšo izkušnjo). Prepričani smo, da ju boste oboževali oba! Koristi: - Narejeni iz visoko kakovostne ekološke speltne moke - Brez barvil, dodatkov ali konzervansov - Certificirano VEGANSKO...
...Kot Wellplast embalaža plastika d.o.o. proizvajamo enosmerne ventil za odvajanje zraka za pakirane izdelke, ki še naprej fermentirajo po pakiranju, kot so živilski izdelki, kmetijska zdravila (kava, sir, olive, kisle kumarice, testo, zdravila itd.). Ventil za kavo zagotavlja, da pakirana kava po praženju ohrani svežino, saj ne sme biti izpostavljena kisiku, vlagi in svetlobi. Poleg tega mora...
Nemčija, Badenweiler
...Mešanica riževe moke za testo in biskvite...
...Pšenična moka je prehranski izdelek, pridobljen z mletjem pšeničnih zrn. Ima prijetne okusne lastnosti in visoko hranilno vrednost. Ena najpomembnejših značilnosti moke je gluten; več ko ga je v moki, boljše so njene pekarske lastnosti. Testo iz takšne moke je bolj elastično, lažje se gnete in ima poroznost, kar je zelo cenjeno pri proizvodnji kruha in pekovskih izdelkov. Impulse Commodity...
Portugalska, Pero Pinheiro
...Značilnosti: PRODUKCIJA NA URO¹: do 2.000 kosov po 30g do 480 kosov po 120g VELIKOST IZDELKOV: od 7 do 180g ¹ Lahko se razlikuje glede na vrsto testa in nadeva Poraba testa/nadeva (proizvodnja/uro*) Izdelki 30g: 42 kg testa + 18 kg nadeva = 60 kg (skupaj) *Ob upoštevanju 70% testa in 30% nadeva Kapaciteta posode za testo: 2L Kapaciteta lijaka za nadev: 2L Dimenzije (šir. x dol. x viš.): 450 x 685 x 620mm Poraba: 0,709kW (0,96 KM) – 220V Mono Teža približno: 65kg Vključeno: Komplet za churros in pribor za klobase...
...Komora za fermentacijo omogoča zelo natančno nadzorovanje poteka fermentacije surovega testa. Modularni sistem klimatizacije z integriranim pretokom zraka iz nerjavečega jekla preprečuje neposredno pihanje zraka na surovo testo. Zelo počasen pretok zraka zagotavlja stalno okolje, ki vlaži in temperira celo testo izjemno enakomerno – ne glede na to, kje v komori se nahaja.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Mleta pimentova zrna je 100% premium poper, brez dodatkov. Dodajte mlet piment samo v testo za pecivo (medenjaki, piškoti, mafini) kot eno od sestavin začimbnih mešanic. Prav tako se dodaja pijačam: kavi, kuhanemu vinu ali čaju. Priročen pokrov - dozator. Uporaba Uporaba za kuhanje testenin, juh, mesnih in ribjih jedi, divjačinskih jedi, osnove za omake, peko. Prehranska vrednost na 100 g. Ogljikovi hidrati (g / 100g)… 6,0 Maščobe (g / 100g)… 8,5 Beljakovine (g / 100g)… 51 Energijska vrednost (kcal / 100g)… 300...
...Italijanska industrija iz leta 1962, prisotna na območju Aversano, zdaj v tretji generaciji, prva podjetje, ki je izdelalo sirarne za predelavo bivoljega mleka, zdaj prisotna v Kampaniji in tudi zunaj nacionalnih meja. Izdelujemo stroje za sir s potegljivo testo - mozzarella, ricotta, burrata, caciocavallo, jogurt itd. Poleg tega izvajamo projekte po naročilu in po meri, podprte z izkušeno ekipo...
Francija, Saint Mard De Réno
...Majhna pira, znana tudi kot „engrain“, je znana po nizki vsebnosti glutena. Vsebuje več rastlinskih beljakovin kot večina drugih žit. Zaradi svojih 8 esencialnih aminokislin za organizem in počasnih sladkorjev je majhna pira prava vir energije. Engrain, idealna zamenjava za pšenično zrno! Uporaba: kot zamenjava za pšenično moko pri vaših pecivih, palačinkah, testu za pite ali za vaše kruhovo testo, tako da jo tukaj zmešate s pšenično moko, da spodbudite vzhajanje.
...To je najmlajši Parmigiano Reggiano, ki je pravkar dopolnil 12 mesecev starosti. To je minimalno zorenje, da mu lahko Konzorcij podeli oznako D.O.P. Testo je še vedno mehko in gladko, še posebej primerno za tiste, ki raje okušajo bolj nežne in sladke okuse mleka. Strokovnjaki ga opisujejo kot "svežega" ali "za kuhanje", ker še nima značilne zrnate strukture, ki jo imajo bolj zreli siri.
Francija, L'union
Podjetje CARIF S.A. je proizvajalec korektorjev za mlinarstvo, sestavin in izboljšav za pekarstvo, slaščičarstvo, pekovske izdelke in piškote, encimov za peko, mešanic in predmešanic za posebne kruhe, pripravkov za slaščičarstvo in catering, ter specifičnih arom in barvil. CARIF S.A. formulira, proizvaja in trži inovativne sestavine v verigi moke pod zagotavljanjem kakovosti ISO 9001/2008. Naše iz...
Italija, SALZANO
...kmetijah in zasebnih domovih. Proizvaja 8 kg/h in gneti 3 kg naenkrat. V kompletu: štiri šobe. (BREZ TESTENIN ZA PLOŠČICE) Naprava za testenine zagotavlja maksimalno higieno, saj so deli v stiku z testo, ki jih je enostavno odstraniti za čiščenje, izdelani iz nerjavečega jekla. Kovinska konstrukcija, z gibanjem na krogličnih ležajih in življenjsko mazanje, praktično brez vzdrževanja. Kapaciteta posode 3 kg Največja proizvodnja na uro 8 kg Poraba moči 0,6 KW enofazno Teža naprave 38 kg Dimenzije 26x60x35 cm...
Francija, Ham
... sirom Sestavine: 1 listnato testo 200 g svežega kozjega sira 4 jajca 200 ml tekoče smetane 1 žlica narezane drobnjak Sol in poper, po okusu Priprava: Pečico segrejte na 180°C (350°F). Listnato testo položite v pekač in ga z vilicami prebodite. Svež kozji sir nadrobite po dnu pekača. Referenca: AR805132 Ean13: 3760306805132...
...Naravno vzhajan sladek v obliki hlebca, prekrit z lešnikovo glazuro “Piemonte” IGP. Testo, rumene barve, je obogateno s kandiranimi limonovimi lupinami in sultaninsko rozino. - Naravno vzhajan sladek v obliki hlebca, prekrit z lešnikovo glazuro Piemonte IGP in kakavom. Testo, rumene barve, je obogateno s temno čokolado. - Naravno vzhajan sladek v obliki hlebca, prekrit z mandljevo glazuro. Testo, rumene barve, je obogateno s sultaninsko rozino.
Turcia, Konya
...Težka enojna delilnica testa. Kapaciteta lijaka, 60 kg Zmožnosti rezanja testa od 250 g do 1000 g Premer batnika 130 mm, 60 kg kapaciteta za testo Rezanje testa poteka s sistemom vakuuma (rezalni boben in sesalni batnik) Zmožnost rezanja je od 1500 do 2000 kosov na uro Enostavna nastavitev hitrosti in teže testa preko ročnih koles Zaprti sistem oljenja (Vegetabilno olje se vlije v rezervoar za olje (2/3), to olje je potrebno zamenjati enkrat na 3 tedne) Električna moč: 1,5 kW, 380 V, 50 Hz. Dimenzije: 720*1350*1500 mm, Teža: 450 kg.
Belgija, Lodelinsart (charleroi)
A.Z Equipement HoReCa je vaš specialist za material in opremo Horeca za profesionalce! Smo distributer AFI Collin- Lucy! Nudimo široko paleto novih in rabljenih izdelkov za Horeca in profesionalne kuhinje: profesionalne kavne aparate, hladilnike, hladilne prostore, vinske kleti, opremo barov, steklene stolpce, aparate za led, friteze, hladilne pultne, omare in hladilne mize, kuhinjske pripomoč...
Francija, Challes Les Eaux
... z visoko viskoznostjo (do 200.000 cPs). Zasnovan in izdelan v Franciji, je ta samonetujoči filter preprost, robusten in učinkovit. Ta industrijski filter ne uporablja nobenih potrošnih materialov, kot so filtrirne vrečke ali filtrirne kartuše, in je popolnoma avtomatiziran. Je še posebej primeren za industrijsko filtracijo vodnih ali topilnih barv, agroživilske procese, kot so testo, jabolčna čežana ali čokolada, ali druge viskozne izdelke.
Z več kot 300 zaposlenimi v proizvodnji ponujamo več kot 500 modelov izdelkov, ki jih predstavljamo našim strankam. Poleg lesenih, kovinskih in aluminijastih stolov ter banketnih stolov vam ponujamo tudi najnovejše oblikovalske rešitve v skupinah izdelkov, kot so berjerji, sedežne garniture, kavči, barski stoli, pisarniški stoli, mizice in noge miz. Vse to vam predstavljamo z inovativnim pristopom...

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play