Francija, Soreze
TOM PRESS ponuja strokovnjakom vse potrebno za konzerviranje, predelavo hrane in kuhanje: N°1 za navdušence nad domačo izdelavo. TOM PRESS oblikuje in distribuira več kot 5.000 referenc materialov in izdelkov za konzerviranje, kuhanje in predelavo hrane. S tem materialom lahko proizvajate in predelate sadje in zelenjavo, meso in ribe, mlečne izdelke, žitarice ter sami pripravite svojo mesnino, so...
Francija, Issy-Les-Moulineaux
Spletna trgovina z več kot 350 referencami vin, šampanjcev in žganih pijač, La Cave Éclairée oskrbuje posameznike (naročila preko spleta, poroke itd.) ter tudi podjetja (CSE, darila ob koncu leta, dogodki, seminarji, zabave itd.) Asortiman je večinoma sestavljen iz manjših družinskih vinogradov visoke kakovosti in daje poudarek bio proizvodom. Šampanjci, rdeča vina, bela vina, rose, pa tudi viski...
Francija, Saint-Bris-Le-Vineux
...Tradicionalna regionalna metoda: polsuhna maceracija. Vino se nato zori v inox cisternah, da ohrani svežino in hrustljavost sadja Beaujolais. OPOMBE O OKUSU Globoka granatna barva s purpurnimi odtenki. Nos je nežno vaniljast in razkriva lepe vonje rdečega sadja. V ustih je napad okrogel in ponuja svilnate tanine, kar je značilno za to apelacijo. Dolgotrajna obstojnost v ustih razkriva popolnoma...
Francija, Mainneville
Domaine des Hulottes je družinsko podjetje, ki se predvsem ukvarja s pridelavo žit, vendar se je Hélène v zadnjih dveh letih specializirala za gojenje in predelavo rabarbare. Po prevzemu družinske kmetije, ki se nahaja v Bosquentinu, leta 2016, smo (Hélène in Guillaume) želeli razširiti svojo dejavnost in ponovno posaditi rabarbaro, ki je že obstajala na kmetiji. Dejavnost se je začela s prodajo...
Francija, La Chapelle Heulin
...Tradicionalna Metoda Demi-Sec Sorta Grozdja: 50% Folle Blanche, 25% Chardonnay Ujemanje hrane in vina: Za sladice.
Francija, Soing-En-Sologne
...Vino za užitek, ta „tradicionalna metoda“ se lahko pije ob vseh priložnostih: kot aperitiv, kir ali kot sladica ob sladkih pitah, tortah itd. Domaine:DOMAINE DE L'EPINAY Appellation:VIN DE FRANCE Regija:VAL DE LOIRE Barva:Bela Sortiment:Chardonnay 50 % / Folle Blanche 35 % / Pinot Noir 15 % Način pridelave:Ekološko Volumen:75cl Teža:1 kg Značaj:Brut...
Francija, Paris
...XL, GIANT in COLOSSAL, prilagojenih vsakemu psu. Naši siri za pse ponujajo dolgotrajno žvečenje, kar je idealno za zapolnitev časa vašega spremljevalca in prispeva k njegovi zadovoljstvu. Njihova trda tekstura in edinstven okus naredijo te palčke neustavljive za pse. Izdelani iz skute, stisnjene in sušene na zraku, naši siri imajo trdo teksturo in izrazit okus. Ta tradicionalna metoda...
Francija, Roubia
Zgodba vinogradov Kandler se je začela pred 30 leti, ko se je naša franco-nemška družina odločila kupiti zapuščena zemljišča v zaledju Minervois pri Roubii, med zemljo in morjem, med srednjeveškim mestom Carcassonne in Kanalom Midi. Château Tourril nosi ime po "Pierre du Tourril", stari rimski signalni stolp, ki že 2000 let nadzira to območje garrigue. Druga generacija je prevzela vodenje leta 201...
Francija, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
Châteaux et Vins de Bordeaux, trgovec z vini, družinsko podjetje, ki se nahaja v Saint-Sulpice de Faleyrens v srcu apelacije Saint-Emilion. Lastnik dveh posestev v Saint Emilion Grand cru in v Bordeaux. Hiša si prizadeva ponuditi izjemno degustacijsko izkušnjo, z vini iz raznolike palete terroir-ov, od Grands Crus de Bordeaux, do vin iz Corbières, Languedoc in Champagne. Naša izbira je skrbno iz...
Francija, Toulon
Lemée Bio : Vaš Zanesljiv Partner na Področju Prehrane in Dobrega Počutja Dobrodošli pri Lemée Bio, distributerju s sedežem v Franciji, specializiranem za prehranske izdelke, kozmetiko, mila, infuzije in med. Ponosni smo, da ponujamo 100% naravne in veganske izdelke, ki izhajajo iz medicinskih raziskav. Naši Izdelki Dopolnila: Naša specialnost, zasnovana za krepitev zdravja, izboljšanje prebave in...
Francija, Voiron
...V nasprotju s CMS kabliranjem je prehodno kabliranje najbolj tradicionalna metoda kabliranja. Spajkanje komponent prehaja skozi baker, kar mu zagotavlja veliko robustnost. Naša pisarna za načrtovanje tiskanih vezij vam bo pomagala izpopolniti načrte vaših prototipnih elektronskih kartic in določila vrsto kabliranja komponent za olajšanje množične proizvodnje.
Francija, Lyon
...Hidrolat se proizvaja hkrati z eteričnim oljem med destilacijo s paro. Steklenica 200ml. 100% biološki hidrolat, mikrofiltriran, brez konzervansov Latinsko ime: Juniperus oxycedrus Izvor: Francija (Gard) Destilirani del: Listnati poganjki z jagodami Metoda ekstrakcije: Tradicionalna destilacija s paro brez sulfitov Shranjevanje: 1 leto zaprto, nato se hrani v hladilniku več mesecev Pridelava: Ekološka kmetijstvo Barva: Brezbarven...
Francija, Saint-Vérand
...ročna. Vinifikacija: Tradicionalna metoda Beaujolais, pol-karbonska, v celih grozdih. Z maceracijo v povprečju 8 dni. Zorenje v cisternah od 6 do 8 mesecev. Degustacija: Vino, ki ne dela prevelikih težav! Nos je zaznamovan z značilnimi aromami potonike in češnje. V ustih je trdno, mesnato. Tanini so prisotni, a niso grobi. Krogla sorte se tukaj predstavi z lepo globino.
Francija, Donchery
... 500-krat v pralnem stroju do 90°C (brez mehčalca, brez belila). Ojačana, zato se ne razpada. Elektrostatika za suhi prah. Barva črna. Referenca:MIC-MICNOI/10 Teža:330 grs/m2 METODA UPORABE:Suha ali mokra.
Francija, Auxerre
... več prehodi, 5 do 6 prehodov, razmaknjenih po enem tednu. Ta metoda omogoča povečanje količine jagod, ki jih prizadene "plemenita gniloba", znana kot Botrytis. 3 do 4 prehodi v stiskalnici. Fermentacija v novih sodih. Zorenje traja 20 mesecev, vedno v sodih. Oko: zlato rumena barva. Nos: intenziven, fin, sadni in botritiziran. Nasvet enologa: servirati pri 10-12°C. Vsebnost alkohola: 14%. Čas zorenja: 44 let. Pakiranje: Karton s 6 steklenicami po 75cl. Domaine: Château d'Yquem. Appellation: Sauternes. Letnik: 2011. Kultura: Tradicionalna. Oznaka: Appellation d'Origine Contrôlée.
Francija, Lignières-Ambleville
...Glavne vrednote hiše Couprie so torej naš terroir in predvsem naše dediščine znanje. Vsa naša proizvodnja je destilirana na drožeh, tradicionalna metoda, ki našim konjakom, Pineaux des Charentes in likerjem daje dodatno finost in aromatično bogastvo. Pet kakovosti sestavlja naš spekter konjakov: V.S Sélection je staran 4 leta v sodih, V.S.O.P 8 let, Napoleon 12 let, medtem ko X.O Très Vieille...
Francija, Lys Haut Layon
...Saumur BRUT ali 1/2 suho AOP Tradicionalna metoda VINIFIKACIJA: Naš Saumur Brut je izdelan po tradicionalni metodi. Ta vino ima pomembno staranje na drožeh, ki traja 24 mesecev v naših podzemnih kleteh: ta kvalitetna izbira nam omogoča, da dosežemo veliko finost mehurčkov in aromatično eleganco. Ta izvirna zmes Chenin Blanc, Cabernet Franc in Chardonnay ponuja mehurček značaja z izjemno svežino. OKUS Barva: Svetlo rumena z zelenkastimi odtenki, fine mehurčke Nos: Nežna mehurčkastost prinaša zračne arome, ki puščajo občutek svežine: zelena jabolka...
Francija, La Rochelle
...Morska sol, v nasprotju s cvetom soli, kristalizira v naših solinah na dnu bazenov. Ta sol, močnega okusa, ima edinstveno barvo, ki je posledica naravne prisotnosti gline na dnu naših močvirij. Glina v močvirju je bogata s silicijem, naravnim antioksidantom. Tradicionalna metoda obiranja omogoča, da naša morska sol absorbira 2 do 3 % te gline. Silicij, v kombinaciji z naravno prisotnostjo kalcija, kalija, magnezija... jo dela najboljšo morsko sol z znanimi koristmi za zdravje.
Francija, Campagne-Lès-Hesdin
...Naš trdni milo Thalie je pridobljen s hladno saponifikacijo v naših francoskih delavnicah (natančneje v naši čudoviti regiji Hauts-de-France). Hladna saponifikacija je tradicionalna in obrtniška metoda za pridobivanje mila, ki je naravno bogato z glicerinom, kar zagotavlja spoštovanje in udobje vaše kože. Uporabljena rastlinska olja ohranjajo vse svoje lastnosti. Nahranijo in zaščitijo vašo kožo, prinašajo mehkobo, hidracijo in penasto teksturo. Marmoriranje v barvah ognja in njegov tolažilen vonj po božičnih začimbah sta nas navdihnila za njegovo ime: Thalie Teža: 90g Referenca: 0089...
Francija, Saint Cannat
...{"VINIFICATION":"Druga naravna fermentacija v steklenici, pridobljena s tehniko \"Tradicionalna metoda\". Ta rosé je rezultat stroge izbire cuvéejev, ki bodo doživeli \"šampanizacijo\". Zorel je najmanj 12 mesecev, kar vinu daje sadnost in kompleksnost.","CÉPAGES":"SORTA GROZDJA\nGamay 35%\nCinsault 30%\nCabernet 25%\nSciacarellu 10%","DÉGUSTATION":"Njegove mehurčke so zelo fine, zato so popolne za velike priložnosti. Uživajte ga ohlajenega med 6° in 9°C ob sladicah s svežim sadjem. Maksimalno obdobje zorenja je eno leto, da ohranimo vso kompleksnost in privlačnost vina."}...
Francija, Les Riceys
Champagne Morize Père & Fils je vinska kmetija, ki sega v leto 1830, z več kot tremi generacijami pridelovalcev. Posestvo se nahaja v slikovitem vasi Les Riceys, izjemnem terroirju Côte des Bar, največjem v Champagne, ki leži na jugu departmaja Aube, znanem po svojih treh apelacijah: CHAMPAGNE / ROSÉ DES RICEYS / COTEAUX CHAMPENOIS Naši šampanjci, vino Rosé des Riceys in Coteaux Champenois so iz...
Francija, Saint Lambert De La Potherie
Francija, Coignieres
... regenerativen spanec. Olje prav tako lajša bolečine ali vnetja, ki jih povzročajo določene bolezni, kot so artritis, skleroza, kronične nevrogene bolečine, bolečine pri raku, mišične bolečine in druge. Kako uporabljati Broad Spectrum 15% CBD olje? CBD olje (kanabidiol) se zaužije tako, da ga pred požiranjem približno 60 sekund držite pod jezikom. Tako se CBD večinoma absorbira preko sublingvalne poti, kar je hitreje in učinkoviteje kot tradicionalna oralna pot. TEŽA: ND FORMAT: 10 ml...
Francija, Saint Prix
Od vrtnarske hišice do podjetja, ki obsega več kot 2000 m2, si privoščite zelene strehe z mikro-motki biosedum®. Vse mikro-motke biosedum®, ki jih ponujamo, so bile preizkušene in uporabljene v vseh pogojih od leta 1989. biosedum® rastline za vegetacijo streh in zidov. biosedum® specialist za zelene strehe, ki trajajo.... - Francoska proizvodnja - od 2 do 4 € na m2 biosedum - brez posrednikov pri rastlinah - brez bla..bla - 100% ekološke rastline - tradicionalna metoda - substrat za biosedum® - drenaža za biosedum® - hidroizolacija za biosedum®...
Francija, AMBOISE
... tradicionalna metoda polsuha AOC. Vouvray tradicionalna metoda brut AOC. Vouvray moelleux AOC. Suha vina Vouvray AOC. Suha bela vina Touraine Sauvignon AOC. Vina de Pays Chardonnay. Vina de Pays Pinot Noir. Vinifikacija Pierre CHAINIER: TOURAINE SAUVIGNON AOC, VOUVRAY AOC. Opozorilo o alkoholu: zloraba alkohola je nevarna za zdravje, uživajte zmerno.
Francija, St Martin De Londres
... ročno nabirane (tradicionalna metoda) iz divjih populacij. - Mesta nabiranja so skrbno izbrana v srcu garrig. - Oznaka AB, omemba Južna Francija. - Metode nabiranja so znanstveno potrjene (npr. sodelovanje s CNRS). - Sledenje, HACCP postopek (fizikalno-kemijski in mikrobiološki nadzor).
Francija, Montelimar
Podjetje Nougat Doulces France že tri generacije proizvaja in izdeluje ročno narejen Nougat iz Montélimarja, ki se nahaja med Mistralom, provansalskim soncem in potjo na počitnice. Njihova tradicionalna metoda izdelave, kuhanje v bakrenem kotlu, skupaj z znanjem več generacij, zagotavlja visoko kakovost.
Francija, Paris
Storitev masaž na domu v Parizu in okoliških regijah. Masaže za dobro počutje, sprostitev in detoksikacijo za posameznike, hotele, spa centre, športne klube in podjetja. Ajurvedske masaže, marmaterapija (tradicionalna indijska medicina) in refleksologija stopal, metoda Tao Wei (tradicionalna kitajska medicina). Terapevt z diplomo iz tradicionalne medicine, v Indiji in Parizu. Indijska ajurvedska...
Francija, Pomport
Nahajajoč se blizu Bergeraca, posestvo GRANGE NEUVE proizvaja raznolika in tipična vina. Vinograd se razteza na 70 hektarjih, od katerih je 26 hektarjev namenjenih pridelavi rdečih vin, 44 hektarjev pa pridelavi belih vin. Beluška sestava vključuje 80% Sémillon, 10% Muscadelle in 10% Sauvignon. Rdeča sestava vključuje 60% Merlot, 20% Cabernet Franc in 20% Cabernet Sauvignon. Tako posestvo GRANGE NEUVE proizvaja in trguje z naslednjimi vini: Monbazillac, Bergerac rdeče, Bergerac suho belo, Bergerac rosé, Côtes de Bergerac sladko, Tradicionalna metoda (brut peneče vino) in grozdni sok.
Francija, Pierry
... kompleksne in sofisticirane prilagoditve. Z strastjo in predanostjo podpiramo naše stranke do uspeha njihovih projektov. KAPICE in BIDULI za fermentacijo v steklenicah (tradicionalna in starodavna metoda). KAPICE za peneča in/ali aromatizirana vina ter craft pivo. Naša PODLAGA V FRANCII zagotavlja odlično odzivnost in kratko dobavno verigo. Naša ekipa, ki vključuje enologa, je na voljo in vam bo znala svetovati.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play