... CÉPAGES 60% Merlot 30% Cabernet Sauvignon 10% Cabernet Franc DÉGUSTATION Z lepo rubinasto barvo, Château La Gasquerie razkriva prijeten vonj z notami svežih rdečih jagod, rahlo začinjen. Okus je mehak, z lepo zaobljenostjo, ki se razvija v elegantnem zaključku. ACCORDS METS & VINS Château La Gasquerie bo z lahkoto spremljal pečeno ali žarjeno rdeče meso, divjačino in sire, kot so Brie de Meaux, Gorgonzola ali Livarot. Postrežemo med 16° in 18°C. RÉCOMPENSES 2017: Zlata medalja – Concours Gilbert & Gaillard 2018...
...Priporočamo, da sumak uporabljate kot začimbo. Zato vam svetujemo, da ga ne kuhate, da ohrani vse svoje lastnosti in okus. Sumak se uporablja kot cvet soli, posut po jedi. Tako ga lahko dodate na pečeno meso, ribo ali pečeno zelenjavo. To začimbo lahko tudi posujete po številnih pripravkih. Vreča: 10Kg...
Francija, Arengosse
... visoke kakovosti ponuja popolno osnovo za našo kreacijo. Kakovostno rdeče vino: Infuzija rdečega vina dodaja aromatično globino, kar ustvarja simfonijo okusov v vsakem zrncu soli. Sveže šalotke: Šalotke, skrbno izbrane, prinašajo okusno subtilno čebulno noto v to mešanico. Priporočena uporaba: Pečena meso: Generozno posujte po vaših zrezkih, žarih in perutnini za eksplozijo okusov. Gurmanske solate: Dodajte ščepec, da izboljšate okus vaših solat. Referenca:SEL0016...
Francija, Bordeaux
... strukturo, ki jih naredi še posebej primernih za staranje. Degustacija "Les Charmes de Laurette" ima izjemno globoko barvo, vijolično z črnimi odsevi. Eleganten in poln, brez neravnotežja, izraža arome majhnih črnih sadežev v kompotu, s pridihom gozda in začimb. Ta izbira ponuja precej okrogel in mehak tanin. Ujemanje jedi in vin: mesnine, rdeče meso, divjačina, trdi siri. Morski sadeži, ribe v omaki...
Francija, Maubeuge
...Osvetlite svoje mesne pripravke, klobase in merguez s tem naravnim barvilom, ki je neposredno izvlečeno iz paprike. Z živo rdečo barvo se oleoresin paprike enostavno razprši v vodi, da obda vse vaše meso in mu daje to rdeče-oranžno barvo z naravnim sijajem.
Francija, Caromb
...Cépage: 100% Caladoc Starost vinogradov: 15 let Terroir: Argilo-kalcit Trgatev: Strojna Degustacija: • Barva: Globoko rdeča, vijolični odtenki • 1. nos: Rdeče sadje • 2. nos: Začinske note • V ustih: Rdeče sadje, ravnotežje in svežina • Dolga caudalie Ujemanje jedi/vina: Regionalne jedi, meso, mesnine Zorenje: 4 do 5 let Vinifikacija: Odstranjevanje pecljev/stiskanje. Načrt maceracije 10 dni pri 24° za ohranjanje svežine in sadnosti. Stisnjeni drož in dodan kapljici soka. FML na finih drožeh pozimi do stekleničenja.
Francija, Laissac
... v omari več mesecev. Pop in pripravljeno! Samo odprite Popino po svoji želji! Pred in po odprtju: Hraniti pri sobni temperaturi. Ker mesnine v Popinah ne vsebujejo konzervansov, je priporočljivo, da jih hitro porabite po odprtju. Petit Pont rdeče: 60% Grenache, 25% Cinsault, 15% Cabernet Sauvignon. Paket je izdelan v črni magnetni škatli ALI v kraftni škatli, odvisno od razpoložljivosti. Izvor: Laissac, Aveyron...
Francija, Brue Auriac
... blagimi začimbami in vanilijo. Nato se razvije v note poprovih začimb in rožnatih jagod. V ustih je napad okrogel in mesnat, z začinjenimi notami, nato pa se razvije v slastne note črnih sadežev in lesnate note, ki podpirajo lepo in dolgo končnico. KOMBINACIJA JEDI IN VINA: Rdeče meso, meso v omaki, gobe, siri SERVIRANJE: 18-20°C HRAMBA: Piti zdaj ali se bo še izboljšalo v naslednjih 5 letih...
Francija, Brissac Loire Aubance
... aromi rdečega sadja, ribez in grozdje. Prijetna in uravnotežena struktura. KOMBINACIJA JEDI/VINO: Hladne mesnine, rdeče meso, blagi siri. TEMPERATURA POSTREŽBE: Med 15 in 17°C. Škatla s 6 steklenicami po 75cl...
Francija, Saint Cannat
... posodah več mesecev, z rahlim lesnim okusom, ki se doda pred stekleničenjem.\n\nDEGUSTACIJA\nTemna barva z vijoličnimi odtenki.\nCabernet Sauvignon z aromami mete, rdečega sadja, zrelega popra, dimljenih in rahlo praženih not. Poln, okusen, dobro strukturiran okus, veliko sadja.\nTo vino bo odlično dopolnilo vaše rdeče meso in pico. Idealno je, da se postreže pri temperaturi med 14°C in 16°C."}...
Francija, Mazion
...{"PACKAGING":"750 ml","rouge boisé et charpenté":"dolgo v ustih","Conseils":"Spremlja vse obroke, še posebej rdeče meso in sire, servirati med 16 in 18 °C.","Cépages":"80% MERLOT, 20% CABERNET SAUVIGNON","REGION de PRODUCTION":"Bordeaux","grand vin de bordeaux":"kartoni po 6","Sol":"glina in apnenec","NOTES":"Nos se odpre z notami rdečega sadja, napad v ustih je prevladujoč s sadjem.","APPELATION...
Francija, La Roche-Des-Arnauds
...Tukaj imamo rdeče pivo, ki je bilo nekoliko predelano z lahkim učinkom riževega kosmiča. Ingver odlično dopolnjuje riž s svojo legendarno harmonijo. Skoraj poprov, imamo občutek, da gre za mešanico citrusa, a ne, ingver zavzema prostor pod odejo, a nam je všeč, da je tam! In uživamo! Moja punca se lepo uredi z: Poroka: ocvrta hrana na splošno, meso ali riba, ki ju spremlja začinjena in/ali močna omaka. V resnici, moja punca gre povsod, to je noro; z ali brez ličil. :p...
Francija, Auxerre
...{"Nez":"zapleten spekter začimbnih in sladkih arom z dotikom praženja","Accord metvin":"rdeče meso, belo meso, sir","Appellation":"Margaux","Conditionnement":"karton s 6 steklenicami po 75cl","Le conseil de l'œnologue":"postrežemo pri temperaturi med 16 in 18°C","Label":"kontrolirana označba porekla","Bouche":"nežna napad, sadna, majhen lesni pridih, elegantni tanini, očarljiv","Temps de garde...
Francija, Malataverne
... glavno jedjo Treba je vedeti, da se rdeče vino idealno ujema z rdečim mesom, enolončnicami, mesnimi gratini, nekaterimi ribami, perutnino, paradižnikom, pico in mnogimi drugimi živili. Meso je idealna jed, da ob obroku postrežete svoje najboljše steklenice. Meso, kot sta raca, jagnjetina ali govedina, lahko postrežete z kakovostnim Bordeaux vinom, da poudarite arome mesa. Kuhani paradižnik je živilo, ki se idealno ujema z rdečim vinom.
Francija, Charmes
...Vizualno je sveča okrašena tako, da spominja na okusno in privlačno lubenico. Žive barve zelene in rdeče so uporabljene, da prikličejo na misel lupino in sočno meso lubenice, kar ustvarja privlačen videz. SKU:BOUPAS_L Trajanje gorenja:50 h...
Francija, Guérande
...Perzijci in Egipčani so pred 2000 leti čebulico obravnavali kot sveto rastlino. Rastlina z gomoljem, sorodna čebuli in česnu, se pogosto uporablja v kuhinji, sesekljana v solate ali omake, kot sta béarnaise ali bel maslo. Celo dušene ali kandirane bodo čudovito dopolnile ribo, meso ali foie gras. Idealni spremljevalec za vse vaše recepte na osnovi vina ali preprosto za obogatitev vaših jedi. Idealno za rdeče omake, kuhanje mesa, paro krompirja, jedi na osnovi paradižnika, starejše juhe. SKU:SGE250...
Francija, Parnac
...Krogi in strukturirani Cahors Intenzivno in fino uravnoteženo. Globoko, sijoče rdeče, zelo aromatično (malina, humus...), z dobro uravnoteženimi tanini in čudovitim končnim vtisom v ustih. Postrežite dekantirano (ali odprto več ur prej) pred uživanjem pri približno 15-16°. Predlagana spremljava: pečena perutnina, žar meso, ribe v rdečem vinu. Nagrade: • Srebrna medalja na Concours Mondial de Bruxelles 2013.
Francija, Roubia
... ustih je okrogla struktura, povezana z aromatično gostoto, ki jo nosi eleganten sadež. Meso je svilnato. Ženski ronski vino.","ACCORDS METS-VINS":"Zimske jedi, marinirane mesnine, BBQ rebra, divjačina. Močni kremni siri. Vino prestiža. Idealno za uživanje pri 17°C.","Contenance (L)":"0,75"}...
Francija, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... se ročno obirajo ob optimalnem času zrelosti, na ekoloških oljkah, brez uporabe gnojil, sintetičnih izdelkov, herbicidov in pesticidov. Intenziven sadni okus zelenih oljk, zelena jabolka, zelena trava, banana, mandelj, zelena les, sladko, nežno, malo grenkega in rahlo pikantno. Profil okusa U.E: intenziven sadni. Idealno za uporabo brez kuhanja, z namazi, toastom s paradižnikom, zelenimi solatami ali solatami iz paradižnika. To olje lahko spremlja vaše zelenjavne jedi, ribe, rdeče meso, testenine in krompir itd.
Francija, Saint-Omer
...Set začimb v svinčniku, popoln za posebne priložnosti. Sestavljen je iz treh svinčnikov in enega šilčka, ki ustreza prehranskim standardom. Izključno rastlinska receptura, pripravljena v Alèsu v Cévennes. Bazilika (BIO) je idealna za sredozemsko kuhinjo, rdeče sadje, surovo zelenjavo, kozji sir in citruse. Črna tartufa je idealna za korenovke, rižote, sire, jajca in pečeno meso. Gobe je idealna...
Francija, Mietesheim
...Moč in intenzivnost okusa, ki ju odlikuje dijonska gorčica, bosta odlična spremljava za vaše rdeče meso. Sestavine: voda, gorčična semena, kis, sol, konzervans: natrijev bisulfit. Na voljo je tudi v vedru 1,1 kg, 5 kg, 10 kg, 25 kg, ter v kanistru s črpalko 3L.
Francija, Issy-Les-Moulineaux
... ceno! Domaine: Leta 1979 sta Bernard in Cécile Croisille prispela v občino Luzech, blizu Cahorsa, brez kakršnih koli tehničnih znanj, a z gorečo strastjo do zemlje in življenjskim projektom. Po težkih prvih letih sajenja in krčenja svojih 7 hektarjev je končno prišla prva letina leta 1984. Sprva vključena v kooperativni sistem, se par odloči 10 let kasneje, da bo vinificiral svoje lastne cuvée. Vsebnost: 75cl Tip: Rdeče vino Sorta: 100% Malbec AOC: Cahors Shranjevanje: Za uživanje takoj in za ohranjanje do leta 2027 Temperatura serviranja: 14-16°C...
Francija, Pantin
... in okusna. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. Zelo lepa purpurna barva. Kompleksna aroma se izraža v notah kandiranega rdečega sadja, začimb, kokosa in vanilije. Les je združen in privlačen. V ustih se ta letnik razkriva z finimi tanini, dolgo in nežno strukturo, ki pušča trajne kompleksne sadne note češnje, vanilije in kakava. Fotografija ni zavezujoča - Morda se zaračunajo stroški pakiranja - kontaktirajte nas Ujemanje jedi in vin: - Aperitiv - Pekač raca - Meso v...
Francija, Copponex
...Za ugriz, pečen, v piti, za kuhanje, ta jabolko je cenjeno zaradi svojega sladkega okusa in sadnih arom, ki odražajo neprimerljivo okusnost savojskega terena. Jabolko Gala je oblečeno v rdeče in rumene črte, ki skrivajo čvrsto, sladko in malo kislo meso, ki je hkrati sočno in hrustljavo. Plod je naravno okusen za ugriz. S svojim sladkim okusom in sadnimi aromami očara mnoge sladkosnede. Prav tako se popolnoma ujema z vsemi jedmi, naj bodo slane ali sladke. Njegova obstojnost pri pečenju je brezhibna. Teža: 4kg Cena: 8,00 € z DDV...
Francija, Levallois Perret
...Sladka paprika je majhna rdeča pekoča paprika z pikantnim, rahlo grenkim in zelo aromatičnim okusom. Uporabe sladke paprike v kuhinji: Dobro se ujema tudi z baziliko, feno, komarčkom, nageljni, ingverjem, česnom, koriandrom, kumino, majoranom, peteršiljem, timijanom, cimetom in čebulo. Aromatizira in subtilno obogati oljčno olje, juhe, omake, zelenjavne priloge, rdeče meso, perutnino in ribe... Koristi sladke paprike: Bogata je z vitamini C in A, folno kislino, kalijem in vitaminom E.
Francija, Saint Christol De Rodières
...99,8 % Ekološki rdeči vinski kis* - 0,2 % Naravni okus po šalotki * izdelek iz ekološke pridelave Ta kis je primeren za vaše rdeče meso, za deglaziranje (raca, magret). Nežno prelijte svoje ostrige, da poudarite njihov okus. Na voljo je v steklenici 25 cl. Ta izdelek je na voljo tudi v kubikih po 3-5-10 litrov in sodih po 220 litrov. Brez konzervansov in alergenov. Izdelek ni pasteriziran.
Francija, Paris
... Pagrus) Morski postrv (Cynoscion Striatus) Illex lignja (Illex Argentinus) Argentinske rdeče kozice (Pleoticus Muelleri) Atlantik skuša (Scomber Scombrus) Pacifiška skuša (Scomber Japonicus) Konjska skuša (Trachurus Trachurus) In še mnoge druge vrste, prosimo, ne oklevajte in kontaktirajte enega od naših strokovnjakov. Ukvarjamo se le s polnimi hladilnimi kontejnerji in predvsem izvažamo v...
... vključimo v naše pripravke. Ponujamo meso race v obliki konfitiranih stegen, želodcev, sušenih filejev z soljo iz Guérande ali foie gras, konfitirane in/ali sušene klobase, polnjene klobase in še mnoge druge jedi za pokušino... Vsako leto smo nagrajeni že 5 let zapored na splošnem kmetijskem tekmovanju v Parizu (zlate in srebrne medalje). Poleg tega smo pozorni na kakovost naših izdelkov, saj...
Francija, Mauleon
...Trgovski agent za meso, mesnine, jajca, bio in ne-bio. Naša distribucija poteka do veletrgovcev, predelovalcev, velikih trgovin, bio trgovin, mesarjev, mesarjev, sirarjev in gostinstva. Prilagajamo naše embalaže našim strankam. Distribuiram meso, mesnine in jajca naslednjih podjetij: SICABA za rdeče meso. (bio & oznaka) BIO VALEUR za bio meso in mesnine. Podjetje Phelippeau za bio jajca ali jajca iz proste reje.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play