Francija, Soreze
TOM PRESS ponuja strokovnjakom vse potrebno za konzerviranje, predelavo hrane in kuhanje: N°1 za navdušence nad domačo izdelavo. TOM PRESS oblikuje in distribuira več kot 5.000 referenc materialov in izdelkov za konzerviranje, kuhanje in predelavo hrane. S tem materialom lahko proizvajate in predelate sadje in zelenjavo, meso in ribe, mlečne izdelke, žitarice ter sami pripravite svojo mesnino, so...
Francija, Issy-Les-Moulineaux
...-Henry in Emmanuel Fourny vodita posestvo Veuve Fourny od leta 1993. Predstavljata 5. generacijo te čudovite kmetije, katere vinogradi so večinoma locirani v Vertusu (Côte des Blancs). Tla so apnenčasta, kredasta, vinifikacija pa zelo malo intervencionistična (indigene kvasovke, nizki odmerki, ki jih izvajamo le s sladkorjem iz grozdja itd.). Vsebnost: 75cl Tip: Mehurčkasto vino Odmerjanje: Brut (6g/L) Sort: 80% Chardonnay & 20% Pinot noir AOC: Champagne 1er Cru Zorenje: Za uživanje takoj in za shranjevanje do leta 2030 Temperatura postrežbe: 8-10°C...
... VINIFIKACIJA Ročno obiranje ob optimalni zrelosti Vinifikacija po metodah, specifičnih za apelacijo: Stiskanje, prva fermentacija, mehurčkast postopek in druga fermentacija v steklenici Zorenje na drožeh najmanj 12 mesecev GROZDJE Merlot Cabernet Franc OKUS Villa Bordeaux Rosé se ponaša z svetlo rožnato barvo z nežnimi, rahlo rubinastimi odtenki. Nos ponuja elegantne note ribezov in marmeladnih sadežev.
Nemčija, Schwalbach
...Kombucha Style je 100 % fermentiran z naravnimi bio sestavinami, nato pa je infiltriran in umpasteuriziran ter napolnjen. Na dnu in v obliki plavajočih fermentacijskih kultur se lahko oblikuje usedlina ali film na površini, kar je rezultat druge fermentacije (fermentacija v steklenicah). S tem se v steklenici oblikuje osvežujoča mehurčkastost.
Francija, Roubia
...{"CÉPAGES":"SORTA\nPrevladujoca Syrah.\nStopnja: 14,5°\n\nVINIFIKACIJA\nTa cuvée izhaja iz skrbno izbranih grozdov naših najstarejših parcel Syrah, ročno pobranih v škatlah. Vinificira se pri nadzorovani temperaturi, po 20-dnevni maceraciji z rednim premeščanjem, nato pa se prenese v nove francoske hrastove sode za zorenje od 8 do 12 mesecev. Ta vino se stekleniči po zorenju v cisterni, da se...
Portugalska, Figueira Da Foz
... krožnemu gospodarstvu in zmanjšanju odpadkov. Naj gre za prehrambno, farmacevtsko, kozmetično, pijačno industrijo ali druge, vino v razsutem stanju ponuja številne možnosti uporabe, kar omogoča ustvarjanje visokokakovostnih in dodano vrednostnih izdelkov.
Francija, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Šampanjec Sestava : Chardonnay Potencial za staranje : Približno 4 leta Vinifikacija : Ročna trgatev, nežno in postopno stiskanje, alkoholna fermentacija v inox posodah, mešanje cuvéejev in nato dodajanje tiržne likerske mešanice. Zorenje 15 mesecev in degoržiranje pred dodajanjem likerske mešanice.
Francija, La Roche-Des-Arnauds
...Tukaj imamo rdeče pivo, ki je bilo nekoliko predelano z lahkim učinkom riževega kosmiča. Ingver odlično dopolnjuje riž s svojo legendarno harmonijo. Skoraj poprov, imamo občutek, da gre za mešanico citrusa, a ne, ingver zavzema prostor pod odejo, a nam je všeč, da je tam! In uživamo! Moja punca se lepo uredi z: Poroka: ocvrta hrana na splošno, meso ali riba, ki ju spremlja začinjena in/ali močna omaka. V resnici, moja punca gre povsod, to je noro; z ali brez ličil. :p...
Francija, Les Riceys
...CÉPAGEI : 100 % PINOT NOIR VINIFIKACIJA : Rožnato vino pridobljeno z maceracijo. DEGUSTACIJE : Redko vino z edinstvenim okusom. Nos je presenetljiv, bogat in kompleksen z notami majhnih rdečih sadežev in začimb. Njegov nežen, dobro uravnotežen okus združuje svežino in fine note. To je vino za obrok, ki se odlično ujema z belim mesom in siri. MEDALJA : 1 zvezdica v Vodniku Hachette des Vins 2021...
Francija, Lys Haut Layon
...Terroir: Glina in pesek na skrilavcih Situacija: Haut layon Vinifikacija Vinifikacija poteka po tradicionalni metodi. Fermentacija v steklenici se izvaja z naravnimi sladkorji grozdja. Degustacija med 6 in 8 °C Oko: Svetlo rumena Nos: Rumeno sadje Usta: Fine in kompleksne arome, ki spominjajo na zrelo breskev in nektarino. Živahen, skoraj živčen napad. Široka in okrogla usta. Ravnotežje: Brut...
Španija, Murcia
...Narejeno iz najboljših grozdja Tempranillo, izbranega iz naših najstarejših vinogradov, ročno pobranega v majhnih škatlah in razvrščenega na selekcijski mizi. Malolaktična fermentacija in nadaljnje staranje 24 mesecev v novih francoskih hrastovih sodih. Na koncu vino ostane vsaj 12 mesecev v steklenici, preden je prodano. Steklenica: 0,75L Magnum steklenica: 1,75L...
Francija, Saint Cannat
...{"VINIFICATION":"Druga naravna fermentacija v steklenici, pridobljena s tehniko \"Tradicionalna metoda\". Ta rosé je rezultat stroge izbire cuvéejev, ki bodo doživeli \"šampanizacijo\". Zorel je najmanj 12 mesecev, kar vinu daje sadnost in kompleksnost.","CÉPAGES":"SORTA GROZDJA\nGamay 35%\nCinsault 30%\nCabernet 25%\nSciacarellu 10%","DÉGUSTATION":"Njegove mehurčke so zelo fine, zato so popolne za velike priložnosti. Uživajte ga ohlajenega med 6° in 9°C ob sladicah s svežim sadjem. Maksimalno obdobje zorenja je eno leto, da ohranimo vso kompleksnost in privlačnost vina."}...
Španija, Valencia
Vrsta piva: PALE ALE AMBAR (visoka fermentacija), z dodatkom pomaranč iz Valencije. Z dobro ravnotežje med sladom in hmeljem, dodajamo pomarančo, da ji damo poseben in edinstven pridih naše dežele ter se razlikujemo od drugih piv na trgu. Pivo je nepasterizirano in nefiltirano ter fermentirano v drugi steklenici. Alkohol: 5% Vol Vidik: Amber barva, intenzivna in s peno. Okus: Okus po žitih z...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play