Francija, Estillac
...Bio stevia v prahu je naravno sladilo, pridobljeno iz listov rastline Stevia rebaudiana, gojene brez uporabe pesticidov ali kemičnih gnojil. Namenjena je nadomestitvi tradicionalnega sladkorja v različnih živilskih in pijačah ter ponuja bolj zdravo in brezkalorično alternativo. Naša bio stevia v prahu predstavlja idealno rešitev za industrijo živilske predelave, ki želi ponuditi bolj zdrave izdelke, ne da bi pri tem ogrozila sladek okus, ki ga potrošniki cenijo.
Nutralong Pharmachem Co., Ltd. je predan dobavitelj visokokakovostnih surovih sestavin za tržne sektorje hrane in pijače, prehranskih dopolnil in krmil. Naša paleta izdelkov vključuje naravne sladila, zdravje sklepov, vitamine, minerale, aminokisline in rastlinske izvlečke. Upoštevamo predpise EC in FDA ter ponujamo rešitve in končne izdelke, ki temeljijo na potrebah strank. Kot profesionalni doba...
Španija, La Linea De La Concepcion
...NEOHESPERIDIN DIHIDROKALKON (NH-DC) je nekalorični sladilo in ojačevalec okusa. NH-DC je 1.500-1.800-krat slajši od saharoze pri mejni koncentraciji. Njegovo sinergično sladkanje je zelo pomembno, ko ga kombiniramo z drugimi sladili, tako v večjih količinah kot tudi visoke intenzivnosti. Kozmetika: Zobna pasta, ustna voda itd. Krma: Dodatek NH-DC izboljša okus krme in s tem dnevni vnos krme.
Belgija, Wingene
...Polidekstroza ni sladilo, temveč je topna vlaknina. Več o polidekstrozi lahko preberete v našem blogu tukaj. Sladkost je 0,1 sladkorja, zato jo je treba kombinirati s sladili. Glikemični indeks: 4 Glikemično obremenitev: 1 Kcal: 1 kcal / g Na voljo v: 200 g, 400 g, 800 g vrečkah...
Poljska, Brzozów
... tradicionalnega sladkorja. Ta sladilo je še posebej cenjeno med vegani, saj nadomešča med v njihovi prehrani. Je dodatek k čaju, pijačam in koktajlom. Enostavno se raztopi tudi v hladnih pijačah. Temno obarvan nektar se uporablja pri pripravi različnih vrst sladic, saj ima okus podoben karamelu. Na ta način ga lahko uporabimo tudi kot preliv za palačinke ali vaflje. Prav tako se dobro obnese kot dodatek morskim sadežem. Javorni sirup se lahko segreva.
Nemčija, Frankfurt Am Main
Candela Bio-Handels GmbH je evropska podružnica podjetja Candela Peru. Preko naše lokacije v Nemčiji hitro oskrbujemo naše evropske stranke iz živilske in kozmetične industrije, tudi z manjšimi količinami. Vsi naši izdelki prihajajo iz Peruja, obdelani so v naši BRC certificirani proizvodnji in so, odvisno od želja strank, certificirani kot Bio ali Fair Trade. Pomembno nam je, da izboljšamo priho...
Poljska, Warszawa, Poland
Trgovinsko podjetje, ki deluje na področju prehrane in krmil. Specializirani smo za trgovino z mlečnimi izdelki; rastlinskimi beljakovinami in aminokislinami kot dodatki za krmila in hrano. Ponudba je usmerjena v podjetja iz sektorja B2B. Zahvaljujoč naši ekipi je podjetje pridobilo številne zvesti poslovne partnerje in se še naprej razvija. V letu 2019 smo prejeli prestižno nagrado kot najhitreje...
Slovaška, Dolný Ohaj
Slovškrob je vodilni igralec na globalnem trgu prehranskih surovin, ki izkorišča skoraj 24 let izkušenj za zagotavljanje visokokakovostnih, certificiranih izdelkov po konkurenčnih cenah. Podjetje deluje po hibridnem modelu, ki združuje tradicionalne metode in močno prisotnost na spletu preko svoje trgovinske programske opreme, "Rootie". Ta napredna platforma učinkovito povezuje kupce in dobavitelj...
Slovenija, Murska Sobota
Galex Ltd is a reputable production company with a rich history and experience in the cosmetics (Beauty) and food supplement (Health) industry, headquartered in Murska Sobota, Slovenia. Our dedicated team of experts are reliable and quality-focused partners in the area of R&D and production/packaging and will bring your product “from idea to life”. We are constantly on the lookout for innovative n...
Nemčija, Bad Bentheim
...Izvor eritritola v prahu: Eritritol je naravno sladilo, ki se nahaja v nekaterih sadežih (med drugim v lubenici, grozdju in hruškah) ter gobah. Eritrit je edini naravni poliol in se proizvaja s fermentacijo glukoze z naravnimi encimi. Proizvodni proces, žetev in predelava eritritola. Po fermentaciji se eritrit posuši, filtrira in očisti. Po tem procesu je to belo, sladkorju podobno granulat...
Nemčija, Bergheim
Podjetje GEBAS je vaš kompetenten partner na področju sladoleda, gostinstva in embalaže. Raznolik asortiman vključuje v prehrambenem sektorju med drugim 100 % naravne sadne pireje in mlečne osnove (Pulisano) ter tradicionalne osnovne sestavine za sladoled, kot so Stracciatella, Amarenkirschen, oreščkove in vaniljeve paste, dekorativni posipi ter prelive. Prejeli boste tudi raznolikost sladkornih o...
Španija, Pinofranqueado-Cáceres
...Med, pridobljen iz glavne pomladne cvetenja, ki zato zbira veliko različnih pelodov. Njegova barva je zelo raznolika, odvisno od odstotka pelodov, ki ga sestavljajo, in se giblje med svetlim in temnim jantarjem. Še posebej je primeren za poudarjanje prebavnih funkcij, protivnetno in prebavno delovanje, ter je zaradi svojih lastnosti najbolj pogosto uporabljen kot sladilo namesto sladkorja.
Ukrajina, Novomoskovsk
...koruzna moka, kakavovo maslo, praženi sesekljani mandlji, kakav v prahu z zmanjšano vsebnostjo maščob, naravni sladilo sušena sesekljana pomaranča, emulgatorji (sojin lecitin, E476), sol, naravna aroma "Pomaranča", izvleček listov stevie. Vsebuje sladilo.
Francija, Saint-Omer
...Ta različica brez sladkorja je izdelana na osnovi bio eritritola, ki je vrhunski zdrav sladilo (pridobljen iz fermentacije naravnega in organskega ogljikovih hidratov). Naravna fermentacija Brez dodanih sladkorjev Brez alkohola Organsko Nizkokalorično (10Kcal/100ml) Izdelano v Franciji Neto teža: 580 g Volumen: 330 ml...
Nizozemska, Nijkerk
... izdelke, ki ustrezajo strogim industrijskim standardom. Drugo ime: Acesulfam-K Spec./ Čistost: 99,0~101,0 (Druge specifikacije se lahko prilagodijo) CAS številka: 55589-62-3 Videz: bel kristaliničen prah Glavna funkcija: umetno sladilo in nadomestek sladkorja.
Francija, Clichy
...Beli sladkor je kristaliziran in očiščen sladilo, pridobljeno iz sladkorne trte ali sladkorne pese. To je najpogosteje uporabljena vrsta sladkorja v gospodinjstvih in prehrambeni industriji za sladkanje in konzerviranje hrane ter pijač. Kemijsko je beli sladkor sestavljen predvsem iz saharoze.
Portugalska, Lisbon
... industrija - Industrija krmil - Smole - Plastika - Poliuretani Uporabe: - Humektant, topilo in sladilo, lahko pomaga pri konzerviranju hrane - Polnilo v komercialno pripravljenih nizkokaloričnih živilih - Zgoščevalec v pijačah - Medicinske in osebne nege - Rastlinski izvlečki - Tekočina za elektronske cigarete - Antifriz - Kemijski vmesni produkt - Damping vibracij Lastnosti: - CAS številka 56-81-5...
Francija, Warmeriville
...Gazirana voda, sladkor, kisline (citronska kislina, jabolčna kislina), arome, korektor kislosti (natrijev citrat), konzervansi (kalijev sorbat, natrijev benzoat), sladilo (steviol glikozidi), stabilizator (arabská guma, glicerol esteri lesne smole) Pogoji shranjevanja: Priporočamo, da porabite pred: glejte na zamašku ali vratu steklenice. Shranjujte na suhem in zmerno toplem mestu, zaščiteno pred...
...Aroma za hrano Vanilija: Vanilija Vanilija Supreme: Vanilijev Aroma Rum: Rum Aroma Limona: Limonska Aroma Ekstra močna limona: Limonska Aroma Mandelj: Mandljev Aroma Maslo: Masleni Aroma Vanilin: Vanilinski sladkor Invertni sladkorni sirup: Sladilo...
...Koncentrat topinamburja (TLA-Bx® 65) Prahu topinamburja (TLA-Bx® 95) To je krmni izdelek Koncentrat soka topinamburja (TopiLac®) Laktogeno fermentirano TopiSweet topinamburjev gost sok Z visoko vsebnostjo naravnega fruktoze - kot naravno sladilo Materni sirup topinamburja Uporablja se za obogatitev sadnih in zelenjavnih sokov z topnimi prehranskimi vlakninami ali kot naravno sladilo Troslo topinamburja Stranski produkt predelave topinamburja, je idealna visoko zmogljiva krmna mešanica...
Bolgarija, Sofia
...Moka iz rogovilice je v zadnjih letih postala priljubljena kot zdrava alternativa kakavu, zlasti med starši, ki se izogibajo dajanju kakava svojim otrokom zaradi njegovih stimulativnih lastnosti. Poleg tega, da je po okusu in videzu podobna kakavu, je v nekaterih pogledih najboljša izbira, saj služi tudi kot naravno sladilo, medtem ko kakav potrebuje dodatni sladkor, da pridobi prijeten okus...
...SESTAVINE Sestavine: gazirana voda, sladkor, kisline: citronska kislina, taurin 0,40%, regulator kislosti: natrijev citrat, glukuronolakton, aroma, sirup glukoze-fruktoze, kofein 0,02%, barvila: E150c in riboflavin, inozitol, sladilo: steviol glikozidi, niacin, pantotenska kislina, vitamin B6, vitamin B12. Pastorizirano. Priporočamo raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja...
Turcia, Istanbul
...AKTIVNE SESTAVINE Vitamin C Cink Ekstrakt ingverja (Zingiber Officinale) Ekstrakt bezga (Sambucus Nigra) Med (organski) Pomožne snovi: Razredčilo: deionizirana voda; Sladilo: saharoza, sukraloza; Zgoščevalec: glicerol, sorbitol, ksantan gum; Aroma: aroma banane; Konzervans: natrijev benzoat, kalijev sorbat. Vitamin C: 90,0 mg Cink: 2,5 mg Ekstrakt ingverja: 35,0 Ekstrakt bezga: 50,0 Med: 300,0...
Nemčija, Buxtehude
... delujejo kot sladilo. Skupaj murve vsebujejo okoli 150 različnih snovi, ki lahko pozitivno vplivajo na zdravje, med njimi alkaloide, aminokisline, eterična olja, encime, dragocene maščobne kisline, flavonoide, glikozide, minerale, skopoletin, sledi elemente in vitamine.
Francija, Moncoutant Sur Sèvre
...Ksilitol je sladilo iz družine polialkohola, ki se v majhnih količinah nahaja v številnih sadežih in zelenjavi (jagode, jabolka, cvetača, koruza…). Njegove presnovne prednosti naredijo ksilitol za nadomestek sladkorja, ki ponuja okus in videz sladkorja, hkrati pa je dobro prenašan. Ksilitol je priporočljiv za ljudi, ki iščejo naravno alternativo klasičnemu sladkorju. Z vidika kalorij ksilitol predstavlja 240 kcal/100 g, klasični sladkor pa 398 kcal/100 g.
Hanseatična sladkorna rafinerija Več kot 200 let tradicije Hanseatična sladkorna rafinerija je nastala s povezovanjem treh hamburških sladkornih rafinerij leta 1965, najstarejša je bila ustanovljena leta 1801. Hellmi - tako sinonim za Hanseatično sladkorno rafinerijo kot tudi blagovna znamka, je danes srednje veliko podjetje z zmogljivo ponudbo izdelkov. Sladkor po meri - koncept, po katerem z...
Ujemajoči se izdelki
Sirup
Sirup
Drugi izdelki
Sladkor
Sladkor
Nizozemska, Maarssen
...Eritritol je naravni sladkorni alkohol/polyol, odobren za uporabo kot prehranski dodatek po vsem svetu. Eritritol je skoraj 70 % sladek kot sladkor in se uporablja kot množični sladilo. Eritritol je bil odkrit leta 1848 in se naravno pojavlja v nekaterih sadežih in fermentiranih živilih. Okusni profil eritritola je zelo podoben sladkorju. Ni karijogen in ima najvišjo prebavno toleranco med polioli. Ker je naraven, ne povzroča nobenih stranskih učinkov in ima okus skoraj enako kot sladkor, brez kalorij. EC številka: 205-737-3 Molekulska formula: C4H10O4 CAS številka: 149-32-6...
Italija, Milano
...Izdelano v mesecu maju, je med z skoraj brezbarvnimi toni do svetlo rumene barve. Ima zelo blag, cvetlični vonj in nežen okus po bonbonih, vaniliji in sladkih mandljih, ki ni dolgotrajen pri okušanju. ABBINAMENTI Sladilo par excellence, popolno za sladkanje kave, čaja in drugih pijač, brez spreminjanja okusa. Odlično za sirupiranje in kandiranje sadja, v sadnih solatah in v testih za sladice. Zelo dobro se ujema s siri, svežimi rikotami in modrimi siri.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo