Slovaška, Košice
Dobrodošli v MILKYLAND, vodilnem podjetju v industriji distribucije hrane z desetletnimi izkušnjami na področju veleprodaje, uvoza/izvoza in učinkovitega upravljanja logistike. Naša glavna specializacija so mlečni izdelki, še posebej raznolika izbira sirov in alternativ, obogatenih z rastlinskimi maščobami. Ponosno ponujamo izbiro vrhunskih sirov, kot so Mozzarella, Edam in Trappist, ki so znani p...
Italija, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., prisotna na trgu že štiri generacije, ponuja odlično kakovost zrelih in svežih sirov. Smo referenčna točka za številne evropske dejavnosti pri dobavi ne le Parmigiano Reggiano, zrelega od 12 do 60 mesecev, temveč tudi sirov iz kozjega in ovčjega mleka iz italijanske tradicije. Smo tudi dobavitelji tipičnih mesnin, kot so salame, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma...
Italija, Radicofani
Proizvodnja Cacio di Pienza je tradicija, ki ima zelo stare korenine in se prenaša iz generacije v generacijo vse do danes. Proizvajalci mleka so se združili v Cooperativa di Cotignano, pri čemer so uporabljali in ohranjali tipične metode predelave: pridobivanje mleka z posebni aromami, ki jih dajejo tipične trave pašnikov Val d'Orcia, izpopolnjene tehnike zorenja in, kar je najpomembnejše, posebn...
Poljska, Warszawa, Poland
...Gouda 48% je rumeni nizozemski sir, izdelan iz kravjega mleka. Ime je dobil po mestu Gouda na Nizozemskem. Gre za zreli sir (poltrdi). Gouda je eden najbolj cenjenih sirov po vsem svetu. Na voljo je v mnogih različnih vrstah, z različnimi vsebnostmi maščob (najbolj priljubljeni - 45% in 48%) in oblikah. Ima blag okus, ki postaja močnejši z dolžino zorenja. Gouda 48% je namenjena predvsem za...
Španija, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. je družinsko podjetje, ki se že več kot sto let ukvarja s pridelavo in zorenjem iberskih pršutov ter drugih izdelkov iz iberskega prašiča. Podjetje je znalo združiti tradicionalne metode z najsodobnejšo tehnologijo, uskladiti prostore z zahtevami Evropske unije ter se vključiti v Denominación de Origen Jamón de Guijuelo od samega začetka, da bi lahko ponudilo najvišjo k...
Italija, Martina Franca
...Caciocavallo al Fieno je zreli sir, izdelan iz mleka visoke kakovosti in zoren v senu za izrazit in podeželski okus. Ta sir se odlikuje po intenzivnem okusu in neponovljivem aromi, kar ga naredi popolnega za uživanje samostojno ali kot del plošče s siri. Caciocavallo al Fieno je ročno izdelan izdelek, narejen po tradicionalnih metodah in z naravnimi sestavinami. Njegova ročna obdelava in edinstven okus ga uvrščata med odlične izdelke italijanske sirarske tradicije.
Italija, Sizzano
...Nadzorovana označba izvora (DOC) TIPOLOGIJA Rdeče vino VITIGNO Nebbiolo 100% PRIPOROČILO Pečena ali žar mesna jed Jedilniki iz belega mesa Zreli siri BARVA Rdeča rubinasta AROMA Intenzivna in dolgotrajna Malina Vijolica in pomarančni cvet Rdeče sadje OKUS Suho Dobra polnost TEMPERATURA: 18-20 °C ALKOHOL: 13% vol...
Francija, Esquiule
...Sirarna Balaka je specialist za sir Ossau Iraty iz kmetij. Kupujemo sveže sire, ki jih nato zoremo od 4 do 8 mesecev v naši kleti v Baskiji. Ti siri so proizvedeni izključno s strani pastirjev iz Baskije in gora Béarn. Ročno in obrtniško zorenje. Ta sir ima AOP. Kontrolirano poreklo.
Italija, Noci
Mlekarna Ignalat je srednje velika družinska podjetje iz Apulije, ki deluje na trgu od leta 1948 in se specializira za proizvodnjo mlečnih izdelkov, ki so izdelani izključno iz izbranega kravjega mleka iz Apulije. Ignalat proizvaja različne vrste mlečnih izdelkov: sveže, dimljene, zrele in različne tipične apulijske specialitete, kot so mozzarella nodino in pletenica, burrata, dimljena burrata s ...
...Ročno izdelano na Portugalskem iz mleka naših krav, kot vsi naši siri, je naš sir D'Origem zoren en mesec. Njegova tekstura je poltrda, okus pa intenziven. Teža: 0,8 kg Teža: 1,2 kg...
Francija, Marseille
... hranjenje, morajo biti iz območja proizvodnje Grana Padano. Posnetje mleka poteka naravno, tako da se smetana dvigne zaradi gravitacije, medtem ko surovo mleko počiva. Samo tisti kosi sira, ki ustrezajo predpisom Konzorcija, kot je določeno v specifikacijah, in so zreli vsaj 9 mesecev, bodo označeni z žigom Grana Padano. Proizvodnja Grana Padano predstavlja približno 22 % italijanske mlečne proizvodnje in približno 40 % proizvodnje v svojih območjih.
Španija, Altea, Alicante
... Ta vrsta piv z praženimi notami se odlično ujema z nekoliko intenzivnejšimi okusi, kot so žar, zreli siri, suho sadje, gobe… SESTAVINE: Voda, ječmena slada, hmelj in kvas. ALERGENI: Ječmen ZGODOVINA: To Mediterranean Märzen štejemo med obvezne. Idealna kot uvod v obrtno pivo. Glavna značilnost tega piva so pražene note, ob tem pa ohranja bistvo svežega in zelo pitnega piva. Poleg tega je naše Märzen brez glutena, da lahko vsi uživamo v tej čudoviti pijači!
...To je najmlajši Parmigiano Reggiano, ki je pravkar dopolnil 12 mesecev starosti. To je minimalno zorenje, da mu lahko Konzorcij podeli oznako D.O.P. Testo je še vedno mehko in gladko, še posebej primerno za tiste, ki raje okušajo bolj nežne in sladke okuse mleka. Strokovnjaki ga opisujejo kot "svežega" ali "za kuhanje", ker še nima značilne zrnate strukture, ki jo imajo bolj zreli siri.
Španija, Alaior-Menorca-Islas Baleares
Od leta 1940 Queso Quintana zorenje artisanalnega sira Mahón-Menorca D.O.P. Ponujamo tri vrste artisanalnega sira Mahón-Menorca D.O.P: poltrdi, z zorenjem med 2 in 3 meseci; trdi, z zorenjem med 6 in 10 meseci; in staran, z zorenjem več kot 10 mesecev. Vsak naš sir je izdelan iz surovega kravjega mleka in 100% naravnih sestavin, brez konzervansov ali aditivov, vedno ob upoštevanju postopka izdela...
Italija, Barberino Di Mugello
Španija, Malagón
...Sir, narejen iz pasteriziranega mleka krave, koze in ovce (3 mleka). Mehek Iberico Sir Rocinante - Zrelo 7 dni. Poltrd sir Iberico Rocinante - Zrelo 2 mesece. Zreli Iberico Sir Rocinante - Zrelo 6 mesecev.
Francija, Montmorot
...Affinage "Tradicija" pomeni, da so ti Comtés zreli po tradicionalni metodi zorenja Comtés, ki je bila uporabljena ob ustanovitvi našega podjetja pred skoraj 140 leti. Zorenje Comtés poteka na način, ki spodbuja optimalno fermentacijo. Vsaka kroglica bo prešla skozi najmanj tri kleti, ki predstavljajo vsak...
Italija, Nave
...gobe porcini, tartufi in zreli siri. Note Vsebuje sulfit. Kapaciteta: 0.75l Koda: 07003 Kategorija: Rdeča Alkoholna stopnja: 15% vol. Država: Italija Regija: Piemont Sorta: Nebbiolo 100% Barva: Intenzivna granatna...
...rafinirano vino, ki spremlja prav tako plemenite jedi, kot so fondue, mesne jedi iz divjačine in nekateri zreli siri. Postrežemo pri temperaturi okoli 18°C. Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - Wine Enthusiast Importer Connection 2018 ocena 86 Langhe Nebbiolo D.O.C. OCCHETTI 2013 - IWG International Wine Awards Španija 2017 srebrna medalja...
Francija, Auxerre
...Oko oblečena globoka z rdečimi odsevi Nos rdeče sadje, note češnjevih koščic in blond začimb Usta polna in gosta, podprta z svilnatimi tanini Ujemanje jed-vino: rdeče meso, mesnine, zreli siri Vinifikacija: trgatev v zrelosti, zorenje v posodi Vsebnost alkohola: 14% Pakiranje: Karton s 6 steklenicami po 75cl Domaine: Domaine Sainte Luchaire Appellation: Minervois Letnik: 2017 Sorta: Grenache noir, Syrah Kmetijstvo: Ekološko Oznaka: Oznaka zaščitenega porekla Reference: Bronasta medalja...
Italija, Marciano Della Chiana
KingoFood prodaja italijanske izdelke vrhunske kakovosti. Suhomesnati izdelki, kot je Finocchiona IGP, meso najvišje kakovosti, začinjeno s soljo, poprom, česnom in divjim komarčkom. Ali pa ovčji sir, zoren v jami, z izrazitim okusom. In vino: Chianti Riserva - Camperchi - Prva izbira - D.O.C.G. Čas in način dostave blaga sta zelo pomembna dejavnika. Izbrali smo specifične sisteme dostave z izolac...
Italija, Codogno
...Grana Padano DOP je trdi, kuhani in počasi zreli sir. Proizvaja se v Padanski nižini, iz svežega polnomastnega surovega mleka, ki prihaja iz rejnih obratov, kjer so krave proste endemičnih bolezni. To je italijanski sir z zaščiteno označbo porekla (DOP). To pomeni, da morajo vse tri ključne faze proizvodne verige: reje, predelava mleka v sir in zorenje obvezno potekati na območju izvora; torej...
Italija, Dorgali
...na nosu se odpre veličastno z notami kresničinega kamna, grafita in majhnih črnih jagod. Na nebu sprošča svojo toploto, ki ji sledi tkanina mehkih in obdajajočih taninov, razkrivajoč note črnega kakava. Neprečiščeno vino, morebitni usedline ne ogrožajo kakovosti, temveč poudarjajo tipičnost in pričajo o integriteti ter naravnosti naših vinarskih postopkov. Odlično v kombinaciji z bogatimi in strukturiranimi jedmi, kot so divjačina, rdeče meso in zreli siri.
Italija, Maruggio
... granatno rdeča, kompaktna Bouquet: Borovničeva marmelada, tamarind, balzamične note Okus: Poln in okrogel z dolgim aromatičnim Temperatura postrežbe (celsius): 16° - 18° C Priporočeno: Prvi jedi z mesnim sokom, divjačina, pečeno rdeče meso, zreli siri, gobe.
Italija, Aidone
... siri ali preprosto mozzarella, ki se odlikujejo po pristnosti, okusu in higienski varnosti. Podjetje deluje že več kot sto let. V skladu z najbolj kakovostno tradicijo izbira najboljše mleko iz province Enna in Sicilije, "izkorišča" podnebni dejavnik za naravno zorenje tako imenovanih "zgodovinskih" mlečnih izdelkov, ki so široko razširjeni na nacionalnem in evropskem trgu. PROIZVAJAMO NAJBOLJŠI SIERSKI SIR.
...Specializirani smo za sire iz koze zaradi lokacije našega podjetja. Priporočamo: sveže sire Burgos, posebni 100% sveži siri Cabra. Dimljeni siri, siri v vinu, sir Gran Palancares, zreli sir DOP. Kreme sira, posebne za gostinstvo in industrijske projekte.
LACTOVIL je podjetje, ki je referenca v sektorju mlečnih izdelkov na Portugalskem, in se ukvarja s proizvodnjo in prodajo različnih vrst sirov: Siri iz ovčjega mleka, Siri iz kozjega mleka, Siri iz kravjega mleka, Ovčji skuta. Siri tipa plošča, Zreli siri, Masleni siri, Začinjeni siri, Polnomastni siri, Lahki siri, Flamengski siri, Krogli siri, Palčni siri, Skuta, Mešani siri ... S sedežem v...
Italija, Paina Di Giussano
... nekateri izdelki, ki jih boste vedno našli v naši trgovini: Gorgonzola d.o.p. na žlico in v rezinah, več kot 30 različnih vrst erboriniranih sirov na osnovi Gorgonzole; mesni izdelki vrhunske kakovosti, sveži siri iz Valsassine (LC), zreli siri iz kravjega in kozjega mleka, med, marmelade, vina, jajca, sveža testenina, jogurt, moke, čaj, zeliščni napitki, piškoti in še mnogo več. Vstop v našo trgovino je poleg užitka tudi način, da razumete razliko med ročno izdelanimi izdelki, ki jih ponujamo, in tistimi, ki so običajno na voljo na trgu.
Italija, Cosio Valtellino
Bongetta Formaggi je specializirana za zorenje in deljenje italijanskih sirov in ne samo tega. Smo sposobni ponuditi celoten paket sirov: Grana Padano Dop in Parmigiano Reggiano Dop v različnih zorenjih, delitvah in naribanih oblikah. Veliko italijanskih DOP: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, švicarske sire, trde sire, mehke sire, sire iz kozjega in ovčjega mleka, Provoloni, mladi mlečni siri ter pol in super zreli siri.
Priljubljene države za to iskalniško poizvedbo

Aplikacija europages je tu!

Uporabite naše izboljšano iskanje ponudnikov ali ustvarite povpraševanja na poti z novo aplikacijo europages za kupce.

Prenos v trgovini App Store

App StoreGoogle Play