Turcia, Erzurum
... agar. Najpogostejša vrsta medijev, ki se uporablja za specifične namene, je Krvni Agar, ki zagotavlja potrebne pogoje za rast mnogih mikroorganizmov. Drug pogosto uporabljen medij je EMB Agar, ki omogoča izolacijo različnih bakterijskih mikroorganizmov. Agar je splošen izraz za želatinasto snov, ki se uporablja za strjevanje medija. Kemijske komponente v njem so razporejene tako, da podpirajo...
Francija, Bernin
...terine, flane, omake, prelive, glazure ...), namenjenih za uživanje hladnih ali pa segretih. Ker ga encimi mikroorganizmov ne razgradijo, lahko AGAR BIO tudi teksturira žive hrane (mlečni izdelki, veganski siri ...).
Francija, Ducy-Sainte-Marguerite
...Naše jabolčne žele so pridobljene z ekstrakcijo soka iz naših jabolk, pridelanih v ekološkem kmetijstvu, sledijo pa preprosto kuhanje. Pektin, prisoten v sadju, omogoča želiranje izdelka. Agar-agar prav tako krepi delovanje pektina. Naše žele so pakirane v kozarcih po 310g. bruto teža: 535g Teža škatle s 12: 6,5kg...
Poljska, Brzozów
... 85-95 stopinjah Celzija, medtem ko se zgosti pri 32-35 stopinjah. Zato ga ni treba postavljati v hladilnik. Za dosego povprečne trdote gela se uporablja razmerje: 1 plitka žlička agara na 1 skodelico tekočine. Agar raztopite v majhni količini hladne vode in ga dodajte vreli vodi, kuhajte nekaj minut. Agar se lahko uporablja tudi za pripravo marmelade. Za 1,5 kg sadja in 500 g sladkorja dodajte 1-1,5 žličke agara.
Turcia, Bursa
...Romeron PRIVÉ No V Extrait de Parfum; brezčasni klasiki, z intenzivnimi, izvrstnimi in dolgotrajnimi formulacijami za čisto uživanje v parfumu - najvišja oblika samoizražanja. Amber Woody dišava Zgornje note: Malina, Geranij Srednje note: Vrtnica, Šafran Bazne note: Agar, Benzoina, Kadilo, Amberwood, Breza Kapaciteta: 50ml...
Francija, Grasse
...Zgoščevalci, geli, kisline, konzervansi... V industriji hrane obstaja več kategorij aditivov. Pogosto so to izdelki iz naravnih virov, kot je Agar Agar, ki ga pridobivamo iz različnih alg. Bistveni v sodobni kreativni kuhinji, zlasti molekularni kuhinji, številni strokovnjaki uporabljajo teksturizatorje za izpopolnitev in boljše obvladovanje teksture svojih receptov. Nekateri zgoščevalci in geli...
Nemčija, Heidelberg
... Kultura celic Imunska difuzija Skupina izdelkov: Agar Medij Sladkorji CAS-Nr.: [9002-18-0] Temperatura shranjevanja: 10-25°C EINECS: 232-658-1 Pogoji pošiljanja: ambient Sinonim: Kobe I Gum Agar-Agar Aga Izgled: bel do smetanast prašek MW: 110-160 kDa CAS Nr:[9002-18-0] Koda:1329...
Nemčija, Buxtehude
...Agar-Agar (E406) je brez okusa in zelo dober želirni agent, ki je neodvisen od okolja.
Francija, Paris
...Subtilna kombinacija svežega lososa in dimljenega lososa, skupaj s svežimi listi kopra, naredi ta izdelek za nepogrešljiv klasik. Sestavine: Svež losos 44%, dimljen losos, smetana, ribja juha, čebula, oljčno olje, koper, sol, agar-agar, beli poper. Neto teža: 90 g...
Francija, Yssingeaux
...Agar Agar Natrium alginat Karagenan Guarova moka Praškasta želatina Cryogel praškasta želatina Arapska guma Ksantan guma Moka rožiča HM Pektin...
Francija, Astaffort
...TERRINE FORESTIÈRE VÉGÉTALE. 100g Ne, ne in ne! Jamčimo vam, da v tej lepi steklenici ni mesa, temveč le dobri rastlinski sestavini in mešanici gob nežne intenzivnosti. Zaprite oči, ste sredi gozdnih podrasti. SESTAVINE: kokosovo olje (35%), voda, sojine beljakovine, bio pivski kvas, gobe, gorčica, repično olje, sol, agar agar, bio chia moka, bio tamari, črni poper, šerijev kis, začimbe, česen, paradižnikova pasta, ječmenov miso, čebula.
Francija, Cavignac
...Agar agar spodbuja izločanje toksinov in splošno prebavo zaradi svoje oljnate teksture. Ima torej blag odvajalni učinek, ki je lahko zanimiv za boj proti nekaterim blagim črevesnim težavam, kot je zaprtje. Agar agar, podobno kot konjak, je odličen zaveznik pri sitosti. Agar agar je še posebej zanimiv v okviru diete, saj sam po sebi skoraj ne prinaša kalorij. To še ni vse, saj agar agar tudi ujame...
Nemčija, Hamburg
...Rdeča alga, iz katere se pridobiva surovina agar agar, ponuja izjemno veliko pozitivnih lastnosti. Med drugim vsebuje vročini topen hidrokoloid, ki zagotavlja visoke gelne trdnosti pri geliranju in zgostitvi. To omogoča pri industrijskih aplikacijah še posebej stabilne in termoreverzibilne gele.
Nemčija, Wörrstadt
...Enostavno „morje“ iz najboljšega Leckerjevega bio želirnega sredstva iz morskih alg je še posebej primerno za pripravo želejev, krem, marmelad in tort, pa tudi za slane jedi, kot so želeji v aspiku. Veganska alternativa želatini! Pri tem je brez okusa, brez konzervansov in izključno rastlinskega izvora. Sestavine: Agar Agar* *=iz kontrolirane ekološke pridelave Alergeni: ni vsebovanih Vegetarijansko: Da Vegansko: Da...
... guma (E425); - Ksantan guma (E415); - Natrijev alginat (E401); - CMC (E466); - Agar-agar (E406); - Pektin (E440). Zgoščevalci nadzorujejo vlago in zagotavljajo strukturo, tok, stabilnost ter jedilne lastnosti živilskim izdelkom.
Španija, Barcelona
...AE-MP poenostavi operativni delovni tok za mikrobiološke in laboratorije za kulturo rastlinskih tkiv, ki pripravljajo agar ali kulturo medije. Ena sama naprava integrira pripravo, sterilizacijo in dispenzacijo visokokakovostnih kultur medijev z izjemno ponovljivostjo med serijami. AE-MP so zasnovani za zmanjšanje skupnega časa delovanja in zagotavljanje visokih količin sterilnih kultur medijev zahvaljujoč učinkovitemu ogrevalnemu sistemu in hitri fazi hlajenja na koncu sterilizacijskega procesa. Kontaktirajte nas zdaj ali obiščite našo spletno stran.
Italija, Lacchiarella
Teknolabo A.S.S.I. S.r.l. - TKA se nahaja v modernih prostorih na jugu Milana. Od leta 1962 proizvajamo napredno in sofisticirano laboratorijsko ter industrijsko opremo. Naši znanstveni instrumenti so razdeljeni po vsem svetu najpomembnejšim farmacevtskim industrijam in sodobnim analitičnim laboratorijem. Dolgoletne izkušnje podjetja Teknolabo A.S.S.I. - TKA omogočajo zagotavljanje storitev, ki ...
Nemčija, Garstedt
...-Agar v prahu je bel do rumenkasto-bel ali svetlo gelast. Moč gela se lahko standardizira z dodatkom dekstroze in maltodekstrinov ali saharoze. Lastnosti: - termoreverzibilen - pH-stabilen - do 90 °C toplotno stabilen - gelira po ohladitvi - vegetarijanski - primeren za vegansko prehrano - primeren za lakto-vegetarijsko prehrano - brez glutena - brez laktoze - košer, HALAL Uporabe: - Sladoled - Polnila za sladice - Džem - Žele - Marmelada - Sadni koktajli - Preliv za torte - Polnila za pecivo in pekovske izdelke - Sadni kuhanje...
Turcia, Istanbul
Aycan Kozmetik je proizvajalec, ki ponuja široko paleto kozmetičnih in visokokakovostnih parfumov po ugodnih cenah. Prav tako razvijamo inovativne izdelke, ki združujejo zdravje in osebno nego. Pod našimi blagovnimi znamkami smo strokovnjaki za nego las, nego kože in proizvodnjo parfumov: BIO CLINIC, FIJI, SUPER WAX, HAIRMATE, XTREME GEL, SAROS, SECTOR, SASHA ROMANOVA, BLANKA, WEST FLOWERS, 1001 N...
Nemčija, Hamburg
...Uporabi ga v domači marmeladi, prelij svoje torte in kolače z okusno glazuro ali pa zgosti juhe in omake na povsem naraven način. Lastnosti izdelka: Brez glutena, Brez laktoze, Vegansko Označevanje živil: E406 Proizvodnja: Agar Agar se pridobiva iz celičnih sten rdečih alg.
Nemčija, Hamburg
...Sredstvo za strjevanje, pri katerem so tuje snovi, pigmentirani deli in soli zmanjšani na minimum. Bacto Agar se uporablja pri pripravi mikrobioloških kultur. Akcijska cena ZDA: 1 lb (454g)...
Francija, Pont-De-Labeaume
...Iz zelo kakovostnega šafrana, žele, ki preseneča na sirovih. Kot zaključek na mesu, kot je račji file, poudari okus, ne da bi ga prikril. Prav tako ga je mogoče kombinirati s kremastimi ali mlečnimi sladico: rižev kolač, skuta… Vizualno je to zelo lep izdelek, saj stigme ostanejo v suspendiranju v želeju. Sestava: bio trsni sladkor, limonin sok, stigme šafrana, agar-agar. Shranjevanje: 3 leta. Steklenička 215g.
...Ponujamo: Agar Agar Karrageenan Želatina itd. Glicerol Guarova guma Guma rožiča Mannitol Pektin Sorbitol Tragakant Ksantan...
Nemčija, Bohmte
...Visokokakovostna in reverzibilna (15-20 krat) dublirna masa na osnovi agar-agarja v 6 kg vedru neposredno od proizvajalca za izdelavo modelov, vključno z vgradnimi masami, gipsom in plastično litje tehniko. Za dubliranje modelov za izdelavo popolnih in delnih protez ter modelnih litij v kombinaciji s fosfatno vezanimi vgradnimi masami. Po taljenju in nadaljnjem ohlajanju na obdelovalno temperaturo 45 ºC se lahko neprekinjeno obdeluje.
Francija, Montereau Fault Yonne
...Za vsakega moškega, ki ima rad dišave, je Swiss Arabian ustvaril to moško dišavo Attar Al Ghutra. Ta toaletna voda ima zgornjo noto s čudovitim vonjem mandarine, usnja in šafrana. V srčni noti pa najdemo kadilo, jasmin in patchouli. V osnovni noti prevladujejo jantar, jelen, sandalovina, usnje in agar. Torej, če ste moški, ki obožuje dišave, še posebej dišave za zimo, se brez oklevanja odločite za Attar Al Ghutra. Dišava: 100 ml...
Poljska, Wrocław
...Sestavine: sirup glukoza-fruktoza, čokolada 25% (sladkor, kakavova masa, kakavovo maslo, rastlinska maščoba (palma), mlečna maščoba, emulgatorji: lecitin (soja) in E 476; aroma), sladkor, voda, rastlinska maščoba (maščoba palma, delno hidrogenirana palma, emulgator: E471), mleko v prahu brez maščobe, želirna snov: agar, albumin z visoko peno (jajčni beljak, stabilizator: E 1505), konzervans...
Nemčija, Linden
...Systec Mediaprep, pripravljalci medijev (pripravljalec kultur in sterilizator) v 7 različnih velikostih (od 10 do 20 litrov), zasnovani kot avtoklav, namenjen izključno proizvodnji kultur medijev, ki je optimiziran za pripravo, sterilizacijo in sterilno polnjenje sterilnih tekočih medijev (npr. Agar kultur mediji, Pepton voda in puferne raztopine ali drugi sterilni tekoči mediji). www.systec-lab.com...
Švica, Schlieren
... s pomočjo pretočne citometrije, gojenjem bakterijskih celic na agar ploščah ali PCR. Kompleti za Legionella pneumophila SG1, Legionella pneumophila SG1-15, SG1-14 so zdaj na voljo. V razvoju so kompleti za zaznavanje: •Legionella spp. •Giardia spp. in Cryptosporidium spp. •Salmonella •Pseudomonas...
Francija, Challans
C.DUBON je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 2008, s sedežem v departmaju Vendée (85), 30 km od NANTES (44). Delamo z dvema družinama izdelkov: Agar-Agar v 25 kg, 5 kg, 1 kg, 500 g in *Vanilija Bourbon iz MADAGASKARJA v pakiranju 250 g ter v obliki razstavnega stojala z 48 tubami po 8 strokov.* 100 g. Vsi izdelki so popolnoma pakirani v našem podjetju in prilagojeni vsakemu profilu naših...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play