Turcia, Çorum
...Uporablja se za ločevanje odpadkov, slame, klasje in drugih grobih ter majhnih tujih snovi iz pšenice in drugih žit. V živilski industriji se uporablja v mlinah za moko in semolina, v obratih za čiščenje semen, v obratih za čiščenje in kalibracijo žit, v tovarnah žit, v tovarnah krme, v silosih ter v drugih podobnih industrijskih obratih.
Italija, Marmirolo
...W: 330 ÷ 360. Mešanica moke Tip 55, pridobljene iz izbranih zrn. Idealna je za testo z dolgo tradicionalno fermentacijo, shranjevanje do 2 dni v hladilniku in za pripravo tradicionalne "Pizza Napolitana". 25KG - 10KG...
Poljska, Warszawa, Poland
...Moka iz koruznega glutena je stranski produkt, pridobljen iz mokrega mletja koruze med proizvodnjo koruznega škroba. Končni izdelek je homogeni fino mleti prašek rumeno-oranžne barve. Ima vonj po svežih žitih. Moka iz koruznega glutena je bogata s proteini in precej bogata z metioninom, kar je dragoceno za nesnice. Relativno visoka vsebnost rumenih ksantofilov naredi moko iz koruznega glutena priljubljena izbira za pigmentacijo ptic.
Spoznajte Zorlu Değirmen Makineleri İmalat Şirketi, vašega prvega vira za najsodobnejše stroje za predelavo žita, moke in krme. Naša družba, s sedežem v Konji, se z bogatimi industrijskimi izkušnjami zavezuje k zagotavljanju stroškovno učinkovitih, visokokakovostnih in inovativnih rešitev. Zorlu Değirmen, specializiran za proizvodnjo mlinov in opreme za moko, ponuja široko paleto izdelkov: •Čöp Sa...
Poljska, Brzozów
... vsebuje približno 4 % maščob, od katerih je kar 70 % nenasičenih maščobnih kislin. Poleg tega koren maca vsebuje niz vitaminov, kot so A, B1, B2, B6, C in E, ter mineralov - kalcij, železo, baker, cink, mangan, kalij in natrij. Prebivalci Peruja namakajo posušen koren v mleku ali vodi, da dosežejo aromatično pasto. Poleg tega iz posušenega korena izdelujejo moko, ki jo nato uporabljajo za pripravo vsakodnevnih jedi in pekovskih izdelkov.&nbsp;<strong>Sestavine:</strong> organska mleta maca (Lepidium meyenii Walp.
Nemčija, Gnarrenburg
... malzati, se v prvem koraku namoči v vodi in nato spodbudi k kalitvi. Pri tem se sprosti velika količina encimov iz zrnja, ki razgrajujejo beljakovine in škrob. Tik preden se kalček obarva zeleno, se kaljeno zrno pri 35-50°C malza (suši). Pri teh relativno nizkih temperaturah encimi ostanejo aktivni. Nato se lahko posušeno zrno mleti v malzno moko ali zdrobi, če je na primer namenjeno za proizvodnjo malznega ekstrakta...
Nemčija, Bad Bentheim
...Izvor Riž je osnovna hrana za več kot polovico svetovne populacije. Večina se goji in porabi v Aziji. Riž gojimo že več kot 10.000 let. Riž obstaja v tisočih različnih sortah in se goji na vseh celinah. Predelava v beljakovinski prašek Po žetvi se riž mleti v riževo moko. Po tem postopku se zmeša z vodo in encimom α-amilazo, da se riž hidrolizira, nato se filtrira, suši in preseje v fin prašek...
...Kompaktni mlin za žito Makena je namenjen vlagateljem, ki želijo zgraditi mlin na majhni površini z nizko zmogljivostjo in omejenimi proračunskimi možnostmi. Za te zahteve so bile posebej razvite mlinarske naprave. Montaža poteka na podvozju iz jeklene konstrukcije. Modularni mlin omogoča dolgoročno povečanje zmogljivosti. Po potrebi se ti mlini lahko premaknejo na drugo lokacijo. Na splošno sta tako začetna naložba kot tudi stroški obratovanja minimalni.
Italija, Forlì
...BIO ajdova moka je certificirana ekološka. Za pridobitev moke se piramidno seme oluplja in mleti. Aroma ajde je rustikalna, z notami suhega sadja in skoraj zemeljskim pridihom ter rahlo grenkim priokusom, ki ga dajejo številni flavonoidi, ki jih vsebuje. Gre torej za moko, ki je izjemno bogata z vidika hranilne vrednosti. Ajdova moka je izdelek, ki ga še posebej iščejo tisti, ki sledijo...
Milluno, profesionalna mlin, z novimi tehnološkimi sistemi, procesi proizvodnje hrane, mlinarstva, skladiščni silosi je podjetje, ustanovljeno za proizvodnjo mlinov. Odkar ga je ustanovilo izkušeno osebje mlinarstva, semolina, tovarne koruze v številnih državah po svetu, je podjetje, ki uspešno deluje. Željene zmogljivosti so vzpostavljene v vsakem Milluno, izdelki pa so razviti v skladu z zahteva...
Iran, Tehran
...Datljev sladkor je naravno sladilo, izdelano iz posušenih datljev (Zahedi), ki so mleti v fino moko. Ohranja naravno sladkost, okus in hranila datljev, kar ga dela zdravo alternativo rafiniranim sladkorjem. Datljev sladkor ima bogat, karamelast okus, ki doda globino jedem in ga je mogoče uporabiti v različnih receptih. Prav tako je bogat z esencialnimi hranili, kot so vlaknine, kalij in antioksidanti, kar ga dela bolj zdravo izbiro za sladkanje.
Francija, Ham
...Listi koriandra so mleti v fino moko, kar omogoča enostavno vključitev v vaše najljubše jedi. Njihova sveža aroma in limonina okusnost obogatita in poudarita vaše recepte, prinašajo eksotičen in okusno aromatičen pridih. Naj bo v enolončnicah, svežih solatah ali dišečih omakah, je koriander v prahu pravi adut za dodajanje edinstvenega okusa vašim kulinaričnim kreacijam. Ideja za recept...
... #PACKINBAG . . ROBOTI || GRUPIRANJE || SHRANJEVANJE || POTROŠNI MATERIALI || DOZIRANJE || OVOJNICE || FILTRI IN ENOTE ZA PRAH || FILTRI MICRO ENOTE ZA VAKUM || GRANULACIJA || INJEKCIJA LIKVIDOV || MEŠALNIKI || MLETI || PREMIKANJE PALET || PALETIZATORJI || SITOVI IN GRADBENI FILTRI || SISTEM ZA PAKIRANJE || SISTEM ZA ZAPIRANJE VREČ || SISTEMI OZNAČEVANJA || TEHNOLOGIJE ZA NADZOR TEŽE || TRANSPORT || KOMPOZITNE ENOTE || SILOSI || TEGONI || SENFIM || . . || SPECIALIZIRANA TEHNIČNA EKIPA || PROIZVODNJA & VZDRŽEVANJE ||...
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play