COTE2BOEUF, proizvajalec tradicionalnih mesnin v Aveyronu, ponovno daje čast francoskemu gastronomski simbolu: saucisson! Njegova proizvodnja poteka kot včasih, z le 3 sestavinami: meso, izbrano iz kmetijskih rej, sol iz Guérande, poper iz Kampota IGP. Brez konzervansov, brez barvil, brez nitritov! Le 3 sestavine, kot včasih.
Coppa, lonzo, sušena svinjska stegno, sušena govedina Aubrac, chorizo, ...
Kmetje d'Argoat so bili ustanovljeni leta 1975 s strani kolektiva približno dvajsetih akterjev, ki so bili navdihnjeni s prepričanjem v potencial panoge "perutninskih kmetij z rdečo oznako". Skozi leta se je ta pobuda razširila, da vključuje tri druge panoge: "kmetijska jajca z rdečo oznako" leta 1983, "kmetijske svinje z rdečo oznako" leta 1988, "svinje z rdečo oznako" leta 2006 in "kmetijske zaj...
...Etamine in muslini STN so zasnovani za kuhanje foie gras in šunke v krpi.
Lastnosti:
Etamina in muslina 100% prehranski bombaž
Certificirano za kuhanje foie gras in šunke
100% naravno in brez kakršnih koli kemikalij
100% biološko razgradljivo
Visoka odpornost na temperaturo
Dimenzije Vse dimenzije
Funkcije Kuhanje
Poklici Klavnice – Mesnice, Klobasarnice – Sušarnice...
...Kosti šunke bodo zadovoljile vašega psa in hkrati izboljšale njegovo ustno higieno. Intenzivno žvečenje pomaga preprečiti nabiranje zobnega kamna in plaka.
MAAIANA je naravna in francoska blagovna znamka, ki je izdelana v Arcachonu, Bordeaux. Smo blagovna znamka, namenjena ženskam, ki prodajajo lepotne izdelke. Naša blagovna znamka je prisotna pri 30 prodajalcih, ki so estetik, saloni dobrega počutja in parfumerije. Ne le, da smo francoska blagovna znamka, ampak smo tudi blagovna znamka, ki je prisotna na evropskem trgu, vključno s španskim, portugal...
Ustanovljeno leta 2002, MAISON VOISINE je družinsko podjetje. Smo proizvajalec in veletrgovec z izdelki lokalnega obrtništva iz Akvitanije. MAISON VOISINE je bila ustanovljena z namenom ustvariti orodje za lokalno in regionalno distribucijo z dobro prilagojeno hladilno opremo. Podjetje ponuja neposredne dobave našim strankam mesarjem, mesnicam in trgovinam z živili. Iz več generacij rejcev, mesarj...
...• Maščoba na površini: površinska maščoba iz slanine
• Maščoba iz obrezovanja: maščoba, pridobljena iz obrezovanja slanine
• Maščobne ali puste kožice širine 21 cm in debeline največ 1 cm
• Surovine iz klavnic, ki so odobrene s strani CEE
UPORABA
• Maščoba: mesnine, sušenje (meso za klobase, nadevi, paštete…)
• Kožice: šunke, šunke…
PACKAGING
• Maščoba: prost blok ali blok v polietilenski...
...Izdelano izključno v Jurah iz surovega mleka in na star način. Vsi naši raclette siri prihajajo iz majhnih sirarn v Jurah, ki so posebej izbrane zaradi strogosti in kakovosti njihovega dela.
Ta sirni krog, ki tehta od 6 do 7 kg, je okrogel in zlat, predvsem se uživa stopljen, v družbi krompirja v lupini, suhe govedine, dimljene surove šunke in drugih dimljenih.
... za rezanje šunke ponuja več dimenzij rezov.
Z njegovim sistemom z jermenom in brusnim kamnom vam bo ta stroj za rezanje šunke olajšal delo in prihranil čas.
S tem profesionalnim strojem za rezanje šunke premera 195 mm lahko režete surovo šunko, belo šunko, dimljeno slanino, klobaso, chorizo, vendar ne sira.
Rezilo: ø195 mm
Dolžina reza: 190 mm
Višina reza: 130 mm
Debelina reza: 0,2 - 12 mm
Moč: 150 W / 230 V
Dimenzije: D425 x Š370 x V340 mm
Teža: 11,10 kg...
...Izbiramo najboljše kose za pripravo naših klobas. Izvirajo iz ramena, prsi ali šunke svinj, predvsem iz Auvergne ali Rhône-Alpes, vsak izbrani kos mesa pa je del skrbno pripravljenega mešanice. Tako zagotavljamo mehkobo in aromatično moč vsake naše recepture.
Polnjenje v naravno črevo poteka ročno.
...CHARCUTERIE
Iz Francije, Španije ali Italije, Le Delas ponuja široko izbiro mesnin: od slavnega celega Pata Negra do pripravljenih rezin šunke, da ne omenjamo terin, klobas in drugih kuhanih ali dimljenih mesnin...
...EUROVOLAILLES je veletrgovec italijanske šunke na trgu Rungis.
EUROVOLAILLES je specialist za parma šunko in san daniele šunko v Rungisu. Veleprodaja italijanske šunke na trgu Rungis, surova šunka.
...Brun in trd, posušen na soncu, ta cvetni brst klina je začimba z ostrim in toplim okusom.
Uporabe nageljnovih žbic v kuhinji:
Nageljnovi žbici se uporablja za aromatiziranje šunke, pomaranč ali čebule. Uporablja se tudi za začinjanje številnih jedi. Je idealna začimba za vaše mesnine, sire, zelenjavne jedi in slaščice. Zelo dobro se povezuje s cimetom ali muškatnim oreščkom.
Koristi nageljnovih...
Trije prijatelji, strastni do gastronomije in ljubitelji narave, Thomas, Thibault in Andréa, so ustvarili JOKO. Njihova ambicija je valorizirati meso divjadi iz Francije in svinjino iz Bigorre AOP z uporabo kratkih dobavnih verig. Ponujajo naravne kakovostne izdelke skozi avtentične in inovativne recepte, hkrati pa se borijo proti prehranskemu odpadku, povezanemu s lovom. Njihov cilj je, da naredi...
V srcu Languedoca in dežele Kater, v Castelnaudaryju, v Aude, SODICAS CONSERVERIE pod blagovno znamko Audary pripravlja za vaše zadovoljstvo najboljše iz tradicionalne kuhinje jugozahodne Francije. Kasoulet, konfit, pripravljeni obroki, paštete, šunke, foie gras, vse to so izdelki, ki evocirajo dobro življenje in dobro prehranjevanje. Naši lokalni izdelki in tradicionalni recepti so vse bolj priljubljeni med potrošniki.
Ustanovljena leta 1993, je Maison Mayté tradicionalna baskovska mesnica.
Maison proizvaja široko paleto suhomesnatih izdelkov iz Baskije: šunke, klobase, suhe klobase, ravne ali zvite trebuhove (ventrèches), chorizo, suhi lomi... Maison vam ponuja tudi svoje specialitete iz race (foie gras, pečene prsi, konfit, rillete, paštete iz foie gras), svinjine (baskovska pašteta, baskovska pašteta s...
Ustanovljeno leta 1956, podjetje OBERTI se specializira za mesnine in suhomesnate izdelke. Z 60 leti izkušenj OBERTI združuje znanje, tradicionalne recepte in sodobno opremo. Mesnine, uporabljene za proizvodnjo mesnin in suhomesnatih izdelkov, so kakovostne regionalne mesnine. Podjetje tako proizvaja in ponuja klobase, koppo, slanino, soljene in sušene šunke itd.
... klobase. Certifikat ISO 9001-2000. Vodilni na trgu linij za kuhanje/hlajenje kuhane šunke. Armor Inox ima več kot 100 sistemov Thermix po svetu. Nenehno prepoznava nove industrijske trende, hitro odgovarja z inovacijami in avtomatizacijo na razvoj trgov po svetu.
Podjetje PIERRE OTEIZA proizvaja regionalne hrane. Ponujamo šunke, trebuh, filete, klobase, chorizo, garbure, kremne juhe, foie gras, rillete, paštete, confite, kasuole, sire in vino. Naše izdelke distribuiramo v Franciji in na izvoz.
...sušilne komore za sire, šunke in klobase; demontabilne hladilne komore; skladišča in police v skladu s higienskimi standardi; industrijski izolacijski paneli; gradnje laboratorijev (sirarn, kuhinj itd.); industrijske kuhinje (peči, nape, inox oprema); klimatizacija za posebne namene in avtomobile; oprema za bare, restavracije (kavni aparati, aparati za led itd.), trgovine (hladilne vitrine, tehtnice, rezalna orodja itd.), pekarne in pralnice (pralni stroji, sušilniki, kalandri itd.)...
...strogi izbiri naših dobaviteljev in surovin, sledljivosti izdelkov ter našem industrijskem znanju. Naši izdelki so neposredno navdihnjeni z recepti iz Bresse in izdelani z skrbno izbranimi sestavinami. Proizvajamo šunke, črne in bele krvavice ter številne mesne izdelke, kot so glave sira, civiers Bressan, kuhani klobase iz Lyona in andouillettes.