Francija, Soreze
TOM PRESS ponuja strokovnjakom vse potrebno za konzerviranje, predelavo hrane in kuhanje: N°1 za navdušence nad domačo izdelavo. TOM PRESS oblikuje in distribuira več kot 5.000 referenc materialov in izdelkov za konzerviranje, kuhanje in predelavo hrane. S tem materialom lahko proizvajate in predelate sadje in zelenjavo, meso in ribe, mlečne izdelke, žitarice ter sami pripravite svojo mesnino, so...
Francija, Issy-Les-Moulineaux
Spletna trgovina z več kot 350 referencami vin, šampanjcev in žganih pijač, La Cave Éclairée oskrbuje posameznike (naročila preko spleta, poroke itd.) ter tudi podjetja (CSE, darila ob koncu leta, dogodki, seminarji, zabave itd.) Asortiman je večinoma sestavljen iz manjših družinskih vinogradov visoke kakovosti in daje poudarek bio proizvodom. Šampanjci, rdeča vina, bela vina, rose, pa tudi viski...
Francija, Saint-Bris-Le-Vineux
...Tradicionalna regionalna metoda: polsuhna maceracija. Vino se nato zori v inox cisternah, da ohrani svežino in hrustljavost sadja Beaujolais. OPOMBE O OKUSU Globoka granatna barva s purpurnimi odtenki. Nos je nežno vaniljast in razkriva lepe vonje rdečega sadja. V ustih je napad okrogel in ponuja svilnate tanine, kar je značilno za to apelacijo. Dolgotrajna obstojnost v ustih razkriva popolnoma...
Francija, Mainneville
Domaine des Hulottes je družinsko podjetje, ki se predvsem ukvarja s pridelavo žit, vendar se je Hélène v zadnjih dveh letih specializirala za gojenje in predelavo rabarbare. Po prevzemu družinske kmetije, ki se nahaja v Bosquentinu, leta 2016, smo (Hélène in Guillaume) želeli razširiti svojo dejavnost in ponovno posaditi rabarbaro, ki je že obstajala na kmetiji. Dejavnost se je začela s prodajo...
Italija, Giarre
...Proizvodnja 30 okusov sicilijanske artisanalne granite, tradicionalna metoda, le voda, sladkor in sadje, brez zgoščevalcev ali barvil, samo sveže sadje iz lokalnega okolja, že zamrznjeno in pripravljeno za uporabo, lahko se skladišči z rok trajanja 1 leto. Distribucija po vsej Evropi, vključno z Združenim kraljestvom in Švico.
Francija, La Chapelle Heulin
...Tradicionalna Metoda Demi-Sec Sorta Grozdja: 50% Folle Blanche, 25% Chardonnay Ujemanje hrane in vina: Za sladice.
Portugalska, Figueira Da Foz
Z izkoriščanjem sporazumov o distribuciji v večjih količinah po vsej Evropi je Domador - Vina in Likeri uspel zagotoviti zelo konkurenčne cene, hkrati pa ohraniti kakovost, ki jo podjetje obljublja svojim strankam. Osnova našega poslovanja je dobava vina v večjih količinah, mošta, koncentratov, žganih pijač, vinskih materialov, potrošnih materialov in še veliko več celotnemu evropskemu trgu. To n...
Francija, Soing-En-Sologne
...Vino za užitek, ta „tradicionalna metoda“ se lahko pije ob vseh priložnostih: kot aperitiv, kir ali kot sladica ob sladkih pitah, tortah itd. Domaine:DOMAINE DE L'EPINAY Appellation:VIN DE FRANCE Regija:VAL DE LOIRE Barva:Bela Sortiment:Chardonnay 50 % / Folle Blanche 35 % / Pinot Noir 15 % Način pridelave:Ekološko Volumen:75cl Teža:1 kg Značaj:Brut...
Nemčija, Düsseldorf
...BRONASTO VLEČENO Počasi sušeno Tradicionalna metoda Ekstra kalibriran trdi pšenični zdrob Ročno izdelane testenine, ki so bronasto vlečene in podvržene počasi sušilni obdelavi, da se čim bolj ohranijo kakovostne lastnosti surovine. SESTAVINE: trdi pšenični zdrob, voda. TEŽA 0,5 kg BLAGOVNA ZNAMKA Mali princ Čudovita serija hrane Izdelano v Italiji...
Turcia, Izmir
... tradicionalna metoda proizvodnje in izdelek je izjemno naraven in zdrav. V nasprotju s tradicionalnim modelom proizvodnje oljčnega olja je proizvodnja z 2-faznim in 3-faznim dekantatorjem izjemno sodoben proizvodni model. Preostali jedro, lupina in pulpa, po stiskanju oljk, predstavljajo odpadke v modelu pyrina dekantatorja.
Francija, Paris
...XL, GIANT in COLOSSAL, prilagojenih vsakemu psu. Naši siri za pse ponujajo dolgotrajno žvečenje, kar je idealno za zapolnitev časa vašega spremljevalca in prispeva k njegovi zadovoljstvu. Njihova trda tekstura in edinstven okus naredijo te palčke neustavljive za pse. Izdelani iz skute, stisnjene in sušene na zraku, naši siri imajo trdo teksturo in izrazit okus. Ta tradicionalna metoda...
Italija, Monterotondo
...Premium organski Matcha čaj v prahu Vegantis, na voljo v različnih formatih in po veleprodajnih cenah, je 100% naraven in certificiran kot organski. Proizvaja se na Japonskem, v regiji Uji blizu Kyota, kjer so podnebni pogoji idealni za gojenje te rastline, po tradicionalnih in skrbnih metodah. Tradicionalna metoda gojenja predvideva, da so listi rastline zaščiteni pred neposrednimi sončnimi žarki vsaj 20 dni pred obiranjem. Tudi mletje z mlinom je starodavna obdelava, ki zagotavlja odličnost končnega izdelka.
Francija, Roubia
Zgodba vinogradov Kandler se je začela pred 30 leti, ko se je naša franco-nemška družina odločila kupiti zapuščena zemljišča v zaledju Minervois pri Roubii, med zemljo in morjem, med srednjeveškim mestom Carcassonne in Kanalom Midi. Château Tourril nosi ime po "Pierre du Tourril", stari rimski signalni stolp, ki že 2000 let nadzira to območje garrigue. Druga generacija je prevzela vodenje leta 201...
Francija, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
Châteaux et Vins de Bordeaux, trgovec z vini, družinsko podjetje, ki se nahaja v Saint-Sulpice de Faleyrens v srcu apelacije Saint-Emilion. Lastnik dveh posestev v Saint Emilion Grand cru in v Bordeaux. Hiša si prizadeva ponuditi izjemno degustacijsko izkušnjo, z vini iz raznolike palete terroir-ov, od Grands Crus de Bordeaux, do vin iz Corbières, Languedoc in Champagne. Naša izbira je skrbno iz...
Francija, Toulon
Lemée Bio : Vaš Zanesljiv Partner na Področju Prehrane in Dobrega Počutja Dobrodošli pri Lemée Bio, distributerju s sedežem v Franciji, specializiranem za prehranske izdelke, kozmetiko, mila, infuzije in med. Ponosni smo, da ponujamo 100% naravne in veganske izdelke, ki izhajajo iz medicinskih raziskav. Naši Izdelki Dopolnila: Naša specialnost, zasnovana za krepitev zdravja, izboljšanje prebave in...
Francija, Voiron
...V nasprotju s CMS kabliranjem je prehodno kabliranje najbolj tradicionalna metoda kabliranja. Spajkanje komponent prehaja skozi baker, kar mu zagotavlja veliko robustnost. Naša pisarna za načrtovanje tiskanih vezij vam bo pomagala izpopolniti načrte vaših prototipnih elektronskih kartic in določila vrsto kabliranja komponent za olajšanje množične proizvodnje.
...Moka iz ržene mletega je predvsem primerna za proizvodnjo temnega kruha in pekovskih izdelkov. To je tradicionalna, fermentirana ržena mleta moka, ki razvije svojo temno barvo ne skozi praženje. Tradicionalna metoda proizvodnje daje izdelku intenziven in aromatičen rženi okus s sladko-kislim odtenkom.
Francija, Lyon
...Hidrolat se proizvaja hkrati z eteričnim oljem med destilacijo s paro. Steklenica 200ml. 100% biološki hidrolat, mikrofiltriran, brez konzervansov Latinsko ime: Juniperus oxycedrus Izvor: Francija (Gard) Destilirani del: Listnati poganjki z jagodami Metoda ekstrakcije: Tradicionalna destilacija s paro brez sulfitov Shranjevanje: 1 leto zaprto, nato se hrani v hladilniku več mesecev Pridelava: Ekološka kmetijstvo Barva: Brezbarven...
Francija, Saint-Vérand
...ročna. Vinifikacija: Tradicionalna metoda Beaujolais, pol-karbonska, v celih grozdih. Z maceracijo v povprečju 8 dni. Zorenje v cisternah od 6 do 8 mesecev. Degustacija: Vino, ki ne dela prevelikih težav! Nos je zaznamovan z značilnimi aromami potonike in češnje. V ustih je trdno, mesnato. Tanini so prisotni, a niso grobi. Krogla sorte se tukaj predstavi z lepo globino.
Francija, Donchery
... 500-krat v pralnem stroju do 90°C (brez mehčalca, brez belila). Ojačana, zato se ne razpada. Elektrostatika za suhi prah. Barva črna. Referenca:MIC-MICNOI/10 Teža:330 grs/m2 METODA UPORABE:Suha ali mokra.
Italija, Monza
... krila do plašča, od spodnjega perila. Metoda Burgo je tradicionalna in inovativna hkrati; okus stare šiviljske obrti je združen z aktualno kreativnostjo, ki je vedno pozorna na razvoj časa. Praksa in nenehna raziskava na področju materialov sta ključni in funkcionalni za šolsko in poklicno usposabljanje. Zelo pomembno je, da imate korak za korakom nenehen stik z učiteljem; vsak šivilja je spremljan in svetovan ob popolnem spoštovanju svoje individualnosti, zato vsak učitelj ne more imeti več kot osem učencev na razred.
Francija, Auxerre
... več prehodi, 5 do 6 prehodov, razmaknjenih po enem tednu. Ta metoda omogoča povečanje količine jagod, ki jih prizadene "plemenita gniloba", znana kot Botrytis. 3 do 4 prehodi v stiskalnici. Fermentacija v novih sodih. Zorenje traja 20 mesecev, vedno v sodih. Oko: zlato rumena barva. Nos: intenziven, fin, sadni in botritiziran. Nasvet enologa: servirati pri 10-12°C. Vsebnost alkohola: 14%. Čas zorenja: 44 let. Pakiranje: Karton s 6 steklenicami po 75cl. Domaine: Château d'Yquem. Appellation: Sauternes. Letnik: 2011. Kultura: Tradicionalna. Oznaka: Appellation d'Origine Contrôlée.
Statele Unite ale Americii, Collegeville
... kandidati za tradicionalno operacijo srca. Ker se zamenjalna zaklopka lahko implantira z metodami, ki so veliko manj invazivne kot operacija srca, bolniki s TAVR običajno doživijo veliko hitrejše okrevanje, kot bi ga sicer. Po drugi strani pa lahko bolj tradicionalna operacija zamenjave zaklopke uporablja naše perikardialne stentirane srčne zaklopke. Ti vsadki omogočajo naravno pretok krvi in nudijo odlično hemodinamsko delovanje. Zasnovani so za optimalno delovanje in dolgo življenjsko dobo. Prosimo, upoštevajte, da imamo minimalno vrednost naročila 10.000 £.
ufs.country_names.RU, Varna Village
...Stiskanje je tradicionalna metoda ekstrakcije olja, brez uporabe heksana. Omogoča ohranjanje vseh koristnih lastnosti sončnice. Teža: 1 L/ PET steklenica Rok trajanja: 12 mesecev Pakiranje: 12 kos/10,92 KG/škatla...
Francija, Lignières-Ambleville
...Glavne vrednote hiše Couprie so torej naš terroir in predvsem naše dediščine znanje. Vsa naša proizvodnja je destilirana na drožeh, tradicionalna metoda, ki našim konjakom, Pineaux des Charentes in likerjem daje dodatno finost in aromatično bogastvo. Pet kakovosti sestavlja naš spekter konjakov: V.S Sélection je staran 4 leta v sodih, V.S.O.P 8 let, Napoleon 12 let, medtem ko X.O Très Vieille...
Francija, Lys Haut Layon
...Saumur BRUT ali 1/2 suho AOP Tradicionalna metoda VINIFIKACIJA: Naš Saumur Brut je izdelan po tradicionalni metodi. Ta vino ima pomembno staranje na drožeh, ki traja 24 mesecev v naših podzemnih kleteh: ta kvalitetna izbira nam omogoča, da dosežemo veliko finost mehurčkov in aromatično eleganco. Ta izvirna zmes Chenin Blanc, Cabernet Franc in Chardonnay ponuja mehurček značaja z izjemno svežino. OKUS Barva: Svetlo rumena z zelenkastimi odtenki, fine mehurčke Nos: Nežna mehurčkastost prinaša zračne arome, ki puščajo občutek svežine: zelena jabolka...
Francija, La Rochelle
...Morska sol, v nasprotju s cvetom soli, kristalizira v naših solinah na dnu bazenov. Ta sol, močnega okusa, ima edinstveno barvo, ki je posledica naravne prisotnosti gline na dnu naših močvirij. Glina v močvirju je bogata s silicijem, naravnim antioksidantom. Tradicionalna metoda obiranja omogoča, da naša morska sol absorbira 2 do 3 % te gline. Silicij, v kombinaciji z naravno prisotnostjo kalcija, kalija, magnezija... jo dela najboljšo morsko sol z znanimi koristmi za zdravje.
Francija, Campagne-Lès-Hesdin
...Naš trdni milo Thalie je pridobljen s hladno saponifikacijo v naših francoskih delavnicah (natančneje v naši čudoviti regiji Hauts-de-France). Hladna saponifikacija je tradicionalna in obrtniška metoda za pridobivanje mila, ki je naravno bogato z glicerinom, kar zagotavlja spoštovanje in udobje vaše kože. Uporabljena rastlinska olja ohranjajo vse svoje lastnosti. Nahranijo in zaščitijo vašo kožo, prinašajo mehkobo, hidracijo in penasto teksturo. Marmoriranje v barvah ognja in njegov tolažilen vonj po božičnih začimbah sta nas navdihnila za njegovo ime: Thalie Teža: 90g Referenca: 0089...
Francija, Saint Cannat
...{"VINIFICATION":"Druga naravna fermentacija v steklenici, pridobljena s tehniko \"Tradicionalna metoda\". Ta rosé je rezultat stroge izbire cuvéejev, ki bodo doživeli \"šampanizacijo\". Zorel je najmanj 12 mesecev, kar vinu daje sadnost in kompleksnost.","CÉPAGES":"SORTA GROZDJA\nGamay 35%\nCinsault 30%\nCabernet 25%\nSciacarellu 10%","DÉGUSTATION":"Njegove mehurčke so zelo fine, zato so popolne za velike priložnosti. Uživajte ga ohlajenega med 6° in 9°C ob sladicah s svežim sadjem. Maksimalno obdobje zorenja je eno leto, da ohranimo vso kompleksnost in privlačnost vina."}...
Francija, Les Riceys
Champagne Morize Père & Fils je vinska kmetija, ki sega v leto 1830, z več kot tremi generacijami pridelovalcev. Posestvo se nahaja v slikovitem vasi Les Riceys, izjemnem terroirju Côte des Bar, največjem v Champagne, ki leži na jugu departmaja Aube, znanem po svojih treh apelacijah: CHAMPAGNE / ROSÉ DES RICEYS / COTEAUX CHAMPENOIS Naši šampanjci, vino Rosé des Riceys in Coteaux Champenois so iz...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play