... CÉPAGES 60% Merlot 30% Cabernet Sauvignon 10% Cabernet Franc DÉGUSTATION Z lepo rubinasto barvo, Château La Gasquerie razkriva prijeten vonj z notami svežih rdečih jagod, rahlo začinjen. Okus je mehak, z lepo zaobljenostjo, ki se razvija v elegantnem zaključku. ACCORDS METS & VINS Château La Gasquerie bo z lahkoto spremljal pečeno ali žarjeno rdeče meso, divjačino in sire, kot so Brie de Meaux, Gorgonzola ali Livarot. Postrežemo med 16° in 18°C. RÉCOMPENSES 2017: Zlata medalja – Concours Gilbert & Gaillard 2018...
Nemčija, Heidelberg
Diafood GmbH je vodilno podjetje na področju predelave rastlinskih surovin, specializirano za visokokakovostno suho zelenjavo, aromatične rastline in bio-proizvode. Z več kot 35 leti izkušenj si je Diafood s kakovostjo in trajnostjo pridobil odličen ugled. Podjetje sodeluje izključno s certificiranimi dobavitelji, ki izpolnjujejo stroge bio-kakovostne standarde. Posebna pozornost je namenjena pro...
Španija, Guijuelo (salamanca)
...Narejen iz izbranih mesnin naših iberskih prašičev, naš Chorizo Castro y González "Selección" se ponaša z intenzivno rdeče-oranžno barvo, mehkim otipom in srednjo trdoto, ter intenzivnim aromo, v kateri se nežno izpostavlja paprika, uporabljena pri njegovi pripravi. Z intenzivnim in prodornim okusom, ki ga daje iberska Presa, ki jo uporabljamo pri njegovi pripravi, osvoji tudi najbolj zahtevne brbončice. SKU:N / A Teža pošiljke:N / A...
Francija, Arengosse
... visoke kakovosti ponuja popolno osnovo za našo kreacijo. Kakovostno rdeče vino: Infuzija rdečega vina dodaja aromatično globino, kar ustvarja simfonijo okusov v vsakem zrncu soli. Sveže šalotke: Šalotke, skrbno izbrane, prinašajo okusno subtilno čebulno noto v to mešanico. Priporočena uporaba: Pečena meso: Generozno posujte po vaših zrezkih, žarih in perutnini za eksplozijo okusov. Gurmanske solate: Dodajte ščepec, da izboljšate okus vaših solat. Referenca:SEL0016...
...Priporočamo, da sumak uporabljate kot začimbo. Zato vam svetujemo, da ga ne kuhate, da ohrani vse svoje lastnosti in okus. Sumak se uporablja kot cvet soli, posut po jedi. Tako ga lahko dodate na pečeno meso, ribo ali pečeno zelenjavo. To začimbo lahko tudi posujete po številnih pripravkih. Vreča: 10Kg...
Italija, Misano Adriatico
...Rdeče vino Lagrein priznanega proizvajalca HOFSTATTER. Steklenica 75cl v pakiranju po 6 steklenic. Uživajte v njegovem intenzivnem in dolgotrajnem aromi jagodičja ter polnem, žametnem okusu. Idealno za rdeče meso in zrele sire.
Francija, Bordeaux
... strukturo, ki jih naredi še posebej primernih za staranje. Degustacija "Les Charmes de Laurette" ima izjemno globoko barvo, vijolično z črnimi odsevi. Eleganten in poln, brez neravnotežja, izraža arome majhnih črnih sadežev v kompotu, s pridihom gozda in začimb. Ta izbira ponuja precej okrogel in mehak tanin. Ujemanje jedi in vin: mesnine, rdeče meso, divjačina, trdi siri. Morski sadeži, ribe v omaki...
Francija, Maubeuge
...Osvetlite svoje mesne pripravke, klobase in merguez s tem naravnim barvilom, ki je neposredno izvlečeno iz paprike. Z živo rdečo barvo se oleoresin paprike enostavno razprši v vodi, da obda vse vaše meso in mu daje to rdeče-oranžno barvo z naravnim sijajem.
Italija, Sizzano
...Antipasti iz zemlje Bela meso Siri srednje zorenje BARVA Svetlo rubinasta AROMA Elegantna in vztrajna Rdeče sadje OKUS Mehak in uravnotežen Poln, vztrajen in taninski okus Sladek in sadni TEMPERATURA: 16-18 °C ALKOHOL: 12,5% - 13,5% vol...
Francija, Caromb
...Cépage: 100% Caladoc Starost vinogradov: 15 let Terroir: Argilo-kalcit Trgatev: Strojna Degustacija: • Barva: Globoko rdeča, vijolični odtenki • 1. nos: Rdeče sadje • 2. nos: Začinske note • V ustih: Rdeče sadje, ravnotežje in svežina • Dolga caudalie Ujemanje jedi/vina: Regionalne jedi, meso, mesnine Zorenje: 4 do 5 let Vinifikacija: Odstranjevanje pecljev/stiskanje. Načrt maceracije 10 dni pri 24° za ohranjanje svežine in sadnosti. Stisnjeni drož in dodan kapljici soka. FML na finih drožeh pozimi do stekleničenja.
Italija, San Stino Di Livenza
...Bleda roza z živahnimi odtenki. Divje rdeče sadeže češnje. Živahni namigi breskev in marelic. Presenetljiv cvetlični pridih magnolije z jasminovimi cvetovi. Kislost in sladkor sta dobro uravnotežena; eleganten in prijetno svež. Območje: Venezia Tipologija: D.O.C.
Italija, Capo D'orlando
... posebne: lupina je oranžne barve, meso je intenzivno rdeče. UGODNI UČINKI Pomaranče so citrusi, bogati z blagodejnimi lastnostmi in široko uživani v naši državi. Poleg tega, da so res okusne, imajo različne zanimive zdravstvene lastnosti: revne so s kalorijami (samo 47Kcal/100gr), so vir vlaknin, vitamina C, tiamina, folatov in antioksidantov ter lahko prispevajo k zmanjšanju tveganja za razvoj različnih bolezni. V KUHINJI Okus pomaranč je lahko bolj ali manj kisel. Pomaranče, poleg tega da so...
Francija, Laissac
... v omari več mesecev. Pop in pripravljeno! Samo odprite Popino po svoji želji! Pred in po odprtju: Hraniti pri sobni temperaturi. Ker mesnine v Popinah ne vsebujejo konzervansov, je priporočljivo, da jih hitro porabite po odprtju. Petit Pont rdeče: 60% Grenache, 25% Cinsault, 15% Cabernet Sauvignon. Paket je izdelan v črni magnetni škatli ALI v kraftni škatli, odvisno od razpoložljivosti. Izvor: Laissac, Aveyron...
...Informacije o izdelku Mango se lahko zelo razlikuje po obliki, barvi in velikosti – to je posledica dejstva, da obstaja veliko različnih vrst teh tropskih sadežev. Njihova barva se giblje od zelene, rumene pa vse do rdeče. Pod njihovo tanko, neužitno lupino leži sočno meso, ki predstavlja skoraj sedemdeset odstotkov celotnega sadeža. Izvor Mango so gojili v Indiji pred 4000 leti – danes pa je...
Francija, Brue Auriac
... blagimi začimbami in vanilijo. Nato se razvije v note poprovih začimb in rožnatih jagod. V ustih je napad okrogel in mesnat, z začinjenimi notami, nato pa se razvije v slastne note črnih sadežev in lesnate note, ki podpirajo lepo in dolgo končnico. KOMBINACIJA JEDI IN VINA: Rdeče meso, meso v omaki, gobe, siri SERVIRANJE: 18-20°C HRAMBA: Piti zdaj ali se bo še izboljšalo v naslednjih 5 letih...
Belgija, Bruxelles
..."La Viande arrière" je priljubljena izbira med ljubitelji mesa, saj ponuja nežno teksturo in bogat okus, ki obogati vaše najljubše jedi. To meso je skrbno izbrano zaradi svoje kakovosti in svežine, kar zagotavlja izjemno kulinarično izkušnjo. Odlično je za žar, pečenke in enolončnice. Na voljo v različnih velikostih, je "Viande arrière" idealna za profesionalne in domače kuhinje. Njena praktična embalaža zagotavlja enostavno rokovanje in optimalno shranjevanje. Ne glede na to, ali ste profesionalni kuhar ali ljubiteljski kuhar, je to meso nepogrešljiva izbira za kakovostne kulinarične rezultate.
Združeno kraljestvo, Widdington
...Divjačina je pusto zdravo meso. Minimalno naročilo je ena tona. Lahko jo dostavimo svežo ali zamrznjeno. Lahko vam ponudimo: - Divjačinski kolen - Divjačinske odrezke in kocke - Divjačinski stegni na kosti in brez kosti. Visoka vsebnost beljakovin Nizka vsebnost maščob (3%) Manj holesterola kot piščanec in puran Visoka vsebnost vitaminov in mineralov, kot je železo. Brez zdravil in zdravil - brez steroidov, brez antibiotikov. Visoka vsebnost omega 3 in omega 6 Spodbuja hujšanje Spodbuja rast in regeneracijo mišic...
Nemčija, Berlin
... Piščančji kosi brez kosti Celo piščanec brez kosti Prsni file s notranjim filetom Prsni file brez notranjega fileta Prsni file Supreme s kožo Kosi prsnega fileta Kocke prsnega fileta 20x20 / 30x30 Notranji filet Meso stegna brez kože Meso stegna s kožo Meso zgornjega stegna s kožo Meso zgornjega stegna brez kože Meso zgornjega stegna kocke 20x20 / 30x30 Sterze Piščančje predelano meso Prsni file (B) Prsni odseki Odseki stegna Predelano meso svetlo 3mm Predelano meso rdeče 3mm MDM...
Francija, Brissac Loire Aubance
... aromi rdečega sadja, ribez in grozdje. Prijetna in uravnotežena struktura. KOMBINACIJA JEDI/VINO: Hladne mesnine, rdeče meso, blagi siri. TEMPERATURA POSTREŽBE: Med 15 in 17°C. Škatla s 6 steklenicami po 75cl...
Nemčija, Bonn
...Bio-Pitahayas, Pitaya, Drachenfrucht različne sorte iz Andaluzije Čas žetve: junij do november 1. Botanična razvrstitev: Pitahaya se nanaša na različne vrste kaktusov iz rodu Hylocereus, zlasti: - Hylocereus undatus (bela mesnata pitahaya), - Hylocereus hybridum (hibrid s posebnimi značilnostmi), - Hylocereus costaricensis (temno rdeče meso), - Hylocereus JC-01 in Hylocereus Tesoro (sorta z...
Francija, Saint Cannat
... posodah več mesecev, z rahlim lesnim okusom, ki se doda pred stekleničenjem.\n\nDEGUSTACIJA\nTemna barva z vijoličnimi odtenki.\nCabernet Sauvignon z aromami mete, rdečega sadja, zrelega popra, dimljenih in rahlo praženih not. Poln, okusen, dobro strukturiran okus, veliko sadja.\nTo vino bo odlično dopolnilo vaše rdeče meso in pico. Idealno je, da se postreže pri temperaturi med 14°C in 16°C."}...
Črna Gora, Podgorica
...Ime izdelka: Zmrznjeni goveji pizzli Narava embalaže: Močna osnova, valovita škatla, plastična notranja obloga Teža paketa: 20 kg fiksne teže Spremenljiva teža: 0,36 kg na žival Rok uporabe: 2 leti Informacije, ki jih je treba navesti na etiketi: Datum zamrzovanja, datum pakiranja, rok uporabe Informacije o mesarstvu: Vrh mora ostati na pizzlu. Pizzli so oprani s hladno vodo in nato ohlajeni čez noč. Pred pakiranjem odstranite vse maščobe in rdeče meso.
Francija, Mazion
...{"PACKAGING":"750 ml","rouge boisé et charpenté":"dolgo v ustih","Conseils":"Spremlja vse obroke, še posebej rdeče meso in sire, servirati med 16 in 18 °C.","Cépages":"80% MERLOT, 20% CABERNET SAUVIGNON","REGION de PRODUCTION":"Bordeaux","grand vin de bordeaux":"kartoni po 6","Sol":"glina in apnenec","NOTES":"Nos se odpre z notami rdečega sadja, napad v ustih je prevladujoč s sadjem.","APPELATION...
Turcia, Izmir
...Za razliko od naših infuziranih oljčnih olj, je to olje prešlo postopek dodajanja okusa oljčnemu olju po tem, ko je bilo izdelano. Infuzirana oljčna olja so narejena iz najnovejših ekstra deviških oljčnih olj, ki so na voljo. Odlično je na solati svežih zelenjav, ali preprosto v testeninah. Prav tako odlično dopolnjuje rdeče in belo meso, morsko hrano in zelenjavo. OliveOilsLand® so narejena s...
Španija, Altea, Alicante
...Estilo: IPA IBUS: 50 EXPLICACIÓN TÉCNICA: VISTA: Pivo z bleščečo medeno barvo in belo, kompaktno ter obstojno peno. OLFATO: Intenziven in svež vonj po citrusu zaradi uporabe hmelja pri dry hopping. GUSTO: Sveže in citrusu podobno pivo, zahvaljujoč igri hmelja, ki se uravnava s kombinacijo sladov. MARIDAJE: Ta vrsta sadnih in nekoliko grenkih piv je idealna kombinacija za rdeče meso, omake...
Francija, La Roche-Des-Arnauds
...Tukaj imamo rdeče pivo, ki je bilo nekoliko predelano z lahkim učinkom riževega kosmiča. Ingver odlično dopolnjuje riž s svojo legendarno harmonijo. Skoraj poprov, imamo občutek, da gre za mešanico citrusa, a ne, ingver zavzema prostor pod odejo, a nam je všeč, da je tam! In uživamo! Moja punca se lepo uredi z: Poroka: ocvrta hrana na splošno, meso ali riba, ki ju spremlja začinjena in/ali močna omaka. V resnici, moja punca gre povsod, to je noro; z ali brez ličil. :p...
Francija, Auxerre
...{"Nez":"zapleten spekter začimbnih in sladkih arom z dotikom praženja","Accord metvin":"rdeče meso, belo meso, sir","Appellation":"Margaux","Conditionnement":"karton s 6 steklenicami po 75cl","Le conseil de l'œnologue":"postrežemo pri temperaturi med 16 in 18°C","Label":"kontrolirana označba porekla","Bouche":"nežna napad, sadna, majhen lesni pridih, elegantni tanini, očarljiv","Temps de garde...
Italija, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Indicacija geografske tipičnosti Območje pridelave: Emilia Sorta grozdja: Lambrusco Alkoholna stopnja: 8 % vol. Barva rdeče rubinaste Aroma vino in sadje Okus dolgo, prijetno in harmonično Priporočila rdeče meso, divjačina Temperatura postrežbe 18°-20° C.
Nemčija, Gelsenkirchen
... (60% prednji deli + 40% zadnji deli) 98% VL - Prednji deli 93% VL - Prednji deli 98% VL - Zadnji deli 4 kosi 93% VL - Zadnji deli 4 kosi 98% VL Obdelano zamrznjeno meso govedine Tip: Meso bivola Slog: Zamrznjeno Postopek zamrzovanja: BQF Značilnost: Brez kosti Del: Vsi deli Tip izdelka: Rdeče meso Zamrzovalna temperatura: - Zamrznjeno pri: minus 40 stopinj Celzija - Shranjevanje pri: minus 20 stopinj Celzija.
Francija, Malataverne
... glavno jedjo Treba je vedeti, da se rdeče vino idealno ujema z rdečim mesom, enolončnicami, mesnimi gratini, nekaterimi ribami, perutnino, paradižnikom, pico in mnogimi drugimi živili. Meso je idealna jed, da ob obroku postrežete svoje najboljše steklenice. Meso, kot sta raca, jagnjetina ali govedina, lahko postrežete z kakovostnim Bordeaux vinom, da poudarite arome mesa. Kuhani paradižnik je živilo, ki se idealno ujema z rdečim vinom.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play